- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınnnn sevgili takımımm teyzemler anneannemi ziyarete gittiler hemen attım kendimi buraya
harikas şekercimmm tbrkler cnmmm
Sahgülcüm benim bitki fincanım var içi süzgeçli porselen 1 yemek kaşığı hibisküs koyuyorum üzerine sıcak su 2-3 dk. kapağını kapayım bekliyorum sonra süzgecini çıkarıp içiyorum fazla bekletince tadı acılaşıyor bitanem sende böyle yaparsın
inşallah uyabilirsin canımmm
evet helincim ev akşam fulldü dayımlarda cümbür cemaat geldi seviyorum ben kalabalık olmayı
Karatayın sopası yokbi yerde iyi olmuş bak sana uyarı gibi gelmiş yememişsin:13:
bi m 26 nın altına düşsün hele biraz daha artıracağım şimdilik böyle her gün yapabileceğim şekilde yapıyorum tatlım gel beraber yapalım sende katıl bana
evet canım haklısın nazara geldik inşallah bu hafta toparlarız
atalım atalım bende cepten paket yapayım evde olmadığım zamanlar rahat girebilirim
çok geçmiş olsun bluecum tek başına zor olacak senin için hayırlısıyla atlatırsınız ameliyatı inş allah yardımcın olsun bitanem
Yok öyle izin biz seni özleriz
kesinlikle birbirimize ihtiyacımız var biz kocaman bir aileyiz çünkü
Kefire başlamışsın Ahsencim
tavuk köy tavuğu değilse hiç yememeye çalış bence tatlım ama o kek mi hemde 2 dilim benmi yanlış görüyorum
tatlım 15 tatilde bizim gelen giden eksik olmaz güzel olur elbette gelen giden olmazsa katılabilirim inş
afiyetolsun canımmmkaratayda tereyağı serbest olduğu için kızmıyorum
küsme küsme bitanemmmm
ohhh sefan olsun ne güzel yapmışsınız dışarı çıkmakla değişiklik olmuştur canım biraz nefes alabildin şükür
ne yersen ye ne olur paylaşmaya çalış bitanemmm
kaslarını dinelndirmişsindir sen yoksa yapardınkıyamayız biz sana ama bugün yap tabiki
fazla abartmadan ye bitanemm bir sonraki öğünü de dengeler ve spor yaparsan olur
ooooo ağır tahtik var valla
uslu çocuk seniiiiii
öylesin zaten anlayışlı kibar sorumlu daha ne olsunn iyiki bzim kaptanımız sensin
dualarımız seninle bitanemm allah yardımcın olsun oğluşun ameliyatı atlattımı gelirsin inş
kaçamağı merak ettim ne yedinkigerçi diyetisyenin izin verdikten sonra sorun yok
tünaydınnn uslu çocukkkolay gelsinnn
oooo güle güle giy şekercimmm ne mutlu sana
Tünaydın Gazmemm
Oyumu kullanıyorum 2 çatalı geçmemek kaydıyla yiyebilirsin ayrıca diğer öğününde dengelemen lazım ve spor şart tabiii
şu uyarımıda yapayım karatayda şekere karşı bağımlılığını azaltmak için yemiyoruz biliyorsun bir kez tadarsan zinciri kırmış olursun seçim senin tatlım
Sende biraz dinlenirsin Şulem tam tatil yapacak desene annaeanneler kıyamıyor torunlara
Tünaydınnn canımmm 1 dilim pasta olmasaymış iyiymiş yaramasın inş ve son kaçamağın olsun bu haftaki doğru tramboline o zaman
özür kaptancımm paylaşımda görünce yazmıştımbir sorun olacaksa ben alırım sorumluluğu:26: haklısın takımda paylaşsaydım keşke
![]()
ne iyi yapmissin canim.her firsatta burdasin..ohh kalabaligi bende sviyorum ama 3 cocukla artik pek kabul edilmiyoruz
canimsin ne özrü..sorumluluktan degil tatlim,dün arkadas listeyi getirdim,kardes takim diyince..bende haberim olmadigindan, takimlarimi karistirdilar acaba dedim
yoksa baska biseyden degil..tabikiside sorun yok![]()
görüsürüz canim..al özgür yumurtalarini..Ben pazara gidiyorum kızlar özgür gezen tavuk yumurtam kalmamışşşgidip alıp geleyim sonrada sporumu yaparım gerisi allah kerim
![]()
afiyet olsun canim..pismaniye iyi olmamis ama sen sporla yakmissindir onuMENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI
1 yumurtalı menemen
1 çay bar ceviz
2 dilim peynir
8 zeytin
1 turp
1 tabak yeşillik
1 fincan hibisküs
ÖĞLE :
1 su bardağı kefir
AKŞAM:
1 kase işkembe çorbası
1 por kabak lazanya
salata
yoğurt
1 minik çikolata kaplı pişmaniyeteyzem çok ısrar etti
SPOR
45 dk koşu bandında yürüyüş 10 dk twist 50 mekik 25 squat
SIVI:
2 lt limonlu tarçınlı su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi +1 kayısı
1 fincan siyah çay
1 fincan hibisküs
1 bardak kefir
takviye olarak omega 3
tam çıkış yaparken seni görüm canımmm tekrar girdim
tşkler anlayışın için bitanemmm olsun bundan sonra bu gibi durumlarda takıma yazayımki hepimizin haberi olsunn
pazardan istediğiniz bişey varmı![]()
Görüsürüz canim..bende 3 numarayi uyutayim,yemegimi hazirlayayim bariyağmur yağmadan gidip geleyim ben en iyisi cici bakın kendinize![]()
görüsürüz canim..al özgür yumurtalarini..
bizede özgür yumurta geliyor..oturdugumuz binada bir adam satiyor..2 günde bir defa getiriyor 10 tane..biz yumurtayi cok yiyoruz galiba
banucugum birde yogurt icin soracaktim,ne oldu yaptinmi..
ben dün nohut mayasini süzdüm ve kavanoza biraz ilik süt koydum..mayaladim..sanirim olmus,simdi dolaba koydum..aksama dogru onu süzüp tektat biraz sütle mayalayacagim..tutar heralde:44:
afiyet olsun canim..pismaniye iyi olmamis ama sen sporla yakmissindir onu![]()
ekrandan uzatabilme imkani olsa isterdim bol yesillik ama yok maalesef![]()
Tatlilarda yag orani fazla oldugu icin wc cikartiyor haklisinWarya inanmayacaksın o kaçamak sayesinde gece tuvalete çıktım bu sabah 87,8 çıktım keşke dedim şu tatlıyı Perşembe yeseydim
Topuklu ayakkabıya bayılıyorum ama vücut ağırlığı fazla olunca ayaklara eziyete dönüşüyor sadece birde bel fıtığım yüzünden pekde sık giyemiyorum yaa dün çok zor oldu o yüzden hala ayaklarda sızı var
Bir kilo vereyim göstercem o ayaklara patron kim![]()
Evrt canim zinciri kirmamak lazimmisBence afiyet şifa olsun yağ değil kas olsun
Ama bence sen karataycılara sor hala karatay yapıyorsan :44:
Kim ben miAyfer sen tam bi cadisin sener sen haAlkah senin diline dusurmesin bu hafta bi kilo veremede bak ne ediyorum ben sana
![]()
Torun baldan tatlidir diye bosa dememislerKızlar bana müsaade çocuklarımın karnını doyurayım
Birde anne me gidicem gün var gelinim börekleri tatlıları yaptı bende salataları kendi diyetime uygun hazırlıycam . Birdeeeeebugün kuzularımdan ayrılcam 1 hafta görüşemeyiz. annemler elvankentte ben oran da
Gerçi çocuklar bu durumdan çok memnunlar gün boyu bilgisayar tv keyfi sabah patates kızartması akşam makarna
Kadını parmaklarında oynatıyorlar
benceeee dogum gunun ıcın ıncecık 1-2 catal yıyebılırsın ama ona gore ogunlerını ayarlayacaksın ertesı gun:))
Tatlilarda yag orani fazla oldugu icin wc cikartiyor haklisin
Evrt canim zinciri kirmamak lazimmis![]()
Kim ben mi
Torun baldan tatlidir diye bosa dememisler
Banucumda bir iji catal demis ama oyle bir demis ki hadi sikiyorsa ye :18:
Kaptancim ben gordun sanmistim hic aklima gelmedi valla şöyle mek :44:
Hosbulgum banucum bende marketten aliyorum bi firmanin guvenilir olanini
Canim gorusuruz sonra bende anneme gidicem bugun bizde keciorende oturuyoruz gorusuruz insaallah bigun
aaa cidden mi? Bilmiyordum görüşelim tabii istanbulluların buluştuğu gün bizde burda toplanalım bence:))
bugnku menm
ac karnina 1 brdk kefir 3 gunkurusu
kahvlti sekrsz cy 1 cy brd kuruyms.bol marullu ve 1 hslnms yumurtali salata .10 ysl zeytn.biraz peynr 1 domats
ikindi ( arkadasima davtlydm) 1 kase salata 1 kucuck kase kisir
1 form cy
aksm yok
2.5 lt su
ay ne guzel canım bende bayılırım dısarda yurumeye tek basımla yurursem kafayı bosatırım esımle yurursem konusa konusa terapı gıbı gelır bıze ama bu sıra pek fırstımız olmuyoraynen sekercım :)) bu arada koçişle 50 dakıka 3km yürüdük açık havada yemek sonrası kendımı cok aktıf hıssedıyorum suan :))
pismanıye ama sporla ucmustur omenüm
aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
kahvaltı
1 yumurtalı menemen
1 çay bar ceviz
2 dilim peynir
8 zeytin
1 turp
1 tabak yeşillik
1 fincan hibisküs
öğle :
1 su bardağı kefir
akşam:
1 kase işkembe çorbası
1 por kabak lazanya
salata
yoğurt
1 minik çikolata kaplı pişmaniyeTeyzem çok ısrar etti
Spor
45 dk koşu bandında yürüyüş 10 dk twist 50 mekik 25 squat
sıvı:
2 lt limonlu tarçınlı su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi +1 kayısı
1 fincan siyah çay
1 fincan hibisküs
1 bardak kefir
takviye olarak omega 3
bol su ve kacamaksız dıyet yaparsan ıkı gunde yerlesmeden gıder o zararlı maddeler vucudundan canımgünaydın kızlar hepinize iyi hafta sonları
kahvaltıyı hazırlayayım ben birazdan kociş kalkar.
Bu arada dün tam anlamıyla cozuttum motivasyonum düştü ve ne bulduysam yedim 1 dilim pastada dahil bunaAma bugunden itibaren eski düzenimi oturtmaya çalışıcam, çok şükür 3 gündür baş ağrılarımda geçti
allah izin verirse goruselım canım cok sevınırım![]()