Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar
İstanbul'da felaket bir yağmur var ama yağmur vız geldi işe yürüyerek geldim yarım saat hızlı tempoda yürüyüşümü yaptım.
Ofise geldim mailleri bir açtım Çinli kadınn bana yine Gazme demiş yaabi öğretemedim şuna ismimi
![]()
Günaydın kızlar
İstanbul'da felaket bir yağmur var ama yağmur vız geldi işe yürüyerek geldim yarım saat hızlı tempoda yürüyüşümü yaptım.
Ofise geldim mailleri bir açtım Çinli kadınn bana yine Gazme demiş yaabi öğretemedim şuna ismimi
![]()
günaydın canlar bugun pek kımse olmaz buralarda ben şimdl 3 mik leslıemı yapıcam gorusuruz![]()
Âmin ay ınsallah ınsallah cok mutluyum dun aksam annemın dogum günüydü lezzetlı pastalar vardı ama veren yımedııımm:)))
Gunaydin sulemmmGünaydın kızlar![]()
Gazmejim ay pardon gamzejim
:111:
Ankara'da da puslu bir hava var hiç sevmiyorum kapalı havaları keşke burda da hafif yağmur yağsa yada kar yağsa :))
Gerçi yakında bu günleri ararım![]()
Bu yorgunlukta su diyetisyenden aldigin (ki bir kadrh alkole yada sutlu tatliya izin vermistir) kacamagi eritmissindir bu seneye kadar topuklu olumdu inat ettim bu sene aliscam diye ve alistim . Yoksa normde gitmeyip toplantida giyince sunum boyunca ayaklarim olup olup diriliyordu. Ayrica kadin her kiloda topuklu goyer bakimli olur .
Ben burdayim burdaaa
Helincim valla cok acik konusuyum aldik tatlıya bakarken icim aciyo resmen bi taraftanda tarti var ertesi gune iste irademle hic bu kadar savasmamistim bi cataldan bisi olmaz dedi ic sesama isaretler mi desem ne desem bilmem nasip olmadi o catal bile. Oxur dilerim dysunmekte yapmsk kadar basarisizlik gostergesi :18:
Sey kaptancim paylasim alaninda toplight 5 takimin kardesi olmadigini ve istersek vizim takimin kardesi olmamizi istemistide banucum da kaptan yardimcisi olarak seve seve demisti
Ee kaptan bu hafta rakibimsin ona gore
Aa pastalar uff kizlar bu hafta benim dogumgunum ve evlenme gunum yani 29 ve 30 ocak tabi biz iki kutlamayi bi arada iki ayri hediye ile yapiyoruz cok fenayim eee benim bi ince dilim pastamdan yeme hakkin olacsk mi :26: oylamaya sunuyorum
Gunaydin sulemmm
Aahh vaktim olsa iste olmasamds ben sisli havada da da yagmurdada da kardada yururum garip ki sisli havalarida severim ssdece kuru ayazi pek sevmiyorum bu yuzden kurt gibisin der arkadasim sisi yagmuru kari seviyosun ne bicimsin der![]()
Canim gorusuruz sonra bende anneme gidicem bugun bizde keciorende oturuyoruz gorusuruz insaallah bigun
Aa pastalar uff kizlar bu hafta benim dogumgunum ve evlenme gunum yani 29 ve 30 ocak tabi biz iki kutlamayi bi arada iki ayri hediye ile yapiyoruz cok fenayim eee benim bi ince dilim pastamdan yeme hakkin olacsk mi :26: oylamaya sunuyorum
Gunaydin sulemmm
Aahh vaktim olsa iste olmasamds ben sisli havada da da yagmurdada da kardada yururum garip ki sisli havalarida severim ssdece kuru ayazi pek sevmiyorum bu yuzden kurt gibisin der arkadasim sisi yagmuru kari seviyosun ne bicimsin der![]()
Seker kuzim bu hafta boyle deniyim bakalim sabah tartildim 73.4 yani sabit
sahgülcügüm amacim kimseyi kirmak degil..sakin beni yanlis anlama...
benimde bir günüm bir günümü tutmuyor,digerininde..herkesin mutlaka vardir bir sorunu..amacimiz burayi ayakta tutmaksa bunun icin 35 mesaji cok görmeyelim..
benim söylemek istedigim son gün 15 mesaj yazabiliyorken kalan 6 günde 20 mesaj yazmissin..yani aksamlarida olsa günlük 5 mesajini doldurabilirsin demek istiyorum..bende gün icinde pek gelemesemde aksam telafi etmeye calisiyorum...
bu hafta herkesin bir isi cikti ve sonuc ortada..biz birbirimiz olmadan yapamiyoruz ve birmirimizin sohbetine ihtiyacimiz var...
oylemi canim..ben yanlismi okumusum
Yok şekerim "biliyorum" dedim sen orda gerilmiştin herhalde o yüzden yazdım hatta...takım kuralları olarak ilk gün söylemiştin. ama işyerindeyken giriş benim için çok sıkıntılı tam açıp bir şey okuyacak oluyorum biri geliyor ekranı indiriyorum öyle kalıyor yada iş dışında bir sayfa açmak dikkat çekici olabiliyor ... haa ama kimi zamanda rahat oluyor katılıyorum
canim 1.degil.ilk 3 te olmaliyiz ki notamiz silinsin..Nasıl hemen gaza gelmiştim amadiğer takımlara cızlamaya hazırlnaıyormuşum. Sarı kart almıştım yaa o heyecan ve coşkuyla demekki saracakmışım
Hayır şunu merak ettim de yazdım birde bunu kaptanlar mı takip ediyor yoksa başka bir takip eden mi var da nota denen şeyi veriyor? Birde 1. Olmazsak ne olacak ?
afiyet olsun canim..diyetisyen izin veridyse sorun yok23 Ocak Perşembe
Sabah
75 gr Çavdar ekmek ile sandviç ( az zeytin ezmesi,az peynir, domates biber)
Öğle
yoğurt çorbası
2 yk pilav 2 yk kadar etli patates yemeği
salata
Ara
2 haşhaşlı galeta, 5-6 fındık
Ara 5-6 fındık
Akşam 120 gr köfte domates biber soğan, tırnak pide yarım (50 gr)
Ara Sütlü mistik çay
3 lt su
Beyaz çay
24 Ocak
Sabah
1 yumurta ile Yağsız omlet
1 dilim ekmek
Ara
5 fındık
Öğle
Çorba
4 yk barbunya
Ara
20 gr leblebi
Akşam
Kuzu şiş salata
Ara
Kaçamak (ne olduğunu yazmayım diyetisyene sorup yedim)
bu gün dinlen canimsin..uzat ayaklarini,ohh misssNe yorucu bir gündü yaaa ayaklarımın sızısından uyuyamıyorum resmen!
Topuklu ayakkabı gitmiştim bu kiloya
Akşamda bir iş yemeği bir dg vardı eve geldiğinde saat yarımdı çocukları anneme bırakıcam sabah onlara 1 haftalık çanta hazırladım ama iyice dağıldım![]()
günaydin canimgünaydın canlar bugun pek kımse olmaz buralarda ben şimdl 3 mik leslıemı yapıcam gorusuruz![]()
süper haber bu..daha kücük bedenlere sekercigimkızlar bu arada dun 40 beden pantolon aldım ve hıc sıkmadan gıydım:)) cok mutluyummm![]()
Bu yorgunlukta su diyetisyenden aldigin (ki bir kadrh alkole yada sutlu tatliya izin vermistir) kacamagi eritmissindir bu seneye kadar topuklu olumdu inat ettim bu sene aliscam diye ve alistim . Yoksa normde gitmeyip toplantida giyince sunum boyunca ayaklarim olup olup diriliyordu. Ayrica kadin her kiloda topuklu goyer bakimli olur .
Ben burdayim burdaaa
Helincim valla cok acik konusuyum aldik tatlıya bakarken icim aciyo resmen bi taraftanda tarti var ertesi gune iste irademle hic bu kadar savasmamistim bi cataldan bisi olmaz dedi ic sesama isaretler mi desem ne desem bilmem nasip olmadi o catal bile. Oxur dilerim dysunmekte yapmsk kadar basarisizlik gostergesi :18:
Sey kaptancim paylasim alaninda toplight 5 takimin kardesi olmadigini ve istersek vizim takimin kardesi olmamizi istemistide banucum da kaptan yardimcisi olarak seve seve demisti
Ee kaptan bu hafta rakibimsin ona gore
tebrik ediyorum canim..süpersinÂmin ay ınsallah ınsallah cok mutluyum dun aksam annemın dogum günüydü lezzetlı pastalar vardı ama veren yımedııımm:)))
günaydin canimGünaydın kızlar
![]()
günaydinnGünaydın kızlar![]()
bende seni seviyorum canimsin..kirdiysam özür dilerim..daha öncede dedigim gibi ben burda mesaj yazarken dogru kelimeyi bulmak icin savasiyorum resmen..türkcem o kadar iyi degil ve bazen söylemek istedigimle,yazdigim cok baska anlamlara gelebiliyor..kusura bakma canim öyle söylemek istemedim aslindayok canım yanlış anlamıyorum kırılmıyorumda seni seviyorumsarı karta da itiraz etmıyorum zaten , ancak tek sinirlendiğim nokta var oda sohbet sarmıyomu gelmek istemiyomusun tarzındaki yorumlar bu şekilde düşünmene üzüldüm açıkcası
yaklaşık eylül ayından beri bu takımdayım çok sohbetler ettik yeri geldi dertlerimizi paylaştık son dönemlerde olan aksilikler yüzünden böyle düşünmen üzdü beni sadece..
günaydin canim..o zaman hemen 30 dk spor yap veya 15 dk trampolinde ziplagünaydın kızlar hepinize iyi hafta sonları
kahvaltıyı hazırlayayım ben birazdan kociş kalkar.
bu arada dün tam anlamıyla cozuttum motivasyonum düştü ve ne bulduysam yedim 1 dilim pastada dahil bunaama bugunden itibaren eski düzenimi oturtmaya çalışıcam, çok şükür 3 gündür baş ağrılarımda geçti
Kızlar dısarıdayım 1 kılo vermısım ( cok sukur sökülmeye başlayınca azaldı). Yazabılırmısınız
banucum tatlıcım dün hibüsküs aldım nasıl demliyorsun bende başlıyım![]()
2 hafta kurs yok evdeyım düzenli beslenip hedefim 2 haftada en az 3 kilo vermek yorulmayacagım için sporumuda yapabilicem bakalım inşallah planlarıma uyabılırım![]()
evet helincim ev akşam fulldü dayımlarda cümbür cemaat geldi seviyorum ben kalabalık olmayıtesekkür ederim canimsin
evet o parmaklar ciksin yine meydana bencede
insallah hayirli haberlerle gelirsin edacigim
canim sanirim inüsilin direncim kirilmadi..sabredecegim mecbur..en son kirilacak
evet canim bencede olmaz..zaten sari kartlari verdim,bundan sonra 2.sari karti alanada acimicam valla..haftada 35 mesaj bile yazamiyorsak evimizde yapalim bu isi
edacigim artik onlarida kontrol altina aliyorum..her gün menü paylasimi yapilacak mecbur
evet canimsin aldin malesef..canim ben senle bu konuda konusacaktim aslinda..lütfen alinip kizma..dün senin mesajlarini sayarken 12-13 mesajini sadece dün yazdigini gördüm..yani 1 hafta boyunca 20 mesaj yazmissin ve kalanini son güne birakmissin..canim dikkat ediyorum,her hafta ayni sey oluyor hemen hemen..son gün mesaj doldurmaya ugrasiyorsun..sohbetmi acmiyor seni,yoksa buraya gelmekmi istemiyorsun ben anlamadim ama lütfen günde 5 mesaj yazmaya özen göster...
alicam canim artik
bilmiyorumki canim neden böyle oldu..14 subata kadar yapacagim karatayi..o bana gülerse bende ona gülecegim:26:
görüsürüz canim..ev kalabalik olur simdi ne güzel
benim kizla yasitmis canim..benim büyügüde 9 olacak,3.sinif..
karnesi nasil pasanin
insallah planladigin gibi olur canim...bu hafta tam gaz bekliyorum seni![]()
Dun ki menum
Sabah(06:00)
1 yumurta
Avuc iciden az lor peynir
5 zeytin
1/2 bardak ceviz cb
1 muz
Ogle(12:00)
2 kepce yogurt corbasi
3 yk bulgur pilavi
Ara(17:00)
1/2 cb findik
Aksam (19:30)
Bi buyuk kase salata
Bir iki catal iskenderin etinden ve yanindaki yogurdu biberi yedim
Itiraf ediyorum kocam zorla tatli yiyelim diye tutturdu gittik adi cok bilindik bir sutlu tatliciya
Kotu reklam yapmayim yinede iki tane franbuazli cheese cake söyledik
Bir catal aliyim dedim allahin sopasi yok iste gozun donerse böyle olur
Icinden uzunva bir sac ciktiaha dedim ben bunu yemem garson degistirsin dedi yok yok
Dedim kul yapimi olabilir ama yemiycem dedim
Bu sayede yemedim yojsa itiraf ediyorum tarti arefesi niyeti bozmustum dank etti
Su: 2 lt
Spor: 1 saat yuruyus
Cay: 3 fincan kayisi cayi
Arkadasim masallh sporlarina ozendim
Evet bayanlar. Maalesef ben söylemiştim demek istemezdim lakin BEN SÖYLEMİŞTİM.
Paylaşım yetersizliği ve özellikle menülerin paylaşılmaması neticesinde nurtopu bir notamız oldu.
Kaptancım konuya el atacaktır diye düşünüyorum.![]()
aynen öyle cok pasif bir hafta gecirdik sonucta malum ortada biz boyle degildik gidip baska takimlari bile ayaga kaldirdik simdi bu durum bize yakismadi kizlar lutfennn su ölü topragini ustumuzden atalim
Kızlar oğlumun kasığında fıtık varmış dün gittiğimiz doktor böyle teşhis koydu Türkiye'ye gidince operasyon gerekecek randevu vs onlarla uğraştım, bu haftaki durumumu biliyorsunuz doktordan çıkamadık.. Canım çok sıkkın eşim de gelemiyor tek başına hem işlemler hem de ameliyat olayını halledicem.. Sarı kart aldım sanırım hayırlısı..
Yok öyle izin biz seni özlerizcanım buraya gelmek istemesem beni buraya bağlayan ne ki ayrıldım derim ve giderim , son 3 haftadır böyle oluyor ama girip acıklamamı yapıp özrümü diliyorum önceki hafta hastane kontrolleri bu haftada geçmeyen baş ağrılarım yüzünden giremedim insanın hergünü birbirini tutmuyor malesef ama bence son günde olsa girip mesaj sayımı doldurmaya çalışmam size değer verdiğimi ve devam etmek istediğimi gösteriyor diye düşünüyorum. tek tek cevap yazamasam bıle girip mutlaka geçmişi okuyorum tek mesajlada olsa cevap vermeye çalısıyorum, zaten elimde olmadan merak ediyorum kızlar naptı diye buda sohbetle alakalı bi problemim olmadıgını gösteriyor.
bundan sonra kontrollerımın oldugu hafta ya da misafirim gelecegı zaman izinli olarak ayrılırım
sahgülcügüm amacim kimseyi kirmak degil..sakin beni yanlis anlama...
benimde bir günüm bir günümü tutmuyor,digerininde..herkesin mutlaka vardir bir sorunu..amacimiz burayi ayakta tutmaksa bunun icin 35 mesaji cok görmeyelim..
benim söylemek istedigim son gün 15 mesaj yazabiliyorken kalan 6 günde 20 mesaj yazmissin..yani aksamlarida olsa günlük 5 mesajini doldurabilirsin demek istiyorum..bende gün icinde pek gelemesemde aksam telafi etmeye calisiyorum...
bu hafta herkesin bir isi cikti ve sonuc ortada..biz birbirimiz olmadan yapamiyoruz ve birmirimizin sohbetine ihtiyacimiz var...
Bugnku menum
Kahvlti sekrsz cy.1 cy brd kuruyms.1 yumrtli maydanozlu omlet.10 yesil zytn.birz peynr domates
Ara turk kahvesi
Ogle 1 su brd kefir
İkindi 2 tarcnli yesil cy 2 ince dilim kek .
Aksm 1 brd ayrn
1 kuck kase tarhana corb
Kucuk tabk tavuk donr bol maudanozlu soganli
Koca tabk salata
2.5 lt su uyuyana kadr 3 lt yapmaya clsirm
Gecmisi bitirdm ama alinti yapamadim telden olmuyor. Kizlar pijama partisi yapalim bu aksam ya ne zamandir yapmiyoruz gorusuruz gece muck muck
sabah 7.30kucuk muz yarım elma (okula gıdecektım ne zaman kahvaltı yapıcagımı bılemedıgım ıcın yedım
kahvaltı 3dılım cavdar,bir dilim beyaz peynır 2,3 catal yumurta,4 zeytın,bol yesıllık,1tatlı kasıgı tereyag,2tatlı kası bal
öğle,bir kase yogurt bir kase brokolı haslanmıs ,bir kase salata
ara 1avuc kuruyemıs
akşam bir tabak pırasa,kırmızı lahana salatası
arasutlu neskafe
2 b.bardak bitki cayı,3 lt su 45 dakıka yuruyus
Kimsecikler yok kendim yazip kendim okuyorumbende sporumu yapmayi gidiyorum kustum
![]()
kızlar paylaşım konusunda bende menülerimi paylaşmada zorlanıyorum.okadar düzensiz ki.son zamanlarda hayatımdaki zor zamanlar diyetimede yansıdı tek yapabildiğim dengelemeye çalışmak.cok şükür almadım hatta verdim.ama abuk sabuk menüleride yazasım gelmiyor.hem sizi olumsuz etkileme açısından hemde olumsuz bir yorum olsaydı eminim kendime güvenimi kaybederdim.
dün eşimede söyledim kendimi hiç gevşeyemeyen lastik gibi gergin hissediyorum.oda saolsun bugün beni kırmadı iişten çıkıp gezdik.kuzularıma hediyeler aldık.
başlamısken ve güzel bir yol almışken bu işi bitirip kilolarımdan kurtulmaya kararlıyım.elimden geldiğince burdayım önerilere ve eleştirilerede açığım
45 dakika yuruyusumu yaptim geldin ben mutlusu yok simdi![]()
süpersin süper
ben bu gün spor yapmadim,dövün beni valla..hakediyom:18:
Kaptanim annem aradi aksam 15 tatil girdi diye cocuklarimi toplayip manti yapip yiyelim dedi ben diyetteyim yemem dedim kuserim dedi evinde yap diyetini dedi ben ne yapayim simdi![]()
haklisin dilekcigim..yarin spor yapmak farz oldu bana..yapmazsam büyük totolu kaptan diyin bana![]()
Koca popolu kaptan koca popolu kaptan derim ama![]()
Kaptancigim aksamdan beri msj sayim 22 olmus goruyomus ben nekadan soz dinleyen bir yarismaciyim(kardesler yaparya biri yaramazlik yapinca digeri anasinin gozune girmek icin uslu soz dinleyen bir cocuk oluverir ya benimkide o hesap cok fenayim ya)
![]()
kendimi cok mühim bir zat gibi hissettim bir an..simardim yahu
![]()
Hergun tartilip yazabilirmiyim motive edecegini dusunuyorumda
Kızlar çok sağolun geçmiş olsun dilekleriniz için..
Kaptancım sarı kartımı sildiğin için de çok teşekkür ederim, aklım hep oğlumda Pazartesi hemen doktora götüreceğim trdeki doktor da ameliyat derse annem gelecek eşim gelemiyor zor günler brni bekliyor dualarınızı istiyorum..
Şubat'ın ortasında listeye döneceğim ama her fırsatta yaZacağım öpüyorum hepinizi..
23 Ocak Perşembe
Sabah
75 gr Çavdar ekmek ile sandviç ( az zeytin ezmesi,az peynir, domates biber)
Öğle
yoğurt çorbası
2 yk pilav 2 yk kadar etli patates yemeği
salata
Ara
2 haşhaşlı galeta, 5-6 fındık
Ara 5-6 fındık
Akşam 120 gr köfte domates biber soğan, tırnak pide yarım (50 gr)
Ara Sütlü mistik çay
3 lt su
Beyaz çay
24 Ocak
Sabah
1 yumurta ile Yağsız omlet
1 dilim ekmek
Ara
5 fındık
Öğle
Çorba
4 yk barbunya
Ara
20 gr leblebi
Akşam
Kuzu şiş salata
Ara
Kaçamak (ne olduğunu yazmayım diyetisyene sorup yedim)
günaydın canlar bugun pek kımse olmaz buralarda ben şimdl 3 mik leslıemı yapıcam gorusuruz![]()
kızlar bu arada dun 40 beden pantolon aldım ve hıc sıkmadan gıydım:)) cok mutluyummm![]()
Âmin ay ınsallah ınsallah cok mutluyum dun aksam annemın dogum günüydü lezzetlı pastalar vardı ama veren yımedııımm:)))
Günaydın kızlar
![]()
Günaydın kızlar![]()
Gunaydin sulemmm
Sende biraz dinlenirsin Şulem tam tatil yapacak desene annaeanneler kıyamıyor torunlaraKızlar bana müsaade çocuklarımın karnını doyurayım
Birde anne me gidicem gün var gelinim börekleri tatlıları yaptı bende salataları kendi diyetime uygun hazırlıycam . Birdeeeeebugün kuzularımdan ayrılcam 1 hafta görüşemeyiz. annemler elvankentte ben oran da
Gerçi çocuklar bu durumdan çok memnunlar gün boyu bilgisayar tv keyfi sabah patates kızartması akşam makarna
Kadını parmaklarında oynatıyorlar
günaydın kızlar hepinize iyi hafta sonları
kahvaltıyı hazırlayayım ben birazdan kociş kalkar.
bu arada dün tam anlamıyla cozuttum motivasyonum düştü ve ne bulduysam yedim 1 dilim pastada dahil bunaama bugunden itibaren eski düzenimi oturtmaya çalışıcam, çok şükür 3 gündür baş ağrılarımda geçti
oylemi canim..ben yanlismi okumusum
canim 1.degil.ilk 3 te olmaliyiz ki notamiz silinsin..
yarismanin kurucusu püsküüttür..kurallari takimlar oprtak alir,takip isini püsküüt yapar..her hafta rapor hazirlar o etapla ilgili ve bu raporda belirtir takimlarla ilgili sorunlari...
afiyet olsun canim..diyetisyen izin veridyse sorun yok
bu gün dinlen canimsin..uzat ayaklarini,ohh misss
günaydin canim
süper haber bu..daha kücük bedenlere sekercigim
canim ben her zaman paylasima bakmama ragmen o mesaji görmedim..sanirim gözden kacirmisim:26:
keske takimdada yazsaydiniz,benimde haberim olurdu
tebrik ediyorum canim..süpersin
günaydin canim
günaydinn
bende seni seviyorum canimsin..kirdiysam özür dilerim..daha öncede dedigim gibi ben burda mesaj yazarken dogru kelimeyi bulmak icin savasiyorum resmen..türkcem o kadar iyi degil ve bazen söylemek istedigimle,yazdigim cok baska anlamlara gelebiliyor..kusura bakma canim öyle söylemek istemedim aslinda
günaydin canim..o zaman hemen 30 dk spor yap veya 15 dk trampolinde zipla![]()