• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Hilal toplam 48 msj evet istenen msj sayisini gecmis ama asker gruplarina bizden fazla zaman ayirmis:19: :9:
Menu paylasimi bir gun disinda tum menüleri ni duzenli olarak paylasmis :42:

Hilal toplam 48 msj evet istenen msj sayisini gecmis ama asker gruplarina bizden fazla zaman ayirmis:19: :9:
Menu paylasimi bir gun disinda tum menüleri ni duzenli olarak paylasmis :42:

Ben şu ana kadarkileri saymıştm, eheh bir gün menü kaçmış, paylaşmaya devam ama bu haftasonu muaf sayın beni şehirdışındayımm :52:

Ayferim askim ozel msj almadinmi bacim sendeki yuzme fobisi gibi fobi oldu birden ay bir tirstim beceremem listeyi bozarim diye ozur dilerim :(haftaya bu fobimi yenecem soz

Msj iki kere yollamisim bugun malligim ustumde:))))

Hhahaha ayrıca asker topiği kalbimde hep yeri olan bir yerrr :16: ne günler geçiridm burda yahu :29:
Ne cektin be kelebek topiclerde buyudun :9:

Ben şu ana kadarkileri saymıştm, eheh bir gün menü kaçmış, paylaşmaya devam ama bu haftasonu muaf sayın beni şehirdışındayımm :52:

Sayarim tabiki hafta ici mesaj sayini telafi edersen vwde pazartesi menu paylasirsan saymam mi sayarim :60:
Kuzu menulerini yaz bi yere hem nisanlinin yanindada kacirmamis olursun nerde yazcam deme gir wcye not al nisanlim gormesin dersen :60:

Ne cektin be kelebek topiclerde buyudun :9:

Sayarim tabiki hafta ici mesaj sayini telafi edersen vwde pazartesi menu paylasirsan saymam mi sayarim :60:
Kuzu menulerini yaz bi yere hem nisanlinin yanindada kacirmamis olursun nerde yazcam deme gir wcye not al nisanlim gormesin dersen :60:

Heheheeh aynen buralarda buyudm :))))

Anlastkkkk :))) ama yazma isini bilemiyorm :D ama cok kacirmicam sozz

kızlaaaaaaaaaaaarrr ne bu yaa psikolojik olarak domino taşı gibi tek tek dağılıyosunuz...!!
küllerinizden doğma vaktidir ne bu izin falan size yakıştıramadım ama yaaa.. bu ne böylee hırs yapmamız gerekn yerde şuraya bakın kara bulutlar fırtınalr estiriiyoooo. içim karardııııı. sirkelenin ne bu böylee :20: eriğim bari sen yapma yaaa moral destek lüütfeeeğğğğnnnnn .
haydi canlarıııımmm canlanıııınn:32::32:

Canlaniyorym ve yeni adimi 68 olarak acikliyorum

Dilekk 84 mesaj :46:
Malesef menu paylasimi eksik sadece uc gun menu paylasmis :22:

:29:

izin aldım evdeyim eşim iş görüşmesine gitti.sınav olacaklarmıs.haftayada izin yazdım.1 hafta evdeyim toparlamam lazım.kilo verenleri tebrik ederim.haftaya kilo verenlerin başında ben olacagım.:51:

Sabirsizlikla beklicem seni.bence evde hem spor hemde duzenli menulerle iyi bi sonuc alip bizi sasirtacaksin

Kizlar belku inatlasirsiniz da yaparsiniz diye yaziyon.suuuuu 2 lt bitti.sabahtn beti 2 yesilcy1 besibiyerde 1 de form cy ictim ha bunlar kupa ile tabi.hadi sizin brdk lari da goreyim

Yaseminnnn mesaj sayisi28 ( asm deki yer degisikliginden dolayi sayida izinliydi bildurmisti onceden)
Menu paylasimi 0 :47::22::4:

Back