- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.184
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamda sayinin ustune geldinanammm eriğimm ayferimm sakın benimkini saymaaaa:18::18:![]()
Hilal toplam 48 msj evet istenen msj sayisini gecmis ama asker gruplarina bizden fazla zaman ayirmis![]()
Menu paylasimi bir gun disinda tum menüleri ni duzenli olarak paylasmis![]()
Yaseminnnn mesaj sayisi28 ( asm deki yer degisikliginden dolayi sayida izinliydi bildurmisti onceden)
Menu paylasimi 0![]()
Ahsennn 49 mesaj bunlarin % 5 i suuuu:
Menu paylasimi 3gun![]()
Dilekk 84 mesaj
Malesef menu paylasimi eksik sadece uc gun menu paylasmis![]()
Ayferrrr mesaj sayisi 100+
Menu paylaşım sayisi 5![]()
Bluee mesaj sayisi 53
Menu paylasimi 3![]()
Merveeee mesaj sayisi 15
Menu paylasimi 2![]()
Gozdeeeeee 52 mesaj
Menu paylasimi 6![]()
Gulsahhhh mesaj sayisi 35 :
Menü paylasimi 2![]()
Atess ablaaaa mesaj sayisi 35
Menu paylasimi 5![]()
Banucum ve patroncum ayy pardon kaptancigimin msj ve menulerini saymadim kaltan izinli banununda durumunu biliyoruz
Sule ve sekeride saymadim zaten izne ayrildilar
Gelelim yeni uyelere atess ablacim katilimin iyi ve menu paylasimin duzenli haftaya listelerdesin inşallah
Esmer yeni geldin ama bugun hic ugramadin katilimini artirirsan super olur l
Blume 90 katilim yok menu paylasjmi yok
Gulsahhhh mesaj sayisi 35 :
Menü paylasimi 2![]()
Tamda sayinin ustune geldin![]()
Dilekk 84 mesaj
Malesef menu paylasimi eksik sadece uc gun menu paylasmis![]()
Arkadaslar sırf mesaj saysi artsin diye cümle cümle yazmak yerine içerikli ama az mesaj olsa daha iyi değil mı ?
Arkadaslar sırf mesaj saysi artsin diye cümle cümle yazmak yerine içerikli ama az mesaj olsa daha iyi değil mı ?
Canlaniyorym ve yeni adimi 68 olarak acikliyorum
Her darbe devrim degildir darbe devrim olacaksa yapilir benim gibi haftalardir kilo veremeyen birinin ne haddine devrimKiz ayfer darbe yapip ikdidari eleme gecirdin:))))
Yerim senin tek kelimelik hisleriniAblacigim kimse o niyetle yazdigini zannetmiyorum bir kelime duygunu anlatmaya yetiyorsa ne gerek var lafi uzatmaya dimi ama
HimmnAma kaptan izin vermisti iki gun iki gunde ben kendime vedim:)
vay cadı vayy![]()
Baci bnde 71 kusur olacagim regl yok
Ablacigim kimse o niyetle yazdigini zannetmiyorum bir kelime duygunu anlatmaya yetiyorsa ne gerek var lafi uzatmaya dimi ama