Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydınnnn sevgili takımımm teyzemler anneannemi ziyarete gittiler hemen attım kendimi buraya:16::16:

harikas şekercimmm tbrkler cnmmm:46:

Sahgülcüm benim bitki fincanım var içi süzgeçli porselen 1 yemek kaşığı hibisküs koyuyorum üzerine sıcak su 2-3 dk. kapağını kapayım bekliyorum sonra süzgecini çıkarıp içiyorum fazla bekletince tadı acılaşıyor bitanem sende böyle yaparsın:7:

inşallah uyabilirsin canımmm:29:

evet helincim ev akşam fulldü dayımlarda cümbür cemaat geldi seviyorum ben kalabalık olmayı :21::21:

Karatayın sopası yok :9::9: bi yerde iyi olmuş bak sana uyarı gibi gelmiş yememişsin:13:

bi m 26 nın altına düşsün hele biraz daha artıracağım şimdilik böyle her gün yapabileceğim şekilde yapıyorum tatlım gel beraber yapalım sende katıl bana:8::8::29:

:17: evet canım haklısın nazara geldik inşallah bu hafta toparlarız

atalım atalım bende cepten paket yapayım evde olmadığım zamanlar rahat girebilirim

çok geçmiş olsun bluecum tek başına zor olacak senin için hayırlısıyla atlatırsınız ameliyatı inş allah yardımcın olsun bitanem

Yok öyle izin biz seni özleriz:20::20:

kesinlikle birbirimize ihtiyacımız var biz kocaman bir aileyiz çünkü

Kefire başlamışsın Ahsencim :46:

tavuk köy tavuğu değilse hiç yememeye çalış bence tatlım ama o kek mi hemde 2 dilim benmi yanlış görüyorum:53::20::20:

tatlım 15 tatilde bizim gelen giden eksik olmaz güzel olur elbette gelen giden olmazsa katılabilirim inş

afiyetolsun canımmm:46: karatayda tereyağı serbest olduğu için kızmıyorum:29:

küsme küsme bitanemmmm :54::54:

ohhh sefan olsun ne güzel yapmışsınız dışarı çıkmakla değişiklik olmuştur canım biraz nefes alabildin şükür
ne yersen ye ne olur paylaşmaya çalış bitanemmm

:46::46::46:

kaslarını dinelndirmişsindir sen yoksa yapardın:29::29: kıyamayız biz sana ama bugün yap tabiki:54:

fazla abartmadan ye bitanemm bir sonraki öğünü de dengeler ve spor yaparsan olur

:9::9::9:

ooooo ağır tahtik var valla:6::6:

uslu çocuk seniiiiii:29::29:

öylesin zaten anlayışlı kibar sorumlu daha ne olsunn iyiki bzim kaptanımız sensin:38::38:

dualarımız seninle bitanemm allah yardımcın olsun oğluşun ameliyatı atlattımı gelirsin inş

kaçamağı merak ettim ne yedinki:27::27: gerçi diyetisyenin izin verdikten sonra sorun yok

tünaydınnn uslu çocukk:9::9: kolay gelsinnn

oooo güle güle giy şekercimmm ne mutlu sana :46::46:

Tünaydın Gazmemm:9::9:

Oyumu kullanıyorum 2 çatalı geçmemek kaydıyla yiyebilirsin ayrıca diğer öğününde dengelemen lazım ve spor şart tabiii
şu uyarımıda yapayım karatayda şekere karşı bağımlılığını azaltmak için yemiyoruz biliyorsun bir kez tadarsan zinciri kırmış olursun seçim senin tatlım:12::12:

Sende biraz dinlenirsin Şulem tam tatil yapacak desene annaeanneler kıyamıyor torunlara:32::32:

Tünaydınnn canımmm 1 dilim pasta olmasaymış iyiymiş yaramasın inş ve son kaçamağın olsun bu haftaki doğru tramboline o zaman:9:

özür kaptancımm paylaşımda görünce yazmıştım:17: bir sorun olacaksa ben alırım sorumluluğu:26: haklısın takımda paylaşsaydım keşke:4::4:

ne iyi yapmissin canim.her firsatta burdasin..ohh kalabaligi bende sviyorum ama 3 cocukla artik pek kabul edilmiyoruz
:60::60:

canimsin ne özrü:38:..sorumluluktan degil tatlim,dün arkadas listeyi getirdim,kardes takim diyince..bende haberim olmadigindan, takimlarimi karistirdilar acaba dedim:9:
yoksa baska biseyden degil..tabikiside sorun yok:16::54:

ne iyi yapmissin canim.her firsatta burdasin..ohh kalabaligi bende sviyorum ama 3 cocukla artik pek kabul edilmiyoruz
:60::60:

canimsin ne özrü:38:..sorumluluktan degil tatlim,dün arkadas listeyi getirdim,kardes takim diyince..bende haberim olmadigindan, takimlarimi karistirdilar acaba dedim:9:
yoksa baska biseyden degil..tabikiside sorun yok:16::54:

tam çıkış yaparken seni görüm canımmm tekrar girdim:9::9:

tşkler anlayışın için bitanemmm olsun bundan sonra bu gibi durumlarda takıma yazayımki hepimizin haberi olsunn:38:

pazardan istediğiniz bişey varmı:34:

Ben pazara gidiyorum kızlar özgür gezen tavuk yumurtam kalmamışşş:9::9:gidip alıp geleyim sonrada sporumu yaparım gerisi allah kerim :16::16:
görüsürüz canim..al özgür yumurtalarini..
bizede özgür yumurta geliyor..oturdugumuz binada bir adam satiyor..2 günde bir defa getiriyor 10 tane..biz yumurtayi cok yiyoruz galiba:17:

banucugum birde yogurt icin soracaktim,ne oldu yaptinmi..
ben dün nohut mayasini süzdüm ve kavanoza biraz ilik süt koydum..mayaladim..sanirim olmus,simdi dolaba koydum..aksama dogru onu süzüp tektat biraz sütle mayalayacagim..tutar heralde:44:
MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
1 yumurtalı menemen
1 çay bar ceviz
2 dilim peynir
8 zeytin
1 turp
1 tabak yeşillik
1 fincan hibisküs

ÖĞLE :
1 su bardağı kefir

AKŞAM:
1 kase işkembe çorbası
1 por kabak lazanya
salata
yoğurt
1 minik çikolata kaplı pişmaniye:20::20: teyzem çok ısrar etti:24::24:

SPOR
45 dk koşu bandında yürüyüş 10 dk twist 50 mekik 25 squat
SIVI:
2 lt limonlu tarçınlı su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi +1 kayısı
1 fincan siyah çay
1 fincan hibisküs
1 bardak kefir
takviye olarak omega 3
afiyet olsun canim..pismaniye iyi olmamis ama sen sporla yakmissindir onu:38:

görüsürüz canim..al özgür yumurtalarini..
bizede özgür yumurta geliyor..oturdugumuz binada bir adam satiyor..2 günde bir defa getiriyor 10 tane..biz yumurtayi cok yiyoruz galiba:17:

banucugum birde yogurt icin soracaktim,ne oldu yaptinmi..
ben dün nohut mayasini süzdüm ve kavanoza biraz ilik süt koydum..mayaladim..sanirim olmus,simdi dolaba koydum..aksama dogru onu süzüp tektat biraz sütle mayalayacagim..tutar heralde:44:

afiyet olsun canim..pismaniye iyi olmamis ama sen sporla yakmissindir onu:38:

4 . mayalamamdayım şükür bu sefer becerdim bitanemmmm harika oldu 6, mayalamadan sonra çok sütle mayalayacağımm

tutar neden tutmasın

ne şanslısın keşke bizede getiren olsa bizde her hafta 25 yumurta gidiyor gerçi biz 2 kişiyiz:9::9:

siz kalabalıksınız gayet normal bence

Warya inanmayacaksın o kaçamak sayesinde gece tuvalete çıktım bu sabah 87,8 çıktım keşke dedim şu tatlıyı Perşembe yeseydim :15:
Topuklu ayakkabıya bayılıyorum ama vücut ağırlığı fazla olunca ayaklara eziyete dönüşüyor sadece birde bel fıtığım yüzünden pekde sık giyemiyorum yaa dün çok zor oldu o yüzden hala ayaklarda sızı var
Bir kilo vereyim göstercem o ayaklara patron kim :37:
Tatlilarda yag orani fazla oldugu icin wc cikartiyor haklisin
Bence afiyet şifa olsun yağ değil kas olsun :16:
Ama bence sen karataycılara sor hala karatay yapıyorsan :44:
Evrt canim zinciri kirmamak lazimmis :(
Ayfer sen tam bi cadisin sener sen ha:D Alkah senin diline dusurmesin bu hafta bi kilo veremede bak ne ediyorum ben sana:p
Kim ben mi :1:
Kızlar bana müsaade çocuklarımın karnını doyurayım:56:
Birde anne me gidicem gün var gelinim börekleri tatlıları yaptı bende salataları kendi diyetime uygun hazırlıycam . Birdeeeee :25: bugün kuzularımdan ayrılcam 1 hafta görüşemeyiz. annemler elvankentte ben oran da :43:
Gerçi çocuklar bu durumdan çok memnunlar gün boyu bilgisayar tv keyfi sabah patates kızartması akşam makarna :52:
Kadını parmaklarında oynatıyorlar
Torun baldan tatlidir diye bosa dememisler
benceeee dogum gunun ıcın ıncecık 1-2 catal yıyebılırsın ama ona gore ogunlerını ayarlayacaksın ertesı gun:))

Banucumda bir iji catal demis ama oyle bir demis ki hadi sikiyorsa ye :18:

Kaptancim ben gordun sanmistim hic aklima gelmedi valla şöyle mek :44:

Hosbulgum banucum bende marketten aliyorum bi firmanin guvenilir olanini

Tatlilarda yag orani fazla oldugu icin wc cikartiyor haklisin

Evrt canim zinciri kirmamak lazimmis :(

Kim ben mi :1:

Torun baldan tatlidir diye bosa dememisler

Banucumda bir iji catal demis ama oyle bir demis ki hadi sikiyorsa ye :18:

Kaptancim ben gordun sanmistim hic aklima gelmedi valla şöyle mek :44:

Hosbulgum banucum bende marketten aliyorum bi firmanin guvenilir olanini

Aynen sekercım :)) bu arada koçişle 50 dakıka 3km yürüdük açık havada yemek sonrası kendımı cok aktıf hıssedıyorum suan :))

Bugnku menm
Ac karnina 1 brdk kefir 3 gunkurusu
Kahvlti sekrsz cy 1 cy brd kuruyms.bol marullu ve 1 hslnms yumurtali salata .10 ysl zeytn.biraz peynr 1 domats

İkindi ( arkadasima davtlydm) 1 kase salata 1 kucuck kase kisir
1 form cy
Aksm yok
2.5 lt su

menum
kahvaltı bol yesıllık 1,5 dılım cavdar ekmegı ,beyaz peynır,4zeytın ,bir tatlık.bal,bir t.k tereyağ
ara sutlu neskafe 3kayısı kurusu
ara 10 kuruyemıs bır muz
aksam yemegı bir kepce corba,1 tabak mantı ,tursu,salata,ayran
ara bol cay, bır bardak ayran
3 lt su, bir bardak bıtkı cayı
sabah 20 dakıka leslıe,aksam 30 dakıka tempolu yuruyus:8:

bugnku menm
ac karnina 1 brdk kefir 3 gunkurusu
kahvlti sekrsz cy 1 cy brd kuruyms.bol marullu ve 1 hslnms yumurtali salata .10 ysl zeytn.biraz peynr 1 domats

ikindi ( arkadasima davtlydm) 1 kase salata 1 kucuck kase kisir
1 form cy
aksm yok
2.5 lt su

cok ama cok az olmus

aynen sekercım :)) bu arada koçişle 50 dakıka 3km yürüdük açık havada yemek sonrası kendımı cok aktıf hıssedıyorum suan :))
ay ne guzel canım bende bayılırım dısarda yurumeye tek basımla yurursem kafayı bosatırım esımle yurursem konusa konusa terapı gıbı gelır bıze ama bu sıra pek fırstımız olmuyor
menüm
aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

kahvaltı
1 yumurtalı menemen
1 çay bar ceviz
2 dilim peynir
8 zeytin
1 turp
1 tabak yeşillik
1 fincan hibisküs

öğle :
1 su bardağı kefir

akşam:
1 kase işkembe çorbası
1 por kabak lazanya
salata
yoğurt
1 minik çikolata kaplı pişmaniye:20::20: Teyzem çok ısrar etti:24::24:

Spor
45 dk koşu bandında yürüyüş 10 dk twist 50 mekik 25 squat
sıvı:
2 lt limonlu tarçınlı su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi +1 kayısı
1 fincan siyah çay
1 fincan hibisküs
1 bardak kefir
takviye olarak omega 3
pismanıye ama sporla ucmustur o
günaydın kızlar hepinize iyi hafta sonları

kahvaltıyı hazırlayayım ben birazdan kociş kalkar.

Bu arada dün tam anlamıyla cozuttum motivasyonum düştü ve ne bulduysam yedim 1 dilim pastada dahil buna:37: Ama bugunden itibaren eski düzenimi oturtmaya çalışıcam, çok şükür 3 gündür baş ağrılarımda geçti
bol su ve kacamaksız dıyet yaparsan ıkı gunde yerlesmeden gıder o zararlı maddeler vucudundan canım

Back