• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

lafı bile olmaaaaz.. yardımcı olursanız takıldığım yerde tabiki hallederim benim için hiç sıkıntı değill
Tabi ki canim yardim ederiz
hayırlı ugurlu olsun tatlım:nazar::nazar::nazar:
Sagol canim benim
eriğim hayırlşı olsun tatlım takım kurallarınızı da çok beğendim acaba bizde mi böyle bişey yapsak:26::26::26:
Sagol sahnurcum asagi yukari ayni kurallar liste olayi farkli galiba
slm 3.mıntakanın güzelleri nasılsınız bu haftada cok kotu tablomuz olmuş .ben cok yogunum ıyı kı ızın almışım yoksa kk benı dırek atardı:) ee keyıfler nasıl bakalım

Canim sen tedaviye mi basladin baska yogunlugun mu var diyeti birakmadin dimi

O zaten alinmayacak lolu bi nick vardi oda alinmayacak atesinde paylasimi artarsa alinacak ayrica merveyide uzyulerek paylasim yetersizliginden izne ayiracagim aksi halde zaten diskalifiye olacak cunku haftada bir iki mesajla olmaz bu is

evet merve için ben de üzgünüm en çok paylaşımı o yapıyordu, çok da iyi gidiyordu, izne ayrıldıktan sonra motivasyonu düştü muhtemelen..

bu grup bitmek üzereydi, kaptan ve ben yeni gelmiştik, bol paylaşımla ve motivasyonla grubu yeniden toparladık,banu geldi sonra,sonra da doktorcuğum ve eda da gelmişti ve çok güzel gidiyorduk, en ufak kaçamakta da spor cezası veriyorduk ve onu da takip ediyorduk..şimdi onu yeniden toparlamak gerek kaptancım :16:

Kızlar Halim'i bir görseniz acırsınız :( yatakdayım hırıl hırıl sesler çıkarıyorum . Annem çok erken kendini bıraktı gelipde bir bakmıyor bana. Kocamsa iş yoğunluğu ve yırgunluğu diyip fayda etmiyor. Bende 2 gün yatıp 2 gün ayakta sadece sefil oluyorum. Alerjik astım olmuşum öksürürken sanki canım çıkıyor ama öksürdükten sonra bir süre rahatım.
Ben şimdi ne kadar süre izinliyim ve ne zaman gelebilirim diye merak ettim?

tabi ki canim yardim ederiz

sagol canim benim

sagol sahnurcum asagi yukari ayni kurallar liste olayi farkli galiba

canim sen tedaviye mi basladin baska yogunlugun mu var diyeti birakmadin dimi

yok tatlım bırakırmıyım aynen devam iş yerınde yogunlugum cok oyuzden

dünkü menüm:

sabah: klasik karatay kahvaltısı (omlet, yarım portakal ve 2 kuru kayısı ile)

5 saat sonra: salata ve 1 bardak kefir

5 saat sonra: balkabağı çorbası+ bir börek büyüklüğünde kabak mücver ( hiç aç hissetmiyordum zorla yedim) + salata

sıvı: 2 yeşil çay + 2 şekersiz türk kahvesi

spor: regl nedeniyle yok

dün akşam oğluma geçmiş olsuna amirlerim geldi yemekten sonra, yanlarında börek getirmişlerdi, önce türk kahvesi yaptım yanında çikolata yemedim onlar yediler, börek de çok güzeldi ama ondan da yemedim, peşinden ikram ettiğim meyveden de yemedim..

AFİYET OLSUN TATLIM:nazar::nazar::nazar:

Kızlar Halim'i bir görseniz acırsınız :( yatakdayım hırıl hırıl sesler çıkarıyorum . Annem çok erken kendini bıraktı gelipde bir bakmıyor bana. Kocamsa iş yoğunluğu ve yırgunluğu diyip fayda etmiyor. Bende 2 gün yatıp 2 gün ayakta sadece sefil oluyorum. Alerjik astım olmuşum öksürürken sanki canım çıkıyor ama öksürdükten sonra bir süre rahatım.

ÇOK GECMİŞ OLSUN TATLIM:nazar::nazar::nazar:

dünkü menüm:izinliyim ama fırsat buldukca gırmeye claışıcam
sabah
5 zeytın
1 dılım beyaz peynır
2 kayısı kıvamı haslanmış yumurta
2 dılım ekmek

öğle
2 kase yayla corba

aksam
2 kase yayla çorba

su ve cay bol mıktarda hesaplamadım ve ara yapamadım hıc.

Çok geçmiş olsunn Şuloff ne hale gelmişsin sen öylee.. Alllah şifa versnn..

En az 2 hafta izin alınabiliyor, sonra istediğinde dönebilirsin :34:

O zaten alinmayacak lolu bi nick vardi oda alinmayacak atesinde paylasimi artarsa alinacak ayrica merveyide uzyulerek paylasim yetersizliginden izne ayiracagim aksi halde zaten diskalifiye olacak cunku haftada bir iki mesajla olmaz bu is

Kaptan ben herkesi tanımaya çalışıyorum bu nedenle cok katılamıyorum sohbetlere sizleri tanıdıkta daha cok sohbete dahil olabilirim inşallah. Özellikle ozel hayatlar ilgili konularda sohbete katılamıyorum çünkü isimleriylede hitap edilince hangi isim hangi takma isme ait henüz çözemedim.
Ama daha cok yazacağım. Mutluyum motive oluyorum cok teşekkür ederim hepinize

dünkü menüm:

sabah: klasik karatay kahvaltısı (omlet, yarım portakal ve 2 kuru kayısı ile)

5 saat sonra: salata ve 1 bardak kefir

5 saat sonra: balkabağı çorbası+ bir börek büyüklüğünde kabak mücver ( hiç aç hissetmiyordum zorla yedim) + salata

sıvı: 2 yeşil çay + 2 şekersiz türk kahvesi

spor: regl nedeniyle yok

dün akşam oğluma geçmiş olsuna amirlerim geldi yemekten sonra, yanlarında börek getirmişlerdi, önce türk kahvesi yaptım yanında çikolata yemedim onlar yediler, börek de çok güzeldi ama ondan da yemedim, peşinden ikram ettiğim meyveden de yemedim..
:46::48: supersin canim mucveri parantezde yazmissin az daha borek yedin sandim kalbime indiriyordun . Sporla daha guzel olur reglin azalinca ben persembe sporu sabah yapmayi planlıyorum bakalim aksam yapinca fazla çıkıyorum

Su an cok dikkat etmeye çalışıyorum
Çünkü cok uzun zamandır takıldım bu kiloya duraklama evremdeyim galiba önerileriniz var mı

Kaptan ben herkesi tanımaya çalışıyorum bu nedenle cok katılamıyorum sohbetlere sizleri tanıdıkta daha cok sohbete dahil olabilirim inşallah. Özellikle ozel hayatlar ilgili konularda sohbete katılamıyorum çünkü isimleriylede hitap edilince hangi isim hangi takma isme ait henüz çözemedim.
Ama daha cok yazacağım. Mutluyum motive oluyorum cok teşekkür ederim hepinize

Hemen cozelim ablacim sorununu

Ayyulduz: dilek
Bluetooth: blue diyoruz gizemli diplomatimiz o bizim
Sevilay80:ahsen
Kelwbek hill: hilal
Gzde: gözde
Erik: ayfer
Kelebekolcam : yasemin
Sahgul:gulsah
Sweetdiple: banu
Atessn: ?

yok tatlım bırakırmıyım aynen devam iş yerınde yogunlugum cok oyuzden

kolay gelsin canım :16:

çok geçmiş olsun hakkaten baya uzun zamandır hastasın ya:( ilaç verdiler mi peki? bıldırcın ymurtası iyi geliyormuş diye duymuştum

Bir arkadas sormuştu alıntı yok oldu
Yazmayı unutuyorum bazen menuye hergün ölçerim 3litre su iciyorum mutlaka
En az 2yesil çay en az 2sekersiz turk kahvesi

sekerkiz67:tuğba :( benı unutmussun:(

:46::48: supersin canim mucveri parantezde yazmissin az daha borek yedin sandim kalbime indiriyordun . Sporla daha guzel olur reglin azalinca ben persembe sporu sabah yapmayi planlıyorum bakalim aksam yapinca fazla çıkıyorum

yok canım yesem zaten burada kimseye yeme diyemem ki :)
insan kendi yapmadığını başkasına yap diyemez dimi :9:

neyse hadi bakalım su içelim suuu
benim daha 3 bardak oldu

kaptanım hay Allah razı olsun parmacıkların dert görmesin :1: bende karıştırıyodum isimleri mis oldu şimdi :46::46:

yok canım yesem zaten burada kimseye yeme diyemem ki :)
insan kendi yapmadığını başkasına yap diyemez dimi :9:

neyse hadi bakalım su içelim suuu
benim daha 3 bardak oldu

ay ıcım yanıyo cnm burda bardak bıtmış soyledım gelıcerkler ıcemedım sabahtan berı

Back