- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
süpersin süper45 dakika yuruyusumu yaptim geldin ben mutlusu yok simdi![]()
canimsin ceza vermedim..Kaptanim bi tatli kasigi yitince dayanamadim ikinciyi yedim simdi 45 dakika uuruyusumu ceza yerine saysak![]()
bencede herkes güahiyla,sevabiyla yazsin yediklerini..paylasanlara haksizlik oluyor yoksaYasemincigin ne guzel sefan olsun iyi gelmistir esinle nefes almak biraz.canim benim menum duzensiz olunca psylasmaktan cekiniyorum ama bu hafta kacamak yapmak zorunda kalsamda paylasacam ve kaptanimin vercegi cezayi cekicem
hadi canim,benmi korkacakmisim 1 kilocuktan..hahayyyyy:18::18:Ortalik kizişşin ozaman bu hafta rakibelirim kaptan ve ahsen korkun benden![]()
canim annenin ellerine saglik..eminim cokta güzel yapar.. küstürmeyelim o zaman annecigini..Kaptanim annem aradi aksam 15 tatil girdi diye cocuklarimi toplayip manti yapip yiyelim dedi ben diyetteyim yemem dedim kuserim dedi evinde yap diyetini dedi ben ne yapayim simdi![]()
haklisin dilekcigim..yarin spor yapmak farz oldu bana..yapmazsam büyük totolu kaptan diyin banaKaptancan yarinki sporunla telafi ediyorsun hemen alnimizdaki kara lekeyi siliyoruz bu cuma![]()
ay evet canim ya,düssünler göbegimizden artik..ne istiyorlar yahu,bizi kemiklerimizle,kaslarimizla birakinHelal be helincigim biz bu yaglara cok yuz verdik biraksinlar vucudumuzu artik dimi bu kadar hosguru yeter kim korrkar bizde bu azim kararlilik varken bu kilolardan
insallah canim...sen telafi edersin canim..simdiden afiyet olsun vede yerlesmeden gitsinBenimde dusuncem hem sabah hemde aksam spor yapiyim ki yerlesmeden gitsin 4,5 gibi yeriz sabah kahvalti yaparim sifir kacamakli oglen yemem mantiyi aksam yemegi yerine yedimmi insaalah pazar gunu tartida eksik bile cikarim
Koca popolu kaptan koca popolu kaptan derim ama![]()
efferim sana dilekcigimKaptancigim aksamdan beri msj sayim 22 olmus goruyomus ben nekadan soz dinleyen bir yarismaciyim(kardesler yaparya biri yaramazlik yapinca digeri anasinin gozune girmek icin uslu soz dinleyen bir cocuk oluverir ya benimkide o hesap cok fenayim ya)
![]()
kendimi cok mühim bir zat gibi hissettim bir an..simardim yahuTamam ozaman sporunu yaparsan bende kaptanlarin en fistigi en azimli,en hirslisi en guzeli benim kaptanimmmm diye bagiririm
canim sen nasil motive olacaksan öyle yapHergun tartilip yazabilirmiyim motive edecegini dusunuyorumda
tesekkürler canimsin ama bütün takim arkadaslarimiz anlayisli..nazin,sözün geciyor,derdimiz oldugunda anlatabiliyoruz..kardes gibiyiz burda..hersey karsilikli bence,karsindaki nasilsa,sende öyle oluyorsunSimar bacim valla hakediyosun her yigin harci degil bence takim kaptanligi masallah cok iyi goturuyorsun tatli dilinle ben 5 takimla basladigim icin bu yarismalara senin farkini daha iyi biliyorum canimsinn