yok yokkk koca günler var önmde frenledim kendimi yeter verdiğimi ger i alcaksam ne anladım bu iştennnYok bitanem rutin kontroller . Atrica bir dilim pastanin cezasini önceki cezalarini cek oyle veriyim maşallah ceza küpü oldun . Ama bak farkindasin kendini birakmak yok nolur mizlar bu hafta arti cikmayalim yoksa kirmizi karrt yolda . Pes ermwdigine eminim aksanda ye ama hafif gecir hic yemezsen ertesi gun yine cildirirsin su uc gunu iyi degerlendirirsen yine eksi cikacagina eminim canim![]()

tamamdııırrr ekmek bile yemiyceeeemmmmbu hafta bıdaha hamurısı cıs gormek ıstemıyoruz gozde hanım menude bak edayı bılmezsın sen senı dırek ona havale edrız![]()

çok haklısınn o elbiseye böyle totom ayrı büyük göbeem farklı büyük girmiycem belim incecil olcakk işte olcakEda dun geldi gerkese parmak salladi.gozde zaten dugunde citir olmak istemiyo ki iatese yemez ki o yaglari![]()

haklısın canımm yapmıcaaam :26:Aynen canm hakkimizda en hayirlisi olsn insallahhh) sagolll
Guzel tabi yaa nisanlilik guzel gercektennn :))
Hmm denerm canm tamam sagol dun gecti artk bugn aksam denerm spor da yaparm biraz kaslarm geri alissin spora uzak kaldi bayaa..
Gozdeee ne bicm menu kiz buuuu kaybedecen iddiayi bu gidisleeene o pastalar borekler corekler ohh ne guzel diyett kilo verdigin an birakirdan hepsini hoppidik hemen geri alirsn canm benm yapma etme
![]()
toparladım şu dakikada kendimi. ara bile yapmayı düşünmüyorumgozdecık bu hafta toparlıyak bıran once.dun okudum gelmıs kıloda vermıs maasallah
cay ıcsene bacım ısınırsın ben sımdı demlıyecem menemende yapıcam gel beraber kahvaltı yapalım
Uff dumano ustunde menemen valla aserdircsn dilek bana
Evet evet ayhan benim bakin avatarimi degistiriyimde gorun
ooy maşallah sanaa