• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

aaa banucum gelmiş. nasılsın canım? neler yaptın son durum nedir. sıkıntı yoktur inşallah :34:

İyiyim Şulecimmm sen nasılsınn bir an önce iyileş çok geçmiş olsunn son durum iyi şükür bir müddet daha yatacak rapor alırsa okuluda uzamayacak son senesi ünv de bu sene hem ünv hem haftasonu kpss çok yüklendi kendine bizde kızıyoruz okulun uzarsa uzasın sağlığın öenmli diye ama gençlikk

Canımmmmmmmmmmmmm:48::38::38::38: hoşbuldum Ayferimmm kuzenim günden güne iyiye gidiyor şükür 1 haftadır ne tel ne ziyaret yasaktı bugün görebildik içimiz rahatladı teyzemide denizliye gönderdim haftaya gelecek yeme düzenimi bozmadım zaten karatayda 6 aydan sonra istesen de bozamıyorsun birazcık spor aksadı onuda halledrim en yakın zamanda inş kaptanlığın tekrar hayırlı olsun tatlımmm :16: geçmişe bakabildiğim kadaıyla baktım fırsat buldukça tekrar bakarım ama dördünüzün diyaloglarına bittim harikasınız gerçekten:46::46:

Cok aevindim canim kuzeninin duzelmesine :nazar: ayrica bizmayacagini biliyirum cunku sen cozdun bu isi :16: ayrica canim kaptanlik olayini biliyirsun pegasus soylemistir ben senin olmani istiyordum :38: cunku daha azimlisin esimin degisiyle fielamayim ben bak takimin diyaligunu bile bozdum iki gunde:1: yigunlugundan izel msjlara cvp veremedin ama hic tereddutsuz kalben diyirum istersen kaotanlik senindir banucum :72: hic gormedigim birine karsi bu kadar samimiyim inan bana

Cok aevindim canim kuzeninin duzelmesine :nazar: ayrica bizmayacagini biliyirum cunku sen cozdun bu isi :16: ayrica canim kaptanlik olayini biliyirsun pegasus soylemistir ben senin olmani istiyordum :38: cunku daha azimlisin esimin degisiyle fielamayim ben bak takimin diyaligunu bile bozdum iki gunde:1: yigunlugundan izel msjlara cvp veremedin ama hic tereddutsuz kalben diyirum istersen kaotanlik senindir banucum :72: hic gormedigim birine karsi bu kadar samimiyim inan bana

Canım benim evet Helinciğimin mesajını okudum geçerli sebepleri var sen ben farkedermi hepimiz bu takımın üyesiyiz bence çok yakışmışsın aksine hiç bozduğunu düşünmüyorum inan konuşmalarınızı okurken yaramaz kızlar canlandı gözümün önünde sürekli güldüm allah da sizi güldürsün inş için rahat olsun bitanemm samimiyetinden hiç şüphem yok hem kaptanlar fırlama olamaz diye bir kuralmı var:19: bence süper devam devammm:46::38:

Son düzenleme:

İyiyim Şulecimmm sen nasılsınn bir an önce iyileş çok geçmiş olsunn son durum iyi şükür bir müddet daha yatacak rapor alırsa okuluda uzamayacak son senesi ünv de bu sene hem ünv hem haftasonu kpss çok yüklendi kendine bizde kızıyoruz okulun uzarsa uzasın sağlığın öenmli diye ama gençlikk

ayy beni sorma sorma geçmeyen boğaz enfeksiyonu alerjik astıma çevirdi geçen hafta çok kötüydüm hiç doğru düzgün katılamadım da diyet felanda yapamadım ama çok şükür ilaçları kullanmaya başlayalı daha iyiyim. aslında izne ayrıldım ama ne oluyor diye merak edip buralardan ayrılamıyorum.
çok sevindim canım yeğenin için allah yolunu açık etsin işini gücünü rast getirsin. gençlik yılları zor yıllar:31:

ayy beni sorma sorma geçmeyen boğaz enfeksiyonu alerjik astıma çevirdi geçen hafta çok kötüydüm hiç doğru düzgün katılamadım da diyet felanda yapamadım ama çok şükür ilaçları kullanmaya başlayalı daha iyiyim. aslında izne ayrıldım ama ne oluyor diye merak edip buralardan ayrılamıyorum.
çok sevindim canım yeğenin için allah yolunu açık etsin işini gücünü rast getirsin. gençlik yılları zor yıllar:31:

Önce sağlığına kavuş tekrar devam edersin diyetine bitanemm önemli olan sağlık ıhlamur limon kaynatıp içine bol karabiber at sıcak sıcak iç hakikaten mikrop kalmıyor astıma çevirmesi kötü olmuş bir an önce atlatırsın inş:38: ayrılma bencede geçmişten bi koptunmu işin içinden çıkılmıyor hem biz alışmışız özlüyoruz birbirimizi:29:

sağol canım aminnnn inş bundan sonra hiç yaşamaz bu yaşadıkllarını :21:

Canımmmmmmmmmmmmm:48::38::38::38: hoşbuldum Ayferimmm kuzenim günden güne iyiye gidiyor şükür 1 haftadır ne tel ne ziyaret yasaktı bugün görebildik içimiz rahatladı teyzemide denizliye gönderdim haftaya gelecek yeme düzenimi bozmadım zaten karatayda 6 aydan sonra istesen de bozamıyorsun birazcık spor aksadı onuda halledrim en yakın zamanda inş kaptanlığın tekrar hayırlı olsun tatlımmm :16: geçmişe bakabildiğim kadaıyla baktım fırsat buldukça tekrar bakarım ama dördünüzün diyaloglarına bittim harikasınız gerçekten:46::46:
hihihi teşekkür ederizz :1: hiloşla kaçamaklarımızda olmasa muhteşem olcağımızı düşünüyorum ki zaten artık kaçamak yapmıcaz dimi kızz :29:

Canım benim evet Helinciğimin mesajını okudum geçerli sebepleri var sen ben farkedermi hepimiz bu takımın üyesiyiz bence çok yakışmışsın aksine hiç bozduğunu düşünmüyorum inan konuşmalarınızı okurken yaramaz kızlar canlandı gözümün önünde sürekli güldüm allah da sizi güldürsün inş için rahat olsun bitanemm samimiyetinden hiç şüphem yok bitanemmm hem kaptanlar fırlama olamaz diye bir kuralmı var:19: bence süper devam devammm:46::38:

kaptanım fırlamam :9::1: aha bi 30 mekik daha geliyooorrr kaçtım beeeeeennnn :10:

hihihi teşekkür ederizz :1: hiloşla kaçamaklarımızda olmasa muhteşem olcağımızı düşünüyorum ki zaten artık kaçamak yapmıcaz dimi kızz :29:

kaptanım fırlamam :9::1: aha bi 30 mekik daha geliyooorrr kaçtım beeeeeennnn :10:

notamızı sildirene dek yaramazlık yapmak kaçamak yapmak yok kızlarr :13:hem yaza ne kaldı dimiiii:12::12:

kolay gelsin canımmm:8:

Canım benim evet Helinciğimin mesajını okudum geçerli sebepleri var sen ben farkedermi hepimiz bu takımın üyesiyiz bence çok yakışmışsın aksine hiç bozduğunu düşünmüyorum inan konuşmalarınızı okurken yaramaz kızlar canlandı gözümün önünde sürekli güldüm allah da sizi güldürsün inş için rahat olsun bitanemm samimiyetinden hiç şüphem yok hem kaptanlar fırlama olamaz diye bir kuralmı var:19: bence süper devam devammm:46::38:

Sen dondun ya daha ne isteriz bizim kizlarinda izni bitecek haftaya oo korksun bizden sari kart mi kalir hep biz birinci olalim :13:

Dipnot: nota degil sari kart banucum

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen dondun ya daha ne isteriz bizim kizlarinda izni bitecek haftaya oo korksun bizden sari kart mi kalir hep biz birinci olalim :13:
:29::38:
Dimi dimi citir olcaz biz yaza herkes citir citir :1:

aynen öyle kaçamakları bıraktık artıkkk biz çok güzel ve düzenli kilolar vercezz

inceck olcaz yazdaa

kesinlikleeee hepimize inanıyorum bennnn:13::21::21::21::21:

beni mutfak çağırıyor arada bakarım yine bebişler

Kizlar evde 15 dilim tatli kaldi hergun iskence gibi tabak hazırlıyorum kocama valla bi tepsi tatli alip gelirse boyke olur her sabah yemin ediyorum evw gelince tatli yemiycem diye malum benim tatli askim aksam saatlerinde tutuyor sabahtan yeminle kurtariyorum :8:

Kizlar evde 15 dilim tatli kaldi hergun iskence gibi tabak hazırlıyorum kocama valla bi tepsi tatli alip gelirse boyke olur her sabah yemin ediyorum evw gelince tatli yemiycem diye malum benim tatli askim aksam saatlerinde tutuyor sabahtan yeminle kurtariyorum :8:

dagıtıver komşulara Ayferimmm evde resmen boomba tutuyorsun gerçi eniştem seviyor yemeyi anlaşılan yarısını dağıt yarısı enişteye kalsın bence

nefsinle mücadele etmekten kurtulmuş olursun:34:

Son düzenleme:

dagıtıver komşulara Ayferimmm evde resmen boomba tutuyorsun gerçi eniştem seviyor yemeyi anlaşılan yarısını dağıt yarısı enişteye kalsın bence

nefsinle mücadele etmekten kurtulmuş olursun:34:
Sorma canim uc gundur evde bugun biter inşallah :16: komsuda yok ki canim benim

kolay kolay fırına balık attım bide salata yaptımmı tamamdır hadi hepiniz buyrun bize akşama :56: balık üstüne bir parçacıkjta helva var hem:21:
Ohh super daha ne olsun

sarı kartmı :18: yok jkalmaz sildiririz inş:32:

İnşallah canim zaten uzun suredir bir nota bir birincilik gidiyorduk iki nota oldu gecen hafta :14: ama ustesinden gelecegiz bu hafta:65::65::65::66::66::66::118:

Sorma canim uc gundur evde bugun biter inşallah :16: komsuda yok ki canim benim

Ohh super daha ne olsun

İnşallah canim zaten uzun suredir bir nota bir birincilik gidiyorduk iki nota oldu gecen hafta :14: ama ustesinden gelecegiz bu hafta:65::65::65::66::66::66::118:

komşu olmaması kötü ben misafir geldimi cıslar artınca hemen dağıtırım yada abime postalarım valla bu akşam nasıl bitecek ayferim 15 dilim diyosun enişte ve kaynının şekeri fırlar kesin:39::39:

Slm güzelllerrr ben geldimmmmm:3::3::16::16::16:

Öncelikle şunu söylemeliyimki sizleri çokkkk özledimmmm her ne kadar çok istesemde teyzem üzgünken ve kuzenim hastahanadeyken pc dokunmak gelmedi içimden ne olur affedin neyseki bugün kuzenimi ziyarete gittik 1 hafta olmuştu yatalı çok şükür toparlanmış dr u bir süre daha kalacağını söyledi yeter ki iyileşsin teyzemde denizliye döndü haftaya tekrar gelecek ben de hemen bu güzel haberi sizlerle paylaşmak istedim geçmiş olsun dilekleriniz için çokkk tşk ederim :38::38::38: sizler nasılsınız geçmişin neresinden başlayacağımı bilemedim :26: diyetimi bozmadım zaten hiç yemek yiyesimiz gelmiyordu fakat sporu bu hafta biraz aksattım en kısa sürede sporuma başlayacağım tekrar yaza az kaldı hızlanmamız lazım

Banus ablaaaaa hosgeldinnn guzel haberlerle gelmissin ne guzelll ;))) kuzenin daha da iyiye gider insallahh sporunu da halledersn sen masallahn varr.. Ben de bi ara cozudum ama hop geri topladm ;))

hoşgeldin canımcıım bende 20 yaşındayım adım Gözde. boyum 160 kilomu söylemicem :30: yarın öğrenirsin . bende 74 ten indim 58 lere falan hatta bi ara 54 e . istedikten sonra yapamıycağın bişey yok canım bniimm

vallahi kafam gitti ya elalemn işini bana yaptırıyolar ben kendi işlerimi ypaamıyorum. birde mekikime mekik eklendi aneeeyyy nerelere kaçeem :23:

aynen öyle ama pes etmek yok bu vücudu bu hale biz gtirdik biz toplıycazzz :kkk:

hiloşuma katılıyorum bi ara bende yiyodum sonra bıraktırdılar banada :1: kuru yemişe döndüm şimdi de işlenmemiş olması gerektiği için onuda bırakcam meyveli yoğurda döndüm her telden çalıyorum :1:
ayrıca bebeğim nefsini köreltmek istiyosan yarım ye 2 tane yeme :20:

böyle işte neyse ben hoplayayım azıcık daha beynim sulansın iyice :122::122::122:

Portakalli yogurt yaptm gene aksamdan once gozdee super oldu gii :)))

Aynen fistikkk bizde kacamak ne gezer beee :)))

Back