• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

canıııım gelcem gelcem az kaldı :3: sizden ayrı yapamıyorum kiii ne yapayım ..öğrendiğim güzel iksirleri paylaşayım unutmadan diye arada yazıp kaçıyorum. birazda blogumla ilgileneyim hem bu arada. :34:

Blogunla ilgilen ama yeme :20:lutfen cumadan itibaten burdasiniz ona gore 353 de bildirime alacagim size iki hafta izin yeterde artar bile sen ve Tuğba duyun sesimi :1:

canım hava durumuna göre yürüyüş yapabilirim ama akşama yemeğim yok, yemek yapacam..

:9::9::9:

canım inşallah beraber vereceğiz kiloları, menülerine daha sorna yorum yapacağım inşallah, şimdi çıkmak zorundayım... ama diyet ürünleri yeme, bunu söyleyeym en azından:)

canım sabah aç karna mı içtin? bir de anason olmasa olur mu acaba? kefir zaten içiyorum maydonoz ve kbiberi eklerim ama anason istemem ben ya :))

canım pes etmek yok, direnç nedeniyle haftalarca hatta aylarca veremeyen var karatayda.. herşeye tam olarak uydukları halde.. pes etmicez.

ben tayin ndeniyle burdayım ateş ablacım (hanımcım mı desem ablacım mı bilemedim:) )
7 aydır burada yaşıyorum en az 1,5 sene en fazla da 2,5 sene daha burdayım:)

Hee bak sen karataydaydin dimi ahsen o zaman ondandir bendede olmustu uc hafta sonunda .
Blue kiz mekigi ceza verdik ina o sen ne kadar vercen diye soruyor borek yemis bas parmak kadar :24:

Slm güzelllerrr ben geldimmmmm:3::3::16::16::16:

Öncelikle şunu söylemeliyimki sizleri çokkkk özledimmmm her ne kadar çok istesemde teyzem üzgünken ve kuzenim hastahanadeyken pc dokunmak gelmedi içimden ne olur affedin neyseki bugün kuzenimi ziyarete gittik 1 hafta olmuştu yatalı çok şükür toparlanmış dr u bir süre daha kalacağını söyledi yeter ki iyileşsin teyzemde denizliye döndü haftaya tekrar gelecek ben de hemen bu güzel haberi sizlerle paylaşmak istedim geçmiş olsun dilekleriniz için çokkk tşk ederim :38::38::38: sizler nasılsınız geçmişin neresinden başlayacağımı bilemedim :26: diyetimi bozmadım zaten hiç yemek yiyesimiz gelmiyordu fakat sporu bu hafta biraz aksattım en kısa sürede sporuma başlayacağım tekrar yaza az kaldı hızlanmamız lazım

Hee bak sen karataydaydin dimi ahsen o zaman ondandir bendede olmustu uc hafta sonunda .
Blue kiz mekigi ceza verdik ina o sen ne kadar vercen diye soruyor borek yemis bas parmak kadar :24:

baş barnak değiiil işaret barnağı kadarrrr.. essahtan inceydi yavv 2 ısırdım bi çiğnedim gittiii :5:

Öncelikle şunu söylemeliyimki sizleri çokkkk özledimmmm her ne kadar çok istesemde teyzem üzgünken ve kuzenim hastahanadeyken pc dokunmak gelmedi içimden ne olur affedin neyseki bugün kuzenimi ziyarete gittik 1 hafta olmuştu yatalı çok şükür toparlanmış dr u bir süre daha kalacağını söyledi yeter ki iyileşsin teyzemde denizliye döndü haftaya tekrar gelecek ben de hemen bu güzel haberi sizlerle paylaşmak istedim geçmiş olsun dilekleriniz için çokkk tşk ederim :38::38::38: sizler nasılsınız geçmişin neresinden başlayacağımı bilemedim :26: diyetimi bozmadım zaten hiç yemek yiyesimiz gelmiyordu fakat sporu bu hafta biraz aksattım en kısa sürede sporuma başlayacağım tekrar yaza az kaldı hızlanmamız lazım

hoşgeldiiiiinnnnnnn.. kuzeninin iyi olmasına gerçekten çok ama çok sevindim.. inşallah dahada iyi olur ve bian önce çıkar. Allah sağlığına kavuştursun .
sporada başlarsın bence canını sıkma almadıysan hiç sorun değil önemli olan sağlık :16::16:

:87: Hoşbulduuk adım Görkem 22 yaşındayım, boyum 1.65 , kilom maalesef 94-95 ulaşmak istediğim kilo ise 55. Daha önce hiç bir gruba girmedim böyle bir yarışmadan haberim vardı ama katılmaya cesaret edemiyordum :)
Dün yediklerimi ne yazık ki hatırlamıyorum, Bugün ki listem:
Bir bardak maydonoz suyu
iki yağsız kepek ekmekli tost
iki adet light bisküvi
1,5 litre su
--
Bunlar yediklerim,içtiklerim. Diğer öğünler için yağsız,tuzsuz salata yanında yine yağsız ama azıcık tuzlu tavuk yemeyi düşünüyorum.Bakalım..Ayrıca daha fazla su içeceğim ve 40-50 dakika da yürüyeceğim. Normal de hızlı kilo veririm yani gerçekten diyeti bozmaz sporu aksatmazsam istediğim kiloya gelmemem için hiç bir sebep yok. :16:
merhaba canım.hosgeldin.benimde boyum 165 92yle başladım 12 kilo verdim zorlanmadım aslında zorlasam daha fazla verirdim ama gerek yok şimdilik.34 yaşındayım 3 cocuk annesiyim.her cocuktan 10 kilo kaldı bana.

bluejum bugün yaptım içtim o kefirli maydanozlu karışımı . cidden yaktı boğazımı ama iyide geldi.Karabiber çok önemliymiş biliyor musun. kadın dediki metabolizmayı çalıştırıp yağları yakan karabiber...
bu arada dün yazmayı unuttum mu ki acaba bu karışımın üzerine yeşil çay için dedi birde...
hmm demek karabiber ben kırmızı biber biliyordum.

Uzulme arkadasim ayni durum bende de mevcut.vucudumuz bazen direniyo.ver al ile birlukte belki 15 kilodan fazla verdim1 yilda.ama 3 haftadir kilo vermede skinti yasiyom.bi bakiyom tekrar 70 olmusum bazen 69.5 bazen 69. Ama 68.00 i goremedim valla.
Allah var bazen canim skiliyo bazen buraya kadar mi acaba diye dusunsem de pes etmicem kazaznan ben olcm
kilo azaldıkca vermekte zor oluyor değil mi?

hoşgeldin banucum.inşallah iyileşir bütün izleride silinir hayatından.bizde seni özledik:54:

ben de buradan şimdiden söz vereyim haftasonu ben de bozmayacağım inşallah..
kermes de var bi dünya tatlı gelecek ama size söz, sadece karataya uygun olan şeylerden yiyeceğim..

Ben de size soz veriyom rabbim sahit olsun hafta sonu tam karataya uygun gececk.

Hosgeldin arkadasim.kuzeninin iyi olmasina sevindim

Cnm fikrinizi alayim.hafta sonu 2 gunluk ayran asi diyeti yapayim diyom.pegasus tan ogrenmistm belku iyi bi gaz olur bana.napin hi

canım hava durumuna göre yürüyüş yapabilirim ama akşama yemeğim yok, yemek yapacam..

canım inşallah beraber vereceğiz kiloları, menülerine daha sorna yorum yapacağım inşallah, şimdi çıkmak zorundayım... ama diyet ürünleri yeme, bunu söyleyeym en azından:)

canım sabah aç karna mı içtin? bir de anason olmasa olur mu acaba? kefir zaten içiyorum maydonoz ve kbiberi eklerim ama anason istemem ben ya :))

canım pes etmek yok, direnç nedeniyle haftalarca hatta aylarca veremeyen var karatayda.. herşeye tam olarak uydukları halde.. pes etmicez.

ben tayin ndeniyle burdayım ateş ablacım (hanımcım mı desem ablacım mı bilemedim:) )

İstediğini diyebilirsin canım hanım deme abla de ateş de nasil istersen
Zor olmadı mı dil yemekler falan gerçi orası nasil biryer hiç bilmiyorum

:87: Hoşbulduuk adım Görkem 22 yaşındayım, boyum 1.65 , kilom maalesef 94-95 ulaşmak istediğim kilo ise 55. Daha önce hiç bir gruba girmedim böyle bir yarışmadan haberim vardı ama katılmaya cesaret edemiyordum :)
Dün yediklerimi ne yazık ki hatırlamıyorum, Bugün ki listem:
Bir bardak maydonoz suyu
iki yağsız kepek ekmekli tost
iki adet light bisküvi
1,5 litre su
--
Bunlar yediklerim,içtiklerim. Diğer öğünler için yağsız,tuzsuz salata yanında yine yağsız ama azıcık tuzlu tavuk yemeyi düşünüyorum.Bakalım..Ayrıca daha fazla su içeceğim ve 40-50 dakika da yürüyeceğim. Normal de hızlı kilo veririm yani gerçekten diyeti bozmaz sporu aksatmazsam istediğim kiloya gelmemem için hiç bir sebep yok. :16:

Hoşgeldin aramıza Görkemcim sağlıklı menüler ve sporla o kiloların hepsi gidecek en doğru en sevimli gruba geldin tatlımm :16:

Kizlr ben niye boyle oldg nu buldum galiba.evet direnc var ote yandan ben 4 gundur okadar kuru kayisi tuketmeme ragmn kabuzlik problemi cekiyom.bu yuzden de olabilir.neyse pes etmk yok

Ahsenim karatayda böyle duraksamalar olabiliyor bitanemm kilo verme durunca zeytinyağı miktarını veya yürüyüşü artırmalısın karatay yapanlar bu şeklilde çözüyor bu sorunu

canıııım gelcem gelcem az kaldı :3: sizden ayrı yapamıyorum kiii ne yapayım ..öğrendiğim güzel iksirleri paylaşayım unutmadan diye arada yazıp kaçıyorum. birazda blogumla ilgileneyim hem bu arada. :34:
Şulecim geçmiş olsun canım bir an önce iyileş karabiber kesinlikle en güçlü antibiyotik beni bir günde toplamıştı

hoşgeldiiiiinnnnnnn.. kuzeninin iyi olmasına gerçekten çok ama çok sevindim.. inşallah dahada iyi olur ve bian önce çıkar. Allah sağlığına kavuştursun .
sporada başlarsın bence canını sıkma almadıysan hiç sorun değil önemli olan sağlık :16::16:

hoşbuldummmm Gözdecimmm:16::16::48: çok şükür sağlığım yerinde iyi haberleri de aldık :21: daha ne olsun
merhaba canım.hosgeldin.benimde boyum 165 92yle başladım 12 kilo verdim zorlanmadım aslında zorlasam daha fazla verirdim ama gerek yok şimdilik.34 yaşındayım 3 cocuk annesiyim.her cocuktan 10 kilo kaldı bana.

hmm demek karabiber ben kırmızı biber biliyordum.

kilo azaldıkca vermekte zor oluyor değil mi?

hoşgeldin banucum.inşallah iyileşir bütün izleride silinir hayatından.bizde seni özledik:54:

inşallah Yasemincimm çok genç hayatın baharında çok iyi gördüm bugün hepimiz çok mutlu olduk canımsınızzz

Ayferim kaptanlığın hayırlı olsun bitanemm çok yakışmış sana geçmişe biraz bakabildim Helinciğim takımı bırakmasın arada gelsin yeterki bu arada bugün Helinin doğum günüydü yanılmıyorsam

Eki Görüntüle 1021412

Doğum günün kutlu olsun Helincim sağlık ve mutluluk dolu nice güzel yıllar dilerim:38:

Bluecum sana da ağalık çok yakışmış:1: diplomat ağa :40:

Nora henüz dönmemiş sanırım:26:

Yaramazım Dileğim sen neler yapıyorsun Ayfer Hilal Gözde ve Sen hepinizin diyalogları müthiş bayıldım size :16::16:

Hilalcim hakkında hayırlısı olsun canım herşeyde bir hayır vardır sen yine yeni kpssye çalış tatlım güzel bir puan al dursun bir kenarda:34:

Ateş ablacım takıma alışmışsın gördüpğüm kadarıyla burası bağımlılık yapıyor inanki bir giren çıkam ıyor bir daha:46:

Gülşahcım değerlerinin güzel çıkmasına sevindim canımm :54:

Şekercim moralini bozma ne olur bir dahaki aşılamada inşallah rabbim bebiş nasip eder sana da:16:

Edacım bizden ayrıda olsan kilo vermeye devam ediyorsunn azmine hayranım bitanemm :42:

Merviş hala kendini toplayamamış anlaşılan kuzucuğuna geçmiş olsun canım

Cnm fikrinizi alayim.hafta sonu 2 gunluk ayran asi diyeti yapayim diyom.pegasus tan ogrenmistm belku iyi bi gaz olur bana.napin hi

Ayran detoxunu diyirsun evet bi kere yaptim ise yariyor geride gelmiyir fakat dusuk tansiyonluyum ben o yuzden sorun oluyor ama tansiyon sorunun yoksa sen bilirsin tabi

sen şimdi herkesden cok kilo verirsin haftada 3 kilo rahat verirsin dikkat edersen bu grupta çok bilgili arkadaşlar var gerçekten. doğru beslenme kurallarını biliyorlar eğer uyarsan uygularsan hayatın boyunca inan tekrar almazsın.

anason heryerde satılıyor mu nerden aldın???
canım anason marketlerde bile var ama aktardan da alabilrisin.

sabah açkarna içmedim canım yaa meyve yiyorum sabahları onun üzerine içtim.işe gelincede yeşil çayımı içip kahvaltımı yaptım.bende anasonlu pek beğenmedim hem ağıza geldikçe tadı kötü (bence) hemde olmasa daha güzel olur aslında...
Blogunla ilgilen ama yeme :20:lutfen cumadan itibaten burdasiniz ona gore 353 de bildirime alacagim size iki hafta izin yeterde artar bile sen ve Tuğba duyun sesimi :1:
canım geçen cuma izne ayrıldım,2 cuma en az olmayacam diye anlamıştım ben :26:

Banummmmmm :70: :70:
Hosgeldin neler oldu anlat gecmis hep ayni canim benim ben ozet gecerim ki cojtan gecmise bakmissin bile

Hosgeldin arkadasim.kuzeninin iyi olmasina sevindim

Hoşbuldum Ahsencim tşkler bitanemmm

Bence yapabilirsin bu diyetle 2 günde 1,5 kilo veriliyor sen sabh yenilen kepekli ekmeği çıkatırsın listenden diyet sonrası genelde 200-300 gr geri alınıyor böyle olsa bile yine vermiş olacaksın cnm

canım anason marketlerde bile var ama aktardan da alabilrisin.

sabah açkarna içmedim canım yaa meyve yiyorum sabahları onun üzerine içtim.işe gelincede yeşil çayımı içip kahvaltımı yaptım.bende anasonlu pek beğenmedim hem ağıza geldikçe tadı kötü (bence) hemde olmasa daha güzel olur aslında...

canım geçen cuma izne ayrıldım,2 cuma en az olmayacam diye anlamıştım ben :26:

Hee ya seni 354 de alacagiz ama buralarda olun lutfennnn

Banummmmmm :70: :70:
Hosgeldin neler oldu anlat gecmis hep ayni canim benim ben ozet gecerim ki cojtan gecmise bakmissin bile

Canımmmmmmmmmmmmm:48::38::38::38: hoşbuldum Ayferimmm kuzenim günden güne iyiye gidiyor şükür 1 haftadır ne tel ne ziyaret yasaktı bugün görebildik içimiz rahatladı teyzemide denizliye gönderdim haftaya gelecek yeme düzenimi bozmadım zaten karatayda 6 aydan sonra istesen de bozamıyorsun birazcık spor aksadı onuda halledrim en yakın zamanda inş kaptanlığın tekrar hayırlı olsun tatlımmm :16: geçmişe bakabildiğim kadaıyla baktım fırsat buldukça tekrar bakarım ama dördünüzün diyaloglarına bittim harikasınız gerçekten:46::46:

Back