- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.184
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hilal toplam 48 msj evet istenen msj sayisini gecmis ama asker gruplarina bizden fazla zaman ayirmis![]()
Menu paylasimi bir gun disinda tum menüleri ni duzenli olarak paylasmis![]()
Ne cektin be kelebek topiclerde buyudunHhahaha ayrıca asker topiği kalbimde hep yeri olan bir yerrrne günler geçiridm burda yahu
![]()
Ben şu ana kadarkileri saymıştm, eheh bir gün menü kaçmış, paylaşmaya devam ama bu haftasonu muaf sayın beni şehirdışındayımm![]()
Msj iki kere yollamisim bugun malligim ustumde:))))
Ne cektin be kelebek topiclerde buyudun
Sayarim tabiki hafta ici mesaj sayini telafi edersen vwde pazartesi menu paylasirsan saymam mi sayarim![]()
Kuzu menulerini yaz bi yere hem nisanlinin yanindada kacirmamis olursun nerde yazcam deme gir wcye not al nisanlim gormesin dersen![]()
Valla ahsencim gunde bi jere ugruyor cogusu neyin gazindan bahsediyorsun zopami aldim elime ama kimden baslayim once kendimden bu kadar spor yap kilo vereme![]()
kızlaaaaaaaaaaaarrr ne bu yaa psikolojik olarak domino taşı gibi tek tek dağılıyosunuz...!!
küllerinizden doğma vaktidir ne bu izin falan size yakıştıramadım ama yaaa.. bu ne böylee hırs yapmamız gerekn yerde şuraya bakın kara bulutlar fırtınalr estiriiyoooo. içim karardııııı. sirkelenin ne bu böyleeeriğim bari sen yapma yaaa moral destek lüütfeeeğğğğnnnnn .
haydi canlarıııımmm canlanıııınn![]()
Cnm klasik yorum ama odem olabilir mi cidden
Günaydın herkese
Kilom 73.2
En sevdiğim şey su tabloda kilomu düşürmek
Yeni adapte oluyorum gruba cok sagolun. Soz veriyorum gelecek cuma en az 72 olucam
izin aldım evdeyim eşim iş görüşmesine gitti.sınav olacaklarmıs.haftayada izin yazdım.1 hafta evdeyim toparlamam lazım.kilo verenleri tebrik ederim.haftaya kilo verenlerin başında ben olacagım.![]()
Ahsennn 49 mesaj bunlarin % 5 i suuuu:
Menu paylasimi 3gun![]()