• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

2 lt oldu simdi benin suuuuu
suu hayattır, hayat güzeeeell :1:

Aynen canm cidden inanılmaz olaylar oluyor ben artık üzülemiyorum bile ya duygusuzlaştırıyorlar insanı bu ne biçim insanlık anlamak mümkün değil..

haklısın canım işte olayların içinde olunca insana bi soğuk kanlılık geliyo ama ben ölümlere hiç dayanamıyorum. hatta ben hiç bişeeye dayanamıyorum hemen gözlerimden yaş geliyo. gülerken bi gör ağlamaktan farksız oluyo gözlerim ilginç :5:

2 lt oldu simdi benin suuuuu
bende 2 ye dıgru ıdıyorum
tatlım ıkı hafta ızın ıstemıstım en erken nezaman donebılırım onumuzdekı hafta hafıflıycek cunku.dıyetısyene devam evet cnm
canım hosgeldın nekadar kısa zamanda donersen takımız ıcın okadar ıyı canım
ooovv 3lt doğru koşuyorum:1: hatta 3lt bitti sanırsam karıştı kafam amaan tm içmem daha :1:

birde fazlasıyla moralim bozuldu zaten Berkin Elvan'ın durumuna.. dokunsalar ağlayacak vaziyetteyim, hoş dokunmasalarda ağlayacağım buna eminim ama şuan duygularımı bastırıyorum zorda olsa. içim paramparça.
bencede ideal olan 3 lt. ya hıc sorma Rabbım sabır versın aılesıne ve tum evlatlarını yetırmıs ana babaya

Deli kız ya :1:

Canm bu tür olaylar bu ülkede hep oluyor olacak, bugn de adliyede bir kadın ve onu koruyan polis öldürüldü hem de sanırım oğluymuş yapan; Allah bu insanlara akıl fikir, adalet , inanç,insanlık, mantık... versn yani..:31:
Aman Allahım degerlerımızı her gecen gun yıtırıyoruz ne yazıkkı bunların tek sebebı manıvıyatımız gıdıkce yok olması Rabbım yolundan ayırmasın
Aminnnn bu gunlerde duaya coooook ihtiyac var.

kesınlıkle canım duaya ve YARADANA yuzumuzu cevırmeye cok ıhtıyacımız var

Canim az yemek cozum degil meta kendini korumaya aldigi icin durakliyor ac yatmak ywrine yoğurt yesen . Aksam yemegi uyumadan onceki saatins göre ayarlanmali misal ben aksam cok aktifim ertesi gunun yemegini yapıyorum odur budur hic oturuyorum ben aksam yemesem ölürüm gözüm doner. Buleda bunu aciklamis zaten sana . Ayrica internette metabolizma hizlandirici cay tarifi var elma tane karabiber ve cubuk tarcinla yapilacak

ama bugun ayca kaya en azından haftanın 3,4 gunu aksam 6 gıbı yıyıp bırdaha bıtkı caydan baska bısey mıdeye bısey yollamayın sız uyrken mıde calısmaya devam ederse yaslanmayı erkenlestırıyormus arada ac yatmak ıyımıs

suu hayattır, hayat güzeeeell :1:

haklısın canım işte olayların içinde olunca insana bi soğuk kanlılık geliyo ama ben ölümlere hiç dayanamıyorum. hatta ben hiç bişeeye dayanamıyorum hemen gözlerimden yaş geliyo. gülerken bi gör ağlamaktan farksız oluyo gözlerim ilginç :5:

Canm baya duygusalsın desenee hemen at o duygusallığı.. kız böyle dememe bakma ben de çok duygusalım ama cidden olaylar çoğaldıkça bezen kızgınlık öfke falan da ağır basıyor, yani üzülmek de bir işe yaramıyor bakıyorum, ben de etkilenmiyorum artık gibi..

bende 2 ye dıgru ıdıyorum

canım hosgeldın nekadar kısa zamanda donersen takımız ıcın okadar ıyı canım

bencede ideal olan 3 lt. ya hıc sorma Rabbım sabır versın aılesıne ve tum evlatlarını yetırmıs ana babaya

Aman Allahım degerlerımızı her gecen gun yıtırıyoruz ne yazıkkı bunların tek sebebı manıvıyatımız gıdıkce yok olması Rabbım yolundan ayırmasın

kesınlıkle canım duaya ve YARADANA yuzumuzu cevırmeye cok ıhtıyacımız var

Ben de öyle düşünüyorum Allah bizleri korusun, insanları anaya ataya saygısı da kalmadı, maneviyatı da inancı da kalmadı..Allah ıslah etsn bu insanları :31:

ama bugun ayca kaya en azından haftanın 3,4 gunu aksam 6 gıbı yıyıp bırdaha bıtkı caydan baska bısey mıdeye bısey yollamayın sız uyrken mıde calısmaya devam ederse yaslanmayı erkenlestırıyormus arada ac yatmak ıyımıs

Ben de aç yatmazsam kilo veremiyorum şahsenn..:34:

Haftasonu açığımı bugün kapattım heralde, bütün gn nerdeyse ofisteydm ve pek işim de yok bugn nedense arada oluyor böyle.. anca lak lak lak :1:

bugun hazır heruf ıylesmıs ıse gıtmısken hazır ısımde yokken kıtap okuyum bıraz .hanımlar ugur kosarın Allah de otesını bırak kıtabını okuyorum cok guzel bır kıtap şiddele tavsıye ederım.su cumlelerı cok hosuma gıttı sızınle paylasmak ısterım.Arzulamak şeytandan nıyet Rahmandandır bır ıse baslıyagınız zaman nıyet edın ısınızı Allaha havele edın gerısını dusunmeyın.Ey Rabbim benım bır derdım var,bır hastalıgım var,ancak bana ıyı gelecek doktoru bilemem,bu yuzden kapına geldim.Alim olanher şeyi en iyi bilen sensin.Rbbim bu yoda bana hayrı olacak insanları karşıma çıkar, ben bu yokda senı vekıl kıldım de ve bırak.sonrasını düşünme bile...

beyine açlık sinyali gider gitmez leptin hormonunun salgılanması duruyor.
leptin de zayıflamamızı sağlayan hormon..
eğer insulin direnci dengelenirse zaten açlık hissedilmiyor geç saatlerde..
sağlıklı bir insan 10buçuktan sonra açlık hissetmez demişti tvde gürkan kubilaymıydı neydi, bir doktor..
zaten karatayda da yapılan aslında bu, ama akşam yemeğini güzel yemek kaydıyla..tabi tıka basa ve khidratlarla değil, protein salata ve ayranla doyduğunuz için acıkmıyorsunuz...

bugun hazır heruf ıylesmıs ıse gıtmısken hazır ısımde yokken kıtap okuyum bıraz .hanımlar ugur kosarın Allah de otesını bırak kıtabını okuyorum cok guzel bır kıtap şiddele tavsıye ederım.su cumlelerı cok hosuma gıttı sızınle paylasmak ısterım.Arzulamak şeytandan nıyet Rahmandandır bır ıse baslıyagınız zaman nıyet edın ısınızı Allaha havele edın gerısını dusunmeyın.Ey Rabbim benım bır derdım var,bır hastalıgım var,ancak bana ıyı gelecek doktoru bilemem,bu yuzden kapına geldim.Alim olanher şeyi en iyi bilen sensin.Rbbim bu yoda bana hayrı olacak insanları karşıma çıkar, ben bu yokda senı vekıl kıldım de ve bırak.sonrasını düşünme bile...
Cok guzelmis.oyle zaten rabbimle her an birlikte olsak bizim goren gozumuz tutan elimiz yuruyen ayagimiz olck

Canm baya duygusalsın desenee hemen at o duygusallığı.. kız böyle dememe bakma ben de çok duygusalım ama cidden olaylar çoğaldıkça bezen kızgınlık öfke falan da ağır basıyor, yani üzülmek de bir işe yaramıyor bakıyorum, ben de etkilenmiyorum artık gibi..

Yooook duyarlu olmk cok guzel rabbim bizi merhametindwn mahrum birakmasin basta bize sonra da su buyukletimize hidayet vrsin

Canim o kitabi arkadasim okumustu cpk sevmisti bajk iyi ki dedin bende aliykm

aynen canım işte dediğim gibi olayların içindeo lunca insan bukadar etkilenmiyo ama. benm burcum terazi. normalde dengeli burç derler ama çok dengesiz bence. bi an ağlayıp diğer an kahkaha atıyorum iblmiyorm ruh sağlığımmı bozuk :1::1:

Ben de öyle düşünüyorum Allah bizleri korusun, insanları anaya ataya saygısı da kalmadı, maneviyatı da inancı da kalmadı..Allah ıslah etsn bu insanları :31:
aynen haklısın canım saygı, sevgi, hoşgörü hiç bişey kalmadı

Gercekten cok acı bir gün.
İnsanın evladının aylarca gözünün önünde erimesi ve kaybedilmesi ne acıdır,Allah ailesine dayanma gücü versin..
Hem de hiç yok yere pisi pisine kaybetmek cok acı Allah rahmet eylesin

dünkü menüm:

sabah: klasik karatay kahvaltısı (omlet, yarım portakal ve 2 kuru kayısı ile)

5 saat sonra: salata ve 1 bardak kefir

5 saat sonra: balkabağı çorbası+ bir börek büyüklüğünde kabak mücver ( hiç aç hissetmiyordum zorla yedim) + salata

sıvı: 2 yeşil çay + 2 şekersiz türk kahvesi

spor: regl nedeniyle yok

dün akşam oğluma geçmiş olsuna amirlerim geldi yemekten sonra, yanlarında börek getirmişlerdi, önce türk kahvesi yaptım yanında çikolata yemedim onlar yediler, börek de çok güzeldi ama ondan da yemedim, peşinden ikram ettiğim meyveden de yemedim..
Masallh. Cnm hayranim iradene

Kızlar Halim'i bir görseniz acırsınız :( yatakdayım hırıl hırıl sesler çıkarıyorum . Annem çok erken kendini bıraktı gelipde bir bakmıyor bana. Kocamsa iş yoğunluğu ve yırgunluğu diyip fayda etmiyor. Bende 2 gün yatıp 2 gün ayakta sadece sefil oluyorum. Alerjik astım olmuşum öksürürken sanki canım çıkıyor ama öksürdükten sonra bir süre rahatım.
Ben şimdi ne kadar süre izinliyim ve ne zaman gelebilirim diye merak ettim?

Cok gecmis olsun arkadasim

Back