oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooleey oleeyy oleeeyyyy
hiloştan 20 mekik kaptandan 25... ağaaammm senden kaççççç![]()
arabada beeeeeeşşş evde onbeeeşşşşş hehehehe kafayı sıyırdım işler yığınla biriktiiii dilililiiiiii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakkinda hayirlisi olsun cnm.sansini degerlendirsen iyiymis ama artik gecti gecmisin kederi ile gelecegini anini karartma uzme
arabada beeeeeeşşş evde onbeeeşşşşş hehehehe kafayı sıyırdım işler yığınla biriktiiii dilililiiiiii![]()
:87: Hoşbulduuk adım Görkem 22 yaşındayım, boyum 1.65 , kilom maalesef 94-95 ulaşmak istediğim kilo ise 55. Daha önce hiç bir gruba girmedim böyle bir yarışmadan haberim vardı ama katılmaya cesaret edemiyordum :)
Dün yediklerimi ne yazık ki hatırlamıyorum, Bugün ki listem:
Bir bardak maydonoz suyu
iki yağsız kepek ekmekli tost
iki adet light bisküvi
1,5 litre su
--
Bunlar yediklerim,içtiklerim. Diğer öğünler için yağsız,tuzsuz salata yanında yine yağsız ama azıcık tuzlu tavuk yemeyi düşünüyorum.Bakalım..Ayrıca daha fazla su içeceğim ve 40-50 dakika da yürüyeceğim. Normal de hızlı kilo veririm yani gerçekten diyeti bozmaz sporu aksatmazsam istediğim kiloya gelmemem için hiç bir sebep yok.![]()
Beser beswr artiyor bence uslu duroooooooooooooooooooooooooooooooooooooooleey oleeyy oleeeyyyy
arabada beeeeeeşşş evde onbeeeşşşşş hehehehe kafayı sıyırdım işler yığınla biriktiiii dilililiiiiii![]()
Canim azimlisin hersey kolay olacaga benziyor . Kurallari kabul ettigini soylwrsen tamamdir . Birde yarin sabah tartilip net kilonu ve hedefini ozelden msj at canim kayda aliyim .:87: Hoşbulduuk adım Görkem 22 yaşındayım, boyum 1.65 , kilom maalesef 94-95 ulaşmak istediğim kilo ise 55. Daha önce hiç bir gruba girmedim böyle bir yarışmadan haberim vardı ama katılmaya cesaret edemiyordum :)
Bir bardak maydonoz suyu
iki adet light bisküvi
1,5 litre su
--
Bunlar yediklerim,içtiklerim. Diğer öğünler için yağsız,tuzsuz salata yanında yine yağsız ama azıcık tuzlu tavuk yemeyi düşünüyorum.Bakalım..Ayrıca daha fazla su içeceğim ve 40-50 dakika da yürüyeceğim. Normal de hızlı kilo veririm yani gerçekten diyeti bozmaz sporu aksatmazsam istediğim kiloya gelmemem için hiç bir sebep yok.![]()
Şule ozledim kiz seni tarifleri verip verip kaciyonbluejum bugün yaptım içtim o kefirli maydanozlu karışımı . cidden yaktı boğazımı ama iyide geldi.Karabiber çok önemliymiş biliyor musun. kadın dediki metabolizmayı çalıştırıp yağları yakan karabiber...
bu arada dün yazmayı unuttum mu ki acaba bu karışımın üzerine yeşil çay için dedi birde...
bende öyle düşünüyorum evmizin hemen karşısnda spor aletleri var 15 adım yok apt. arasndaorda yapçam sanırım
kaptanım özür dilerim ama ben bu hafta sabit çıkıcam sanırım. salıdan bu yana wc çıkamıyorum onun yüzündende kilom değişmiyo. + ları hafiflettim ama -ye inemiyorum çok üzgünüm![]()
Uzulme arkadasim ayni durum bende de mevcut.vucudumuz bazen direniyo.ver al ile birlukte belki 15 kilodan fazla verdim1 yilda.ama 3 haftadir kilo vermede skinti yasiyom.bi bakiyom tekrar 70 olmusum bazen 69.5 bazen 69. Ama 68.00 i goremedim valla.
Allah var bazen canim skiliyo bazen buraya kadar mi acaba diye dusunsem de pes etmicem kazaznan ben olcm
Cnm yeterki kararli ol basarirsin ama hazirlikli ol inislu cikisli bi yol bu.bazen istedigin sonucu alamayabilirsin ama yeter ki pes etme.kendine yakin ve uzak hedefler koy.ama ucuk kacik hedflr degil:87: Hoşbulduuk adım Görkem 22 yaşındayım, boyum 1.65 , kilom maalesef 94-95 ulaşmak istediğim kilo ise 55. Daha önce hiç bir gruba girmedim böyle bir yarışmadan haberim vardı ama katılmaya cesaret edemiyordum :)
Bir bardak maydonoz suyu
iki adet light bisküvi
1,5 litre su
--
HhahahahhaaBiz de kaçamak yapmıyoz ki Gözdee öyle demee
Bir dhaa tabi ki geri almıcazzz hiççç
Zıplaamaa kızz evde düzgünce mekiğini çek deli kızz
Belli belli![]()
Cnm yeterki kararli ol basarirsin ama hazirlikli ol inislu cikisli bi yol bu.bazen istedigin sonucu alamayabilirsin ama yeter ki pes etme.kendine yakin ve uzak hedefler koy.ama ucuk kacik hedflr degil
almıcazz almcaaaazzzzz
mekikimi çekiceeeemmmmm
hoşgeldin canımcıım bende 20 yaşındayım adım Gözde. boyum 160 kilomu söylemicem:87: Hoşbulduuk adım Görkem 22 yaşındayım, boyum 1.65 , kilom maalesef 94-95 ulaşmak istediğim kilo ise 55. Daha önce hiç bir gruba girmedim böyle bir yarışmadan haberim vardı ama katılmaya cesaret edemiyordum :)
Bir bardak maydonoz suyu
iki adet light bisküvi
1,5 litre su
--
vallahi kafam gitti ya elalemn işini bana yaptırıyolar ben kendi işlerimi ypaamıyorum. birde mekikime mekik eklendi aneeeyyy nerelere kaçeem
Öyle Ahşencim, geçti gitti bugn keyfimi geri getirdm çok şükür, önümüzdeki atamalara bakacaz bundan sonra; en yakın Haziran inş daha güzel bir krum ve il olacak inanıyorum ben
Aha gitti kafa![]()
Keisnlikle hiç sebep yok kilo vermemek için, sağlıklı beslenme spor ve irade.. Mesela yavaş yavaş bu gruptaki cadılar sana o light bisküviyi bıraktırcaklaren sağlıklı evde yapılan şeyler, diyet ürünleri mecbur kalmadıkça tercih etmiyoruzz
aynen öyle ama pes etmek yok bu vücudu bu hale biz gtirdik biz toplıycazzzUzulme arkadasim ayni durum bende de mevcut.vucudumuz bazen direniyo.ver al ile birlukte belki 15 kilodan fazla verdim1 yilda.ama 3 haftadir kilo vermede skinti yasiyom.bi bakiyom tekrar 70 olmusum bazen 69.5 bazen 69. Ama 68.00 i goremedim valla.
Allah var bazen canim skiliyo bazen buraya kadar mi acaba diye dusunsem de pes etmicem kazaznan ben olcm
hiloşuma katılıyorum bi ara bende yiyodum sonra bıraktırdılar banadaEvet, ben de o diyet ürünlerin iyi olmadığını ya da söylendikleri kadar diyet olmadıklarını duymuştum ama evde görünce iki tane attım ağzıma yoksa herşey de gözüm kalırdı, nefsi köreltmek de diyetin sürekliliği için önemli ve tabii kuralları kabul ediyorum, sabah mesaj da atarım, teşekkürler. :)
Beser beswr artiyor bence uslu dur
![]()
![]()
Canim azimlisin hersey kolay olacaga benziyor . Kurallari kabul ettigini soylwrsen tamamdir . Birde yarin sabah tartilip net kilonu ve hedefini ozelden msj at canim kayda aliyim .
Şule ozledim kiz seni tarifleri verip verip kaciyon![]()
:87: Hoşbulduuk adım Görkem 22 yaşındayım, boyum 1.65 , kilom maalesef 94-95 ulaşmak istediğim kilo ise 55. Daha önce hiç bir gruba girmedim böyle bir yarışmadan haberim vardı ama katılmaya cesaret edemiyordum :)
Bir bardak maydonoz suyu
iki adet light bisküvi
1,5 litre su
--
bluejum bugün yaptım içtim o kefirli maydanozlu karışımı . cidden yaktı boğazımı ama iyide geldi.Karabiber çok önemliymiş biliyor musun. kadın dediki metabolizmayı çalıştırıp yağları yakan karabiber...
bu arada dün yazmayı unuttum mu ki acaba bu karışımın üzerine yeşil çay için dedi birde...
Rakibe kilo mi aldin :18:
Cnm vucudum yine direniyo.ayni seyi 75. Lerdeyken de yasamistim biliyom abartmiyorum 2.5- 3 ayda zor kirmistim.ama suan daha bilincliyim.o kadar bekleyemem.beklemk istemiyorum
Bir bardak maydonoz suyu
iki adet light bisküvi
1,5 litre su
--
bluejum bugün yaptım içtim o kefirli maydanozlu karışımı . cidden yaktı boğazımı ama iyide geldi.Karabiber çok önemliymiş biliyor musun. kadın dediki metabolizmayı çalıştırıp yağları yakan karabiber...
Uzulme arkadasim ayni durum bende de mevcut.vucudumuz bazen direniyo.ver al ile birlukte belki 15 kilodan fazla verdim1 yilda.ama 3 haftadir kilo vermede skinti yasiyom.bi bakiyom tekrar 70 olmusum bazen 69.5 bazen 69. Ama 68.00 i goremedim valla.
blue sen neden riyad dasın???
ne zamandır oaradasın ne yapıyorsun???