Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Hadi birle yirtardinda iki olunca blue parmagindan kacis yok:)

Benim teyzem oyleydi dilekcim kadin 40dan sonra diyete basladi hayatinda hic diyet yapmamisti sadece kalanlari yeme aliskanligindan vazgecerek 10kg verdi sonra ara ogun filan yapri dr asla es gecmedi sayiyla badem findik yedi simdi super 100 den 68 e indi

teşekkürler kaptanım bugün 2 fincan içiyim bari bi yararı olur belki

Hayir demek evet nemrkten dahs keyifli ya dun bizde sohbetten arkadasa gectik kek yapmis cayin yaninda caylar gelmeden kizlar bi ovdu ovdu beni nasil zayiflamissin iradene hayraniz diye e bu kadsr gazdan sonta yermiyim keki ..ayfercigim onu bende yapiyorum Allah affetsin simdi sofradan kalktim tika basa doluyum diyorum ne ediyim:)

İyi kil verdin demekki soyle bakalim ablana kac kilosun:)

tam onu sorucaktım canım bilmiyodum çok geçmiş olsun.. bende bi niyetlendim yüzmeye diye hatta arkadaşta buldum salı günü başlarım artık. sporuda hafta sonları hallettim mi tamamdır heralde sıkılaşsam bile yeterli kilo vermeyi ben yavaş yavaş versemde olur. 74ten 57 lere inmek bile benim için çok çok büyük başarı

Ne guzel ya aslinda kili vermek cok kolay aliskanliklar degistimi uzun vadede cok guzel kilolar veriliyor

Cok tatlisin ya:)bacim yarin sari karti sildirecez ya o malum olmystur.bir haftalij yuruyus yapmissin sen

maşallah gözdecim şuanda kaç kilosun? hedefin kaç?

Zaten tika basa yemek dinimizcede saglik acisindanda yanlis yazik organlarimiza yillarca eziyet ettik
İyi kil verdin demekki soyle bakalim ablana kac kilosun:)
Bu sabah taerilmadim wc ye cikmadan tartilinca hic dogru olmuyor bosuna morel bozuluyor en son 64, 2 idim
Ben yuzme için arkadas bukacagimda gitmeyecegim ha eliotik indirime girmis alsam mi ki :26:
Ne guzel ya aslinda kili vermek cok kolay aliskanliklar degistimi uzun vadede cok guzel kilolar veriliyor
Evet alismis kudurmustan beterdir diye bosa dememisler
Cok tatlisin ya:)bacim yarin sari karti sildirecez ya o malum olmystur.bir haftalij yuruyus yapmissin sen

İnşallah inşallah :81::81:

Sen simdi bana kudurukmu dedin:))

Valla cocuklari kandirabiliyorum arkanizdan aglar diye beyim kanmiyo:)
Inlarida kandirma kuzum bizde hep anneler yuzunden boyle olmadik mi ben yemezdim annem zorla yedirirdi simdi bile yemiycem deyince bu kadarciktan birsey olmaz diyor bu kadarcik bu kadarcik oldu vucudumuzda dag kadarcik
canım benim sağol
benden hepinize bir bardak sıcak çay

Ayy bugun cok usumustum sagol canim .

maşallah gözdecim şuanda kaç kilosun? hedefin kaç?

aslında ilk rejime başladığımda ki hedefimdeyim şuan 57 90m. ama kuzenimin düğününe kadar 52 olmak istiyorum. 54 oldğumda çok kızmışlardı fazla zayıflamışsın çirkin duruyo demişlerdi, sanırım o yüzdende adapte olamıorum ama olucam. her hafta 1 kg versem nisanın 3. haftasına kendimi yetiştirmem lazım. şuan şekersiz yeşil çayımı yudumluyorum yanındada elma. yoksa içemiyorum

Bu hafta 64,7 le baslamistm haftaya eger 63,5 olursam en az banaaa odul verelmmm :))) hahahhaah :)

Once bu haftayi halledim canim yarin 100 gr eksiyi 300 gr eksi yapmazsan kaptans soylerim sans nisanlinla gorusmeme cezasi veriri hep o yoldan cikariyir seni:)

hmmm şey eliotik ne kii nasıl bişi ki oo

Sen simdi bana kudurukmu dedin:))
ahahahh ay çok tatlısınız yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…