• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Su an cok dikkat etmeye çalışıyorum
Çünkü cok uzun zamandır takıldım bu kiloya duraklama evremdeyim galiba önerileriniz var mı

Canim az yemek cozum degil meta kendini korumaya aldigi icin durakliyor ac yatmak ywrine yoğurt yesen . Aksam yemegi uyumadan onceki saatins göre ayarlanmali misal ben aksam cok aktifim ertesi gunun yemegini yapıyorum odur budur hic oturuyorum ben aksam yemesem ölürüm gözüm doner. Buleda bunu aciklamis zaten sana . Ayrica internette metabolizma hizlandirici cay tarifi var elma tane karabiber ve cubuk tarcinla yapilacak

Canim az yemek cozum degil meta kendini korumaya aldigi icin durakliyor ac yatmak ywrine yoğurt yesen . Aksam yemegi uyumadan onceki saatins göre ayarlanmali misal ben aksam cok aktifim ertesi gunun yemegini yapıyorum odur budur hic oturuyorum ben aksam yemesem ölürüm gözüm doner. Buleda bunu aciklamis zaten sana . Ayrica internette metabolizma hizlandirici cay tarifi var elma tane karabiber ve cubuk tarcinla yapilacak

ayyy ben o çayı yaptım ne kadar iğrenç. ılıkken içebiliyosun ama soğuyunca öyle bi illet bişey kii . ama damak meselesi yinede denemenizde fayda olabilir ben içemedim

Hemen cozelim ablacim sorununu

Ayyulduz: dilek
Bluetooth: blue diyoruz gizemli diplomatimiz o bizim
Sevilay80:ahsen
Kelwbek hill: hilal
Gzde: gözde
Erik: ayfer
Kelebekolcam : yasemin
Sahgul:gulsah
Sweetdiple: banu
Atessn: ?
Sekerkiz : Tuğba
Mrvee: merve
Suleifle:Şule
Pegasusu07: helen

benim yanlış saymadıysam suyum 2buçuk litre olduuuuuuuuuuuuuuuuuu :24: yanlış saydıysamda 2 :1: şimdi yine devam ediyorumm miiiss miiiiiissssss

sular kaç lt oldu kızlaaaaaaaaaarrrrrrrr:37::27:

ayyy ben o çayı yaptım ne kadar iğrenç. ılıkken içebiliyosun ama soğuyunca öyle bi illet bişey kii . ama damak meselesi yinede denemenizde fayda olabilir ben içemedim
Ben begenmistimde simdi uaengecligimden yaomiyom
ay ıcım yanıyo cnm burda bardak bıtmış soyledım gelıcerkler ıcemedım sabahtan berı
Ayy kiyamam susuzluk zir be allah sinamasin
yok tatlım bırakırmıyım aynen devam iş yerınde yogunlugum cok oyuzden
Ee ne zaman donuyirsun :16:
Kızlar Halim'i bir görseniz acırsınız :( yatakdayım hırıl hırıl sesler çıkarıyorum . Annem çok erken kendini bıraktı gelipde bir bakmıyor bana. Kocamsa iş yoğunluğu ve yırgunluğu diyip fayda etmiyor. Bende 2 gün yatıp 2 gün ayakta sadece sefil oluyorum. Alerjik astım olmuşum öksürürken sanki canım çıkıyor ama öksürdükten sonra bir süre rahatım.
Ben şimdi ne kadar süre izinliyim ve ne zaman gelebilirim diye merak ettim?
Canim gecmis olsun hala toparlayadin mi :( en az iki en hafta izin suren canim bu hafta iki ediyor haftaya toparlanirsan bekleriz inşallah iyilesip carcabuk burda olursun acil sifalar
dünkü menüm:izinliyim ama fırsat buldukca gırmeye claışıcam
sabah
5 zeytın
1 dılım beyaz peynır
2 kayısı kıvamı haslanmış yumurta
2 dılım ekmek

öğle
2 kase yayla corba

aksam
2 kase yayla çorba

su ve cay bol mıktarda hesaplamadım ve ara yapamadım hıc.
Hala diyetiayen menusumu bu canim layla corbasina bogmus seni ama bravo kacamak 0 :16:
kaptanım hay Allah razı olsun parmacıkların dert görmesin :1: bende karıştırıyodum isimleri mis oldu şimdi :46::46:
Birsey degil canım
yok canım yesem zaten burada kimseye yeme diyemem ki :)
insan kendi yapmadığını başkasına yap diyemez dimi :9:

neyse hadi bakalım su içelim suuu
benim daha 3 bardak oldu
Benimde 5 bardak oldu. Kiz vardir ya hicanin dedigini yap yaptigini yapma diye dedim blueda yemis :27:
sekerkiz67:tuğba :( benı unutmussun:(
Ozur dilerim izinlileri yazmamisim :18:

benim yanlış saymadıysam suyum 2buçuk litre olduuuuuuuuuuuuuuuuuu :24: yanlış saydıysamda 2 :1: şimdi yine devam ediyorumm miiiss miiiiiissssss

Kiz 2, 5 mu abartma bu seferde tuvaletten cikamayacaksin herseyin ideali iyidir:ssz:

Kızz naptın sennn mahvoldun elinde telefonlaa :1::7:
Benm daha 1 lt yahuu :26:

maşallah sana :46:

Benimde 5 bardak oldu. Kiz vardir ya hicanin dedigini yap yaptigini yapma diye dedim blueda yemis :27:

:9::9::9: siz yemeyin ama ben yiyebilirimm:9:

herkesin içmesi gereken miktar kilosuna göreymiş galiba, bir hesap varmış her şu kadar gram için şu kadar su diye, ama ben de bilmiyorum hesaplamayı..

Ben begenmistimde simdi uaengecligimden yaomiyom

Ayy kiyamam susuzluk zir be allah sinamasin

Ee ne zaman donuyirsun :16:

Canim gecmis olsun hala toparlayadin mi :( en az iki en hafta izin suren canim bu hafta iki ediyor haftaya toparlanirsan bekleriz inşallah iyilesip carcabuk burda olursun acil sifalar

Hala diyetiayen menusumu bu canim layla corbasina bogmus seni ama bravo kacamak 0 :16:

Birsey degil canım

Ozur dilerim izinlileri yazmamisim :18:

tatlım ıkı hafta ızın ıstemıstım en erken nezaman donebılırım onumuzdekı hafta hafıflıycek cunku.dıyetısyene devam evet cnm

Hemen cozelim ablacim sorununu

Ayyulduz: dilek
Bluetooth: blue diyoruz gizemli diplomatimiz o bizim
Sevilay80:ahsen
Kelwbek hill: hilal
Gzde: gözde
Erik: ayfer
Kelebekolcam : yasemin
Sahgul:gulsah
Sweetdiple: banu
Atessn: ?

Cok sagol don geriye oku derseniz haklısınız diye bunu istemememiştim :16:
Ben de Ates

Deneyeceğim bu cayı cok salo. Geceleri genellikle ütü yapıyorum en az bir saat.
Yoğurt yiyebilrim kafir içerilerim bundan sonra.

Fıstık fazlalıklar gitsin de 3 lt yi de geçme bence, yani en sağlıklısı 2-3 lt arası diye biliyorum ki o da her kiloya aynı değil; yani kilşon çok da değil 2 lt gayet ideal bence :34:

ooovv 3lt doğru koşuyorum:1: hatta 3lt bitti sanırsam karıştı kafam amaan tm içmem daha :1:

birde fazlasıyla moralim bozuldu zaten Berkin Elvan'ın durumuna.. dokunsalar ağlayacak vaziyetteyim, hoş dokunmasalarda ağlayacağım buna eminim ama şuan duygularımı bastırıyorum zorda olsa. içim paramparça.

ooovv 3lt doğru koşuyorum:1: hatta 3lt bitti sanırsam karıştı kafam amaan tm içmem daha :1:

birde fazlasıyla moralim bozuldu zaten Berkin Elvan'ın durumuna.. dokunsalar ağlayacak vaziyetteyim, hoş dokunmasalarda ağlayacağım buna eminim ama şuan duygularımı bastırıyorum zorda olsa. içim paramparça.

Deli kız ya :1:

Canm bu tür olaylar bu ülkede hep oluyor olacak, bugn de adliyede bir kadın ve onu koruyan polis öldürüldü hem de sanırım oğluymuş yapan; Allah bu insanlara akıl fikir, adalet , inanç,insanlık, mantık... versn yani..:31:

Canm bu tür olaylar bu ülkede hep oluyor olacak, bugn de adliyede bir kadın ve onu koruyan polis öldürüldü hem de sanırım oğluymuş yapan; Allah bu insanlara akıl fikir, adalet , inanç,insanlık, mantık... versn yani..:31:
nasıl yaa inanmıyorum:53: ülkemizin durumu hiç iyiye gitmiyor. Allah sonumuzu hayr etsin :50:

Masallh kiz daha aksama cok var bu kadar yuklenme yavas

Aminnnn bu gunlerde duaya coooook ihtiyac var.

Back