Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın hatun kişiler
Günaydın canım şuan donuyorum servisi kacirdim kapimin onunden gecen servisi hemde neden sabahvsporu yuzubden dolmusta gecmedi uff

Ohh şükür arkadaş ta gec kalmis o aldi donarak olecektim yoksa
ankaranın sogugu uyyyy.Alahtan ucuz atlattın.dur sana içini ısıtacak bi haber bugün tam 1700gr gitmiş benden artıyı atıp üzrine ekside yaptım yarına 2 olsa ay hadi inşallah.

Yasemin gercekten gero dondun sen tamda sana göre bi rakam ayy bireyselde birinci okursub inşallah

Yasemincigim ginaudin vooovvvv nasil guzel kilo vermissin helal sana

dünkü menüm:
sabah
2yk yulaf
3 kuru kayısı
2tk çörek otu
1kase yogurt

ara:1greyfurt

öğle:
1kase yogurt
1kase salata
5 yk barbunya yemeği susuz salataya kattım

ara:3-4 fındık
3gün kurusu

ara:meyve

akşam:fırında balık
bol salata

çayın yanına eşim limonlu gofret getirmiş miniklerden birini alayım dedim ominiciğinde ucunu bölmeye çalıştım al dedim eşime ya sen ye:))işkence etme bana.

öğle ile akşam diyetisyenimde bana 2 ara veriyordu.baya uzun bir zaman.ve dün cok hareketli bir gündü.

Canim ne guzel spor yapma firstin var sporsuz zor gidiyor kilor
Ah gozdr ah yedin pasta borekleri:) canim aci biber
Ye bacim cok faydasini gorirsun
haklısın valla hi verdiğim 1 kilonun sevinciyle yedimde yedimm . yediğim acının haddi hesabı yok biliyomusun. bu sabah kahvltıda çaycı ablada acı ye dedi. ekmeğin arasına peynirin yanına acı biber salçası koydu acı çok yiyemezsin dedi yedim ama bilmiyorumm

vaooovv çok sevindiim senin adınnaa

ayferim deniycem alıcam çayları yeşil çay bitki çayı ne blursam. kaptanım gerçekten çok üzgünüm ama söz veriyorum önümüzdeki haftalarda - çıkmadğım tartı günü olmıycak kendimi çok suçlu hissediyorum :26:

Yasemin gercekten gero dondun sen tamda sana göre bi rakam ayy bireyselde birinci okursub inşallah

Yasemincigim ginaudin vooovvvv nasil guzel kilo vermissin helal sana

saolun kızlar hissettim zaten.göbeklenmiştim resmen.ayy cok şükür 3 hafta beni perişan eden kan kaybındanda kurtuldum.vermek insanı gaza getiriyor.gecen hafta kendimi kontrol edemiyordum sürekli ağzıma birşeyler atma ihtiyacı sanırım kan haplarıda beni etkiledi.bıraktım onlarıda.ptesi işe başlayınca kan sayımı yaptıracam eğer cok düşmemişse kullanmayacagım.

Canim cok güzel menu . Gofret olayında ayri guzel bu esler bize iskence ediyir valla dedigin gibi dun benimkide yatmadsn once yedi dilim tatli ve kahve icti yaninda bi dort dilim daha yerdimde netse diyor dedim müslüman müslümana yapar mi bunu ya gozumun icine baka baka lopur lopur goturdu

Ne guzel ben bugun o iradeyi gosteremedim mudurum bi kutu yuvarlk bayramlrda dagitiln cikolatalrdn getirdi.once almadim zorlayinca mecbur kaldim 2 kuck cikolata yedim

ya bu zorlamaları anlamıyorum neden illa al der bizim millet ya, hanımlar biz yeni nesil bu zihniyeti değiştirelim, ısrar etmeyelim ya...
sevilay sen de aldıysan yemek zorunda değildin canım, hadi 1 ini yedin 2. ne :)
sabah sabah parmaklarla karşıladım sizi hadi bakalım

Hayirli sabahlar kizlar ya hic spor yapasim yok benim bu hafta artik pazartesi havalarda guzellessin basliuim İnsallah

Hayirli sabahlarrr ))

Halledersn o sorunu kiz bence az spor kayisi yesil cay icc ekmek de hic yeme bak nasi geliyo :)))

Takımda kaç kişi var
Takım kurallarınız var mı
Bekar arkadaşlar var mı benim gibi

Meliscim ben de 23 nisanliym. Hilal memnun oldm ama kaptanin dedigi gibi once kendi takimina donmen gerek sonra gelirsn ins
O zaman elimizden geleni yaparzz )

Günaydın canım şuan donuyorum servisi kacirdim kapimin onunden gecen servisi hemde neden sabahvsporu yuzubden dolmusta gecmedi uff

Gunaydinn neyseki kurtarici gelmis :))

İnşallah duzelmistir canim valla iyle verdikce gaza gekiyirsun dun taziyede tatli getirdiler direk dedim fidancim ben alnayim cok yedim diye eltimde bizdede yemedin ayfer ne yedin isyerinde sen diyo sus dedim caktirma salata yogurt yedim acim aslinda

Blue kiz sende ufacik tefecikmissin

evet bacım komik ama 30 yaşına geldim hala çocuğumun olduğuna şaşırıyorlar:))
evli olduğumu duyan herkes yeni mi evlendin çok erken mi evlendin diyor ufak olmanın avantajı, ve ne kadar zayıf olursak o kadar da genç görünüyoruz:)

anladım canım, zaten çok abartı bi kaçamağın yok ben sadece menündeki ufak şeyleri düzeltirsen kaçamağa ihtiyaç bile duymayacaksın o açıdan dedim

1 çay kaşığı karabiber mi ben onu içersem boğaz yangınından zaten iştah kalmaz bende
anasonun tadı nasıl? berbat bi kokusu var onu biliyorum da, tadına bakmadım sanırım..

yasasin bana spor yapna firsati dogdu 30dk 30 dkdur dimi canim esim eeltim lere gecmis ordan gidecekmisiz gelip aliyim dedi yok alma dedim yuruyerek giderim spor olur dedim ::122::122:

o zıplayan suratlara bayıldım ya

bu arada benim ismim ates
kendi işyerimde çalışıyorum reklamcıyım
23 yaşında kızım var

ateş.. ne değişik ve güzel bi isim..
önce 23 yaşındayım gibi algıladım, hay maşallah 23 yaşında evlat sahibisiniz, Allah size bağışlasın.. darısı bize, biz de o günleri görelim inşallah:)

tebrikler süper menü böyle gidersen haftaya mutlaka eksi çıkarsın

kuru yemiş kavrulmamış tercih et canım, akşam balığı fırında yapmakla iyi etmişsin, güzel menü tebrikler

ya sen böyle donuyorum deyince aklım almıyor, burası öyle ısındı ki türkiyenin yazı gibi şuanda, geceleri atletle yatıyorum tişört bile giyemiyoruz, işe gelirken ceket giymek eziyet gibi.. ve klimalar da bu hafta başladı çalışmaya.. şuanda üzerimde merserize bir hırka var acayip sıcak yaptı...yazın soğuk taraftan akan su bile kaynıyormuş, insanlar kovaya alıp bekletip öyle kullanıyormuş.. yandık yani...

günaydın hatun kişiler
ankaranın sogugu uyyyy.Alahtan ucuz atlattın.dur sana içini ısıtacak bi haber bugün tam 1700gr gitmiş benden artıyı atıp üzrine ekside yaptım yarına 2 olsa ay hadi inşallah.

maşallah sana yasemin süpersin şuanda kaç kilosun diyetisyenden sonra kaç kilo verdin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…