• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Oyy kurban olurum ben senin evde yürüyen 41 numara ayaklarina :13:
Esin nasil oldu kuzum ya naz bitti mi

deli bir bayan 41 numara gıyebirmi ben 40 gıyorum narın ayaklarıma:1:valla canavarlar uyuyor uyanınca anlıyaz

günaydın kızlarr. kilo vermişliğin sapıtmışlılığı var üstümde ve bugün bir güzel + çıktım tartıda . frenledim kendmi bugün toplayacağım..
dünkü menüm. sabah: kepek ekmeğin köşesine peynir ve bol pul biber + çay

ara : 1 yeşil elma

öğlen: 1 tabak nohut + 1 dilim kepek ekmek + 2 yaprak lahana turşusu

ara: 1 dilim pasta ( ince flanda değil hee)

akşam: 4 parça et ( büyük küp halinde kesilmiş) + 1 ufak küp patates. 1 yk bulgur pilavı + yoğurt

su 2lt di.
1 şekersiz nescafe..

ve nohut patates pasta birleşti ve buuuuuuuummmmmmmm.

amaa ben affetmiyorum bunu gerekirse aksam bişey yemicem ama bunu telafi edicem :19::19:

bu hafta bıdaha hamurısı cıs gormek ıstemıyoruz gozde hanım menude bak edayı bılmezsın sen senı dırek ona havale edrız:20:

deli bir bayan 41 numara gıyebirmi ben 40 gıyorum narın ayaklarıma:1:valla canavarlar uyuyor uyanınca anlıyaz

Niye kiz benim eltim 41 giyiyor hele akrabamuz var 43 giyiyor boy olunca hatunda ayakta okuyor rabbim ona glre veriyor baj bende boy yok ayak yok el hic yok :9:

1 lt suyumda bitmek uzre kızlar:nazar:dıyın

bu hafta bıdaha hamurısı cıs gormek ıstemıyoruz gozde hanım menude bak edayı bılmezsın sen senı dırek ona havale edrız:20:

Eda dun geldi gerkese parmak salladi.gozde zaten dugunde citir olmak istemiyo ki iatese yemez ki o yaglari :19:

ablacım o menüyle 100 gr vermiştimdi emmeeeee. şimdi bu sabah patlama yaşandı basküldeee :2:

özletme kendini kaptanımmm :16::16:

bana da bi ceza kesermisin yine ayferiim. bir dilim pastada bendeen :37:

ayyy ne güzel maşallaahh :nazar: ağrılar zorrr, bi doktor arkadaşım ağrın çok olduğunda benden aşağını ayaklarını soğuk suyla yıka kan dolaşımı hızlanınca ağrın hafifler demişti. eğer ağrın çok ve ilaç almak istemiyorsan dene canım :16:

oooyyyy çok güzel ya maşallaahh. böyle birsürü mutluluk içim huzur doldu düşününcee :31:

heleki ben iş yerimde elimde telsiz telefonum olmak zorunda herzaman wc deyken o telefon çalarsaa Allaaahhhhhh çok zor oluyo :9:

ahahah hadi bakalım inşallah hayırlısı ne ise o olsun hakkınızda :16: ha 1 ay geç ha 1 ay erken en hayırlsı olsun canım :54:

bnim ablam bi 4 yaşındaki kızıyla + 5 aylık bebişle zar zor başa çıkıyo nedense çok yıpranıyo ve yıpratıyo. sana saygı duyuyorum şuan minnet duyuyorum sevgi duyuyorum :1: :16::16:

günaydınnn. geçmiş olsun bişeyin var da ben mi kaçırdım :26:

Aynen canm hakkimizda en hayirlisi olsn insallahhh ;)) sagolll

Guzel tabi yaa nisanlilik guzel gercektennn :))

Hmm denerm canm tamam sagol dun gecti artk bugn aksam denerm spor da yaparm biraz kaslarm geri alissin spora uzak kaldi bayaa..

günaydın kızlarr. kilo vermişliğin sapıtmışlılığı var üstümde ve bugün bir güzel + çıktım tartıda . frenledim kendmi bugün toplayacağım..
dünkü menüm. sabah: kepek ekmeğin köşesine peynir ve bol pul biber + çay

ara : 1 yeşil elma

öğlen: 1 tabak nohut + 1 dilim kepek ekmek + 2 yaprak lahana turşusu

ara: 1 dilim pasta ( ince flanda değil hee)

akşam: 4 parça et ( büyük küp halinde kesilmiş) + 1 ufak küp patates. 1 yk bulgur pilavı + yoğurt

su 2lt di.
1 şekersiz nescafe..

ve nohut patates pasta birleşti ve buuuuuuuummmmmmmm.

amaa ben affetmiyorum bunu gerekirse aksam bişey yemicem ama bunu telafi edicem :19::19:

Gozdeee ne bicm menu kiz buuuu kaybedecen iddiayi bu gidisleee :p ne o pastalar borekler corekler ohh ne guzel diyett kilo verdigin an birakirdan hepsini hoppidik hemen geri alirsn canm benm yapma etme ;)

Niye kiz benim eltim 41 giyiyor hele akrabamuz var 43 giyiyor boy olunca hatunda ayakta okuyor rabbim ona glre veriyor baj bende boy yok ayak yok el hic yok :9:

anm one gı ben erkek olaydım senın gıbı hatun alırdım cıtıcık pıtırcık:16:

anm one gı ben erkek olaydım senın gıbı hatun alırdım cıtıcık pıtırcık:16:

simdi boyle dıyınce aklımda ne geldı sımdı bızım ıcımızde erkek olsa anlamayız demı mesala aslında ayfer ayfer degılmıste ayhanmıs abooo
erkek varsa cıksın ortaya bak kızmayacam:1::1:

Eda dun geldi gerkese parmak salladi.gozde zaten dugunde citir olmak istemiyo ki iatese yemez ki o yaglari :19:
gozdecık bu hafta toparlıyak bıran once.dun okudum gelmıs kıloda vermıs maasallah
Ben bugun cok Üşüyorum 1/2 lt zor ictim maşallah sana :nazar:

cay ıcsene bacım ısınırsın ben sımdı demlıyecem menemende yapıcam gel beraber kahvaltı yapalım

Alnazdin almazdim benimki takiliyor bazen biraz daha uzununu niye bulmadiysam merdiven niyetine beni kullaniyor diye malum ust raflara yetisemiyorum :1:

ne anlar hatundan o ah ben erkek olacadım :51:

gozdecık bu hafta toparlıyak bıran once.dun okudum gelmıs kıloda vermıs maasallah

cay ıcsene bacım ısınırsın ben sımdı demlıyecem menemende yapıcam gel beraber kahvaltı yapalım
Uff dumano ustunde menemen valla aserdircsn dilek bana
simdi boyle dıyınce aklımda ne geldı sımdı bızım ıcımızde erkek olsa anlamayız demı mesala aslında ayfer ayfer degılmıste ayhanmıs abooo
erkek varsa cıksın ortaya bak kızmayacam:1::1:

Evet evet ayhan benim bakin avatarimi degistiriyimde gorun

Pc tele gectim sirtim agridi biraz uzandim teknoleji muthis bisey canimmn

Iste aynisi sende de varmis bende reglin yigunlugunda spor yapamıyorum malesef cok rahatsiz oluyorum :31: aslinda yapilabilse reglde super kilo gidiyormus
Blue kiz bende iyiyimdir valla bak gel kaltanini aratmam :9: saka bi yana inşallah sorunlarini islerini guclerini halledip gelir

canım kaptan olarak menülere müdahale etmeni istiyorum bir üye olarak, maşallah pastalar börekler, ballar, helvalar.. benim şevkim kırılıyor bu şekilde..ve zaten böyle giderse sarı karttan sonra ne oluyor bilmiyorum ama dipte kalmaya devam edeceğiz..aslında yarışa girmeyi sevmiyorum cuma günü kaç çıkacam diye düşünmek strese sokuyor beni, grup beni sırf hesap veremem diye kaçamak yapmaktan koruyor bunun için buradayım ama özellikle yeni arkadaşlar olayı ciddiye alsınlar lütfen..

blue cum en cokta bunu kaynım yapıyor.halbuki eşim her pazar onunla halı saha maçına gider trabzon maçını seyreder.ben haftasonu ancak cocuklar için alışverişe gidersem dısarı cıkarım.evde eşim varkende bakıcı tutamam ki.

canım hele ki kardeşi diyorsa, eşin de kendince kılıbık görünmemek için kendisini ispat etmeye çalışacaktır, genelde erkeklerin tavrı bu oluyor..
eşin işe başlasın sen de bir bakıcı tut nasıl rahat edeceksin gör... eve temizlik için 2 haftada bir birini alırsın, bakıcın zaten evi derler toparlar çocukların yemeğini yapar, çok güzel olur..eşin de çalışmaya başlayınca çok rahatlıcak ben onu çok iyi anlıyorum çünkü aynı süreçten geçtim..o şimdi bir de evli biri, çok zor..

inşallah ayfercim.annem evlendikten sonra 2 sene cocugu olmamıs.o devirde 2 sene ne demek.hatta kısır raporu bile cıkmıs.annem demişki bi olsun 4 tane doguracam 4 kardseiz:9::9::9::9:

:9:

sabah 2 yumurta omlet

2 tane form bisküvi

kabuska tavuk gögus bir tane

yeşil çay

tavuk gogus yoğut
soda(içebilirim)

altıdan sonra hiç bişi yemiyorum sadece su ve soda

aç uyuyoruum :((

diyet ürünlerin ciddi zararları var, uzak durmanızı öneririm, onun yerine meyve dahi yeseniz daha iyi olur bence..
ayrıca aç uyumak da çok doğru değil, ana öğünlerde çok az yediğiniz için ara öğün yapmanız gerek.. vücut beyin açlık sinyali aldıysa zayıflamamızı sağlayan hormonu salgılamıyor, ya 7den önce akşam yemeğini ekmeksiz khidratsız olarak sağlam yapacaksınız ya da 9 gibi meyve + yarım bardak süt şeklinde bir ara öğün..

10 Mart Menüm:
Sabah:
1 baharatlı omlet
5-6 yeşil zeytin
3 dilim kızarmış kepek ekmek(fazla oldu sanırm)
1 küp helva
1 çatal bal

Öğlen:
1 form yulaflı bisküvi

Ara:
2 kivi

Akşam:
1 pors haşlama tavuk
yarım dilim ekmek
yarım kase salata

Su:2lt
Spor inş yarın başlıyor :) bugn hem yorgunluktan fenayım hem de reglden..çok da şişim oburum off

böyle bi kahvaltı diyette olmaz canım..
dikkat ediyorum hakikaten çok inişli çıkışlı bir süreç götürüyorsun, çok fazla kaçamak yapıyorsun, ortalamayı etkilersen parmaklar gelir söyleyeyim:) :20::20:

10/03/14 menüm

Sabah
1kupa kahve
Atom kahvaltim

Ogle
1 kase corba
1/2 dilkm ekmek
2-3 catal patates yemegi

Ara
12 cig findik
3 gun kurusu

Aksam
4 yk tavuk sote
1 dilim ekmek

Su:2 lt spor: 5 mile leslie (cezami cektim)
Sıvı : 2 fincan bitki cayi

canım patates hem ödem yapıyor hem kilo.. kilo verme aşamasında çok tercih etmemeye çalış.. hele ki ekmekle beraber hiç yeme..
akşam da ekmek yerine bolca salata ve 1 bardak da ayran içseydin çok güzel olurdu, ödem atmana da yardımcı olurdu..

Menum
Sabah bir yesil elma
Kahvalti peynir zeytin ekmek yesillik tereyag makul olculerde
Ara sutlu kahve
Ogle lahana yemegi
Ara bir avictan az kuruyemis
Aksam 2kasik pilav 2diliim patates 100gr izgara kofte yesillik yogurt
Ara cay
2,5lt su 2bardak yesil cay
Kocam hasta spor yoj:(

akşam pilav ve patates olmamış canım bence..
kuruyemişi çiğ tercih ediyorsun değil mi? kavrulmuş olanlar trans yağa dönüşmüş oluyor tamamen...

canım kaptan olarak menülere müdahale etmeni istiyorum bir üye olarak, maşallah pastalar börekler, ballar, helvalar.. benim şevkim kırılıyor bu şekilde..ve zaten böyle giderse sarı karttan sonra ne oluyor bilmiyorum ama dipte kalmaya devam edeceğiz..aslında yarışa girmeyi sevmiyorum cuma günü kaç çıkacam diye düşünmek strese sokuyor beni, grup beni sırf hesap veremem diye kaçamak yapmaktan koruyor bunun için buradayım ama özellikle yeni arkadaşlar olayı ciddiye alsınlar lütfen..

canım hele ki kardeşi diyorsa, eşin de kendince kılıbık görünmemek için kendisini ispat etmeye çalışacaktır, genelde erkeklerin tavrı bu oluyor..
eşin işe başlasın sen de bir bakıcı tut nasıl rahat edeceksin gör... eve temizlik için 2 haftada bir birini alırsın, bakıcın zaten evi derler toparlar çocukların yemeğini yapar, çok güzel olur..eşin de çalışmaya başlayınca çok rahatlıcak ben onu çok iyi anlıyorum çünkü aynı süreçten geçtim..o şimdi bir de evli biri, çok zor..

:9:

diyet ürünlerin ciddi zararları var, uzak durmanızı öneririm, onun yerine meyve dahi yeseniz daha iyi olur bence..
ayrıca aç uyumak da çok doğru değil, ana öğünlerde çok az yediğiniz için ara öğün yapmanız gerek.. vücut beyin açlık sinyali aldıysa zayıflamamızı sağlayan hormonu salgılamıyor, ya 7den önce akşam yemeğini ekmeksiz khidratsız olarak sağlam yapacaksınız ya da 9 gibi meyve + yarım bardak süt şeklinde bir ara öğün..

böyle bi kahvaltı diyette olmaz canım..
dikkat ediyorum hakikaten çok inişli çıkışlı bir süreç götürüyorsun, çok fazla kaçamak yapıyorsun, ortalamayı etkilersen parmaklar gelir söyleyeyim:) :20::20:

canım patates hem ödem yapıyor hem kilo.. kilo verme aşamasında çok tercih etmemeye çalış.. hele ki ekmekle beraber hiç yeme..
akşam da ekmek yerine bolca salata ve 1 bardak da ayran içseydin çok güzel olurdu, ödem atmana da yardımcı olurdu..

akşam pilav ve patates olmamış canım bence..
kuruyemişi çiğ tercih ediyorsun değil mi? kavrulmuş olanlar trans yağa dönüşmüş oluyor tamamen...

Canim gunaydin evet haklisin pilav yemiyecektim ama iki kasik kadar kalinca kizdan atamadim yidim:)

Ayfer can tel pek farkedilmiyor ama guzel bi hatunsun belli

Back