• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Yok bitanem rutin kontroller . Atrica bir dilim pastanin cezasini önceki cezalarini cek oyle veriyim maşallah ceza küpü oldun . Ama bak farkindasin kendini birakmak yok nolur mizlar bu hafta arti cikmayalim yoksa kirmizi karrt yolda . Pes ermwdigine eminim aksanda ye ama hafif gecir hic yemezsen ertesi gun yine cildirirsin su uc gunu iyi degerlendirirsen yine eksi cikacagina eminim canim :29:
yok yokkk koca günler var önmde frenledim kendimi yeter verdiğimi ger i alcaksam ne anladım bu iştennn :19: suya yüklencem 1lt bitti bile devam ediyorum bugün 4lt içicem
bu hafta bıdaha hamurısı cıs gormek ıstemıyoruz gozde hanım menude bak edayı bılmezsın sen senı dırek ona havale edrız:20:
tamamdııırrr ekmek bile yemiyceeeemmmm :17:
Eda dun geldi gerkese parmak salladi.gozde zaten dugunde citir olmak istemiyo ki iatese yemez ki o yaglari :19:
çok haklısınn o elbiseye böyle totom ayrı büyük göbeem farklı büyük girmiycem belim incecil olcakk işte olcak :14:

Aynen canm hakkimizda en hayirlisi olsn insallahhh ;)) sagolll

Guzel tabi yaa nisanlilik guzel gercektennn :))

Hmm denerm canm tamam sagol dun gecti artk bugn aksam denerm spor da yaparm biraz kaslarm geri alissin spora uzak kaldi bayaa..

Gozdeee ne bicm menu kiz buuuu kaybedecen iddiayi bu gidisleee :p ne o pastalar borekler corekler ohh ne guzel diyett kilo verdigin an birakirdan hepsini hoppidik hemen geri alirsn canm benm yapma etme ;)
haklısın canımm yapmıcaaam :26:

gozdecık bu hafta toparlıyak bıran once.dun okudum gelmıs kıloda vermıs maasallah

cay ıcsene bacım ısınırsın ben sımdı demlıyecem menemende yapıcam gel beraber kahvaltı yapalım
toparladım şu dakikada kendimi. ara bile yapmayı düşünmüyorum
Uff dumano ustunde menemen valla aserdircsn dilek bana

Evet evet ayhan benim bakin avatarimi degistiriyimde gorun

ooy maşallah sanaa :21:

canım kaptan olarak menülere müdahale etmeni istiyorum bir üye olarak, maşallah pastalar börekler, ballar, helvalar.. benim şevkim kırılıyor bu şekilde..ve zaten böyle giderse sarı karttan sonra ne oluyor bilmiyorum ama dipte kalmaya devam edeceğiz..aslında yarışa girmeyi sevmiyorum cuma günü kaç çıkacam diye düşünmek strese sokuyor beni, grup beni sırf hesap veremem diye kaçamak yapmaktan koruyor bunun için buradayım ama özellikle yeni arkadaşlar olayı ciddiye alsınlar lütfen..

canım hele ki kardeşi diyorsa, eşin de kendince kılıbık görünmemek için kendisini ispat etmeye çalışacaktır, genelde erkeklerin tavrı bu oluyor..
eşin işe başlasın sen de bir bakıcı tut nasıl rahat edeceksin gör... eve temizlik için 2 haftada bir birini alırsın, bakıcın zaten evi derler toparlar çocukların yemeğini yapar, çok güzel olur..eşin de çalışmaya başlayınca çok rahatlıcak ben onu çok iyi anlıyorum çünkü aynı süreçten geçtim..o şimdi bir de evli biri, çok zor..

:9:

diyet ürünlerin ciddi zararları var, uzak durmanızı öneririm, onun yerine meyve dahi yeseniz daha iyi olur bence..
ayrıca aç uyumak da çok doğru değil, ana öğünlerde çok az yediğiniz için ara öğün yapmanız gerek.. vücut beyin açlık sinyali aldıysa zayıflamamızı sağlayan hormonu salgılamıyor, ya 7den önce akşam yemeğini ekmeksiz khidratsız olarak sağlam yapacaksınız ya da 9 gibi meyve + yarım bardak süt şeklinde bir ara öğün..

böyle bi kahvaltı diyette olmaz canım..
dikkat ediyorum hakikaten çok inişli çıkışlı bir süreç götürüyorsun, çok fazla kaçamak yapıyorsun, ortalamayı etkilersen parmaklar gelir söyleyeyim:) :20::20:

canım patates hem ödem yapıyor hem kilo.. kilo verme aşamasında çok tercih etmemeye çalış.. hele ki ekmekle beraber hiç yeme..
akşam da ekmek yerine bolca salata ve 1 bardak da ayran içseydin çok güzel olurdu, ödem atmana da yardımcı olurdu..

akşam pilav ve patates olmamış canım bence..
kuruyemişi çiğ tercih ediyorsun değil mi? kavrulmuş olanlar trans yağa dönüşmüş oluyor tamamen...

Bluecum haklisin herkes birbirinden etkileniyor .
Bundan sonra kacamak yok zaten bu dususe goz yumamaz kimse cunku alinan kartlarin cezalarini takimca odeyecegiz.
Gelelim parmak sallamaya bak sen cok guzel parmsk salliyirsun bu isi sana mi versek.
Saka bir yana takimin motivesi haftalardir bu halde helincim yigundu ve banunda malum kafasi yogun ben insanlari burda tutmak için cok ugrastim haa belki ben ugrasmasamda burdalardi o ayri kendime pay cikarmiyorum ama zaten duzelmek zorunda mesela takima ugramayim sadece cuma kilo bildirimi yapan kisiler olmamali banuyu biliyorum mazereti var ama merve artik mazeret bile bildirmiyor ben yeni uye alimina basladim zaten

:71: :71: :71:
3. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.

Kolay gelsin kızlar... :34:
PÜSKÜÜT

3.TAKIM KAPTANI : erigim
3.TAKIM KAPTAN YARDIMCISI :
Sweetdimple

3.TAKIM KURALLARI:

1.Günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir,bu en az rakamdir,haftada 35 mesaj altina düsen üye 2.sari karttan sonra takimdan cikarilacaktir..

2.Her gün sabah bir önceki gün ne yedik,ne ictik,hangi sporu kac dakika yaptik yazmak mecburidir.

3.Diger arkadaslarin listelerine yorum yapilacak ve kendimizce dogru ve yanlislari yazilacaktir.

4.Yapilan her kacamaga ceza verilecektir,örnek verirsek o gün disardaydiniz ve caniniz hamburgermi istedi ,veya cok cikolatayemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapilacakatir,cezalari uygulamak mecburidir,eger 1 hafta icinde cezalar cekilmez ve herhangi bir bilgi verilmezse,o üye 2.hafta takim listesine alinmayacaktir.

5.Saglikli beslenmeye gayret gösterilecek ve ögün atlamamaya calisilacaktir...

6.Eger 2 hafta sonunda listeye alinirsaniz kendi kilonuzu kendiniz yüzde olarak hesaplayip,takim listesine ekleyeceksiniz ve takim listesini sirayla her hafta 1 üye paylasim alanina tasiyacaktir,eger o hafta isiniz cikarsa yer degistirilebilir.

7.Kilo bildirimi cuma günü en gec 12 ye kadar yapilmalidir.

8.Her gün mutlaka spor yapmaya gayret gösterilecektir(bunu takim kurali oldugu icin degil,kendi saglimiz icin yapmaliyiz)

Yukaridaki takim kurallarini tekrar hatirlatirim kizlar sari kartimizin silinmesi gerek herseyden oncede kendimiz icin kararli olmamiz gerek

Son düzenleyen: Moderatör:
yok yokkk koca günler var önmde frenledim kendimi yeter verdiğimi ger i alcaksam ne anladım bu iştennn :19: suya yüklencem 1lt bitti bile devam ediyorum bugün 4lt içicem

tamamdııırrr ekmek bile yemiyceeeemmmm :17:

çok haklısınn o elbiseye böyle totom ayrı büyük göbeem farklı büyük girmiycem belim incecil olcakk işte olcak :14:

haklısın canımm yapmıcaaam :26:

toparladım şu dakikada kendimi. ara bile yapmayı düşünmüyorum

ooy maşallah sanaa :21:

Sana diyorm kendi menulerime bak.. Bugunden itibaren birbirimize daha da yuklenelm gozdecimm kacamak yasakkkk ;))

Hilâl bu hafta listeyi sen hazirlarmisin sonraki haftada gozde isiniz varsa yer degisebilirsiniz ogrenmis olursun gozde sende bizde zaten yardim ediyoruz

PÜSKÜÜT

Sweetdimple

3.TAKIM KURALLARI:

1.Günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir,bu en az rakamdir,haftada 35 mesaj altina düsen üye 2.sari karttan sonra takimdan cikarilacaktir..

2.Her gün sabah bir önceki gün ne yedik,ne ictik,hangi sporu kac dakika yaptik yazmak mecburidir.

3.Diger arkadaslarin listelerine yorum yapilacak ve kendimizce dogru ve yanlislari yazilacaktir.

4.Yapilan her kacamaga ceza verilecektir,örnek verirsek o gün disardaydiniz ve caniniz hamburgermi istedi ,veya cok cikolatayemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapilacakatir,cezalari uygulamak mecburidir,eger 1 hafta icinde cezalar cekilmez ve herhangi bir bilgi verilmezse,o üye 2.hafta takim listesine alinmayacaktir.

6.Eger 2 hafta sonunda listeye alinirsaniz kendi kilonuzu kendiniz yüzde olarak hesaplayip,takim listesine ekleyeceksiniz ve takim listesini sirayla her hafta 1 üye paylasim alanina tasiyacaktir,eger o hafta isiniz cikarsa yer degistirilebilir.

8.Her gün mutlaka spor yapmaya gayret gösterilecektir(bunu takim kurali oldugu icin degil,kendi saglimiz icin yapmaliyiz)

Yukaridaki takim kurallarini tekrar hatirlatirim kizlar sari kartimizin silinmesi gerek herseyden oncede kendimiz icin kararli olmamiz gerek

Ben elimden geldigi kadar uymaya calidiyirum kurallara cunku biliyorumki burasi benim icin buyuk firsat takimimiza dort elle sarilmamamiz lazim

Hilâl bu hafta listeyi sen hazirlarmisin sonraki haftada gozde isiniz varsa yer degisebilirsiniz ogrenmis olursun gozde sende bizde zaten yardim ediyoruz

Tamamdır kaptan :34: olur da cuma sabah dışarda olcak olursam Gözdeyle yer değişiriz olur mu?

aynen canm gerçekten birbirimize hırs yaptıralım ki hop diye gitsin yksa böööyle zar zor gidecekk

Aynenn öyle Gözdecim hop gitcek kilolar hopp yandan yandann asla kaçamak yok spor var artıkk yehuu :21:

Bluecum haklisin herkes birbirinden etkileniyor .
Bundan sonra kacamak yok zaten bu dususe goz yumamaz kimse cunku alinan kartlarin cezalarini takimca odeyecegiz.
Gelelim parmak sallamaya bak sen cok guzel parmsk salliyirsun bu isi sana mi versek.
Saka bir yana takimin motivesi haftalardir bu halde helincim yigundu ve banunda malum kafasi yogun ben insanlari burda tutmak için cok ugrastim haa belki ben ugrasmasamda burdalardi o ayri kendime pay cikarmiyorum ama zaten duzelmek zorunda mesela takima ugramayim sadece cuma kilo bildirimi yapan kisiler olmamali banuyu biliyorum mazereti var ama merve artik mazeret bile bildirmiyor ben yeni uye alimina basladim zaten

evet eğer bu şekilde pasta börekleri görürsem ben de grupta kalmayacağım.. yada kaçamağı abartanların üyelikleri yeniden değerlendirilsin..
mesela esmeralda vardı, bi iki geldi sonra uğramadı, o üyenin alınmasını ben istemiyorum açık söylüyorum..
mazereti olmayanları da bence de artık yok sayabiliriz..

evet eğer bu şekilde pasta börekleri görürsem ben de grupta kalmayacağım.. yada kaçamağı abartanların üyelikleri yeniden değerlendirilsin..
mesela esmeralda vardı, bi iki geldi sonra uğramadı, o üyenin alınmasını ben istemiyorum açık söylüyorum..
mazereti olmayanları da bence de artık yok sayabiliriz..

O zaten alinmayacak lolu bi nick vardi oda alinmayacak atesinde paylasimi artarsa alinacak ayrica merveyide uzyulerek paylasim yetersizliginden izne ayiracagim aksi halde zaten diskalifiye olacak cunku haftada bir iki mesajla olmaz bu is

slm 3.mıntakanın güzelleri nasılsınız bu haftada cok kotu tablomuz olmuş .ben cok yogunum ıyı kı ızın almışım yoksa kk benı dırek atardı:) ee keyıfler nasıl bakalım

PÜSKÜÜT

Sweetdimple

3.TAKIM KURALLARI:

eriğim hayırlşı olsun tatlım takım kurallarınızı da çok beğendim acaba bizde mi böyle bişey yapsak:26::26::26:

PÜSKÜÜT

Sweetdimple

3.TAKIM KURALLARI:

hayırlı ugurlu olsun tatlım:nazar::nazar::nazar:

dünkü menüm:

sabah: klasik karatay kahvaltısı (omlet, yarım portakal ve 2 kuru kayısı ile)

5 saat sonra: salata ve 1 bardak kefir

5 saat sonra: balkabağı çorbası+ bir börek büyüklüğünde kabak mücver ( hiç aç hissetmiyordum zorla yedim) + salata

sıvı: 2 yeşil çay + 2 şekersiz türk kahvesi

spor: regl nedeniyle yok

dün akşam oğluma geçmiş olsuna amirlerim geldi yemekten sonra, yanlarında börek getirmişlerdi, önce türk kahvesi yaptım yanında çikolata yemedim onlar yediler, börek de çok güzeldi ama ondan da yemedim, peşinden ikram ettiğim meyveden de yemedim..

Back