• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

selamlar kizlar..nasilsiniz..cok özledim sizi:16:

kizlar biliyorsunuzki bu siralar cok yogunum ve takima zaman ayiramiyorum...bunun yaninda bazi özel durumlarimda var...
kisacasi bir süre gelemeyebilirim...
günde birkac kelime yazmaklada takima faydam olmayacagindan kaptanligi ayfercigime devrediyorum ve bu hafta izne ayriliyorum..ayferim takim icin cok cabaliyor,ben kaptanliga geldigimde takim dagilmak üzereydi,hep beraber toparladik takimimizi insallah cok daha iyi olur..ben yine arada gelirim..hepinizi cok seviyorum:38:
Kaptancim sen izin bitince gel yine bizim kaptanimiz ol emi
Aaaaa 1 saat yuruyus cezam varms sumdi gordum ya.tamam yapacaz mecbur...
Cnm 82.5 ile diyet yolculugum baslamisti.2013. Mart ayinda baslamistim
Suan 68, 8 sin dilekle sen sessiz sessiz ucurmussunuz kilolari yaglari ayy hizlanmaliyim :4:
Seni ozlicez kaptancim merak etme ayfer yerini aratmiyo eli sopali sitenin kapisinda bizi bekliyo.....
:60: :60:
ayferim bu isi layikiyla yapacak belli.yandiniz anacigim:52:

özletmem kendimi yine gelir selam veririm:34:
Tabi kide gel git iznide fazla uzatmayalim dimi :19:
Kurban olam dur daha 2 saat yurus cezami yeni ogrendim onu yapim de
Kiz 1saat cezan vardi 40dk pasta etti 1.45 ee 15dk sen kendin verdin daha ne olsun :46:
Cnm swit cim yapmisti ama ben kontol etmeyi umuttum tabi.bi bakim eve gidince bilgisayardan beceremezsem sana bilgiletimi yollayayim sagol dusunfugun icin
Rica ederim canım

ammma kaynatmıssınız.
sabah 6:30da kalktı benim kuzunun biri.o saatden beri uğraşıyorum onlarla.biraz evvel sonuncuda düştü.ykadım onları.
menüm:sabah:
peynirli omlet
yeşillik
1dilim çavdar

ara:greyfurt

öğle:2 kepce corba
1kase yogurt
2kaşık semiz otu

ara:2çatal tatlı komsum cok ısrar etti ameliyat olmustu ziyarete gittim
hiç yyesim yoktu

akşam.
börek yedim ama bol içli az yağlı.kendim yaptım.2dilim ekmek 3-4 kaşık patlıcan sote yerine gecer.
yeşillik

Su nerde suuuuuu

ooy maşallahh mutlu olduysan hiç sorun yokk :nazar::nazar: neler yaptın peki ben kaçırdım sanırım nişanlın mı gelicekti. hatırlayamadım :26:

Eskişehir'de bir arkadaşımıza gittik nişanlımla, hem de bol bol vakit geçirdik beraberce çok güzel geldi vallaa :16::nazar:
Sağol canm sorun yok çok şükür bugn yorgunluktan ölüyorum ama yarn hafif bir spor yapacam inş, bir de regl oluyorum ahh ağrılar ağrılarr :52:

minik kelebek ay ne güzel ya şimdi nişanlı olmak isterdim.:12:
bu hafta kendimi bakıma almak istiyorum.peeling saç ve yüz maskesi.kendimede bi düzen kurmam lazım.düzenli nemlendiriciye başlasam iyi olacak yaşlanıyorum :31:

Teşekkür ederm Yasemin ablacımmm :16:
Sen de daha iyisindir inşallahhh..
Bence de cildiniz ihmal etmeee..ben şimdiden düzenli gül suyu ve nemlendiri kullanıyorum, gül suyunu şiddetle tavsiye ederm :34:

bugün ki menü

sabah domates lor peynir salatalık yeşil çay

öğle bir tane haşlama tavuk göğsu çok az lahana salata

bir cafelatte

akşam yine tavuk ve lahana ve yoğurt eklicem

su 3 litre alkali

300 defa yanlara eğilme 500 defa ip atlama

Masallh aramizda bi idealist var

kizlar Helencim bana bir iki gün önce ozelden mesaj atti size soylememiz neden uzun surdu derseniz ben belji vazgecer diye ugrastim ama özel ve
Gerekli nedenleri vardi . Sahsi fikrim Banu daha önce gelmisti buraya ve en istikrarli ilerleyen oydu ben kaptanligi onun yardimciligi benim almami istemiştim ama malum bu aralar banucumda yogun olunca irtibat kuramadik . Ben yazili olarak kaptan gorunsemde iki kaptaniniz var bacilar banu ve ben :29: zaten hepiniz zayiflamak icin burda oldugunuzdan herkes durumun bilincinde inşallah guzel basarilarimiz olur ne diyim basiniza deli bi kaptan birakti helen allah yardimciniz olsun

ay kızlarrrr ev hanımlığı zor zanaat vesselam.benim 2 ufaklık canımı okudu eşim uykudan kalktı cıktı.kızımı uyutamadım zor uyudu yarım saat gecmeden kalktı.ufaklıklarla yemek yapması cok zor.biri cekmeceyi boşaltırken biri damacanayı sallıyor mutfak savas alanına döndü babaları varken en azından oyalanıyorlar.bi ayagımla cekmeceyi kapatırken elimle yemek yapıp ağzımlada oğluma laf yetiştirdim.
birazdan ablaları gelir rahatlarım bukadarcık yazana kadar canımı okudular biri balonu tut ben ona top atayım diyor,öbürü kimbilir ne yaramazlıkta.akşam halim ahvalim kalırsa gecmişe dönerim:16:

Ben de hemen gidip su içeyimmm bugn daha 1 lt olmadııı geride kaldımm :52:
Ayy tucalette yaslanxaz resmen :9:

Eskişehir'de bir arkadaşımıza gittik nişanlımla, hem de bol bol vakit geçirdik beraberce çok güzel geldi vallaa :16::nazar:
Sağol canm sorun yok çok şükür bugn yorgunluktan ölüyorum ama yarn hafif bir spor yapacam inş, bir de regl oluyorum ahh ağrılar ağrılarr :52:

Teşekkür ederm Yasemin ablacımmm :16:
Sen de daha iyisindir inşallahhh..
Bence de cildiniz ihmal etmeee..ben şimdiden düzenli gül suyu ve nemlendiri kullanıyorum, gül suyunu şiddetle tavsiye ederm :34:

Gulsuyu himm bide limon suyuda siddetle tavsiye edilir :16:
Valla hilal sevgililik evlilik nisanlilik en guzeli hangisi desen nisanlilik derim keyfini cikarr hakkindir

ay kızlarrrr ev hanımlığı zor zanaat vesselam.benim 2 ufaklık canımı okudu eşim uykudan kalktı cıktı.kızımı uyutamadım zor uyudu yarım saat gecmeden kalktı.ufaklıklarla yemek yapması cok zor.biri cekmeceyi boşaltırken biri damacanayı sallıyor mutfak savas alanına döndü babaları varken en azından oyalanıyorlar.bi ayagımla cekmeceyi kapatırken elimle yemek yapıp ağzımlada oğluma laf yetiştirdim.
birazdan ablaları gelir rahatlarım bukadarcık yazana kadar canımı okudular biri balonu tut ben ona top atayım diyor,öbürü kimbilir ne yaramazlıkta.akşam halim ahvalim kalırsa gecmişe dönerim:16:

Yasemincim sen bunlari anlattikca ben hayal edip gülüyorum :60: senin icin cok yipratici oluyirdurda valla ben hayal ettikce onlar bocir bicir cok tatli oluyor . Sen hafta sonu bi msj yazmistin saat 6, 30 uyandim en sonuncusu simdi dustu ohh be diye ayy gulerken esime yakalandim neye guldugumu sordu anlattim bak millete bos durmamis uc tane yapmis sende daha birbirimize alisalim diye bir sene oyaladin beni diyor hayir zaten 4 sene sevgilililik nisanlilik surmus daha ne alismasi diyor :60: ayy evde kotu ornek oldun yasemin

Aaaa cok ayip guzelim ben 2 lt yi bitirdim bile

Tamam tamam panik yok 1 ly oldu :1:

kizlar Helencim bana bir iki gün önce ozelden mesaj atti size soylememiz neden uzun surdu derseniz ben belji vazgecer diye ugrastim ama özel ve
Gerekli nedenleri vardi . Sahsi fikrim Banu daha önce gelmisti buraya ve en istikrarli ilerleyen oydu ben kaptanligi onun yardimciligi benim almami istemiştim ama malum bu aralar banucumda yogun olunca irtibat kuramadik . Ben yazili olarak kaptan gorunsemde iki kaptaniniz var bacilar banu ve ben :29: zaten hepiniz zayiflamak icin burda oldugunuzdan herkes durumun bilincinde inşallah guzel basarilarimiz olur ne diyim basiniza deli bi kaptan birakti helen allah yardimciniz olsun

Anlaşıldı kaptan, gelemiyordu bir süredir Helen rahatsız oldu sanırım e ısrar etsek de rahat edemiyecek, istediğinde gelir nasılsa..

Tebrik ederm yeni kaptanımızıı :54:

Ayy tucalette yaslanxaz resmen :9:

Gulsuyu himm bide limon suyuda siddetle tavsiye edilir :16:
Valla hilal sevgililik evlilik nisanlilik en guzeli hangisi desen nisanlilik derim keyfini cikarr hakkindir

Evet yaa tuvaletle baya akraba oldukkk :1:
Aynen bence de öyle aslında yaa tahmin ediyorum az çok hem sevgililiğin kaygısızlığı aynı zamanda da aileye söylenen yalanlar yok :18: hem de evliliğin sorumluluğu yok ikisinin ortasıı :1: ama işte ayrı şehir olunca hep böyle bir araya gelmek için farklı şehirlerde takılıyoruz mecburen o var bi :31:

Erik: burda
Dilek: cimcime kizi uyutmadi esi naz yapiyor bugun kafa izninde
Yasemin: 3 savasciya rağmen burda
Gulsah: doktorda izinli umarim duzelmistir degerleri
Gozde:burda
Hilal: burda
Ahsen: burda
Ates:bi gordum ama yazmadi :19:
Banu: izinli
Blue: burda

Tamam tamam panik yok 1 ly oldu :1:

Anlaşıldı kaptan, gelemiyordu bir süredir Helen rahatsız oldu sanırım e ısrar etsek de rahat edemiyecek, istediğinde gelir nasılsa..

Tebrik ederm yeni kaptanımızıı :54:

Evet yaa tuvaletle baya akraba oldukkk :1:
Aynen bence de öyle aslında yaa tahmin ediyorum az çok hem sevgililiğin kaygısızlığı aynı zamanda da aileye söylenen yalanlar yok :18: hem de evliliğin sorumluluğu yok ikisinin ortasıı :1: ama işte ayrı şehir olunca hep böyle bir araya gelmek için farklı şehirlerde takılıyoruz mecburen o var bi :31:

Sagol canim inşallah hepimiz icin hayirli olur bu kaptanlik isi
Evet ben 5 ay nisanli kaldim bizimki acele etmese bi bes ay daha kalirdim kisin ortasinda evlendik :33:
Tabi ayri sehirde hasretlik zordur benimki 10dk mesafemdeydi buna ragmen haftada 5gun bizdeydi :9:

Kizlar hafta sonu cozutmus olabilirim diye bugun tartilmktn korktum valla.kendimce bi karar aldim wc ye ciktigim surece hergun kilo bildirimi yapcm

canım bence doğru bir karar değil, önceki akşamdan yediğine göre ertesi gün kilolu çıkma ihtimalin olacak o da moral bozukluğu yapacak..

bugün yürüyüşe gidemeyeceğim regl fena halde başladı, azalınca hemen başlarım..
akşama yine kabak yemeğim var, yanına da bir avuç kavurma yerim mis gibi olur:)

doktorcum kolay gelsin evde olmak işte olmaktan daha yorucu bence de:) eşinin arkadaşları da mahalle baskısı resmen:)) sanki sen arkadaşlarınla lay lay lom buluşuyorsun da her gün, eşine bırakıyorsun... çok kızıyorum bu erkek kısmına ve hemen parmak sallıyorum onlara :20::20::20: :)))

kaptancım işlerini bitir düzene gir ve grubunun başına dön, seni seviyoruz bekliyoruz :3:

Sagol canim inşallah hepimiz icin hayirli olur bu kaptanlik isi
Evet ben 5 ay nisanli kaldim bizimki acele etmese bi bes ay daha kalirdim kisin ortasinda evlendik :33:
Tabi ayri sehirde hasretlik zordur benimki 10dk mesafemdeydi buna ragmen haftada 5gun bizdeydi :9:

İnşallahh :nazar:

:1::1::1: Olsun olsun ne güzel geçmş işte nişanlılıkk
Valla biz de aynı şehirde olsak nişanlı kalabilirdik daha bence de pek sorun olmazdı ama benmki de pek bekleme tarafı değil Ağustos-Eylül bastırcaklar babama bakalım neler olcak :1:

Anacigimnm ben 2. Cocugu tekrar mi dusunsem ne yada biraz daha mi ertekesem

canım bence doğru bir karar değil, önceki akşamdan yediğine göre ertesi gün kilolu çıkma ihtimalin olacak o da moral bozukluğu yapacak..

bugün yürüyüşe gidemeyeceğim regl fena halde başladı, azalınca hemen başlarım..
akşama yine kabak yemeğim var, yanına da bir avuç kavurma yerim mis gibi olur:)

doktorcum kolay gelsin evde olmak işte olmaktan daha yorucu bence de:) eşinin arkadaşları da mahalle baskısı resmen:)) sanki sen arkadaşlarınla lay lay lom buluşuyorsun da her gün, eşine bırakıyorsun... çok kızıyorum bu erkek kısmına ve hemen parmak sallıyorum onlara :20::20::20: :)))

kaptancım işlerini bitir düzene gir ve grubunun başına dön, seni seviyoruz bekliyoruz :3:

Tamam blucum haklusin aslinda dedigin gibi yapim ne de olsasen deneyimli ustasin

Kuzlar ya kendime gulsahi rakibe olarak dusunmstm onun da bu hafta isleri var.birinizle yarisinca kendimi daha iyi hissediyom.bu nedenle bi rakibe araniyoiooo surda zaten 3 gun falan kaldi

Back