- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
aaa banucum gelmiş. nasılsın canım? neler yaptın son durum nedir. sıkıntı yoktur inşallah
Canımmmmmmmmmmmmmhoşbuldum Ayferimmm kuzenim günden güne iyiye gidiyor şükür 1 haftadır ne tel ne ziyaret yasaktı bugün görebildik içimiz rahatladı teyzemide denizliye gönderdim haftaya gelecek yeme düzenimi bozmadım zaten karatayda 6 aydan sonra istesen de bozamıyorsun birazcık spor aksadı onuda halledrim en yakın zamanda inş kaptanlığın tekrar hayırlı olsun tatlımmm geçmişe bakabildiğim kadaıyla baktım fırsat buldukça tekrar bakarım ama dördünüzün diyaloglarına bittim harikasınız gerçekten
Cok aevindim canim kuzeninin duzelmesineayrica bizmayacagini biliyirum cunku sen cozdun bu isi ayrica canim kaptanlik olayini biliyirsun pegasus soylemistir ben senin olmani istiyordum cunku daha azimlisin esimin degisiyle fielamayim ben bak takimin diyaligunu bile bozdum iki gunde yigunlugundan izel msjlara cvp veremedin ama hic tereddutsuz kalben diyirum istersen kaotanlik senindir banucum hic gormedigim birine karsi bu kadar samimiyim inan bana
İyiyim Şulecimmm sen nasılsınn bir an önce iyileş çok geçmiş olsunn son durum iyi şükür bir müddet daha yatacak rapor alırsa okuluda uzamayacak son senesi ünv de bu sene hem ünv hem haftasonu kpss çok yüklendi kendine bizde kızıyoruz okulun uzarsa uzasın sağlığın öenmli diye ama gençlikk
ayy beni sorma sorma geçmeyen boğaz enfeksiyonu alerjik astıma çevirdi geçen hafta çok kötüydüm hiç doğru düzgün katılamadım da diyet felanda yapamadım ama çok şükür ilaçları kullanmaya başlayalı daha iyiyim. aslında izne ayrıldım ama ne oluyor diye merak edip buralardan ayrılamıyorum.
çok sevindim canım yeğenin için allah yolunu açık etsin işini gücünü rast getirsin. gençlik yılları zor yıllar
hihihi teşekkür ederizz
Canımmmmmmmmmmmmmhoşbuldum Ayferimmm kuzenim günden güne iyiye gidiyor şükür 1 haftadır ne tel ne ziyaret yasaktı bugün görebildik içimiz rahatladı teyzemide denizliye gönderdim haftaya gelecek yeme düzenimi bozmadım zaten karatayda 6 aydan sonra istesen de bozamıyorsun birazcık spor aksadı onuda halledrim en yakın zamanda inş kaptanlığın tekrar hayırlı olsun tatlımmm geçmişe bakabildiğim kadaıyla baktım fırsat buldukça tekrar bakarım ama dördünüzün diyaloglarına bittim harikasınız gerçekten
kaptanım fırlamam
Canım benim evet Helinciğimin mesajını okudum geçerli sebepleri var sen ben farkedermi hepimiz bu takımın üyesiyiz bence çok yakışmışsın aksine hiç bozduğunu düşünmüyorum inan konuşmalarınızı okurken yaramaz kızlar canlandı gözümün önünde sürekli güldüm allah da sizi güldürsün inş için rahat olsun bitanemm samimiyetinden hiç şüphem yok bitanemmm hem kaptanlar fırlama olamaz diye bir kuralmı varbence süper devam devammm
hihihi teşekkür ederizzhiloşla kaçamaklarımızda olmasa muhteşem olcağımızı düşünüyorum ki zaten artık kaçamak yapmıcaz dimi kızz
kaptanım fırlamamaha bi 30 mekik daha geliyooorrr kaçtım beeeeeennnn
Canım benim evet Helinciğimin mesajını okudum geçerli sebepleri var sen ben farkedermi hepimiz bu takımın üyesiyiz bence çok yakışmışsın aksine hiç bozduğunu düşünmüyorum inan konuşmalarınızı okurken yaramaz kızlar canlandı gözümün önünde sürekli güldüm allah da sizi güldürsün inş için rahat olsun bitanemm samimiyetinden hiç şüphem yok hem kaptanlar fırlama olamaz diye bir kuralmı varbence süper devam devammm
notamızı sildirene dek yaramazlık yapmak kaçamak yapmak yok kızlarr :13:hem yaza ne kaldı dimiiii
kolay gelsin canımmm
aynen öyle kaçamakları bıraktık artıkkk biz çok güzel ve düzenli kilolar vercezz
notamızı sildirene dek yaramazlık yapmak kaçamak yapmak yok kızlarr :13:hem yaza ne kaldı dimiiii
kolay gelsin canımmm
Sen dondun ya daha ne isteriz bizim kizlarinda izni bitecek haftaya oo korksun bizden sari kart mi kalir hep biz birinci olalim :13:
Dimi dimi citir olcaz biz yaza herkes citir citir
aynen öyle kaçamakları bıraktık artıkkk biz çok güzel ve düzenli kilolar vercezz
inceck olcaz yazdaa
Kizlar evde 15 dilim tatli kaldi hergun iskence gibi tabak hazırlıyorum kocama valla bi tepsi tatli alip gelirse boyke olur her sabah yemin ediyorum evw gelince tatli yemiycem diye malum benim tatli askim aksam saatlerinde tutuyor sabahtan yeminle kurtariyorum
Kolay gelsin banucugum
Sen dondun ya daha ne isteriz bizim kizlarinda izni bitecek haftaya oo korksun bizden sari kart mi kalir hep biz birinci olalim :13:
Dipnot: nota degil sari kart banucum
Sorma canim uc gundur evde bugun biter inşallah
dagıtıver komşulara Ayferimmm evde resmen boomba tutuyorsun gerçi eniştem seviyor yemeyi anlaşılan yarısını dağıt yarısı enişteye kalsın bence
nefsinle mücadele etmekten kurtulmuş olursun
Ohh super daha ne olsun
kolay kolay fırına balık attım bide salata yaptımmı tamamdır hadi hepiniz buyrun bize akşamabalık üstüne bir parçacıkjta helva var hem
sarı kartmı :18: yok jkalmaz sildiririz inş
Sorma canim uc gundur evde bugun biter inşallahkomsuda yok ki canim benim
Ohh super daha ne olsun
İnşallah canim zaten uzun suredir bir nota bir birincilik gidiyorduk iki nota oldu gecen haftaama ustesinden gelecegiz bu hafta :118:
Slm güzelllerrr ben geldimmmmm
Öncelikle şunu söylemeliyimki sizleri çokkkk özledimmmm her ne kadar çok istesemde teyzem üzgünken ve kuzenim hastahanadeyken pc dokunmak gelmedi içimden ne olur affedin neyseki bugün kuzenimi ziyarete gittik 1 hafta olmuştu yatalı çok şükür toparlanmış dr u bir süre daha kalacağını söyledi yeter ki iyileşsin teyzemde denizliye döndü haftaya tekrar gelecek ben de hemen bu güzel haberi sizlerle paylaşmak istedim geçmiş olsun dilekleriniz için çokkk tşk ederimsizler nasılsınız geçmişin neresinden başlayacağımı bilemedim :26: diyetimi bozmadım zaten hiç yemek yiyesimiz gelmiyordu fakat sporu bu hafta biraz aksattım en kısa sürede sporuma başlayacağım tekrar yaza az kaldı hızlanmamız lazım
hoşgeldin canımcıım bende 20 yaşındayım adım Gözde. boyum 160 kilomu söylemicemyarın öğrenirsin . bende 74 ten indim 58 lere falan hatta bi ara 54 e . istedikten sonra yapamıycağın bişey yok canım bniimm
vallahi kafam gitti ya elalemn işini bana yaptırıyolar ben kendi işlerimi ypaamıyorum. birde mekikime mekik eklendi aneeeyyy nerelere kaçeem
aynen öyle ama pes etmek yok bu vücudu bu hale biz gtirdik biz toplıycazzz
hiloşuma katılıyorum bi ara bende yiyodum sonra bıraktırdılar banadakuru yemişe döndüm şimdi de işlenmemiş olması gerektiği için onuda bırakcam meyveli yoğurda döndüm her telden çalıyorum
ayrıca bebeğim nefsini köreltmek istiyosan yarım ye 2 tane yeme
böyle işte neyse ben hoplayayım azıcık daha beynim sulansın iyice :122::122::122:
hihihi teşekkür ederizzhiloşla kaçamaklarımızda olmasa muhteşem olcağımızı düşünüyorum ki zaten artık kaçamak yapmıcaz dimi kızz
kaptanım fırlamamaha bi 30 mekik daha geliyooorrr kaçtım beeeeeennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?