- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
günaydııınnnn
evet 93lüyümhıım dediğin listelere bakıcam ablacım ama ben pek düzenli listelere uyamıyorum yinede bakıcam ama belki faydası olur
zaten her hafta 1 kg versem 7 hafta sonra düğünü ve ben 52 kg civarı olurum o bile bana yeter ama bakalımm inşallah
![]()
canım listeler güzel, her hafta hatta gün gün bile değişik o nedenle keyifli, artık ara öğünlü beslenmeyi doğru bulmadığım için ben yapmıyorum, en azından detoks sıvıları var orada onları yaparsan ödem atabilirsin bir de metabolizman hızlanır..
günaydin canim..tesekkürler sen nasilsin..sohbet edemez olduk..oglusun alistimi yardimciniza
![]()
evet kaptancım karşılaşamıyoruz ki, ondan oluyor:) senin yoğunluk bitsin yine yazışırız
oğlum alıştı çokşükür, yani eskisine göre daha iyi, ingilizce öğrenmeye başladı bile, çocukların hızına inanamıyorum..maşallah diyeyim hep korkuyorum var ya bi sıkıntı olursa diye:)
evet bende merak ettim bakıcından memnun musun blue canım?kaptancım senn cocuklar ne alemde?benim küçük ayrı bi alem daha 1 yaşında yeni yürüyor evde laylay diye geziyor.ciddi ciddi cocuk lay lay diye şarkı söylüyor evde gezerken.
doktorcum oğlum alıştı çokşükür, ben daha çabuk alıştım :))) meğer ço kyoruluyormuşum ve onca tempoya rağmen daha az kilo verebiliyordum belki de stres yaşadığım için veremiyordum, bir de eşimle yürüyüşe çıkacağız bundan sonra 2 gün yürüyüp 1 gün ara vereceğim..
Harika valla ne deyim
sağol sevilaycım