- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.184
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olursun canım benmm olursun. bende 57 istiyodum hatta hedeflerim ilk 60 57 54 oldu. şimdi 57 59 57 59 gidip geliyorum![]()
kızlarrr bi mutluyum bi mutluyum sormayııınnn
aşağı indim ne yemek var diye, karnı bahar varmış fırındaaaa yanındada yoğurtttt.. kıymalı ve peynirli börekte yapıyolarmış ama ben yemiycem tabikiii
boool boooooll karnıbahar + yoğurt tamamdırr . nasıl mutlu oldum sormayınn![]()
akşamda hafif şeyler yedim mi tamamdıırr. mesela kabağı rendeleyip teflon tavada biraz su koyup çekene kadar pişiriyorum sonra yoğrt kara biber pul biber ekliyorum bi zamanlar favorimdi yine ondan yapıcam. hem kalorisiz hem tadı güzel oluyo mmmmm ağzım sulandıı![]()
![]()
Yemekten sobra bir agirlik coktu ki sormayin uyudum uyuyacagim masanin uatunde. Sabah ki havadan eser yok esiykr ama guneste var cok güzel yirmi dkda simdi yurudum spor tmmdir aksam sporunu hallettim![]()
Yemekten sobra bir agirlik coktu ki sormayin uyudum uyuyacagim masanin uatunde. Sabah ki havadan eser yok esiykr ama guneste var cok güzel yirmi dkda simdi yurudum spor tmmdir aksam sporunu hallettim![]()
olursun canm benm olursun. bencede 57 ol incecik belinle o gelinliği giy daş gibi ol daaaaşşş.. hem balayında tatil yaparsanız çok kasmazsın kendini 2 kg alsan 59 olursun sonra dönünce verirsin yine. 57 58den 60a çıkarsan 1 sayıda olsa insanın moralini çok bozuyo
Ay inşallah kızzz olcam valla bu senee hem belki gelinlik falan da giyersemmama çok cılız olmaz da istemem tabi de 57 le öyle de olmam sanırm, 59 la süper olmuştum aslında bayılmıştım yani daştım
ama gene de 57 oliyim ben
Aferin kız sanaaa ne güzel vallaa :13:
Bizim öğlen de köy çorbası-türlü-makarna ne saçma menü yaa valla mutfağı arattırdım her gün salata istiyorum ben dedm, bize otelden geliyor da yemeklerr.. ben de tabi ki makarna yemedm, türlü de sevmem ama 3-4 yk kadar yedm aç kalmayım diye; çorba işte bir dee...
Valla gün içinde yürüdüklerimizi spordan saymam benhayır öyle yapacaksak ben sabahtan beri depar atıyorum
aha da yeni oturdm yerime valla
![]()
olursun canm benm olursun. bencede 57 ol incecik belinle o gelinliği giy daş gibi ol daaaaşşş.. hem balayında tatil yaparsanız çok kasmazsın kendini 2 kg alsan 59 olursun sonra dönünce verirsin yine. 57 58den 60a çıkarsan 1 sayıda olsa insanın moralini çok bozuyo![]()
Merhabalar,bu takıma gelebileceğim söylendi.Şimdi, biraz açıklamaya ihtiyacım var, yarışma kurallarını falan okudum ama bu kısımları kaçırdım ya da anlamadım; takıma kabul edilmek için 2 hafta deneme gibi bir şey mi oluyor yani ben ne yapmalıyım şuan :26: Yediklerimi falan mı yazayım ?![]()
aynen öyle hava kapandı yağmur ha yağdı ha yağacak..
size menümü yazıyım kızlarr.
sabah: 1 yumurta + 1 kepek ekmeğin köşesine (ufaktı) azıcık peynir üstüne acı biber salçası ( yada sos bilemiyorum) + çay
ara: 1 elma + 1 yeşil çay
öğlen: karbıbaharı fırında yapmamışlar normal sulu yemek yapmışlar1 tabak yedim kıymalı ama toplasanız 4 5 çiçek var yada yoktu çok ufalanmışlar +1 dilim incecik ekmek ( 2 ısırımlıktı) 1 kase yoğurt + çok canım çekti tam işaret parmağı kalınlığında ve uzunluğnda bi lokma kıymalı börek kestirdim o da 2 ısırımlık kadardı
Fazla mı oldu ? börek olmasa iyi ama börekte çok değil inanın
ara: elma yeşil çay yaparım sanırım akşam eve çok acıkmış halde gitmemek için
akşam: 1 orta boy kapak + 2 kaşık yoğurt ekmek yemem doymazsam 2 yaprak kıvırcıktan salata...
su 2buçuk lt. ve 20dk hızlı yürüyüş 30dk olabilir duruma göre
Merhabalar,bu takıma gelebileceğim söylendi.Şimdi, biraz açıklamaya ihtiyacım var, yarışma kurallarını falan okudum ama bu kısımları kaçırdım ya da anlamadım; takıma kabul edilmek için 2 hafta deneme gibi bir şey mi oluyor yani ben ne yapmalıyım şuan :26: Yediklerimi falan mı yazayım ?![]()
Aman Aman dusmesin senin enerjin ohhh yandan hobaaa
Ay inşallah kızz... evet ya ben de aynısını düşünüyorum olur da arada kaçar bikaç kilo 60 ı bir daha gözüm görmesnen azndan hamişliğe kadr
![]()
Hoşgeldinn..önce kenidini tanıt meselaBen Hilal, Yaş 23; boy 165 Kilo : 64-65 arası dolaşıyor
Bizim yaptığımız gibi her gün menü paylaşıp düzenli spor yapıp bol su içip kaçamak yapmıcaksn
bol sohbet edip bildiklerini paylaşıp bilmediklerini danışacaksn
2 hafta sonunda bizden olmuşsan listeye dahil ediliyorsunn
laf aramzda ne kadar çabuk adapte o kadar çabuk listee
gerisi gırgır şamata hoppaa
enerjim çok bugn güzel karşıladm bak seni
![]()
Senin hesabini yesinlerolursun canm benm olursun. bencede 57 ol incecik belinle o gelinliği giy daş gibi ol daaaaşşş.. hem balayında tatil yaparsanız çok kasmazsın kendini 2 kg alsan 59 olursun sonra dönünce verirsin yine. 57 58den 60a çıkarsan 1 sayıda olsa insanın moralini çok bozuyo![]()
Bana bak bızdık tarti öncesi seni falakaya yatiririm seni kogus agasina veririm bak agamm duy bak duyy ben acimiycam sana 25 mekikaynen öyle hava kapandı yağmur ha yağdı ha yağacak..
size menümü yazıyım kızlarr.
sabah: 1 yumurta + 1 kepek ekmeğin köşesine (ufaktı) azıcık peynir üstüne acı biber salçası ( yada sos bilemiyorum) + çay
ara: 1 elma + 1 yeşil çay
öğlen: karbıbaharı fırında yapmamışlar normal sulu yemek yapmışlar1 tabak yedim kıymalı ama toplasanız 4 5 çiçek var yada yoktu çok ufalanmışlar +1 dilim incecik ekmek ( 2 ısırımlıktı) 1 kase yoğurt + çok canım çekti tam işaret parmağı kalınlığında ve uzunluğnda bi lokma kıymalı börek kestirdim o da 2 ısırımlık kadardı
Fazla mı oldu ? börek olmasa iyi ama börekte çok değil inanın
ara: elma yeşil çay yaparım sanırım akşam eve çok acıkmış halde gitmemek için
akşam: 1 orta boy kapak + 2 kaşık yoğurt ekmek yemem doymazsam 2 yaprak kıvırcıktan salata...
su 2buçuk lt. ve 20dk hızlı yürüyüş 30dk olabilir duruma göre
Ay inşallah kızzz olcam valla bu senee hem belki gelinlik falan da giyersemmama çok cılız olmaz da istemem tabi de 57 le öyle de olmam sanırm, 59 la süper olmuştum aslında bayılmıştım yani daştım
ama gene de 57 oliyim ben
Aferin kız sanaaa ne güzel vallaa :13:
Bizim öğlen de köy çorbası-türlü-makarna ne saçma menü yaa valla mutfağı arattırdım her gün salata istiyorum ben dedm, bize otelden geliyor da yemeklerr.. ben de tabi ki makarna yemedm, türlü de sevmem ama 3-4 yk kadar yedm aç kalmayım diye; çorba işte bir dee...
[/OUOTE]
Kuzum onlari sayan kim sabah kalkip 2 mile leslie cevirdim oglende bilerek hafif yeyip yuruyus yapiyorum aslinda 40dkdida planim firma geldiyoksa gunde kac kere merdiven inip çıkıyorum ben hihhh
![]()
Bu hafta birinci olacak grubumuz sanırım bugun herkesin enerjisi güzel geliyor![]()
Aman Aman dusmesin senin enerjin ohhh yandan hobaaa
Senin hesabini yesinleralmasin kuzum balayindada almasin yesin ama sporda yapsin cok gaddar kaptan oldum
Bana bak bızdık tarti öncesi seni falakaya yatiririm seni kogus agasina veririm bak agamm duy bak duyy ben acimiycam sana 25 mekik![]()
Bu arada Ayfer ben de diyorum kız akıntı yapmış cevaplamamış, benm mesajın içine yazmışsınn hahahahah
Ha tamam öyleyse anlaştk spor konusunda da:13:
yapıyorlar walla.
konyalılarda ısrar etmeden yemez.ama nasıl ısrar alışmıslar.konyalı bir teyze balıkesire gelin gitmiş.balıkesirdede öyle ısrar yokmus bir süre aç kalmıs bakmıs kimse ısrar etmiyor etmeden yiyor sonradan uyum sağlamıs.yemenin kimseye faydası yok özellikle biz yetişkinlere.ay bide cocuklara marifetmiş gibi çantasında sürekli şeker çikolata taşıyıp veren teyzeler varya.niyet güzelde yazık cocuklara ya.
bende hasta ziyaretinde ne dediysem olmadı 2 catal aldım.yesem hemde serbetli tatlı yemesem sanki onlrı begenmemiş gibi olacagım.az yesem kalaan çöpe gidecek:111:
ablam bi laf demiştide cok gülmüştüm affına sıgınarak güdük tavuk her daim piliçbluecum diyetisyene göre 9 kilo yağdan vermiştim en son.tartılar birbirini tutmuyor.diyetisyenede cok ara verdim koptuk resmen.yeniden başlayacagım.
meningokok aşısı gebelikte yapılabiliyor.ama ben gebeyken hac tavsiye etmem.özellikle bu dönemde.ben 3 ayım tam doldu gittim .hala bulantılarım vardı zorluk yaşadım ama cok değil.tavsiye etmememin sebebi corona virus salgını.şuan ne durumda salgın takip edemedim ama gecen sene hepimize hacdan gelen kayıtlı hastalarımız takip etmemiz için listeler verilmişti riskli gurup diye.gebelikte insanlar hastalıklara daha acık hale geliyor.
sana anlatıcaktım ama hiloşum erken davranmışşşMerhabalar,bu takıma gelebileceğim söylendi.Şimdi, biraz açıklamaya ihtiyacım var, yarışma kurallarını falan okudum ama bu kısımları kaçırdım ya da anlamadım; takıma kabul edilmek için 2 hafta deneme gibi bir şey mi oluyor yani ben ne yapmalıyım şuan :26: Yediklerimi falan mı yazayım ?![]()
kız hiloşş ne güldüm he
Ay inşallah kızz... evet ya ben de aynısını düşünüyorum olur da arada kaçar bikaç kilo 60 ı bir daha gözüm görmesnen azndan hamişliğe kadr
![]()
Hoşgeldinn..önce kenidini tanıt meselaBen Hilal, Yaş 23; boy 165 Kilo : 64-65 arası dolaşıyor
Bizim yaptığımız gibi her gün menü paylaşıp düzenli spor yapıp bol su içip kaçamak yapmıcaksn
bol sohbet edip bildiklerini paylaşıp bilmediklerini danışacaksn
2 hafta sonunda bizden olmuşsan listeye dahil ediliyorsunn
laf aramzda ne kadar çabuk adapte o kadar çabuk listee
gerisi gırgır şamata hoppaa
enerjim çok bugn güzel karşıladm bak seni
![]()
tamam canımın içi çekicem mekikimiii hatta parkta zıplasam mı azıcık ne etsem ben yaaa
Börek çok az hadi görmezden gelelmm..ama 20 mekik çek sen yine de bence
Bu arada bak canm dün denedm süper oldu, evde kendine meyveli yoğurt yap yemekten önce onu ye; valla süper oluyor, hem tadı harika oluyor, hem bana burda önermişlerdi meyve yanında yoğurt sütle daha iyi diye onu sağlamış oluyorz hem de tok tutuyor yemekte çorba salata rahatçaaa yetiyorr![]()
sana anlatıcaktım ama hiloşum erken davranmışşş
kız hiloşş ne güldüm hebizim gibi kaçamak yapma sakın hee yoksa bizim takım ağamız var barnak sallıyorrr :18: bian önce adapte olacağına inanıyorum, gerisi senin elinde kaçamak yapma, sporuna suyuna dikkat et gerisi hoop gidiyorrr
biz gidenleri geri aldık ama artık yok dimi hiloşumm :13:
tamam canımın içi çekicem mekikimiii hatta parkta zıplasam mı azıcık ne etsem ben yaaa10dk zıplayayım dicem ama arabalarda geçiyo caddeden tanıdık geçerse madara olurum hehehehee :122::122:
Uykum var demistim![]()
Ya kızlar bacılar ablalar moralim bozuldu benm...
Kamu hastaneleri kurumu 20 avukat alıyordu, ben de başta tercih yaptım Doğu hariç her yeri yazdım, sonra da değiştirdim ki Haziran'da büyük atama olacak o zaman belki Antalya ya da daha yakın yerler açar bekliyim dedim sadece İstanbul ve Aydın yazdım; bugün açıklandı olmadı tabi. Ama yazsaymışım Kırklareli ya da Artvin olcakmış. Nişanlım değiştirme demişti olursa nikah yaparız zaten gelirsin en geç 1 seneye kadar, ama ben diretmiştim. Şimdi o öyle deyince üzüldm biraz moralim bozulduu :26: Zaten o da işinden memnun değil değişecek gibi ertelicez bazı şeyleri sanırm off bugn canm çok sıkkınnn..![]()