Ahsenim hadi bakalim nesine giriuon iddaya
Gorcez bakalum cnmOrtalik kizişşin ozaman bu hafta rakibelirim kaptan ve ahsen korkun benden
Hergun tartilip yazabilirmiyim motive edecegini dusunuyorumda
kızlar paylaşım konusunda bende menülerimi paylaşmada zorlanıyorum.okadar düzensiz ki.son zamanlarda hayatımdaki zor zamanlar diyetimede yansıdı tek yapabildiğim dengelemeye çalışmak.cok şükür almadım hatta verdim.ama abuk sabuk menüleride yazasım gelmiyor.hem sizi olumsuz etkileme açısından hemde olumsuz bir yorum olsaydı eminim kendime güvenimi kaybederdim.
dün eşimede söyledim kendimi hiç gevşeyemeyen lastik gibi gergin hissediyorum.oda saolsun bugün beni kırmadı iişten çıkıp gezdik.kuzularıma hediyeler aldık.
başlamısken ve güzel bir yol almışken bu işi bitirip kilolarımdan kurtulmaya kararlıyım.elimden geldiğince burdayım önerilere ve eleştirilerede açığım
Güle güle git,güle güle gel canim...dualarim seninle,insallah oglusunda sagligina kavusur cabucakKızlar çok sağolun geçmiş olsun dilekleriniz için..
Kaptancım sarı kartımı sildiğin için de çok teşekkür ederim, aklım hep oğlumda Pazartesi hemen doktora götüreceğim trdeki doktor da ameliyat derse annem gelecek eşim gelemiyor zor günler brni bekliyor dualarınızı istiyorum..
Şubat'ın ortasında listeye döneceğim ama her fırsatta yaZacağım öpüyorum hepinizi..
sulecigim profilinden saydim..simdi sen söyleyince tekrar baktim 30 cikti..1 eksik saymisim kusura bakma...
ayin 17 sinden 23 üne kadar olanlari saydim ve sadece 3.takim olanlari saydim..
canim bu arada senin sari kartini iptal ediyorum,bu hafta bas agrindan ekrana bakamadigini yazmistin..benim düsüncesizligim olmus kusura bakma ama lütfen daha fazla gelmeye gayret göster...Ve unutmadan öglene kadar bildirim olmasi gerektigini bilmedigini yazmissin..oysaki takima ilk katilmak istediginde diger kurallarla birlikte onayina sunmustuk..sende kabul ettigini söylemistin..sanirim unutmussun...
blue canimsin cok gecmisolsun...cok üzüldüm gercekten..canim seninde sari kartini iptal ediyorum..sende kusura bakma..ben sayarken oglusunun rahatsizligini unuttum tamamen..insallah cabucak iyilesir pasan
Evet canim malesef
Canik cok gecmis olsun birde turkiyede baksinlar bakalim gervekten ameliyatlik birsey mi ayy yavrum kucucuk cocukta fitik mi olurmus rabbim acil sifa versin sen edersin canim icini ferah tut rabbim yardimcin olsun
Amin inşallah aratmaz rabbim cekemiyecegimiz dert vermesin
Bebis bende saydim 35 i geçmişsin ama kaptan gelince bakar dogrusuna sonucta biz fasulyeyiz o patron
Canim notayi kg verme ortamamiz % 0, 30 un altinda kaldigi icin aldik haftaya birinci olursak silinir notamiz ki biz birinco oluruz dimi kizlar
Msj konusuna gelince evet ne kadar katilim o kadar destek ve o kadar basari katilim azligi zamanla takimlarin kapanmasina uyelerin ayrilmasina sebep oluyor . Diger takimlarin iyi yonlerini alip kulagimiza kupe yapiyoruz fakat kotu yonlerini hic gormuyoruz tmm mi canim grup basarisinin sirri bu .
Ayrica paylasim az ben genelde malum aksam giremiyirum ya bi bakardim gecmisin icinden cikamazdim ama simdi gecmis uc sayfa. Hersey bizim icin tabi ki tum sosyalligimizi isimizi gucumuzu birakip msj yazalim demiyoruz olay belli gunde bes msk gunaydin iyi geceler desek kaldi uc mssj onun biri menu kaldi iki onuda doldurur zaten insan
Sahgulcum ne demek hastaneye yada misafirinde izin almak
Herkes ozel isinde izin alsa takimda kimse kalmaz kiz .ayrica yilda 6 defa en az iki hafta olmak uzere izin hakki var buda zaten 12 hafta eder.4 ay bizi ozlemiycen mi
Hergun tartilip yazabilirmiyim motive edecegini dusunuyorumda
Kızlar çok sağolun geçmiş olsun dilekleriniz için..
Kaptancım sarı kartımı sildiğin için de çok teşekkür ederim, aklım hep oğlumda Pazartesi hemen doktora götüreceğim trdeki doktor da ameliyat derse annem gelecek eşim gelemiyor zor günler brni bekliyor dualarınızı istiyorum..
Şubat'ın ortasında listeye döneceğim ama her fırsatta yaZacağım öpüyorum hepinizi..
Tabi ki vereceksin en azindan artik kacamaklarina bahaneler uretmiyorsunBende sizler olmasa coktan cozuturdum sizler benim icin buyuk nimetsiniz Allah razi olsun sizlerden bir beden kucuk kiyafet aldim gecen kendime cunku eminim sizin desteginizle yavasta olsa kilomu verecegime
Ne demek canim yeter ki takinlar kapanmasin malesef ben bu sureci yasadim izinden bi dondum ki takim sallanmis. Sen sahip cikarsin takima eminim ve suan gayet iyi gidiyorsunuz zateniyi akşamlar kızlar burada mesajlarda da sarı kart olayı varmış bu çok güzelmiş bizim takımda da bunu uygulamak lazım
bu arada 5. takım olarak sizlere çok şey borçluyuz iyi ki varsınız teşekkürler 3. takım
Ahsennnnn nasil yani sen karatay kekimi yapip yedin yoksa normal kek mi karatayda ne isi var kiz kekinBugnku menum
Kahvlti sekrsz cy.1 cy brd kuruyms.1 yumrtli maydanozlu omlet.10 yesil zytn.birz peynr domates
Ara turk kahvesi
Ogle 1 su brd kefir
İkindi 2 tarcnli yesil cy 2 ince dilim kek .
Aksm 1 brd ayrn
1 kuck kase tarhana corb
Kucuk tabk tavuk donr bol maudanozlu soganli
Koca tabk salata
2.5 lt su uyuyana kadr 3 lt yapmaya clsirm
Eda da vardi eda daHosgeldin toplingcigim bencede cok guzel bir uygulama sizde takimda uygulayin.canim kaptanim ve erigim cok ilgilenmuslerdir 5 takimla sagolsunlar simdi maasallah cogaldiniz Allahim azaltmasin birdaha
sabah 7.30kucuk muz yarım elma (okula gıdecektım ne zaman kahvaltı yapıcagımı bılemedıgım ıcın yedım
kahvaltı 3dılım cavdar,bir dilim beyaz peynır 2,3 catal yumurta,4 zeytın,bol yesıllık,1tatlı kasıgı tereyag,2tatlı kası bal
öğle,bir kase yogurt bir kase brokolı haslanmıs ,bir kase salata
ara 1avuc kuruyemıs
akşam bir tabak pırasa,kırmızı lahana salatası
arasutlu neskafe
2 b.bardak bitki cayı,3 lt su 45 dakıka yuruyus
Ohh allah devamini getirsin morelin duzelmis bak rahatlamissin canim cok sevindim.kızlar paylaşım konusunda bende menülerimi paylaşmada zorlanıyorum.okadar düzensiz ki.son zamanlarda hayatımdaki zor zamanlar diyetimede yansıdı tek yapabildiğim dengelemeye çalışmak.cok şükür almadım hatta verdim.ama abuk sabuk menüleride yazasım gelmiyor.hem sizi olumsuz etkileme açısından hemde olumsuz bir yorum olsaydı eminim kendime güvenimi kaybederdim.
dün eşimede söyledim kendimi hiç gevşeyemeyen lastik gibi gergin hissediyorum.oda saolsun bugün beni kırmadı iişten çıkıp gezdik.kuzularıma hediyeler aldık.
başlamısken ve güzel bir yol almışken bu işi bitirip kilolarımdan kurtulmaya kararlıyım.elimden geldiğince burdayım önerilere ve eleştirilerede açığım
Nasıl hemen gaza gelmiştim amadiğer takımlara cızlamaya hazırlnaıyormuşum. Sarı kart almıştım yaa o heyecan ve coşkuyla demekki saracakmışım
Hayır şunu merak ettim de yazdım birde bunu kaptanlar mı takip ediyor yoksa başka bir takip eden mi var da nota denen şeyi veriyor? Birde 1. Olmazsak ne olacak ?
Gule gule canim hayirli ve mutlu haberlerle don inşallahKızlar çok sağolun geçmiş olsun dilekleriniz için..
Doktorcm senle aynyiz ya.yoksa biz kardesmiyiz.....
Bu hafta ben de bazi gunlr yazmdm yazamadim.
Bu hafta dikkat edeyim ins
23 Ocak Perşembe
Sabah
75 gr Çavdar ekmek ile sandviç ( az zeytin ezmesi,az peynir, domates biber)
Öğle
yoğurt çorbası
2 yk pilav 2 yk kadar etli patates yemeği
salata
Ara
2 haşhaşlı galeta, 5-6 fındık
Ara 5-6 fındık
Akşam 120 gr köfte domates biber soğan, tırnak pide yarım (50 gr)
Ara Sütlü mistik çay
3 lt su
Beyaz çay
24 Ocak
Sabah
1 yumurta ile Yağsız omlet
1 dilim ekmek
Ara
5 fındık
Öğle
Çorba
4 yk barbunya
Ara
20 gr leblebi
Akşam
Kuzu şiş salata
Ara
Kaçamak (ne olduğunu yazmayım diyetisyene sorup yedim)
Bu yorgunlukta su diyetisyenden aldigin (ki bir kadrh alkole yada sutlu tatliya izin vermistir) kacamagi eritmissindir bu seneye kadar topuklu olumdu inat ettim bu sene aliscam diye ve alistim . Yoksa normde gitmeyip toplantida giyince sunum boyunca ayaklarim olup olup diriliyordu. Ayrica kadin her kiloda topuklu goyer bakimli olur .Ne yorucu bir gündü yaaa ayaklarımın sızısından uyuyamıyorum resmen!
Topuklu ayakkabı gitmiştim bu kiloya
Akşamda bir iş yemeği bir dg vardı eve geldiğinde saat yarımdı çocukları anneme bırakıcam sabah onlara 1 haftalık çanta hazırladım ama iyice dağıldım
Ben burdayim burdaaagünaydın canlar bugun pek kımse olmaz buralarda ben şimdl 3 mik leslıemı yapıcam gorusuruz
tesekkür ederim canim
ilahi adalet..sen bizi cheskekle aldatacaktin ha..bide bu gün kilo almis olarak cikardin...cok üzüldüm valla
merhabalar lucicigim..yardimciligin hayirli olsun..
kardesmi olmusuz,ne ara olmusuz,benim haberim niye yok
edacigim halletmis canim..ben gündüz yoktum,geldigimdede halledilmisti
hemen atiyorum canim..
herkes menü paylasacak mecbur..paylasmayana spor cezasi verelim
atalim canimsin:13:
canim istersen sana mesajlarin kopyasini,tarihleriyle gönderebilirim..30 dan fazla mesaj yok..keske olsa ama yok valla
evet nota aldik
yok canimsin estafrullah..ben kim patronluk kim
defalarca saydim ama 30 cikiyor..17 den 23 e kadar olanlar..baskasi degil ama..
canim katilim icin yazdiklarina sonuna kadar katiliyorum..5 mesaj nedirki
bol kalori yakmalar canim
Allah sendende razi olsun canim..amacimiz birbirimize destek olmak zaten..
Kaptanligin hayirli olsun toplight cigim
ne güzel bir mesaj bu cnimsin...ne borcu üyelerimizden birinin bile azcik faydasi olduysa ne mutlu bize
ne güzel yazmissin dilekcigim..klavyene saglik
bende varim rakiben olabilirim yani
ne güzel canim..kocaman aferim yakisikliya...
bizimkide iyi canim simdilik..sonradan cozutmazssa,böyle giderse iyi bir okula gider 5.sinifta
cok güzel,darisi daha kücük bedenlere insallah
canim yapalim bi ara,kizlarlada konusup müsait bir zaman ayarlayalim
afiyet olsun canim..2 t.k bal gözümü tirmaladi bir tek..canim cig köfte istedi simdi,olsada bakissak
cocuklari anca uyutup geldim ama ben
canim ne güzel esinle disari cikmissiniz,kafani dagitmissindir
doktorcugum ne olursa olsun,ne yersek yiyelim menülerimizi paylasalim lütfen..sen paylasmadigin zaman daha az kalori almiyorsun
hem burdaki yorumlar,olumlu yada olumsuz bizi kamciliyor bence..
yok canim senin güvenin öyle kolay kolay kaybolmaz..o kadar sikinti atlatmissin,birkac kici kirik kilomu güvenini kaybettirecekmis..hayatta inanmam
kızlar bu arada dun 40 beden pantolon aldım ve hıc sıkmadan gıydım:)) cok mutluyummm
Hadi canim darısı 38 in başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?