• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ya bu zorlamaları anlamıyorum neden illa al der bizim millet ya, hanımlar biz yeni nesil bu zihniyeti değiştirelim, ısrar etmeyelim ya...
sevilay sen de aldıysan yemek zorunda değildin canım, hadi 1 ini yedin 2. ne :)
sabah sabah parmaklarla karşıladım sizi hadi bakalım :9::9::20::20:

Hadi birle yirtardinda iki olunca blue parmagindan kacis yok:)

Demekko hepsi ayni bu erkeklerin benim adamda yemegi tabakta birakma huyu var doyduysa kavurms olsa yemez bendede takinti cope gitmiycek bebelerden kalani ye kocadan kalsni ye bu hale geldik ama artik yemiyorum cope atmiyirum bir posette biriktiyorum kopegimiz var annemlerin bag evinde duman ona gonderiyirum

Benim teyzem oyleydi dilekcim kadin 40dan sonra diyete basladi hayatinda hic diyet yapmamisti sadece kalanlari yeme aliskanligindan vazgecerek 10kg verdi sonra ara ogun filan yapri dr asla es gecmedi sayiyla badem findik yedi simdi super 100 den 68 e indi :nazar:

Himm dimi sen buyuk konustun tabi ki yemezsin :1:

Ee takim azimliyken bendende aoz hafta sonu bozmak yok kahcalriya misafirlerim var ama karatay yapacagim kahvaltimi boylece hamurislerine elim gitmeyecek:21:

Birsey ikmaz canim cayin omru iki yildir iki yil sonrasinda bulunfugu ortamda nem orani yuksekse ki bunun icin acilmis olmasi gerekir aflotojsin olusturur . Ama baharatlara dikkat onlarin omru kisadir uzerinde yazdigi gibi degildir cunku daha kisa surede aflotoksin olusturuyor en uu markanin kirmizi niberinde iki sene önce alinan numunede aflotoksin oludugu tespit edildi firma tarim ve hayvancilik bakanligina cezayi odedi piyasadaki urunlwri toplatim yenisini surdu piyasaya hic haberi olmadi tuketicinin :19:

Senin icin cok buyuk bir avantaj hem sporunu yapmis okursun hemde karataya daha da uyar bu sistem cok sevindim valla :16:
teşekkürler kaptanım bugün 2 fincan içiyim bari bi yararı olur belki

İnşallah duzelmistir canim valla iyle verdikce gaza gekiyirsun dun taziyede tatli getirdiler direk dedim fidancim ben alnayim cok yedim diye eltimde bizdede yemedin ayfer ne yedin isyerinde sen diyo sus dedim caktirma salata yogurt yedim acim aslinda :9:
Hayir demek evet nemrkten dahs keyifli ya dun bizde sohbetten arkadasa gectik kek yapmis cayin yaninda caylar gelmeden kizlar bi ovdu ovdu beni nasil zayiflamissin iradene hayraniz diye e bu kadsr gazdan sonta yermiyim keki ..ayfercigim onu bende yapiyorum Allah affetsin simdi sofradan kalktim tika basa doluyum diyorum ne ediyim:)

:1: aga gelmis gunaydin

Gizde stres yaoma veremeduysen sebebi belli pastalar filan ama birgunde inan cok sey degisiyor bugunu hafif fecir eksi bile cikarsin dilwgin dedigi gibi acida ise yariyor

Waoww ne guzel haberler bunlar :38:
Bakalim kim kimi gecti gecen hafta sen beni gecmistin bu hafta ben seni gececegim:33:

İyi kil verdin demekki soyle bakalim ablana kac kilosun:)

Tesekkur edermm :)) 100 gr da plsa oynattm tartiyi sabah merak edip baktm.. Bu hafta da eksi ama haftaya super eksi olcak regl de bitmis olcak ohooo :D

Spor spor sporrr :)) ben bile korka korka nasil spor yapiyosaamm siZler kosa kosa yapin kizlarr ;)) ben cok seviyorm sporu ama ilk yapisimda nasil tedirgin oldm, yara izlerm duruyor cunku haliyle.. Belki bilmiyosundur sen canm ben bi bucuk ay once kist ameliyati olmustm daa ;))

tam onu sorucaktım canım bilmiyodum çok geçmiş olsun.. bende bi niyetlendim yüzmeye diye hatta arkadaşta buldum salı günü başlarım artık. sporuda hafta sonları hallettim mi tamamdır heralde sıkılaşsam bile yeterli kilo vermeyi ben yavaş yavaş versemde olur. 74ten 57 lere inmek bile benim için çok çok büyük başarı

Benim teyzem oyleydi dilekcim kadin 40dan sonra diyete basladi hayatinda hic diyet yapmamisti sadece kalanlari yeme aliskanligindan vazgecerek 10kg verdi sonra ara ogun filan yapri dr asla es gecmedi sayiyla badem findik yedi simdi super 100 den 68 e indi :nazar:

Ne guzel ya aslinda kili vermek cok kolay aliskanliklar degistimi uzun vadede cok guzel kilolar veriliyor

geçmişi tamamladım bu sabah dayanamadım yine tartıldım önce bi 56.7 gördüm sonra malesef 57.0 oldum :))) bu tartıları da anlamıyorum:)
ay dün gece hep sizinle uğraştım rüyamda, önümde harika yiyecekler var, allahım diyorum yememeliyim, kızlara nasıl hesap veririm, söyleyemem yediğimi diyorum, ay resmen nefis mücadelesi verdim rüyamda :9::9: bilinçaltımda hep siz varsınız :9::9::9:

dünki menümü yazayım:

sabah: klasik karatay kahvaltısı ( 1 haşlanmış rafadan yumurta + 1 muz ile)

6 saat sonra (nerdeyse hala acıkmamıştım) : salata ve 1 bardak kefir

4 saat sonra : 1 kase yarmalı yoğurtlu çorba (unsuz) + 1 avuç kavurma + kocaman bir salata + 1 bardak kefir

su: 2 ltyi geçmiştir

sıvı: 1 şekersiz türk kahvesi+ 2 yudum az şekerli türk kahvesi:9: + 1 yeşil çay

akşam oğluma ayakkabı almak için avmye gittik, 4 saat aralıksız yürüdüm, artık spor olmuştur heralde :9:,
dün çok rüzgar vardı, ve hava tamamen kum kaplandı.. bugün düzeldi neyseki..

Cok tatlisin ya:)bacim yarin sari karti sildirecez ya o malum olmystur.bir haftalij yuruyus yapmissin sen

tam onu sorucaktım canım bilmiyodum çok geçmiş olsun.. bende bi niyetlendim yüzmeye diye hatta arkadaşta buldum salı günü başlarım artık. sporuda hafta sonları hallettim mi tamamdır heralde sıkılaşsam bile yeterli kilo vermeyi ben yavaş yavaş versemde olur. 74ten 57 lere inmek bile benim için çok çok büyük başarı

maşallah gözdecim şuanda kaç kilosun? hedefin kaç?

Hayir demek evet nemrkten dahs keyifli ya dun bizde sohbetten arkadasa gectik kek yapmis cayin yaninda caylar gelmeden kizlar bi ovdu ovdu beni nasil zayiflamissin iradene hayraniz diye e bu kadsr gazdan sonta yermiyim keki ..ayfercigim onu bende yapiyorum Allah affetsin simdi sofradan kalktim tika basa doluyum diyorum ne ediyim:)
Zaten tika basa yemek dinimizcede saglik acisindanda yanlis yazik organlarimiza yillarca eziyet ettik
İyi kil verdin demekki soyle bakalim ablana kac kilosun:)
Bu sabah taerilmadim wc ye cikmadan tartilinca hic dogru olmuyor bosuna morel bozuluyor :19: en son 64, 2 idim
Ben yuzme için arkadas bukacagimda gitmeyecegim ha:23: eliotik indirime girmis alsam mi ki :26:
Ne guzel ya aslinda kili vermek cok kolay aliskanliklar degistimi uzun vadede cok guzel kilolar veriliyor
Evet alismis kudurmustan beterdir diye bosa dememisler
Cok tatlisin ya:)bacim yarin sari karti sildirecez ya o malum olmystur.bir haftalij yuruyus yapmissin sen

İnşallah inşallah :69::69::81::81:

Zaten tika basa yemek dinimizcede saglik acisindanda yanlis yazik organlarimiza yillarca eziyet ettik

Bu sabah taerilmadim wc ye cikmadan tartilinca hic dogru olmuyor bosuna morel bozuluyor :19: en son 64, 2 idim

Ben yuzme için arkadas bukacagimda gitmeyecegim ha:23: eliotik indirime girmis alsam mi ki :26:

Sen simdi bana kudurukmu dedin:))

Valla cocuklari kandirabiliyorum arkanizdan aglar diye beyim kanmiyo:)
Inlarida kandirma kuzum bizde hep anneler yuzunden boyle olmadik mi ben yemezdim annem zorla yedirirdi simdi bile yemiycem deyince bu kadarciktan birsey olmaz diyor bu kadarcik bu kadarcik oldu vucudumuzda dag kadarcik
canım benim sağol :16:
benden hepinize bir bardak sıcak çay :7::7:

Ayy bugun cok usumustum sagol canim .

maşallah gözdecim şuanda kaç kilosun? hedefin kaç?

aslında ilk rejime başladığımda ki hedefimdeyim şuan 57 90m. ama kuzenimin düğününe kadar 52 olmak istiyorum. 54 oldğumda çok kızmışlardı fazla zayıflamışsın çirkin duruyo demişlerdi, sanırım o yüzdende adapte olamıorum ama olucam. her hafta 1 kg versem nisanın 3. haftasına kendimi yetiştirmem lazım. şuan şekersiz yeşil çayımı yudumluyorum yanındada elma. yoksa içemiyorum :25:

Bu hafta 64,7 le baslamistm haftaya eger 63,5 olursam en az banaaa odul verelmmm :))) hahahhaah :)

Once bu haftayi halledim canim yarin 100 gr eksiyi 300 gr eksi yapmazsan kaptans soylerim sans nisanlinla gorusmeme cezasi veriri hep o yoldan cikariyir seni:)

hmmm şey eliotik ne kii nasıl bişi ki oo :1:

Sen simdi bana kudurukmu dedin:))
ahahahh ay çok tatlısınız yaa :38::1::1:

Back