• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bugün açıkcası o kadar dikkat etmeme rağmen abah + çıkınca moralim bozuldu, diyet yapmadım gibi bir şey..

Sabah:
2 dilim kepek ekmek
1 dilim kaşar peyniri
2 dilim salam
2 çatal reçel
2 çatal bal
1 çay b çay

Öğlen:
1 tombik döner
1 ayran

Akşam:
1 pors yoğurtlu mantı

Su:2,5 lt

Ne deseniz haklısınız ama toparlıcam geri inş :26:
Yok arkadadim moral bozmk yok bak neguzel su icmssin.neyseeee olan olms.ama yapabilirsin nolur pes etme

05/03/2013 menum

Sabah
Atom (yoğurt yulaf findik kuru uzum) karisimim
1sutlu kahve

Öğle
1kase yogurt corbasi
5-6 yk bezelye
1adet cig kofte

Ara
10cig findik
3gunkurusu

Aksam
1kepce tarhana corbasi
7adet hamsi tava
Bol salata
2dilim ekmek

Su : 2lt su
1 kayisili form cayi
1limonlu form cayi

Spor:45 dk yuruyus oglen yapilan
30dk annemin degisiyle halinin icinde debelendik :60: (calismayan yer kslnadi kardesim kickboks calistirdo)

Coook guzel bi menu arkadasim

Bugunku mnm ac karnina 3 gunkurusu ilik su 1 tatli ks corek otu
Kahvlti 1 yumurtali maydanozlu omlt
Yarim cy brd dn fazla kuruyemis
1 domats yarim salatLik
Biraz peynir.8 yesil zeytin sekrsz cy
Ara turk kahvesi
Ogle 1 brdk ayrn 2.5 tane parmk boyunda bulgurlu kuru kofte
Aksm 1 kase yogurt. 1 tabk salata 1 kucuk lahmacun
3 lt suyu gectim
20 dj yuruyus

Canım çok kötü beslenmişsin malesef.. O mantı hiç olmamalıydı.. Üstelik su da toplar vücudunda.. Yarın khidrat olarak ekmek yeme sabah hafif kahvaltı ama ekmeksiz, öğlen bol salata ve et tüket akşam da sebze yemeği.. Telafi edersin böylece..listeye girdin mi geçen hafta?

Evet evet ne yazık ki çok kötü biliyorum pofff...sanırm regl de yaklaşıyo ondan da oldu o artı, neyse bu hafta olmasa da haftaya toparlarım; yarından itibaren askerrr hizayaaa tekrarr!!!:47:

Canim tartiya yakin hic olmamis inşallah yarin dengelersin :16:

İnşallahh halledeceğim Ayferciğimmm :34:

Yok arkadadim moral bozmk yok bak neguzel su icmssin.neyseeee olan olms.ama yapabilirsin nolur pes etme

Tamma tamam pes yok devam aynen devamm :52:

Son düzenleme:
Tahmin edebiliyorum kaptan evde duzen olmayincaa yeme duzenide kalmiyor . Bu arada bravo camlari kendinizin takmasida supermis ben hayatta bul ulastirmam :) tamam kaptan o ki biz sana izin yok idare ederiz dedik boynumuz kildan ince :1:
canim hic öyle düsünmedim,yani idare edersiniz diye kaytarmayi:9:

inanki 5 dk zamanim oluyorsa direk burdayim,bazen cocuga yemek yedirirken bakiyorum:9:

bende bulastigima pisman oldum ama herüf illa ben takacam diyor:31:

Kızlar herkese hayırlu geceler
Bn hals uyumadım kızım 2 gundur rahtsz
Dun gece 3 te hastaneye götrdk iğne yaptılar rahtlmiştu ateş ve kusmaydı şikayet
Ama bu sefer gündüz ateş yoktu aksam basladı anlamadım nese uyudu saatimi kurdum gece uyuyakalırım diye 12 gibi kalktım baktım cocuk yanıyo sirkeli suyla tampon yaptınm yok
Fitil attım yok
Ilık sirkeli suyla dus aldırdım şimdi ayagım da sallıyorum çizgi film falan oyalamaya calısıyorum
:((
Kısıra bakmayın pek gıremıcem
Kızım için dua edin rabbim şifa versin inş
Kzım ateşlendikce bnmde cigerim yanıyo (anne olmak ne zor)
Napsam bilmiyorum şimdi hastaneye götürsemmi
Sabah mı götürsem
Be yapsam ki ben ????

canim hic öyle düsünmedim,yani idare edersiniz diye kaytarmayi:9:

inanki 5 dk zamanim oluyorsa direk burdayim,bazen cocuga yemek yedirirken bakiyorum:9:

bende bulastigima pisman oldum ama herüf illa ben takacam diyor:31:
:60: aman kaptancim saglam taksin saka bi yana işinin gucunun arasindada giriyorsun :38:
1 domats yarim salatLik
Ara turk kahvesi
3 lt suyu gectim
20 dj yuruyus
Karatayci oldun kiz iyice :42:

Evet evet ne yazık ki çok kötü biliyorum pofff...sanırm regl de yaklaşıyo ondan da oldu o artı, neyse bu hafta olmasa da haftaya toparlarım; yarından itibaren askerrr hizayaaa tekrarr!!!:47:

İnşallahh halledeceğim Ayferciğimmm :34:

Tamma tamam pes yok devam aynen devamm :52:
Tabi ki halledeceksin yoksa zopammm nerde zopamm:47:
Dun gece 3 te hastaneye götrdk iğne yaptılar rahtlmiştu ateş ve kusmaydı şikayet
Ama bu sefer gündüz ateş yoktu aksam basladı anlamadım nese uyudu saatimi kurdum gece uyuyakalırım diye 12 gibi kalktım baktım cocuk yanıyo sirkeli suyla tampon yaptınm yok
Fitil attım yok
Ilık sirkeli suyla dus aldırdım şimdi ayagım da sallıyorum çizgi film falan oyalamaya calısıyorum
Sabah mı götürsem
Be yapsam ki ben ????
Rabbim sifa versin canim inşallah iyiledir usuttumu ne oldu acaba bence götür ates cok tehlikeli

Gunaydin kizlar dun ugrayamadim oglen mevludun kosusturmasi aksamda misafir geldi cok yoruldumbugun yuruyuse bile gidemedim ama bugun dinlenicem insallah

günaydın kızlar hepinize, kursa gitmeden bi uğrayım dedim çok halsizimmmm :14:

Fitil attım yok
Sabah mı götürsem
Be yapsam ki ben ????

geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin
çok hasta oluyo bünyesi zayıf demekki
ne yapmak lazım ki :44: gerçi salgın var

aynen canım benimm çok sağol :16::16:
Canim gozunaydin sinavi gecmissin
1 domats yarim salatLik
Ara turk kahvesi
3 lt suyu gectim
20 dj yuruyus
Ahsenim lahmucunu oglen yiyeymissin iyiymis
Fitil attım yok
Sabah mı götürsem
Be yapsam ki ben ????
Rabbim safi isminin hurmetine sifalar versin canim
hollywood diyetiyle vermiştim bol bol yürüyüşle... bu sıra acil kg vermem lazım yarın detoks niyetine başlıcam

ben vermiştim canım

Madonna, Carmen Electra, Catherine Zeta Jones ve Sharon Stone gibi ünlülerin tercih ettiği ‘Hollywood Diyeti'ne 1 ay boyUNCA
devam edenler 12 ila 16 kilo verebiliyor. Diyetin temeli, sıvı alımına dayanıyor. Haftanın 2 günü üst üste sadece meyve suyu içiliyor. Bu arada günde en az 8 bardak su da tüketiliyor. Hollywood Diyeti'nin mucidi Dr. Joel Fuhram, ani kilo kaybına karşın diyetin hiçbir sağlık sorunu yaratmadığını belirterek şöyle diyor:

Hem de çok sağlıklı "Bu diyet, meyve suları sayesinde vücudun ihtiyaç duyduğu vitamin ve minerallerin yüzde 75'ini karşılıyor. Ayrıca 2 gün sadece meyve suyu içtiğiniz için, meyvelerin antioksidan özelliği ile vücudunuzu yiyeceklerin, sigara ve alkolün zehirli artıklarından arındırmış oluyorsunuz. Kalan günler sadece salata, pişmiş sebze ve beyaz et yeniyor." İşte ‘mucize'nin formülü:

1. GÜN Gün boyunca dilediğiniz kadar mevye suyu içebilirsiniz. Bunun dışında yiyecek yok. 6-8 bardak kadar da su için.

2. GÜN Dilediğiniz kadar meyve suyu için, yiyecek kesinlikle yasak. 6-8 bardak da su için.

3. GÜN Kahvaltı: 2 dilim kepek ekmeği, 2 dilim yağsız dil peyniri, domates, salatalık, 1 katı yumurta, ıhlamur veya meyve çayı. Öğle: Limonlu ve çok az zeytinyağı gezdirilmiş bol yeşil salata. Akşam: 100 gr. yağsız ızgara tavuk eti ve az miktar zeytinyağı ile pişmiş, limonlu 1 tabak taze brokoli.

4. GÜN Kahvaltı: 2 dilim yağsız dil peyniri, domates, salatalık, ıhlamur veya meyve çayı. Öğle: Bol yeşil salata. Akşam: 150 gram mantar ve 2 yumurta ile yapılmış yağsız omlet.

5. GÜN Kahvaltı: 2 dilim yağsız beyaz peynir, domates, salatalık, ıhlamur veya meyve çayı. Öğle: Bol yeşil salata. Akşam: 150 gram ızgara balık eti, yanında haşlanmış brokoli.

6. GÜN Kahvaltı: 2 dilim yağsız dil peyniri, 1 kaşık diyet reçel, meyve çayı veya ıhlamur. Öğle: Bol yeşil salata. Akşam: 150 gram ızgara tavuk, yanında az yağda pişmiş 1 porsiyon kabak.

7. GÜN Kahvaltı: 2 dilim yağsız dil peyniri, 1 kaşık diyet reçel, meyve çayı veya ıhlamur. Öğle: Bol yeşil salata. Akşam: 150 gram balık eti, yanında haşlanmış 1 porsiyon brüksellahanası.

BU KURALLARA DİKKAT! • Diyet boyunca kırmızı et, şeker, yağ, unlu gıda, baklagiller kesinlikle yasak. • Akşam yemekleri en geç 18.00 de; daha sonra hiçbir şey yenmeyecek. • Kremalı, sütlü kahve, alkol yasak. • Hamileler ve diyabet hastaları bu diyeti uygulayamaz. • Haftanın 5 günü en az 30 ar dakikalık yürüyüş veya orta tempolu egzersiz yapılacak. • Bu diyete başladınız mı, 1 hafta devam etmeniz şart.

harfi harfine uymuştum...
Ben boyle doyetler hic yapamam kesinlikle yasak denince daha cok cekiuor beni
hic duymadim:52:
ayferim yazacak menü yok desem..diyeti bozdum ama yemeyerek..zamanim olmuyorki oturup yiyeyim..dogru düzgün yemek bile yapamiyorum inanki,kahvalti türü gecistiriyoruz bu siralar...yani günde 1 ögün yiyorum,onuda ayak üstü yiyorum..neyi ne kadar yedigime hic bakmiyorum,suyu icip icmedigimi bile unutuyorum..:26:
canim camlarimizi biz kendimiz takiyoruz,o yüzden uzun sürdü..komsumuz yardima gelecekti,kendisi usta..oda kivirinca kaldik bi basimiza...artik kaptan ne zaman düzene koyarsa,o zaman yazsin menüleri olmazmi:31:
Kaptanim kolay gelsin beyinde becerikliymis demekki benimki hayatta yapamaz
Bugün açıkcası o kadar dikkat etmeme rağmen abah + çıkınca moralim bozuldu, diyet yapmadım gibi bir şey..

Sabah:
2 dilim kepek ekmek
1 dilim kaşar peyniri
2 dilim salam
2 çatal reçel
2 çatal bal
1 çay b çay

Öğlen:
1 tombik döner
1 ayran

Akşam:
1 pors yoğurtlu mantı

Su:2,5 lt

Ne deseniz haklısınız ama toparlıcam geri inş :26:
Aboo bu nasil menu saka saka toparlarsin senn
Böyle diyetlerin kesinlikle faydalı olduğuna inanmıyorum geçici gidiyor o kilolar.. Meyve suyu taze sıkılsa bile şeker tamamen.. Portakalın da elmanın da vitamini posasında, zaten işte giden de geri gelmiş.. Ünlüler de referans olamaz bence, neyi doğru yapıyorlar ki bu konuda örnek alayım:) en başta bir çoğu uyuşturucu alıyor :)
Bence diyet değil bir yaşam tarzı oluşturmak gerek, başlangıçta bir detoks yaptırmaya çalışıyor sanırım onun bir çok tarifi var, bu şekilde sağlığınızla oynamayın, yapılacak şey çok belli, ya karatay ya da ara öğünlü güzel bir liste..
Bende sana katiliyorum canim birden almadikki bu kilolari birden gittisin
05/03/2013 menum

Sabah
Atom (yoğurt yulaf findik kuru uzum) karisimim
1sutlu kahve

Öğle
1kase yogurt corbasi
5-6 yk bezelye
1adet cig kofte

Ara
10cig findik
3gunkurusu

Aksam
1kepce tarhana corbasi
7adet hamsi tava
Bol salata
2dilim ekmek

Su : 2lt su
1 kayisili form cayi
1limonlu form cayi

Spor:45 dk yuruyus oglen yapilan
30dk annemin degisiyle halinin icinde debelendik :60: (calismayan yer kslnadi kardesim kickboks calistirdo)
ayferim bomba gibison
selam kızlarrrr bugün sabahtan beri çok mutluyum çok şükür inşallah hep böyle olurr keyfim yerinde :1:

sabah: 1 yumurta+7 zeytin+ peynir 2 kkutusu kadar. + 2 çay 1 dilim kepek ekmek

ara : yok acıkmadım yumurta tok tuttu

öğlen: sebzeli misket köfte. ( 3 adet büyük misket büyüklüğünde köfte+ 2 y.kaşığı kadar bezelye + 1 dilim havuç 1 dilim pattis küp ufak) + 3 yk bulgur pilavı + 1 bardak ayran

ara: 1 avuç kuru yemiş( leblebi fındık fıstık badem) + 1 yeşil elma
akşam: kepekli sandviç ekmeğine 1 dilim kıvırcık çeyrek domates + braz peynir + çay.

şuan 4. bardak sanırım evde içtiğim :1: + öğleden sonra bide nescafe içtim fındıklı

su 2,5 lt

Sporda olsa ve bitki caylari canim

bu tür diyetler vucuttan su atıyor geçici bile olsa tartıda eksi görmek ve pantolonların yüzüklerin biraz rahatlaması moral oluyor kilo vermenin durduğu dönemlerde yapılabilir bence.

Böyle diyetlerin kesinlikle faydalı olduğuna inanmıyorum geçici gidiyor o kilolar.. Meyve suyu taze sıkılsa bile şeker tamamen.. Portakalın da elmanın da vitamini posasında, zaten işte giden de geri gelmiş.. Ünlüler de referans olamaz bence, neyi doğru yapıyorlar ki bu konuda örnek alayım:) en başta bir çoğu uyuşturucu alıyor :)
Bence diyet değil bir yaşam tarzı oluşturmak gerek, başlangıçta bir detoks yaptırmaya çalışıyor sanırım onun bir çok tarifi var, bu şekilde sağlığınızla oynamayın, yapılacak şey çok belli, ya karatay ya da ara öğünlü güzel bir liste..

Tahmin edebiliyorum kaptan evde duzen olmayincaa yeme duzenide kalmiyor . Bu arada bravo camlari kendinizin takmasida supermis ben hayatta bul ulastirmam :) tamam kaptan o ki biz sana izin yok idare ederiz dedik boynumuz kildan ince :1:
CANIM TABI KI ÖZGÜRSUN ISTEDIGIN DIYETI YAPMMAKTA ama anlattigin diyet cok sagliksiz canim bu hemen geri gelir detokssa ilk yapacagin ayda iki kereyi gecmemek sartiyla iki gun yaptigin ayran dstoksu var salatalik yogurt nohut ve yesil mervimekl eyapiliyor illa detokssa niyetin ama diyetse saglikli beslenmeye basla canim:38:

kızlarr günaydın.... walla bende durumu farkındayım ama şuan acil birkaç kilo verip devamında normal listelere geri dönücem 10 gün sonra nişanımız var ve ben hiç bişeye sığamıyorum 3-5 gitse moralim yerine gelicek ve devamı daha güzel olucak inş....

işe gelirken meyve suyumu aldım.... inş... istikrarlı biçimde 2 günümü tamamlarım....

Son düzenleme:
Gulsahim gunaydin canim hastamisin bacim

kızlarr günaydın.... walla bende durumu farkındayım ama şuan acil birkaç kilo verip devamında normal listelere geri dönücem 10 gün sonra nişanımız var ve ben hiç bişeye sığamıyorum 3-5 gitse moralim yerine gelicek ve devamı daha güzel olucak inş....

işe gelirken meyve suyumu aldım.... inş... istikrarlı biçimde 2 günümü tamamlarım....

Canim hayirli olsun.aslinda ilk iki gunden sonra diyettin cok sakincali gorunmuyor gibi

Bu arada dilekten ses yok misafileri gitmedi galiba dilekkk bize yapma sakin kelekkk yemedin dimi yemedinn:52::52::35::33:

Ay bacim benim nasil olursa oglen misafirim olursa kesin aksamda olur :) azcik yedim kilo yapmiyacak derecede:)

Back