• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

3 Mart Menüm

1 haşlanmış yumurta
1,5 dilim çavdar ekmeği
bir parça süzme peynir
roka-domates
yarım bardak süt

1 dilim pizza :1:
salata

1 orta Türk kahvesi

1 kase yoğurt çorbası
yarım tabak pırasa
bol salata

amanın herkes burda hayırdır bu saatte benim kocacım uyuya kaldı ondan dolayı buralarda takılıyorum :9:

Ya şu haftasonları bir kaçırmasam daha iyi verecem aslındaaa...
Mesela bu haftasonu nişanlımlayım hadi hayırlısı :1:

Son düzenleme:
Slm kızlar hala yatıyorum unutmadan yediklerimi yazayım
Sabah
1 kuru incir
1 yumurta beyazı

Ara
5 adet çilek

Öğle
1 kase çorba
2 yk yoğurt

Ara
1 mandalina

Akşam
4 yk mantı
2 yk patlıcan salatası

Su içmeye çalışıyorum
Spor :26:

Günaydın 3.Mintikanin Azimli Bayanlari
Mart ayi cabjk geçecek galiba bahar gelecek ve baharda bizim gobislerimiz dümdüz olacak degil mi

Evettt kesinlikleeee :))
Gunaydinnnn

Nasil oldunnn :**

Toparladim kendimi cozuttuklarimi odemdliyim tarti gunjne kadar çok:20: dikkat edecegim cokk
Ayricada yeniden not defterimi cikardim meydana daha once nadil zayifladim diye dusundum akşam yediklerimi not alarak an ve an ve sporla tabi

hihiihiihi :1::1:

size menümü paylaşıyım kızçeleerr

sabah: ufak 1 domates ufak yarım salatalığın yarısı + 1 kibrt kutusu peynir 1 çay 1 dilim kepek ekmek

ara: 1 yeşil elma 10:30 da

11buçukta dayanamadım 1 avuç kuru yemiş ama dolu değil parmaklarım kapnıyodu azıcık yani :1: ( sarı leblebli, fındık, fıstık, badem var paketin içinde)

öğlen: 4 yk taze fasülye + 1 kase yoğurt + 1 dilim kepek ekmeği

ara: yine kuru yemiş ama bu sefer 1 çay bardağı kdar olmuştur

akşam: karalahana + 1 havuçtan bol limonlu salata 1 parça ekmek

su 2 lt oldu 3e tamamlarmıyım bilmiyorm.

spor günlük merdiven iniş çıkışım işte ama bugün toplasam 6 defa 2 kat inip çıktım ..

birazdanda şekersiz nescafe içicem sanırım moralim niyeyse bozuk sigara içesim var sigara yok sadece kahve içicem

bence güzel bir menü olmuş,arada çerez fazla olmadığı sürece sorun olmaz bence de..

Gunaydin takimim yuruyusumu yaptim bomba gibiyim

Aslinda pek keyfimde yok cevremizdeki insanlari oyle pohpohluuoruzki bir sey oldum delisi oluyorlar en ufak elestiride senden kotusu yok mesala oglumun ogretmeni gecen konustum hallettim dedim ya meger kurmusta kurmus kendini simdi fec laf sokuyo duruyo bu kadar ucuz iste oglum fec dogumgununu kutlamis kuru bi tesekkur ederim demis kicucuk cocuklara trip atiyor ya Allahim sen buyuksun

ya o nasıl bir öğretmen ben anlamadım.. insan çocuğa trip mi atar ya.. güya pedagojik enformasyon alıyor bunlar..
ben olsam mutlaka bir müdahalede bulunurdum en kötüsü de çocuğumun öğretmenini değiştirmek gibi.. ilkokulda

3 Mart Menüm

1 haşlanmış yumurta
1,5 dilim çavdar ekmeği
bir parça süzme peynir
roka-domates
yarım bardak süt

1 dilim pizza :1:
salata

1 orta Türk kahvesi

1 kase yoğurt çorbası
yarım tabak pırasa
bol salata

bence gayet güzel bitirmişsin günü, akşam çok güzel dengelemişsin, ekmek de yememişsin, sebze ve salata süper:)
1 dilim pizza erimiştir çoktan:)

Slm kızlar hala yatıyorum unutmadan yediklerimi yazayım
Sabah
1 kuru incir
1 yumurta beyazı

Ara
5 adet çilek

Öğle
1 kase çorba
2 yk yoğurt

Ara
1 mandalina

Akşam
4 yk mantı
2 yk patlıcan salatası

Su içmeye çalışıyorum
Spor :26:

sabah biraz az olmuş gibi geldi bana, mantı da akşam değil öğlen olsa daha iyi olurdu gerçi 4 yk sadece ama, diyetisyenin beğendiyse sorun yok canım :16:

Artik takumim akilli kizi benim haftasonuda cozutmadim haftaicide sporumu aksatmiuorumb

ben de menümü yazayım:

sabah:

omlet
peynir
6-7 zeytin
domates salatalık
1 bardak kefir
2 kuru kayısı

4,5 saat sonra:

salata+1 bardak kefir

5 saat sonra:

bir avuç zeytinyağlı fasulye
bir avuç ince bulgurlu kıymalı ıspanak
salata
1 kase çorba

spor: yüksek tempoda 5 km yürüyüş ( 7000 adım)
sıvı: 2 lt su+ 2 yeşil çay+ 1 şekersiz türk kahvesi

Back