• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ama bugun ayca kaya en azından haftanın 3,4 gunu aksam 6 gıbı yıyıp bırdaha bıtkı caydan baska bısey mıdeye bısey yollamayın sız uyrken mıde calısmaya devam ederse yaslanmayı erkenlestırıyormus arada ac yatmak ıyımıs

Ben ac yattigimj hic hatırlamıyorum yani deli gibi ac olmadim hic
Gercekten cok acı bir gün.
İnsanın evladının aylarca gözünün önünde erimesi ve kaybedilmesi ne acıdır,Allah ailesine dayanma gücü versin..
Hem de hiç yok yere pisi pisine kaybetmek cok acı Allah rahmet eylesin
Kizlar hastanedeyim konuya yabanci kaldim
Haftasonu açığımı bugün kapattım heralde, bütün gn nerdeyse ofisteydm ve pek işim de yok bugn nedense arada oluyor böyle.. anca lak lak lak :1:
:9:

Ben de aç yatmazsam kilo veremiyorum şahsenn..:34:

Ben ac yatarsam meta korumaya gecihor inat benimki inat

Sekercim 351 de bildirimsiz izne ayrildin 353 de donersin en erken kilon uce bolunecek ama

Sulem gecmis olsun yakinimda olaydin bakardim ben sana bacim

Günaydın canlar :16:
Gununuz ayfin kaloriniz az olsun
Bugun ogleden sonra dr randevum var sonrada eve gidip is yapacagim :30:
dükkanı kaptanım açmış.inşallah öyle olmustur günümüz.

deli bir bayan 41 numara gıyebirmi ben 40 gıyorum narın ayaklarıma:1:valla canavarlar uyuyor uyanınca anlıyaz
:53::53::53:

Niye kiz benim eltim 41 giyiyor hele akrabamuz var 43 giyiyor boy olunca hatunda ayakta okuyor rabbim ona glre veriyor baj bende boy yok ayak yok el hic yok :9:
bende 36-37 giyiyordum bekarken.şimdi 37.ellerimde küçükmiş ama kilo alınca tombiş gibi oldu sanki.

simdi boyle dıyınce aklımda ne geldı sımdı bızım ıcımızde erkek olsa anlamayız demı mesala aslında ayfer ayfer degılmıste ayhanmıs abooo
erkek varsa cıksın ortaya bak kızmayacam:1::1:
:53::53::53:bana öğrenci evinde kızlar abdullah derdi.

canım kaptan olarak menülere müdahale etmeni istiyorum bir üye olarak, maşallah pastalar börekler, ballar, helvalar.. benim şevkim kırılıyor bu şekilde..ve zaten böyle giderse sarı karttan sonra ne oluyor bilmiyorum ama dipte kalmaya devam edeceğiz..aslında yarışa girmeyi sevmiyorum cuma günü kaç çıkacam diye düşünmek strese sokuyor beni, grup beni sırf hesap veremem diye kaçamak yapmaktan koruyor bunun için buradayım ama özellikle yeni arkadaşlar olayı ciddiye alsınlar lütfen..
canım hele ki kardeşi diyorsa, eşin de kendince kılıbık görünmemek için kendisini ispat etmeye çalışacaktır, genelde erkeklerin tavrı bu oluyor..
eşin işe başlasın sen de bir bakıcı tut nasıl rahat edeceksin gör... eve temizlik için 2 haftada bir birini alırsın, bakıcın zaten evi derler toparlar çocukların yemeğini yapar, çok güzel olur..eşin de çalışmaya başlayınca çok rahatlıcak ben onu çok iyi anlıyorum çünkü aynı süreçten geçtim..o şimdi bir de evli biri, çok zor..

...
bencede bazen ciddi uyarıları hak ediyoruz.sanal manal bir yarıştayız gruba karsı sorumluluklarımız var.beni bu sorumluluk toparladı.yoksa dagıtmıstım walla.
bluecum eşim erkek olmasa o bayan ben erkek olsam hiçç çalışsın istemem cok güzel cocuk bakıyor aman duymasın:9::9::9:

evet eğer bu şekilde pasta börekleri görürsem ben de grupta kalmayacağım.. yada kaçamağı abartanların üyelikleri yeniden değerlendirilsin..
mesela esmeralda vardı, bi iki geldi sonra uğramadı, o üyenin alınmasını ben istemiyorum açık söylüyorum..
mazereti olmayanları da bence de artık yok sayabiliriz..
:29:

dünkü menüm:

sabah: klasik karatay kahvaltısı (omlet, yarım portakal ve 2 kuru kayısı ile)

5 saat sonra: salata ve 1 bardak kefir

5 saat sonra: balkabağı çorbası+ bir börek büyüklüğünde kabak mücver ( hiç aç hissetmiyordum zorla yedim) + salata

sıvı: 2 yeşil çay + 2 şekersiz türk kahvesi

spor: regl nedeniyle yok

dün akşam oğluma geçmiş olsuna amirlerim geldi yemekten sonra, yanlarında börek getirmişlerdi, önce türk kahvesi yaptım yanında çikolata yemedim onlar yediler, börek de çok güzeldi ama ondan da yemedim, peşinden ikram ettiğim meyveden de yemedim..
bunu hep derim aslında insan nefsine hakim olup yemediği zaman daha büyük bir mutluluk duyuyor.tebrik ederim canım.bende mücver yaptım cokkk güzel olmus.dereotu yeşil sogan maydanoz ne bulduysam ekledim.

evet merve için ben de üzgünüm en çok paylaşımı o yapıyordu, çok da iyi gidiyordu, izne ayrıldıktan sonra motivasyonu düştü muhtemelen..

bu grup bitmek üzereydi, kaptan ve ben yeni gelmiştik, bol paylaşımla ve motivasyonla grubu yeniden toparladık,banu geldi sonra,sonra da doktorcuğum ve eda da gelmişti ve çok güzel gidiyorduk, en ufak kaçamakta da spor cezası veriyorduk ve onu da takip ediyorduk..şimdi onu yeniden toparlamak gerek kaptancım :16:
merveyle dün telde görüştüm .önceki gün kızında döküntü varmıs aramıstı dünde merak ettim buralara ugramayınca ben aradım.anca toparlanıyorum demişti.

Kızlar Halim'i bir görseniz acırsınız :( yatakdayım hırıl hırıl sesler çıkarıyorum . Annem çok erken kendini bıraktı gelipde bir bakmıyor bana. Kocamsa iş yoğunluğu ve yırgunluğu diyip fayda etmiyor. Bende 2 gün yatıp 2 gün ayakta sadece sefil oluyorum. Alerjik astım olmuşum öksürürken sanki canım çıkıyor ama öksürdükten sonra bir süre rahatım.
Ben şimdi ne kadar süre izinliyim ve ne zaman gelebilirim diye merak ettim?
şulecim cok gecmiş olsun canım ya inşallah toparlarsın.

Kaptan ben herkesi tanımaya çalışıyorum bu nedenle cok katılamıyorum sohbetlere sizleri tanıdıkta daha cok sohbete dahil olabilirim inşallah. Özellikle ozel hayatlar ilgili konularda sohbete katılamıyorum çünkü isimleriylede hitap edilince hangi isim hangi takma isme ait henüz çözemedim.
Ama daha cok yazacağım. Mutluyum motive oluyorum cok teşekkür ederim hepinize
ilk zamanlar öyle olur kaynaşırsın yavas yavas.

bende bugü alışverişe cıktım.kendime bi beden küçük kıyafet aldım.acil kilo vermem lazımmmmm.saatlerce ayaktaydım.

Ben ac yattigimj hic hatırlamıyorum yani deli gibi ac olmadim hic

Kizlar hastanedeyim konuya yabanci kaldim

:9:

Ben ac yatarsam meta korumaya gecihor inat benimki inat

Hadi yaaa benmki inat etmiyo valla aç aç kalınca bir güzel çekiliyor, belki de herkesin bünye farklıdır ya :34:

bende bugü alışverişe cıktım.kendime bi beden küçük kıyafet aldım.acil kilo vermem lazımmmmm.saatlerce ayaktaydım.

Vayy süpersinn iyi etmişsin hemen gitcek o kilolar bak da görr :21:

o yeni cicilerin hayırlı olsun daha küçük bedenlere inşallah
Kabizligin varsa aci yesene xanim
yok yok acıda fayda etmiyor canım şuanda karnımda ağrı var ama tık yok :25:
Cok sagol don geriye oku derseniz haklısınız diye bunu istemememiştim :16:
Ben de Ates
yok canım benim olur mu öyle şey :38:
evet merve için ben de üzgünüm en çok paylaşımı o yapıyordu, çok da iyi gidiyordu, izne ayrıldıktan sonra motivasyonu düştü muhtemelen..

bu grup bitmek üzereydi, kaptan ve ben yeni gelmiştik, bol paylaşımla ve motivasyonla grubu yeniden toparladık,banu geldi sonra,sonra da doktorcuğum ve eda da gelmişti ve çok güzel gidiyorduk, en ufak kaçamakta da spor cezası veriyorduk ve onu da takip ediyorduk..şimdi onu yeniden toparlamak gerek kaptancım :16:
canım benim bende çok istyorum merve gelse toparlayacagızda gelmiyor ki ::14: kızınada nazar mı değdi ya yavrum hiç iyileşemedi gitti. merve böyle değildi ben takıma geldiğimde takımın en şenşakrak kişisiydi onun hikayeleri yeterdi başından geçenler . Bence merveye ilaç değil farklılık lazım bi gelsinde konuşalım gelip bi msj sonra kayboluyor yardımcıda olamıyoruz :14:

11 Mart menüm:

Biraz süzme peynir
2 dilim çavdar ekmeği
çay

1 kase mercimek çorbası
1 kase salata
1 haşlanmış butun yarısı
1 haşlanmış patatesin yarısı
3 yk bulgur pilavı

Ara:
1 kase salata

Akşam:
5-6 çiğ köfte marulla

1 Türk kahvesi-yanında 4 kare çikolata yedim

Spor: 3 mile Leslie başardımm :8:
Su:2,5 lt yi geçiyorr...

kızlar 3 mile leslie mi ve 75 mekiğimi çektim :32: ee sizden ne var ne yok :16:

Benden de 3 mile oleyyy .. mekik çekemedm sadece Ebru Şallı'nın şu göbek için hundred hareketinden yaptım henüz tam yapamıyorum onu da dizlerim kırık yaptmm yani.. Lesliede sadece öne bacak atma hareketini azcık yavaş yaptım gerisinde pek sorun yaşamadımm :21::nazar:

menüm sabah:1yumurta
biraz peynir
1dilim çavdar
1tk kahvaltılık acı sos

ara:greyfurt

öğle:3 gün kurusu

akşam:2dilim kabak mücver
salata
yogurt

ara:1 avuc kuruyemiş:(

menüm sabah:1yumurta
biraz peynir
1dilim çavdar
1tk kahvaltılık acı sos

öğle:3 gün kurusu

akşam:2dilim kabak mücver
salata
yogurt

ara:1 avuc kuruyemiş:(
Canim benim kuruyemis uzuldugune gore kavrulmus sanirim :20: bunun sebebide oglen ki ogunu atlamis olman

Benden de 3 mile oleyyy .. mekik çekemedm sadece Ebru Şallı'nın şu göbek için hundred hareketinden yaptım henüz tam yapamıyorum onu da dizlerim kırık yaptmm yani.. Lesliede sadece öne bacak atma hareketini azcık yavaş yaptım gerisinde pek sorun yaşamadımm :21::nazar:
Spora baslamana cok sevindim cok istiyordun hadi bakalım güzel sonuc bekliyorum
11 Mart menüm:

Biraz süzme peynir
2 dilim çavdar ekmeği
çay

1 kase mercimek çorbası
1 kase salata
1 haşlanmış butun yarısı
1 haşlanmış patatesin yarısı
3 yk bulgur pilavı

Ara:
1 kase salata

Akşam:
5-6 çiğ köfte marulla

1 Türk kahvesi-yanında 4 kare çikolata yedim

Spor: 3 mile Leslie başardımm :8:
Su:2,5 lt yi geçiyorr...
Canim fazla karbonhidrat agirl i kli olmus butun hepsini yeyip patatese dokunmasaydin
Ayrica o çikolatada olmamis hemde aksam aksam :!!!!: spor sadece cikolatayi eritmistir.
Kacamaklar bitmeden kilo gitmiyor aylardir tartida ayni seyuli yasadim simdi tarti gulumsuyor .

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın kizlar tartiya sin iki gun kacamak olmasin lutfen sari kartimizi sildirmeliyiz .
Ben yemine basladim yoksa dilekle hilali gecemezsem nolur:52:

Canim benim kuruyemis uzuldugune gore kavrulmus sanirim :20: bunun sebebide oglen ki ogunu atlamis olman

Spora baslamana cok sevindim cok istiyordun hadi bakalım güzel sonuc bekliyorum

Canim fazla karbonhidrat agirl i kli olmus butun hepsini yeyip patatese dokunmasaydin
Ayrica o çikolatada olmamis hemde aksam aksam :!!!!: spor sadece cikolatayi eritmistir.
Kacamaklar bitmeden kilo gitmiyor aylardir tartida ayni seyuli yasadim simdi tarti gulumsuyor .

Dogrusun haklisin Ayfercimmm :/ sadece spor guzel oldu dun cig kogte de pek olmadi ama annem alip gelmis cikolatayi da abim :)) bi daha almayin gorunce dayanamiyorum dedm :) ama irademi kullanmam gerekirdi tabi... - cikacam soz benden ;)

Günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaarr. uyku düzenim alt üst olduu :2: akşam 7ye doğru yattım saat 11de uyandım. sonra saat 3de uyuyp sabah 5te uyandım ve ondan beri ayaktayımm ooff.. akşamda salata yedim ama +larda pek fark olmadı..

dünkü menüm :
sabah: kepek ekmeğin köşesine peynir bol pul biber + .çay düzene oturmadı kahvaltım ama bu da iyi oluyoo

ara: 1 avuç kuru yemiş 1 avuçtan azcık fazla hatta

öğlen: 3yk bulgur pilavı 2yk et ( kuşbaşı şeklinde) + 1 küp patates ( ne çok byük ne çok küçük) ekmek yok başka bişeyde yok

ara. : 1 nescafe + kuruyemiş 1 avuç

akşam: karalahana + havuç salatası aslında çokta değildi biraz limon ve çok çk az yağla. ekmekte yoktu evde ekmek yemedim biraz peynir yedim okadar

içtiğim suyun haddi hesabı yok zaten 3buçuk lt geçti..
spora hiç girmiyorm daha cezamda varrr :18:

günaydın güzeller.
eşim kızımı servise indirdi 2dk ugrayım dedim oğluşum uyuyor minik cadıda ısrarla abisinin odasına koşuyor.kucagıma aldım yoksa yazdırmayacak cadı.evet erikcim bu 2 güne dikkat yemin bana ters bende söz veriyorum max.dikkat.

Dogrusun haklisin Ayfercimmm :/ sadece spor guzel oldu dun cig kogte de pek olmadi ama annem alip gelmis cikolatayi da abim :)) bi daha almayin gorunce dayanamiyorum dedm :) ama irademi kullanmam gerekirdi tabi... - cikacam soz benden ;)
Canim iradene sahip cikamiyorsan yemin et bizde cok ise taradi duj esim ve kaynim bi tepsi fistikli kadayif Burma getirmisler ee yememem lazimdi yemin etmeseem yerdim bunun gibi sende taviz verecegin noktalarda yemin et . - cikma sozunude aldim
Günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaarr. uyku düzenim alt üst olduu :2: akşam 7ye doğru yattım saat 11de uyandım. sonra saat 3de uyuyp sabah 5te uyandım ve ondan beri ayaktayımm ooff.. akşamda salata yedim ama +larda pek fark olmadı..

dünkü menüm :
sabah: kepek ekmeğin köşesine peynir bol pul biber + .çay düzene oturmadı kahvaltım ama bu da iyi oluyoo

ara: 1 avuç kuru yemiş 1 avuçtan azcık fazla hatta

öğlen: 3yk bulgur pilavı 2yk et ( kuşbaşı şeklinde) + 1 küp patates ( ne çok byük ne çok küçük) ekmek yok başka bişeyde yok

ara. : 1 nescafe + kuruyemiş 1 avuç

akşam: karalahana + havuç salatası aslında çokta değildi biraz limon ve çok çk az yağla. ekmekte yoktu evde ekmek yemedim biraz peynir yedim okadar

içtiğim suyun haddi hesabı yok zaten 3buçuk lt geçti..
spora hiç girmiyorm daha cezamda varrr :18:

Gozdecim Günaydın kahve ismarlayim gel mis gibim Türk kahvesi hemde sutlu :7:
Gelelim menunu canim kuruyemisleri cig aliyirsun degil mi artik yoksa kavrulmuslar direk yag ve hicte doygunluk vermiyor :50:
Ve sen neden spor yapmiyorsun saglikli her indan mazareti yoksa gunde 40 dk yurumeli sende yavastan baslamalisin leslie yap haftada uc kez dort kezle baslasan emin ol vucudun hergun isteyecek bak rakiben iyilwsir iyilesmez spora basladi :72:
Valla seni bluenun ellerine veririm bluecum bunlara parmak sart oldu eti senin kemigi benim iki gun hic kacamak olmasinblutfen tartiiiiiiii

Back