Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Doktorcm senle aynyiz ya.yoksa biz kardesmiyiz.....
Bu hafta ben de bazi gunlr yazmdm yazamadim.
Bu hafta dikkat edeyim ins

Kızlar çok sağolun geçmiş olsun dilekleriniz için..
Kaptancım sarı kartımı sildiğin için de çok teşekkür ederim, aklım hep oğlumda Pazartesi hemen doktora götüreceğim trdeki doktor da ameliyat derse annem gelecek eşim gelemiyor zor günler brni bekliyor dualarınızı istiyorum..
Şubat'ın ortasında listeye döneceğim ama her fırsatta yaZacağım öpüyorum hepinizi..

Güle güle git,güle güle gel canim...dualarim seninle,insallah oglusunda sagligina kavusur cabucak

Yok şekerim "biliyorum" dedim sen orda gerilmiştin herhalde o yüzden yazdım hatta...takım kuralları olarak ilk gün söylemiştin. ama işyerindeyken giriş benim için çok sıkıntılı tam açıp bir şey okuyacak oluyorum biri geliyor ekranı indiriyorum öyle kalıyor yada iş dışında bir sayfa açmak dikkat çekici olabiliyor ... haa ama kimi zamanda rahat oluyor katılıyorum

Nasıl hemen gaza gelmiştim ama diğer takımlara cızlamaya hazırlnaıyormuşum. Sarı kart almıştım yaa o heyecan ve coşkuyla demekki saracakmışım
Hayır şunu merak ettim de yazdım birde bunu kaptanlar mı takip ediyor yoksa başka bir takip eden mi var da nota denen şeyi veriyor? Birde 1. Olmazsak ne olacak ?

23 Ocak Perşembe
Sabah
75 gr Çavdar ekmek ile sandviç ( az zeytin ezmesi,az peynir, domates biber)
Öğle
yoğurt çorbası
2 yk pilav 2 yk kadar etli patates yemeği
salata
Ara
2 haşhaşlı galeta, 5-6 fındık
Ara 5-6 fındık
Akşam 120 gr köfte domates biber soğan, tırnak pide yarım (50 gr)
Ara Sütlü mistik çay
3 lt su
Beyaz çay

24 Ocak
Sabah
1 yumurta ile Yağsız omlet
1 dilim ekmek

Ara
5 fındık

Öğle
Çorba
4 yk barbunya

Ara
20 gr leblebi

Akşam
Kuzu şiş salata

Ara
Kaçamak (ne olduğunu yazmayım diyetisyene sorup yedim)

Ne yorucu bir gündü yaaa ayaklarımın sızısından uyuyamıyorum resmen!
Topuklu ayakkabı gitmiştim bu kiloya
Akşamda bir iş yemeği bir dg vardı eve geldiğinde saat yarımdı çocukları anneme bırakıcam sabah onlara 1 haftalık çanta hazırladım ama iyice dağıldım

rabbım yardımcınız olsun tatlım saglıklı bır sekılde gerı donun hayırlısyla ınsallah

Bende sizler olmasa coktan cozuturdum sizler benim icin buyuk nimetsiniz Allah razi olsun sizlerden bir beden kucuk kiyafet aldim gecen kendime cunku eminim sizin desteginizle yavasta olsa kilomu verecegime
Tabi ki vereceksin en azindan artik kacamaklarina bahaneler uretmiyorsun
Ilk baslarda sener sen misali yedim ama niye yedim bi sor modundaydin
Ne demek canim yeter ki takinlar kapanmasin malesef ben bu sureci yasadim izinden bi dondum ki takim sallanmis. Sen sahip cikarsin takima eminim ve suan gayet iyi gidiyorsunuz zaten
Ahsennnnn nasil yani sen karatay kekimi yapip yedin yoksa normal kek mi karatayda ne isi var kiz kekin hemde iki dilim
Hosgeldin toplingcigim bencede cok guzel bir uygulama sizde takimda uygulayin.canim kaptanim ve erigim cok ilgilenmuslerdir 5 takimla sagolsunlar simdi maasallah cogaldiniz Allahim azaltmasin birdaha
Eda da vardi eda da

Diyorum niye sorun olmus bal kac kere yazmissiniz menude fark ettim tatli kasigiymis bende diyorum iki cay kasigondan ne olacak
Ohh allah devamini getirsin morelin duzelmis bak rahatlamissin canim cok sevindim.
Ama menulerini paylasmamanada uzuldum cunku belki biz seni uyarip daha cok kacamagi engellerdik de daha cok kilo verirdin neyse hadi bu defalik olsun affedelim seni bi ta paylasmamazlik yapma olur mu

Birinci oldugumuzda bir nota siliniyor olamazsak ve bir nota daha hazirlarsak kilo bildirimlerini bizim takim hazirliyor ceza olarak herkes bildiriyor duzenleniyor ya paylasimda haa iste onu cezali takim yapiyor. Normalde her takimin bi haftasi var ama ceza alanlardan normal takimlsra pek sira gelniyor

Gule gule canim hayirli ve mutlu haberlerle don inşallah
Doktorcm senle aynyiz ya.yoksa biz kardesmiyiz.....
Bu hafta ben de bazi gunlr yazmdm yazamadim.
Bu hafta dikkat edeyim ins

Ahsen demek siz kardessiniz haa demek menu yok haa al sana

Bu yorgunlukta su diyetisyenden aldigin (ki bir kadrh alkole yada sutlu tatliya izin vermistir) kacamagi eritmissindir bu seneye kadar topuklu olumdu inat ettim bu sene aliscam diye ve alistim . Yoksa normde gitmeyip toplantida giyince sunum boyunca ayaklarim olup olup diriliyordu. Ayrica kadin her kiloda topuklu goyer bakimli olur .
günaydın canlar bugun pek kımse olmaz buralarda ben şimdl 3 mik leslıemı yapıcam gorusuruz
Ben burdayim burdaaa

Helincim valla cok acik konusuyum aldik tatlıya bakarken icim aciyo resmen bi taraftanda tarti var ertesi gune iste irademle hic bu kadar savasmamistim bi cataldan bisi olmaz dedi ic ses ama isaretler mi desem ne desem bilmem nasip olmadi o catal bile. Oxur dilerim dysunmekte yapmsk kadar basarisizlik gostergesi :18:

Sey kaptancim paylasim alaninda toplight 5 takimin kardesi olmadigini ve istersek vizim takimin kardesi olmamizi istemistide banucum da kaptan yardimcisi olarak seve seve demisti

Ee kaptan bu hafta rakibimsin ona gore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…