Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Menumu yazamiyacam ya coj yorgun um
Günaydın canım şuan donuyorum servisi kacirdim kapimin onunden gecen servisi hemde neden sabahvsporu yuzubden dolmusta gecmedi uff![]()
Ohh şükür arkadaş ta gec kalmis o aldi donarak olecektim yoksa
Aferim gozde boyle duzene gir isteMenumu yaziyim kizlar cok uykuszm uyuycam sanirim hemennnn
Sabah: 1 yumurta 2dilim.kepek ekmek biraz peynir 7 zeytin cay
Ara yok...
Oglen 2 kepce kadr bezelye 1 tabak yani. 1 dilim.kepek.ekmek 1 kase cacik
Ara 1 avuc kuru yemis
Aksam yarim kilo hamsiyu tepsiye dizdm temizleyip yagsz kagt koydum altina 1 bucuk y k yag ile verdim.firina. onun yarisini yedim cok degldi
Biraz kivirck slata bol.limon 1 dilim kose ekmegn yarisi
Yarim yesil.elma
Bukadr kizlar su 2bucuk.olmustu sanirimm
12 Mart Menüm:
diyetarkadasim.com diye bir sitede kalori saydım hepsi 1118 cal dedi. Hem sağlıklı beslenip hem az kalori yersemm olur bu işş... bir ara gene böyle yapmıştımm :13:
Sabah:
Biraz peynir-biber
1,5 dilim kepek ekmek
1 çay bard çay-şekersiz
Öğlen:
1 kase tavuk çorbası
3 köfte-patlıcan (kebabı)
1 kase salata
1 Türk kahvesi-tek şeker
Ara:
1 kase yoğurt-içine portakal ve 2 dilim elma doğradım
Akşam:
1 kase tarhana çorbası
1 pors yoğurtlu haşlanmış karnıbahar
1 fincan elma kromlu yeşil çay (birazdan içeceğim)
Ve su: 2,5 lt yi geçiyor..
Ben kalori hesabi yapinca yanlis besleniyotum cal hakkim var deyipcanım menun super bende oraya uye olmustum birara faydasını gormustum koruma donemınde dusunuyorum bende kalorı hesabı yapmayım
Sorma cannim parmaklarimi hissetmiyorumvalla sevindim ayferim hava çok soğuk ben 5 dk yürüyorum servise binmek için o arada bile bacaklarım dondu. aslında hava güzel gibi gözüksede değill ..
Ohh şükür arkadaş ta gec kalmis o aldi donarak olecektim yoksa
Hayirli sabahlar kizlar ya hic spor yapasim yok benim bu hafta artik pazartesi havalarda guzellessin basliuim İnsallah
Aferim gozde boyle duzene gir iste
Ben kalori hesabi yapinca yanlis besleniyotum cal hakkim var deyipcikolata yiyorum hep
Sorma cannim parmaklarimi hissetmiyorum
bende öyle düşünüyorum evmizin hemen karşısnda spor aletleri var 15 adım yok apt. arasndaHayirli sabahlar kizlar ya hic spor yapasim yok benim bu hafta artik pazartesi havalarda guzellessin basliuim İnsallah
Aferim gozde boyle duzene gir iste
Ben kalori hesabi yapinca yanlis besleniyotum cal hakkim var deyipcikolata yiyorum hep
Sorma cannim parmaklarimi hissetmiyorum
Günaydın canım ben bugun sabah yaoim ddedim basima dert oldu cuma havalar duzeliyormus sen gunesi gorunce dayanamazsiin
bende öyle düşünüyorum evmizin hemen karşısnda spor aletleri var 15 adım yok apt. arasndaorda yapçam sanırım
kaptanım özür dilerim ama ben bu hafta sabit çıkıcam sanırım. salıdan bu yana wc çıkamıyorum onun yüzündende kilom değişmiyo. + ları hafiflettim ama -ye inemiyorum çok üzgünüm![]()
bende öyle düşünüyorum evmizin hemen karşısnda spor aletleri var 15 adım yok apt. arasndaorda yapçam sanırım
kaptanım özür dilerim ama ben bu hafta sabit çıkıcam sanırım. salıdan bu yana wc çıkamıyorum onun yüzündende kilom değişmiyo. + ları hafiflettim ama -ye inemiyorum çok üzgünüm![]()