Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Yasemincigin ne guzel sefan olsun iyi gelmistir esinle nefes almak biraz.canim benim menum duzensiz olunca psylasmaktan cekiniyorum ama bu hafta kacamak yapmak zorunda kalsamda paylasacam ve kaptanimin vercegi cezayi cekicem

Kaptanim bi tatli kasigi yitince dayanamadim ikinciyi yedim simdi 45 dakika uuruyusumu ceza yerine saysak:o
canimsin ceza vermedim..:38:cuma cumartesi cok abartmadan kacamak olabiliyor..:31:pazardan sonra kaciranlara acayip sinirleniyorum,caktirma:51:
Yasemincigin ne guzel sefan olsun iyi gelmistir esinle nefes almak biraz.canim benim menum duzensiz olunca psylasmaktan cekiniyorum ama bu hafta kacamak yapmak zorunda kalsamda paylasacam ve kaptanimin vercegi cezayi cekicem
bencede herkes güahiyla,sevabiyla yazsin yediklerini..paylasanlara haksizlik oluyor yoksa:19:
Ortalik kizişşin ozaman bu hafta rakibelirim kaptan ve ahsen korkun benden:mad:
hadi canim,benmi korkacakmisim 1 kilocuktan..hahayyyyy:18::18:

Kaptanim annem aradi aksam 15 tatil girdi diye cocuklarimi toplayip manti yapip yiyelim dedi ben diyetteyim yemem dedim kuserim dedi evinde yap diyetini dedi ben ne yapayim simdi:(
canim annenin ellerine saglik..eminim cokta güzel yapar.. küstürmeyelim o zaman annecigini..:16:sen ye o zaman ama 1 tabak yiyceksen yarisini ye..sonrada en az 30 dk spor yaparsan hic bisey olmaz..bu arada ne zaman yiycen mantiyi:56:

Benimde dusuncem hem sabah hemde aksam spor yapiyim ki yerlesmeden gitsin 4,5 gibi yeriz sabah kahvalti yaparim sifir kacamakli oglen yemem mantiyi aksam yemegi yerine yedimmi insaalah pazar gunu tartida eksik bile cikarim

Helal be helincigim biz bu yaglara cok yuz verdik biraksinlar vucudumuzu artik dimi bu kadar hosguru yeter kim korrkar bizde bu azim kararlilik varken bu kilolardan
ay evet canim ya,düssünler göbegimizden artik..ne istiyorlar yahu,bizi kemiklerimizle,kaslarimizla birakin :4:
Benimde dusuncem hem sabah hemde aksam spor yapiyim ki yerlesmeden gitsin 4,5 gibi yeriz sabah kahvalti yaparim sifir kacamakli oglen yemem mantiyi aksam yemegi yerine yedimmi insaalah pazar gunu tartida eksik bile cikarim
insallah canim...sen telafi edersin canim..simdiden afiyet olsun vede yerlesmeden gitsin:16:

Kaptancigim aksamdan beri msj sayim 22 olmus goruyomus ben nekadan soz dinleyen bir yarismaciyim;) (kardesler yaparya biri yaramazlik yapinca digeri anasinin gozune girmek icin uslu soz dinleyen bir cocuk oluverir ya benimkide o hesap cok fenayim ya):cool:

Kaptancigim aksamdan beri msj sayim 22 olmus goruyomus ben nekadan soz dinleyen bir yarismaciyim;) (kardesler yaparya biri yaramazlik yapinca digeri anasinin gozune girmek icin uslu soz dinleyen bir cocuk oluverir ya benimkide o hesap cok fenayim ya):cool:
efferim sana dilekcigim:9:
uslu,laf dinleyen cocukmussun gercekten..ama bende her gün 20 mesaj istemeyeyim senden,kötü alistirma beni
:60::60:
canim maksat muhabbet olsun,en son dolar o 35 mesaj:34:

Hergun tartilip yazabilirmiyim motive edecegini dusunuyorumda
canim sen nasil motive olacaksan öyle yap:34:
Simar bacim valla hakediyosun her yigin harci degil bence takim kaptanligi masallah cok iyi goturuyorsun tatli dilinle ben 5 takimla basladigim icin bu yarismalara senin farkini daha iyi biliyorum canimsinn
tesekkürler canimsin ama bütün takim arkadaslarimiz anlayisli..nazin,sözün geciyor,derdimiz oldugunda anlatabiliyoruz..kardes gibiyiz burda..hersey karsilikli bence,karsindaki nasilsa,sende öyle oluyorsun:16:

Back