- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.184
- 598
Valla bu hafta ilj uce girmeliyiz o sari kart silinmeli
Günaydın canım şuan donuyorum servisi kacirdim kapimin onunden gecen servisi hemde neden sabahvsporu yuzubden dolmusta gecmedi uff
ankaranın sogugu uyyyy.Alahtan ucuz atlattın.dur sana içini ısıtacak bi haber bugün tam 1700gr gitmiş benden artıyı atıp üzrine ekside yaptım yarına 2 olsa ay hadi inşallah.Ohh şükür arkadaş ta gec kalmis o aldi donarak olecektim yoksa
günaydın hatun kişiler
ankaranın sogugu uyyyy.Alahtan ucuz atlattın.dur sana içini ısıtacak bi haber bugün tam 1700gr gitmiş benden artıyı atıp üzrine ekside yaptım yarına 2 olsa ay hadi inşallah.
günaydın hatun kişiler
ankaranın sogugu uyyyy.Alahtan ucuz atlattın.dur sana içini ısıtacak bi haber bugün tam 1700gr gitmiş benden artıyı atıp üzrine ekside yaptım yarına 2 olsa ay hadi inşallah.
haklısın valla hi verdiğim 1 kilonun sevinciyle yedimde yedimm . yediğim acının haddi hesabı yok biliyomusun. bu sabah kahvltıda çaycı ablada acı ye dedi. ekmeğin arasına peynirin yanına acı biber salçası koydu acı çok yiyemezsin dedi yedim ama bilmiyorummCanim ne guzel spor yapma firstin var sporsuz zor gidiyor kilor
Ah gozdr ah yedin pasta borekleri:) canim aci biber
Ye bacim cok faydasini gorirsun
günaydın hatun kişiler
Bugun nereyye gitsemki
Yasemin gercekten gero dondun sen tamda sana göre bi rakamayy bireyselde birinci okursub inşallah
Yasemincigim ginaudin vooovvvv nasil guzel kilo vermissin helal sana
dünkü menüm:
sabah
2yk yulaf
3 kuru kayısı
2tk çörek otu
1kase yogurt
ara:1greyfurt
öğle:
1kase yogurt
1kase salata
5 yk barbunya yemeği susuz salataya kattım
ara:3-4 fındık
3gün kurusuw
ara:meyve
akşam:fırında balık
bol salata
çayın yanına eşim limonlu gofret getirmiş miniklerden birini alayım dedim ominiciğinde ucunu bölmeye çalıştım al dedim eşime ya sen ye:))işkence etme bana.
öğle ile akşam diyetisyenimde bana 2 ara veriyordu.baya uzun bir zaman.ve dün cok hareketli bir gündü.
Bana gel dilek geze geze yorulmadi
Kizz menuyu aksam yorgunum duyerek atlattigini mi saniyirsun hadi az kizcam ne yedin seni blueya teslim etcem
Ne guzel ben bugun o iradeyi gosteremedim mudurum bi kutu yuvarlk bayramlrda dagitiln cikolatalrdn getirdi.once almadim zorlayinca mecbur kaldim 2 kuck cikolata yedim
Hayirli sabahlar kizlar ya hic spor yapasim yok benim bu hafta artik pazartesi havalarda guzellessin basliuim İnsallah
bende öyle düşünüyorum evmizin hemen karşısnda spor aletleri var 15 adım yok apt. arasndaorda yapçam sanırım
kaptanım özür dilerim ama ben bu hafta sabit çıkıcam sanırım. salıdan bu yana wc çıkamıyorum onun yüzündende kilom değişmiyo. + ları hafiflettim ama -ye inemiyorum çok üzgünüm
Merhaba arkadaşlar ben melis 23 yaşındayım
Davetiniz için teşekkür ederim
Sayısını bilmediğim kadar çok diyete başlayıp başlayıp vazgeçtim ama artık buna bi dur demek lazım inşallah sizinle desteğinizle bu sefer hedefe varmadan bırakmak istemiyorum boyum 160 şuan 87 kiloyum çok fazla demiiilk hedefim 77 sonrasında 55e kadar yolu var
Yardımlarınızı desteklerinizi bekliyorum kızlarr
Takımda kaç kişi var
Takım kurallarınız var mı
Bekar arkadaşlar var mı benim gibi
Günaydın canım şuan donuyorum servisi kacirdim kapimin onunden gecen servisi hemde neden sabahvsporu yuzubden dolmusta gecmedi uff
saolun kızlar hissettim zaten.göbeklenmiştim resmen.ayy cok şükür 3 hafta beni perişan eden kan kaybındanda kurtuldum.vermek insanı gaza getiriyor.gecen hafta kendimi kontrol edemiyordum sürekli ağzıma birşeyler atma ihtiyacı sanırım kan haplarıda beni etkiledi.bıraktım onlarıda.ptesi işe başlayınca kan sayımı yaptıracam eğer cok düşmemişse kullanmayacagım.
Blue kiz sende ufacik tefecikmissin
Blucum cooook haklisin aslinda biliyom.dun tam kahvltimu yapackken komsum kahveye cagirdi ben tamam 10 dk sonra gelcm diyodum kizim onden kostu ve komsuma gitti bile.bu nedenle oturup kahvltimi duzgun yapamadim o saydklarimi ayakta 1 dk da yedim ve kizimin pesinden kostum
Kızlar yeni birşey öğrendim. Bugün melek programında Şems Arslan zayıflamak isteyenler için bşr tarif verdi.
1 bardak kefir
1 tutam kıyılmış maydanoz
1 çay kaşığı Anason
1 çay kaşığı karabiber
Bunu için üstüne yeşil çay için dedi. Kadın bu formülü hep yapıp dolabında bulunduruyormuş.
yasasin bana spor yapna firsati dogdu 30dk 30 dkdur dimi canim esim eeltim lere gecmis ordan gidecekmisiz gelip aliyim dedi yok alma dedim yuruyerek giderim spor olur dedim ::122::122:
bu arada benim ismim ates
kendi işyerimde çalışıyorum reklamcıyım
23 yaşında kızım var
12 Mart Menüm:
diyetarkadasim.com diye bir sitede kalori saydım hepsi 1118 cal dedi. Hem sağlıklı beslenip hem az kalori yersemm olur bu işş... bir ara gene böyle yapmıştımm :13:
Sabah:
Biraz peynir-biber
1,5 dilim kepek ekmek
1 çay bard çay-şekersiz
Öğlen:
1 kase tavuk çorbası
3 köfte-patlıcan (kebabı)
1 kase salata
1 Türk kahvesi-tek şeker
Ara:
1 kase yoğurt-içine portakal ve 2 dilim elma doğradım
Akşam:
1 kase tarhana çorbası
1 pors yoğurtlu haşlanmış karnıbahar
1 fincan elma kromlu yeşil çay (birazdan içeceğim)
Ve su: 2,5 lt yi geçiyor..
Menumu yaziyim kizlar cok uykuszm uyuycam sanirim hemennnn
Sabah: 1 yumurta 2dilim.kepek ekmek biraz peynir 7 zeytin cay
Ara yok...
Oglen 2 kepce kadr bezelye 1 tabak yani. 1 dilim.kepek.ekmek 1 kase cacik
Ara 1 avuc kuru yemis
Aksam yarim kilo hamsiyu tepsiye dizdm temizleyip yagsz kagt koydum altina 1 bucuk y k yag ile verdim.firina. onun yarisini yedim cok degldi
Biraz kivirck slata bol.limon 1 dilim kose ekmegn yarisi
Yarim yesil.elma
Bukadr kizlar su 2bucuk.olmustu sanirimm
günaydın hatun kişiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?