Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Gazmejim ay pardon gamzejim
:111:
Ankara'da da puslu bir hava var hiç sevmiyorum kapalı havaları keşke burda da hafif yağmur yağsa yada kar yağsa :))
Gerçi yakında bu günleri ararım

Ohh yarasin cok guzel ama yagmurda yurumek benim tatile ihtiyacim var soyle yagmurda karda ormanin icinde bi yürüyüş super olurdu oksijen nefesini kedecej kadar cok dolacak cigerlerine ve rakim basini dondurmeli otele dondugunde nefes nefese kalmalisin ayyyyyy ayyyyy

Ayrica yine gazme diyomus iyi tarafindan bsk gazne de diyebilirdi

Âmin ay ınsallah ınsallah cok mutluyum dun aksam annemın dogum günüydü lezzetlı pastalar vardı ama veren yımedııımm:)))

Aa pastalar uff kizlar bu hafta benim dogumgunum ve evlenme gunum yani 29 ve 30 ocak tabi biz iki kutlamayi bi arada iki ayri hediye ile yapiyoruz cok fenayim eee benim bi ince dilim pastamdan yeme hakkin olacsk mi :26: oylamaya sunuyorum
Günaydın kızlar
Gunaydin sulemmm
Gazmejim ay pardon gamzejim
:111:
Ankara'da da puslu bir hava var hiç sevmiyorum kapalı havaları keşke burda da hafif yağmur yağsa yada kar yağsa :))
Gerçi yakında bu günleri ararım

Aahh vaktim olsa iste olmasamds ben sisli havada da da yagmurdada da kardada yururum garip ki sisli havalarida severim ssdece kuru ayazi pek sevmiyorum bu yuzden kurt gibisin der arkadasim sisi yagmuru kari seviyosun ne bicimsin der

Warya inanmayacaksın o kaçamak sayesinde gece tuvalete çıktım bu sabah 87,8 çıktım keşke dedim şu tatlıyı Perşembe yeseydim
Topuklu ayakkabıya bayılıyorum ama vücut ağırlığı fazla olunca ayaklara eziyete dönüşüyor sadece birde bel fıtığım yüzünden pekde sık giyemiyorum yaa dün çok zor oldu o yüzden hala ayaklarda sızı var
Bir kilo vereyim göstercem o ayaklara patron kim

Bence afiyet şifa olsun yağ değil kas olsun
Ama bence sen karataycılara sor hala karatay yapıyorsan :44:

Kızlar bana müsaade çocuklarımın karnını doyurayım
Birde anne me gidicem gün var gelinim börekleri tatlıları yaptı bende salataları kendi diyetime uygun hazırlıycam . Birdeeeee bugün kuzularımdan ayrılcam 1 hafta görüşemeyiz. annemler elvankentte ben oran da
Gerçi çocuklar bu durumdan çok memnunlar gün boyu bilgisayar tv keyfi sabah patates kızartması akşam makarna
Kadını parmaklarında oynatıyorlar

benceeee dogum gunun ıcın ıncecık 1-2 catal yıyebılırsın ama ona gore ogunlerını ayarlayacaksın ertesı gun:))

yok canım yanlış anlamıyorum kırılmıyorumda seni seviyorum sarı karta da itiraz etmıyorum zaten , ancak tek sinirlendiğim nokta var oda sohbet sarmıyomu gelmek istemiyomusun tarzındaki yorumlar bu şekilde düşünmene üzüldüm açıkcası yaklaşık eylül ayından beri bu takımdayım çok sohbetler ettik yeri geldi dertlerimizi paylaştık son dönemlerde olan aksilikler yüzünden böyle düşünmen üzdü beni sadece..

günaydın kızlar hepinize iyi hafta sonları

kahvaltıyı hazırlayayım ben birazdan kociş kalkar.

bu arada dün tam anlamıyla cozuttum motivasyonum düştü ve ne bulduysam yedim 1 dilim pastada dahil buna ama bugunden itibaren eski düzenimi oturtmaya çalışıcam, çok şükür 3 gündür baş ağrılarımda geçti

oylemi canim..ben yanlismi okumusum
canim 1.degil.ilk 3 te olmaliyiz ki notamiz silinsin..
yarismanin kurucusu püsküüttür..kurallari takimlar oprtak alir,takip isini püsküüt yapar..her hafta rapor hazirlar o etapla ilgili ve bu raporda belirtir takimlarla ilgili sorunlari...
afiyet olsun canim..diyetisyen izin veridyse sorun yok
bu gün dinlen canimsin..uzat ayaklarini,ohh misss
günaydın canlar bugun pek kımse olmaz buralarda ben şimdl 3 mik leslıemı yapıcam gorusuruz
günaydin canim
kızlar bu arada dun 40 beden pantolon aldım ve hıc sıkmadan gıydım:)) cok mutluyummm
süper haber bu..daha kücük bedenlere sekercigim

canim ben her zaman paylasima bakmama ragmen o mesaji görmedim..sanirim gözden kacirmisim:26:
keske takimdada yazsaydiniz,benimde haberim olurdu

Âmin ay ınsallah ınsallah cok mutluyum dun aksam annemın dogum günüydü lezzetlı pastalar vardı ama veren yımedııımm:)))
tebrik ediyorum canim..süpersin
günaydin canim
Günaydın kızlar
günaydinn
bende seni seviyorum canimsin..kirdiysam özür dilerim..daha öncede dedigim gibi ben burda mesaj yazarken dogru kelimeyi bulmak icin savasiyorum resmen..türkcem o kadar iyi degil ve bazen söylemek istedigimle,yazdigim cok baska anlamlara gelebiliyor..kusura bakma canim öyle söylemek istemedim aslinda
günaydin canim..o zaman hemen 30 dk spor yap veya 15 dk trampolinde zipla

Günaydınnnn sevgili takımımm teyzemler anneannemi ziyarete gittiler hemen attım kendimi buraya

Kızlar dısarıdayım 1 kılo vermısım ( cok sukur sökülmeye başlayınca azaldı). Yazabılırmısınız

harikas şekercimmm tbrkler cnmmm

banucum tatlıcım dün hibüsküs aldım nasıl demliyorsun bende başlıyım

Sahgülcüm benim bitki fincanım var içi süzgeçli porselen 1 yemek kaşığı hibisküs koyuyorum üzerine sıcak su 2-3 dk. kapağını kapayım bekliyorum sonra süzgecini çıkarıp içiyorum fazla bekletince tadı acılaşıyor bitanem sende böyle yaparsın

2 hafta kurs yok evdeyım düzenli beslenip hedefim 2 haftada en az 3 kilo vermek yorulmayacagım için sporumuda yapabilicem bakalım inşallah planlarıma uyabılırım

inşallah uyabilirsin canımmm
evet helincim ev akşam fulldü dayımlarda cümbür cemaat geldi seviyorum ben kalabalık olmayı

Karatayın sopası yok bi yerde iyi olmuş bak sana uyarı gibi gelmiş yememişsin:13:

Arkadasim masallh sporlarina ozendim

bi m 26 nın altına düşsün hele biraz daha artıracağım şimdilik böyle her gün yapabileceğim şekilde yapıyorum tatlım gel beraber yapalım sende katıl bana

evet canım haklısın nazara geldik inşallah bu hafta toparlarız

aynen öyle cok pasif bir hafta gecirdik sonucta malum ortada biz boyle degildik gidip baska takimlari bile ayaga kaldirdik simdi bu durum bize yakismadi kizlar lutfennn su ölü topragini ustumuzden atalim

atalım atalım bende cepten paket yapayım evde olmadığım zamanlar rahat girebilirim

çok geçmiş olsun bluecum tek başına zor olacak senin için hayırlısıyla atlatırsınız ameliyatı inş allah yardımcın olsun bitanem

Yok öyle izin biz seni özleriz

kesinlikle birbirimize ihtiyacımız var biz kocaman bir aileyiz çünkü

Kefire başlamışsın Ahsencim

tavuk köy tavuğu değilse hiç yememeye çalış bence tatlım ama o kek mi hemde 2 dilim benmi yanlış görüyorum
Gecmisi bitirdm ama alinti yapamadim telden olmuyor. Kizlar pijama partisi yapalim bu aksam ya ne zamandir yapmiyoruz gorusuruz gece muck muck

tatlım 15 tatilde bizim gelen giden eksik olmaz güzel olur elbette gelen giden olmazsa katılabilirim inş

afiyetolsun canımmm karatayda tereyağı serbest olduğu için kızmıyorum
Kimsecikler yok kendim yazip kendim okuyorum bende sporumu yapmayi gidiyorum kustum

küsme küsme bitanemmmm

ohhh sefan olsun ne güzel yapmışsınız dışarı çıkmakla değişiklik olmuştur canım biraz nefes alabildin şükür
ne yersen ye ne olur paylaşmaya çalış bitanemmm

45 dakika yuruyusumu yaptim geldin ben mutlusu yok simdi

süpersin süper
ben bu gün spor yapmadim,dövün beni valla..hakediyom:18:

kaslarını dinelndirmişsindir sen yoksa yapardın kıyamayız biz sana ama bugün yap tabiki

Kaptanim annem aradi aksam 15 tatil girdi diye cocuklarimi toplayip manti yapip yiyelim dedi ben diyetteyim yemem dedim kuserim dedi evinde yap diyetini dedi ben ne yapayim simdi

fazla abartmadan ye bitanemm bir sonraki öğünü de dengeler ve spor yaparsan olur

haklisin dilekcigim..yarin spor yapmak farz oldu bana..yapmazsam büyük totolu kaptan diyin bana

Koca popolu kaptan koca popolu kaptan derim ama

ooooo ağır tahtik var valla
Kaptancigim aksamdan beri msj sayim 22 olmus goruyomus ben nekadan soz dinleyen bir yarismaciyim (kardesler yaparya biri yaramazlik yapinca digeri anasinin gozune girmek icin uslu soz dinleyen bir cocuk oluverir ya benimkide o hesap cok fenayim ya)

uslu çocuk seniiiiii

kendimi cok mühim bir zat gibi hissettim bir an..simardim yahu

öylesin zaten anlayışlı kibar sorumlu daha ne olsunn iyiki bzim kaptanımız sensin
Hergun tartilip yazabilirmiyim motive edecegini dusunuyorumda

dualarımız seninle bitanemm allah yardımcın olsun oğluşun ameliyatı atlattımı gelirsin inş

kaçamağı merak ettim ne yedinki gerçi diyetisyenin izin verdikten sonra sorun yok
günaydın canlar bugun pek kımse olmaz buralarda ben şimdl 3 mik leslıemı yapıcam gorusuruz

tünaydınnn uslu çocukk kolay gelsinnn
kızlar bu arada dun 40 beden pantolon aldım ve hıc sıkmadan gıydım:)) cok mutluyummm

oooo güle güle giy şekercimmm ne mutlu sana

Günaydın kızlar

Tünaydın Gazmemm

Oyumu kullanıyorum 2 çatalı geçmemek kaydıyla yiyebilirsin ayrıca diğer öğününde dengelemen lazım ve spor şart tabiii
şu uyarımıda yapayım karatayda şekere karşı bağımlılığını azaltmak için yemiyoruz biliyorsun bir kez tadarsan zinciri kırmış olursun seçim senin tatlım

Sende biraz dinlenirsin Şulem tam tatil yapacak desene annaeanneler kıyamıyor torunlara

Tünaydınnn canımmm 1 dilim pasta olmasaymış iyiymiş yaramasın inş ve son kaçamağın olsun bu haftaki doğru tramboline o zaman

özür kaptancımm paylaşımda görünce yazmıştım bir sorun olacaksa ben alırım sorumluluğu:26: haklısın takımda paylaşsaydım keşke

MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
1 yumurtalı menemen
1 çay bar ceviz
2 dilim peynir
8 zeytin
1 turp
1 tabak yeşillik
1 fincan hibisküs

ÖĞLE :
1 su bardağı kefir

AKŞAM:
1 kase işkembe çorbası
1 por kabak lazanya
salata
yoğurt
1 minik çikolata kaplı pişmaniye teyzem çok ısrar etti

SPOR
45 dk koşu bandında yürüyüş 10 dk twist 50 mekik 25 squat
SIVI:
2 lt limonlu tarçınlı su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi +1 kayısı
1 fincan siyah çay
1 fincan hibisküs
1 bardak kefir
takviye olarak omega 3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…