• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Merhaba arkadaşlar ben melis 23 yaşındayım
Davetiniz için teşekkür ederim
Sayısını bilmediğim kadar çok diyete başlayıp başlayıp vazgeçtim ama artık buna bi dur demek lazım inşallah sizinle desteğinizle bu sefer hedefe varmadan bırakmak istemiyorum boyum 160 şuan 87 kiloyum çok fazla demii :43::43: ilk hedefim 77 sonrasında 55e kadar yolu var
Yardımlarınızı desteklerinizi bekliyorum kızlarr

Bu arada söylemeyi unuttum şimdi aklıma geldi ben birkaç ay önce bir takımda bulundum birkaç hafta kadar
Bilgisayarım bozulunca katılamayacağm için ayrılmak zorunda kalmıştım
Hangi takım dı 14. Takımdı yanlış hatırlamıyorsam
Ayrılırken de izinli mi yazıldı ayrıldı mı yazıldı bilmiyorum
Ama dediğim gibi geçen hafta geri döndüğümde 14. Takımda aradığım motivasyonu bulamadım
Şimdi burda olmam sorun olur mu
Bu takımda listeye girebilirim inşallah

mutluluk perisi once takimina donmelisin sonra takim degisikligi istiyor san haftaya dile getirmekisin 330da izne ayrilmissin sseni bu durumda takima alamam hala 14takim uyesisin

Günaydın canım şuan donuyorum servisi kacirdim kapimin onunden gecen servisi hemde neden sabahvsporu yuzubden dolmusta gecmedi uff :14:

Günaydın canım şuan donuyorum servisi kacirdim kapimin onunden gecen servisi hemde neden sabahvsporu yuzubden dolmusta gecmedi uff :14:

Ohh şükür arkadaş ta gec kalmis o aldi donarak olecektim yoksa

valla sevindim ayferim hava çok soğuk ben 5 dk yürüyorum servise binmek için o arada bile bacaklarım dondu. aslında hava güzel gibi gözüksede değill ..

Hayirli sabahlar kizlar ya hic spor yapasim yok benim bu hafta artik pazartesi havalarda guzellessin basliuim İnsallah

Menumu yaziyim kizlar cok uykuszm uyuycam sanirim hemennnn

Sabah: 1 yumurta 2dilim.kepek ekmek biraz peynir 7 zeytin cay

Ara yok...

Oglen 2 kepce kadr bezelye 1 tabak yani. 1 dilim.kepek.ekmek 1 kase cacik

Ara 1 avuc kuru yemis

Aksam yarim kilo hamsiyu tepsiye dizdm temizleyip yagsz kagt koydum altina 1 bucuk y k yag ile verdim.firina. onun yarisini yedim cok degldi

Biraz kivirck slata bol.limon 1 dilim kose ekmegn yarisi

Yarim yesil.elma

Bukadr kizlar su 2bucuk.olmustu sanirimm
Aferim gozde boyle duzene gir iste :70:
12 Mart Menüm:

diyetarkadasim.com diye bir sitede kalori saydım hepsi 1118 cal dedi. Hem sağlıklı beslenip hem az kalori yersemm olur bu işş... bir ara gene böyle yapmıştımm :13:

Sabah:
Biraz peynir-biber
1,5 dilim kepek ekmek
1 çay bard çay-şekersiz

Öğlen:
1 kase tavuk çorbası
3 köfte-patlıcan (kebabı)
1 kase salata
1 Türk kahvesi-tek şeker

Ara:
1 kase yoğurt-içine portakal ve 2 dilim elma doğradım

Akşam:
1 kase tarhana çorbası
1 pors yoğurtlu haşlanmış karnıbahar

1 fincan elma kromlu yeşil çay (birazdan içeceğim)

Ve su: 2,5 lt yi geçiyor..

:46:
canım menun super bende oraya uye olmustum birara faydasını gormustum koruma donemınde dusunuyorum bende kalorı hesabı yapmayım
Ben kalori hesabi yapinca yanlis besleniyotum cal hakkim var deyip :39: cikolata yiyorum hep:27:
valla sevindim ayferim hava çok soğuk ben 5 dk yürüyorum servise binmek için o arada bile bacaklarım dondu. aslında hava güzel gibi gözüksede değill ..
Sorma cannim parmaklarimi hissetmiyorum

Hayirli sabahlar kizlar ya hic spor yapasim yok benim bu hafta artik pazartesi havalarda guzellessin basliuim İnsallah

Günaydın canım ben bugun sabah yaoim ddedim basima dert oldu cuma havalar duzeliyormus sen gunesi gorunce dayanamazsiin

Ben kalori hesabi yapinca yanlis besleniyotum cal hakkim var deyip :39: cikolata yiyorum hep:27:

Erigim kalori hesabi bana nasil mantikli geliyor e herzaman diyet modunda beslenemeyiz dengeleme acisinda

bende öyle düşünüyorum evmizin hemen karşısnda spor aletleri var 15 adım yok apt. arasnda :1: orda yapçam sanırım

kaptanım özür dilerim ama ben bu hafta sabit çıkıcam sanırım. salıdan bu yana wc çıkamıyorum onun yüzündende kilom değişmiyo. + ları hafiflettim ama -ye inemiyorum çok üzgünüm :43:

bende öyle düşünüyorum evmizin hemen karşısnda spor aletleri var 15 adım yok apt. arasnda :1: orda yapçam sanırım

kaptanım özür dilerim ama ben bu hafta sabit çıkıcam sanırım. salıdan bu yana wc çıkamıyorum onun yüzündende kilom değişmiyo. + ları hafiflettim ama -ye inemiyorum çok üzgünüm :43:

Canim ne guzel spor yapma firstin var sporsuz zor gidiyor kilor
Ah gozdr ah yedin pasta borekleri:) canim aci biber
Ye bacim cok faydasini gorirsun

Wc sorununa cozum bulursak - cikacagina eminsen kayosi form cayi ic aksam yatmadan iki bardak gun icibdede ic birde erik kurusu yada kayisi kurusu te

Back