canım kaptan olarak menülere müdahale etmeni istiyorum bir üye olarak, maşallah pastalar börekler, ballar, helvalar.. benim şevkim kırılıyor bu şekilde..ve zaten böyle giderse sarı karttan sonra ne oluyor bilmiyorum ama dipte kalmaya devam edeceğiz..aslında yarışa girmeyi sevmiyorum cuma günü kaç çıkacam diye düşünmek strese sokuyor beni, grup beni sırf hesap veremem diye kaçamak yapmaktan koruyor bunun için buradayım ama özellikle yeni arkadaşlar olayı ciddiye alsınlar lütfen..
canım hele ki kardeşi diyorsa, eşin de kendince kılıbık görünmemek için kendisini ispat etmeye çalışacaktır, genelde erkeklerin tavrı bu oluyor..
eşin işe başlasın sen de bir bakıcı tut nasıl rahat edeceksin gör... eve temizlik için 2 haftada bir birini alırsın, bakıcın zaten evi derler toparlar çocukların yemeğini yapar, çok güzel olur..eşin de çalışmaya başlayınca çok rahatlıcak ben onu çok iyi anlıyorum çünkü aynı süreçten geçtim..o şimdi bir de evli biri, çok zor..
diyet ürünlerin ciddi zararları var, uzak durmanızı öneririm, onun yerine meyve dahi yeseniz daha iyi olur bence..
ayrıca aç uyumak da çok doğru değil, ana öğünlerde çok az yediğiniz için ara öğün yapmanız gerek.. vücut beyin açlık sinyali aldıysa zayıflamamızı sağlayan hormonu salgılamıyor, ya 7den önce akşam yemeğini ekmeksiz khidratsız olarak sağlam yapacaksınız ya da 9 gibi meyve + yarım bardak süt şeklinde bir ara öğün..
böyle bi kahvaltı diyette olmaz canım..
dikkat ediyorum hakikaten çok inişli çıkışlı bir süreç götürüyorsun, çok fazla kaçamak yapıyorsun, ortalamayı etkilersen parmaklar gelir söyleyeyim:)

canım patates hem ödem yapıyor hem kilo.. kilo verme aşamasında çok tercih etmemeye çalış.. hele ki ekmekle beraber hiç yeme..
akşam da ekmek yerine bolca salata ve 1 bardak da ayran içseydin çok güzel olurdu, ödem atmana da yardımcı olurdu..
akşam pilav ve patates olmamış canım bence..
kuruyemişi çiğ tercih ediyorsun değil mi? kavrulmuş olanlar trans yağa dönüşmüş oluyor tamamen...