• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

erikcim bben sana yardım etmeye çalışırım.hadi inşallah birinci olalım.şu 4 günü iyi değerlendirmemiz lazım.Dr ayça bi çorba tarifi vermişti kabak ıspanak havuc paptesli ödemde attırıyormus acaba onumu denesem bu hafta.gecen haftalarda cok koptum düzenli listeden.

Amanin bende kitabi var orda var mimi tarifi yibede sende varsa yazsan yasemincim dd hepimiz mi uygulasak guzel birseye benziyor :35:

amannnn erkeklerin hastalıgı cok nazlı oluyor.Allah kolaylık verdin dilekcim.benimkide güya plan yaptı bu hafta sırayla sabah uyuyacaktık cumartesi pazar o uyudu bugün güya sıra bendeydi ee sabah kalk kızı okula hazırla kahvaltı hazırla ufaklıkla ac sonrada bi baktım adam girivermiş yataga eee hani sıra bendeydi dün akşam halı sahada cok yorulmus yattı walla kalkıp diplomasıyla ugrasmaya gidecekmiş.arkadaslarınada haber vermiş bizim hatun bu hafta evde özgürüm diye.arkadasları özellikle abisi sürekli sen evden neden cıkmaz oldun diye baskı yapıyorda.bazen sinir oluyorum.sanki bilmiyorlar.:19:
Bu etraftakilere anlam veremiyorum yardimci olan erkek kilibik okuyir hemen . Neyse canim bu hafta biraz izin ver erkekler bazen boyle oluyir iste
Kuzlar gunaydin gece uyutmadi kiz yrni kahvalti yapiuorum herufte hasta gorusuruz sonra
Gecmis olsun canim benim uff ne naz yapar simdi o sana
minik kelebek ay ne güzel ya şimdi nişanlı olmak isterdim.:12:
bu hafta kendimi bakıma almak istiyorum.peeling saç ve yüz maskesi.kendimede bi düzen kurmam lazım.düzenli nemlendiriciye başlasam iyi olacak yaşlanıyorum :31:
Ohh ohhh yasasin kadin olmak :21:
tünaydın kızlar bu hafta evdeyim.evimde bir düzen kurmaya çalışıyorum.temizliğe bayan almam lazım ama hava bozuk camlar yeniden berbat olur halılarda kurumaz sildirmeyi düşünüyorumda.ama dolap içleri vs herşey heryerde kim nereye neyi bulursa atmıs.yetişemiyorum zaten.brde alışveriş yapmam lazım.
dün form istanbula gidelim dedik Allahtan erken gitmişiz saat 2 deyince bir akın olduki kaçtık.yiycek katına çıkamadık zaten 2 cocuk arabasıyla asansör sırası beklemek ölüm.
sabah:1 ymurta
yeşillik
1dilim çavdar
öğle:2 gün kurusu
3 badem
yarım simit(formdan cıkarken cocuklar oyalansın diye aldık tutamadım kendimi)

akşam:mantar sote
2-3 çatal erişte

kahve
1 kare çikolata

pek iç acıcı menü değil ama haftasonu cok zroluyor insanı.

bugün cezamı cekecem bende.sabahtan beridir ayaktayım ama en az 3mil lesli düşünüyorum.

akşama fırında kabak mücveri düşünüyorum tarifi olan varmı?

Menun güzel canim hafta sonunuda cok fire vermeden atlatmissin

amannnn erkeklerin hastalıgı cok nazlı oluyor.Allah kolaylık verdin dilekcim.benimkide güya plan yaptı bu hafta sırayla sabah uyuyacaktık cumartesi pazar o uyudu bugün güya sıra bendeydi ee sabah kalk kızı okula hazırla kahvaltı hazırla ufaklıkla ac sonrada bi baktım adam girivermiş yataga eee hani sıra bendeydi dün akşam halı sahada cok yorulmus yattı walla kalkıp diplomasıyla ugrasmaya gidecekmiş.arkadaslarınada haber vermiş bizim hatun bu hafta evde özgürüm diye.arkadasları özellikle abisi sürekli sen evden neden cıkmaz oldun diye baskı yapıyorda.bazen sinir oluyorum.sanki bilmiyorlar.:19:
Tipik turk erkegi iste bizimkinin de ara ara tutar boyle.allhtn asiri mantikcidr etrafindakilerin kendi hayatina mudahale etnesine izin vermz

Aksama ben de firinda kbk mucvr yapicm.cnm kucuk bi tavsiye tepsin yagli kagitli olsun yoksa kotu yPisiyo

50 gr kıyma

1 soğan

2 domates

1 kabak

1 havuç

yarım fincan bulgur

biraz ıspanak

yarım bağ maydonoz

50 gr kıyma ile 1 adet soğanı hafif kavur, üzerine domatesleri rendele domatesler suyunu çekince 1.5litre su ekleyin.Üzerine kabak, ıspanak, havuç, bulgur, ve maydonozu ekleyin öğlen ve akşam bu çorbayı içtiğinizde metabolizmanız daha hızlı çalışır daha hızlı kilo verirsiniz..

buna benzer bişeydi.yazamadım saolasun benim ufaklık rahat durmadı.bu tarifi onun sayfasından buldum.

Kizlar hafta sonu cozutmus olabilirim diye bugun tartilmktn korktum valla.kendimce bi karar aldim wc ye ciktigim surece hergun kilo bildirimi yapcm

Erigim 64.2 yazili resmini gordum kiskandim valla.65 olsam hic durnayip 2. Cocugu yapcm ama suan bu kiloyla coooook korkuyom

Erigim 64.2 yazili resmini gordum kiskandim valla.65 olsam hic durnayip 2. Cocugu yapcm ama suan bu kiloyla coooook korkuyom
Hahayy catlada patla gaza gel :60: canim benim valla coxuk dedugin oyle sip diye olmuyonus bebde kili vermeddn asla yapmam diye korundum aha simdide olmuyo :9: sen takma kiloyu emzirirken verirsin
Kizlar hafta sonu cozutmus olabilirim diye bugun tartilmktn korktum valla.kendimce bi karar aldim wc ye ciktigim surece hergun kilo bildirimi yapcm
Hergun dogru çıkmıyor ama ben de wc ye ciktugim kiloma inanıyorum malum cumalarida cikamadim hic
50 gr kıyma

1 soğan

2 domates

1 kabak

1 havuç

yarım fincan bulgur

biraz ıspanak

yarım bağ maydonoz

50 gr kıyma ile 1 adet soğanı hafif kavur, üzerine domatesleri rendele domatesler suyunu çekince 1.5litre su ekleyin.Üzerine kabak, ıspanak, havuç, bulgur, ve maydonozu ekleyin öğlen ve akşam bu çorbayı içtiğinizde metabolizmanız daha hızlı çalışır daha hızlı kilo verirsiniz..

Guzel birseye benziyorda bulguru kullanmasak nolur acaba neyse deneyecegim inşallah
buna benzer bişeydi.yazamadım saolasun benim ufaklık rahat durmadı.bu tarifi onun sayfasından buldum.

Su salma durumlari bende de mevcut.beni yeniden gaza getirin nolur kuzlar
Hoppsss :20: sari karti hatirlatirim ne salmasi :47:
Mrb kizlar dun giris yapamamstm merak ettim neler yaptiginizi

Valla biz yazdik gecmiste naptigimizi sıra sende dokul bakim menulerini :56::56:

Dunku meum
Ackarnina 3 gunkurusu corek otu. Sirkeli ilik su
Kahvlti sekrsz cy.2 domates kavurdum
Biraz peynir 10 yesil zeytn
Ara turk kahvesi
Ogle 1 kucukispanaklu borek 1 kase yulafli yogurt
İkindi 2 tarcinli yesilcy 1 forn cy.1 kucuk paket bitter cikolatali biskolata
Aksam sarimsk yogurtlu havuc salatasi
Biraz lahana salatasi . 2.5 ymk ks makarna
Yarim su brd meyve suyu.1 dilim ince yas pasta...
2.5 lt su spor dip buck ev temizligi

selamlar kizlar..nasilsiniz..cok özledim sizi:16:

kizlar biliyorsunuzki bu siralar cok yogunum ve takima zaman ayiramiyorum...bunun yaninda bazi özel durumlarimda var...
kisacasi bir süre gelemeyebilirim...
günde birkac kelime yazmaklada takima faydam olmayacagindan kaptanligi ayfercigime devrediyorum ve bu hafta izne ayriliyorum..ayferim takim icin cok cabaliyor,ben kaptanliga geldigimde takim dagilmak üzereydi,hep beraber toparladik takimimizi insallah cok daha iyi olur..ben yine arada gelirim..hepinizi cok seviyorum:38:

Dunku meum
Ackarnina 3 gunkurusu corek otu. Sirkeli ilik su
Kahvlti sekrsz cy.2 domates kavurdum
Biraz peynir 10 yesil zeytn
Ara turk kahvesi
Ogle 1 kucukispanaklu borek 1 kase yulafli yogurt
İkindi 2 tarcinli yesilcy 1 forn cy.1 kucuk paket bitter cikolatali biskolata
Aksam sarimsk yogurtlu havuc salatasi
Biraz lahana salatasi . 2.5 ymk ks makarna
Yarim su brd meyve suyu.1 dilim ince yas pasta...
2.5 lt su spor dip buck ev temizligi

Waowwww ogleni dengelemissin ama aksam ki pasta olmamis eee dile benden ne ceza istersen :47:

selamlar kizlar..nasilsiniz..cok özledim sizi:16:

kizlar biliyorsunuzki bu siralar cok yogunum ve takima zaman ayiramiyorum...bunun yaninda bazi özel durumlarimda var...
kisacasi bir süre gelemeyebilirim...
günde birkac kelime yazmaklada takima faydam olmayacagindan kaptanligi ayfercigime devrediyorum ve bu hafta izne ayriliyorum..ayferim takim icin cok cabaliyor,ben kaptanliga geldigimde takim dagilmak üzereydi,hep beraber toparladik takimimizi insallah cok daha iyi olur..ben yine arada gelirim..hepinizi cok seviyorum:38:

Seni ozlicez kaptancim merak etme ayfer yerini aratmiyo eli sopali sitenin kapisinda bizi bekliyo.....

Back