• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

aslında ilk rejime başladığımda ki hedefimdeyim şuan 57 90m. ama kuzenimin düğününe kadar 52 olmak istiyorum. 54 oldğumda çok kızmışlardı fazla zayıflamışsın çirkin duruyo demişlerdi, sanırım o yüzdende adapte olamıorum ama olucam. her hafta 1 kg versem nisanın 3. haftasına kendimi yetiştirmem lazım. şuan şekersiz yeşil çayımı yudumluyorum yanındada elma. yoksa içemiyorum :25:

oo süpersin o zaman:)
boyun kaç ki? aslında boyuma göre benim de 52 ideal, ama 55ten aşağı inince cidden zayıf duruyorum, bana da geçensene kızıyorlardı kilo al diye, ama önemli olan kendimi kaç kiloda iyi hissettiğim..
mesela 2.bebek falan olursa da karataya aynen devam edip fazla kilo almayacağım inşallah..o yüzden 52 olmalıyım:)
hem aynı kilodayız hem de hedefimiz aynı:) ama karatay yaptığım için benim çok hızlı gitmiyor, acele etmiyorum veremesem de dert de etmiyorum çünkü bu artık diyet değil bir beslenme alışkanlığı benim için..

bugün haftanın son günü çok mutluyum ya:) eskiden cumaları çok severdim şimdi perşembeleri çok seviyorum :9:

hmmm şey eliotik ne kii nasıl bişi ki oo :1:

ahahahh ay çok tatlısınız yaa :38::1::1:
Eliptik bisiklet canim o yazinca p yerine dogaldir bilmemen :1:
Once bu haftayi halledim canim yarin 100 gr eksiyi 300 gr eksi yapmazsan kaptans soylerim sans nisanlinla gorusmeme cezasi veriri hep o yoldan cikariyir seni:)
Bizide kocalar yoldab cikarmaya çalışıyor biz cikiyormuyuz :19: suc nisanlisini n degil hilale ayri ceza verelim :28:
aslında ilk rejime başladığımda ki hedefimdeyim şuan 57 90m. ama kuzenimin düğününe kadar 52 olmak istiyorum. 54 oldğumda çok kızmışlardı fazla zayıflamışsın çirkin duruyo demişlerdi, sanırım o yüzdende adapte olamıorum ama olucam. her hafta 1 kg versem nisanın 3. haftasına kendimi yetiştirmem lazım. şuan şekersiz yeşil çayımı yudumluyorum yanındada elma. yoksa içemiyorum :25:

Bakma sen o cok kitu olmus diyenlere gecen yaz banada dediler ayy cok zayiflamissin cok olnus diye bak onlara inandim yine sisko oldum :20:

Diyetdaslarim ben kacar evi toparlayayim bugun ku menulerim yarini ciddiye aldigimizi gostersin kizlar

boyun kaç ki? aslında boyuma göre benim de 52 ideal, ama 55ten aşağı inince cidden zayıf duruyorum, bana da geçensene kızıyorlardı kilo al diye, ama önemli olan kendimi kaç kiloda iyi hissettiğim..
mesela 2.bebek falan olursa da karataya aynen devam edip fazla kilo almayacağım inşallah..o yüzden 52 olmalıyım:)
hem aynı kilodayız hem de hedefimiz aynı:) ama karatay yaptığım için benim çok hızlı gitmiyor, acele etmiyorum veremesem de dert de etmiyorum çünkü bu artık diyet değil bir beslenme alışkanlığı benim için..
boyum 160 . bende 54e kadar düştüm işte sonra tekrar aldımm :26: ben aslında bu kiloda iyi hissediyorum ama basenlerim çok aşırı fazla o yüzden biraz zayıflasam onlarda gidiyo iyi oluyo
inşallah istediğin gibi olur herşeyy bende dert etmiyorum çünkü yeteri kadar verdim artık yavaş gitsede olur ama yinede gitsin istiyorum düğüne kadar
Eliptik bisiklet canim o yazinca p yerine dogaldir bilmemen :1:

Bizide kocalar yoldab cikarmaya çalışıyor biz cikiyormuyuz :19: suc nisanlisini n degil hilale ayri ceza verelim :28:

Bakma sen o cok kitu olmus diyenlere gecen yaz banada dediler ayy cok zayiflamissin cok olnus diye bak onlara inandim yine sisko oldum :20:
bende inandım aldım 3 kilo bile çok farkettiriyo insanda eski halime döncem amaaa yazgelmeden ben miss olcamm fıstık olcamm

tam onu sorucaktım canım bilmiyodum çok geçmiş olsun.. bende bi niyetlendim yüzmeye diye hatta arkadaşta buldum salı günü başlarım artık. sporuda hafta sonları hallettim mi tamamdır heralde sıkılaşsam bile yeterli kilo vermeyi ben yavaş yavaş versemde olur. 74ten 57 lere inmek bile benim için çok çok büyük başarı

Sagoll canm benmm .. Kiz ben de bir donem 73 74 olmustm sonra 65 ind baya sure oyle sonra 59 67 59 66 ve tekrar burasi :))) bu sefer 57 istiyorm ben de insallahhh ;)))

Once bu haftayi halledim canim yarin 100 gr eksiyi 300 gr eksi yapmazsan kaptans soylerim sans nisanlinla gorusmeme cezasi veriri hep o yoldan cikariyir seni:)

Ahahhaah ay dilekk koptm :)) yok yok bu sefer onun pek sucu yok benm geldikten sonraki dikkatsizligm ama bence de en az 300 - cikacakkk ;)) bugn de cokk dikkat edecegm cunkuu :))

Ay nee guzell 50 lerden bahsediyo kizlarr :)) bend e katilacam o kervana cokk yakindaaa ;)) yihuuu :))

Sagoll canm benmm .. Kiz ben de bir donem 73 74 olmustm sonra 65 ind baya sure oyle sonra 59 67 59 66 ve tekrar burasi :))) bu sefer 57 istiyorm ben de insallahhh ;)))

Ahahhaah ay dilekk koptm :)) yok yok bu sefer onun pek sucu yok benm geldikten sonraki dikkatsizligm ama bence de en az 300 - cikacakkk ;)) bugn de cokk dikkat edecegm cunkuu :))

Ay nee guzell 50 lerden bahsediyo kizlarr :)) bend e katilacam o kervana cokk yakindaaa ;)) yihuuu :))
olursun canım benmm olursun. bende 57 istiyodum hatta hedeflerim ilk 60 57 54 oldu. şimdi 57 59 57 59 gidip geliyorum :1:

kızlarrr bi mutluyum bi mutluyum sormayııınnn
aşağı indim ne yemek var diye, karnı bahar varmış fırındaaaa yanındada yoğurtttt.. kıymalı ve peynirli börekte yapıyolarmış ama ben yemiycem tabikiii

boool boooooll karnıbahar + yoğurt tamamdırr . nasıl mutlu oldum sormayınn :9:
akşamda hafif şeyler yedim mi tamamdıırr. mesela kabağı rendeleyip teflon tavada biraz su koyup çekene kadar pişiriyorum sonra yoğrt kara biber pul biber ekliyorum bi zamanlar favorimdi yine ondan yapıcam. hem kalorisiz hem tadı güzel oluyo mmmmm ağzım sulandıı :56: :1:

Dün menüm
Yumurta peynir bir dilim kepek ekmek

Süt

Salata yoğurt

3tane kayısı
Sekersin turk kahvesi

2parca bonfile ızgara
Salata

1havuc

2ltsu
İp atlama ve yanlara egilme

Kizlar yemege gidiyorum

Atess ablam yarin saat onikiden ince kilo bildirimini yapmalisin buraya :54:

kızlarrr bi mutluyum bi mutluyum sormayııınnn
aşağı indim ne yemek var diye, karnı bahar varmış fırındaaaa yanındada yoğurtttt.. kıymalı ve peynirli börekte yapıyolarmış ama ben yemiycem tabikiii

boool boooooll karnıbahar + yoğurt tamamdırr . nasıl mutlu oldum sormayınn :9:
akşamda hafif şeyler yedim mi tamamdıırr. mesela kabağı rendeleyip teflon tavada biraz su koyup çekene kadar pişiriyorum sonra yoğrt kara biber pul biber ekliyorum bi zamanlar favorimdi yine ondan yapıcam. hem kalorisiz hem tadı güzel oluyo mmmmm ağzım sulandıı :56: :1:

oo çok güzelmiş:) afiyet olsun:)
gözde ne kadar benziyoruz boyumuz aynı hedefimiz aynı hatta sen de 54 müşsün geri almışsın:))
ve şu kabak kavurma olayını ben de çok severdim çok yapardım:)

Dün menüm
Yumurta peynir bir dilim kepek ekmek

Süt

Salata yoğurt

3tane kayısı
Sekersin turk kahvesi

2parca bonfile ızgara
Salata

1havuc

2ltsu
İp atlama ve yanlara egilme

süper menü tebrikler :46:

Son düzenleme:
kelebekolcam doktorcum sana bir sorum var,
hamile iken hac yapılmasında mahsur olur mu? sanki sen hamileydim demiştin öyle hatırlıyorum.. aşırı bir kalabalık oluyor ya, ve şu memenjit aşısı hamile iken yaptırılamaz sanırım.. ben 2. bebeği sırf bu nedenle erteliyorum, hamile olmamda sorun olmazsa daha erken de düşünebilirim aslında..

oo çok güzelmiş:) afiyet olsun:)
gözde ne kadar benziyoruz boyumuz aynı hedefimiz aynı hatta sen de 54 müşsün geri almışsın:))
ve şu kabak kavurma olayını ben de çok severdim çok yapardım:)

süper menü tebrikler :46:

gerçektende öylee :1: damak zevklerimiz bile aynı vallahi süper :1: inşallah aynı zamandada mezun oluruz ve kilomuzu koruruz. aslında ben koruyabilirdimde ama herkes kötü olmuşsun deyince aldım yazık oldu :1:

gerçektende öylee :1: damak zevklerimiz bile aynı vallahi süper :1: inşallah aynı zamandada mezun oluruz ve kilomuzu koruruz. aslında ben koruyabilirdimde ama herkes kötü olmuşsun deyince aldım yazık oldu :1:

inşallah canım:) beraber mezun olalım ve koruma grubu kuralım hep beraber :56:

Canim cok güzel menu . Gofret olayında ayri guzel bu esler bize iskence ediyir valla dedigin gibi dun benimkide yatmadsn once yedi dilim tatli ve kahve icti yaninda bi dort dilim daha yerdimde netse diyor dedim müslüman müslümana yapar mi bunu ya gozumun icine baka baka lopur lopur goturdu:14:
yapıyorlar walla.

ya bu zorlamaları anlamıyorum neden illa al der bizim millet ya, hanımlar biz yeni nesil bu zihniyeti değiştirelim, ısrar etmeyelim ya...
sevilay sen de aldıysan yemek zorunda değildin canım, hadi 1 ini yedin 2. ne :)
sabah sabah parmaklarla karşıladım sizi hadi bakalım :9::9::20::20:
konyalılarda ısrar etmeden yemez.ama nasıl ısrar alışmıslar.konyalı bir teyze balıkesire gelin gitmiş.balıkesirdede öyle ısrar yokmus bir süre aç kalmıs bakmıs kimse ısrar etmiyor etmeden yiyor sonradan uyum sağlamıs.yemenin kimseye faydası yok özellikle biz yetişkinlere.ay bide cocuklara marifetmiş gibi çantasında sürekli şeker çikolata taşıyıp veren teyzeler varya.niyet güzelde yazık cocuklara ya.

İnşallah duzelmistir canim valla iyle verdikce gaza gekiyirsun dun taziyede tatli getirdiler direk dedim fidancim ben alnayim cok yedim diye eltimde bizdede yemedin ayfer ne yedin isyerinde sen diyo sus dedim caktirma salata yogurt yedim acim aslinda :9:
bende hasta ziyaretinde ne dediysem olmadı 2 catal aldım.yesem hemde serbetli tatlı yemesem sanki onlrı begenmemiş gibi olacagım.az yesem kalaan çöpe gidecek:111:

evet bacım komik ama 30 yaşına geldim hala çocuğumun olduğuna şaşırıyorlar:))
evli olduğumu duyan herkes yeni mi evlendin çok erken mi evlendin diyor :9: ufak olmanın avantajı, ve ne kadar zayıf olursak o kadar da genç görünüyoruz:)
:
ablam bi laf demiştide cok gülmüştüm affına sıgınarak güdük tavuk her daim piliç:9::9::9:bluecum diyetisyene göre 9 kilo yağdan vermiştim en son.tartılar birbirini tutmuyor.diyetisyenede cok ara verdim koptuk resmen.yeniden başlayacagım.

kelebekolcam doktorcum sana bir sorum var,
hamile iken hac yapılmasında mahsur olur mu? sanki sen hamileydim demiştin öyle hatırlıyorum.. aşırı bir kalabalık oluyor ya, ve şu memenjit aşısı hamile iken yaptırılamaz sanırım.. ben 2. bebeği sırf bu nedenle erteliyorum, hamile olmamda sorun olmazsa daha erken de düşünebilirim aslında..
meningokok aşısı gebelikte yapılabiliyor.ama ben gebeyken hac tavsiye etmem.özellikle bu dönemde.ben 3 ayım tam doldu gittim .hala bulantılarım vardı zorluk yaşadım ama cok değil.tavsiye etmememin sebebi corona virus salgını.şuan ne durumda salgın takip edemedim ama gecen sene hepimize hacdan gelen kayıtlı hastalarımız takip etmemiz için listeler verilmişti riskli gurup diye.gebelikte insanlar hastalıklara daha acık hale geliyor.

Back