- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya bişey sorcam affına sığınarak
ben normalde dukana başlamadan önce bu yediklerinin yarısını yiyodum ama veremiyodum çok mu spor yapıyosun???????????
9. takımdanım:)
yap canım bende alışveriş sitelerine takıldım.yaseminciğim aynen oyle bekledım kımse gelmeyınce sıteye gezıyordum sımdı cıkacaktım hazır kızı uyutmusken spor yapıyım dedım maglum yarın tartı gunu:18:
cok mu sıkıntılı geçiyor banucum?İyi akşamlar güzeller ben kırmızı kart gördüm ilk günler felç ediyor resmen yarınıda atlatırsam tamamdır yarında istanbuldan teyzemler geliyor fazla giremem sanırım şimdiden haberiniz olsun neler kaynattınız bakalım umarım herkes iyidir![]()
yap canım bende alışveriş sitelerine takıldım.
cok mu sıkıntılı geçiyor banucum?
Allah kolaylık versin.gec olmus ben kaçıyorum.yarın güzel sonuclar almak ümidiylesorma Yasemincim hep böyle 2 gün felç gibi oluyorum ilaçda fayda etmiyor yarını atlatırım inş
Allah kolaylık versin.gec olmus ben kaçıyorum.yarın güzel sonuclar almak ümidiyle![]()
sıra bende olmasında kmde olursa olsun![]()
selamlar hanımlar nasılsınız
oğlumun pipisindeki şişlik hala geçmedi, zaten takip etcez demişlerdi ama aklım hep onda.. 2 gecedir de uyanıp midesinde ne varsa kusuyor.. doktorcum ya sence bu ne olabilir? çok takıyorum neyseki türkyieye gidiyorum orada göstercem..
dün dışında karataya güzel uydum ama dün malesef saldım gitti, yani canım çok sıkkın olduğu için açıkcası kendimi mutlu etmek adına zararlı şeyler yedim ama bugün hemen toparladım..zaten şuanda kilo verme ruh halinden çok uzağım malesef..
resmi işlemlerimi hallettim cumartesi gece yola çıkıyorum,
geçmiş olsun dilekleriniz için de çok sağolun..
sweet canım ben kefiri plastik süzgeçten süzüp musluk değil içme suyundan geçirip üzerindeki tortuların gitmesini sağlayıp tekrar süte koyuyorum. mayalarken de oda ısısında karanlık bir ortamda mayalanması gerekiyor, kavanozu önce örtüyle sarıp sorna dolabın içine koyuyorum ( buzdolabı değil normal dolap) ki karanlık olsun.
annem çok uzun zamandır kefir mayalıyor, arada buzluğa da koyuyor, 2 -3 mayalama sonrası kefir tamamen normale dönüyor mesela ben şimdi 3 hafta mayalamasam bozulur kefir mecburen buzluğa konulacak...
Az önce kara göründü canm regl basladı![]()
Ayy kaptanxim haa soyleismi lazim degil haa
eriktir o erik pis erik
Benim bu sefer ki baska birsey gecikince agrimisti ama bu sefer ki el surdurmuyor gogusler cildirdi![]()
Canim hamis kalinca karatay yap yormi kg almazssin hemde saglikli olur
Cok gecmis olsun canim inşallah gecer
Banucum isteyen herkes kalsin mervesi ayferi fark etmez![]()
Kizlar sucunuz geldi sukur kendime gelebildim 3 gundr esimle limoniyduk sukur hallettik konusarak beni anladi galiba.eeeee artik suuuuuuuuuu
Anammmmmm bu sabah kirk yilda bir spor yapasim tuttu.sabah namazimi kildm tam spora basliyodum esim cagrdi spor birk da gel dedi 3 gundur sarilark uyumamis simdi uyuyalim dedi napim gittim artk uyudum spor yine biteeeeeeer sukur ki yasamim hareketli geciyo
iyi akşamlar guzeller kocaman aferın ıstıyorum bugun ıkı buyuk sınavdan gectım basardıgımın dusunuyorum bir sabah kahvaltıda mısafırım vardı kızartma sucuklu yumurta borek kahvaltılıklar kaymaga kadar ama ben yesıllık ve peynıre dadandım kımseye farkettırmeden az yedım.oglen sohbete gıttım ıkramlıydı bogacalar tatlılar ben kucucuk bır dılım kek ve bıber patlıcan dolması yedım onlarda cok kucuktu baska zaman olsa yerdım ama burda sıze hesap verıcem kaptanımın dılene dusmeyım dıyeyemedem ne dıyrouz ozaman
![]()
Edajım saol şekerimbaşağrılarım bügün geçti çok şükür gercekten havadan mı oluyor acaba diye bende inanıcam artık. Gecen sabah haberlerde söylüyordu mevsimin normaller dışında seyretmesi basınç yapıyormuş üzerimizde . Allah'tan yağmur yağdı bugün biraz
Ben senin bu haftaki listeni kaçırdım mı acaba hatırlayamadım ama gayet güzel :) tebrik ederim
Teşekkür ederim canımmayala tabii yaa , akşamları çocuklarla içiyoruz inanılmaz keyif alıyorum. Üstelik keçi sütü ile mayalandığında daha da faydalı oluyormuş.
Bugnku menm ac karnina 3 gunkursu 1 tatli ks corek otu 1 cb sirkeli ilik su
Kahvlti 8.30 da sekrsz cay.10 yesl zeytn.birz peynr
1 cyrd kuruyms 2 yumurtli maydanzlu omlet
9.45 te seketsz turk kahvsi vazgecemem ya...
1 besibyrd
Oglen yok
İkndi 2 kirazspli form cy.1 tarcnli yesl cy
Aksam. 1 kase yogrt bol salata 5 ksk patlicn ymg
Su yatana kadr 3.5 lt olur
Az once kefir mayaladm sabhlari mi iceyim aksam yatmadan gun icinde ne zaman tuketeyim okula giderken 11.30 gubi tuketsem ogun yerine mi gecer
Ayy bune ya anam bayram gibi iki gundur gelen gıden eksık olmuyor allah eksıklıgını gostermesın tabı.ucuncu posta mısafırımıde gonderdım ve geldımm menu paylasımı yapımıycam tırtıkla usulu beslendım yogunluktan ama cıslara
dokunmadım
bu gün yediklerim
sabah(10:00)
2 yumurtali salata(yarisini yedim..artik yumurta yemekten gidaklayacagim)
10-15 adet yesil zeytin
1 cay bardagindan biraz az findik
aksam(18:30)
2 yaprak,2 lahana sarmasi
1,5 tavuk kanat
salata
yogurt
su
2 lt
spor
carsida gezdim ama spor yapamadim..dedigim gibi gezmedeydim
3 kupa yesil,1 kupa beyaz cay
merve ve dilek..gördüm sizi altta..hadi sohbet edelim..banucugumda gelseydi 2 lafin belini kirardik![]()
:18: oooo ben gelmeyeli kaptana neler olmuş böyle :18:
Menümüzde yazarımda 1 mesajım daha olsun bari
Sabah 2 kurukayısı ılık su
1 dilim Yağsız diyet kek(kendim yaptım)
1 bardak süt
Tavuk şiş(90-100 gr kadar)
1/2 kase Yoğurt
2 dilim ekmek
20 gr leblebi
5-6 fındık
Türk kahvesi
Z. Pırasa
Lahana salatası (az zeytinyağ ile bol dereotu ve az Mısır portakal suyu sıkıp yaptım)
1 dilim ekmek
1 hurma
Kefir
Spor1 saat aeropilates
Beyaz çay
Zencefil
tatlım dun aksam emın olmak ıcın kan testı yaptırdım bısey cıkmadı havalardan buyuk ıhtımalle sokulemıyorum ama gece bıras gelmış ıyıce gerıldım gelsede bıtse bır an once
günaydınnnn eriğim gelmişsin ama çayı koymamışsın tatlımmmmm
:126::126:
![]()
Gunaydin sekerim ada cayi nane cayi yada sogan ic geliyor hemen bende evdeki erken gebelik testini yaptim tabi ki yine tek cizgi :kismet bitki cayi icmeye devam edebilirim demektir oyi tarafindan bakmak lazim
Ohhh aman iyi yüreğim ferahladı. Yaw aynı mesajı 10 kez yazsam sayılır mı acepcocuklarla ugrasiyorum canim..her firsatta gelmeye calisoyrum yinede
cok iyi yapmissin canim..yeme o cikolari,sonra aldigimiz sikintiyla kaliyoruz
yok yok okumaz
canim sabah 1 yumurta 1 muz yapabiliyorsun..ben bu sabah artik yiyemedim yumurtayi..aslinda sarisini severim de beyazi artik gitmedi bogazimdan..onun yerine yogut yedim bende muzla:26:
bende bu mesajin altina imzami atarim
salla canim parmaklari..baksana gelen giden kac kisi kaldik
hic olmadi sevilaycigim kacamak..hafta ici yapmayalim diye bagiriyorum halbuki...
gecmisolsun canim..firsat buldukca takil ama
karisik derken,baska seylerdemi giriyor icine..
canim ispanak seviyorsan peynirli yap salatasini..ben cok seviyorum..
normal karisik salata yapip icine 1 cay bardagi nohutta koyabilirsin..pratik oluyor ve doyurucu
hemen aldim suyumu
aaa neden gidemedin canim ya..:26:
senin tarti baya günündeymis canim,degistirelimmi
![]()
Dene canım çok sevinirim ama banu demişki portakalı doğrayıp ye yoksa şeker oluyormuş :26:Sulecim lahana salatasi tarifn guzelms onu da sonra denerim artk
dilekcigim bu hafta listeyi sen hazirliyorsun canim..kolay gelsin..anlamadigin yer olursa arkadaslar yardimci olur..bende burda olmaya calisirim..kardes tajkim listesini paylasirsa onuda kontrol et lütfen ve en gec 17:00 da listeyi paylasmis ol..gec kalirsak kabul edilmez:26:
kardes takimimiz 8.takim..
kac haftadir takimdasin zaten,az cok ögrenmissindir
kizlar liste hazirlamayan eda kaldi sanirim...
baska hazirlamayan varsa parmak kaldirsin,eda da haftaya hazirlar..sonra yine basa aliriz![]()
her zamanki gibi harika tam akşam az ggelmedimi diyecektimki kaptancımın sorusunu yanıtlamışsınDünkü menüm
5 zeytin
1 dilim light peynir
1,5 dilim kepek ekmek
domates salatalık
ara : 1 nescafe sütlü şekerrsiz
öğle
5 tane köfte
salata
1 kase tavuk çorbası
ara: 2 kepekli galete
akşam
2 kepçe mantar çorbası
1 dilim ekmek
salata
su: 3,5 litre
2 bardak ısırgan otlu yeşil çay
Takımdaki bu haftaki sessizliği kilo olarak yarın + çıkacağımıza yoruyorum.![]()
inanamıyorum hemen kefir mayalamayı öğrenmem lazım, kursta bi abla yapıyormus öğlenlerı yıyor ona bi sorayım öğreneyim
canım benimmmmmmmmmmmmmm![]()
mervecim kuzuna cok gecmiş olsun.
edacım bu hafta 7li rakam görecegiz diye umut ediyorum.![]()
İçimdeki his veremeyeceğim diyor. Diyetisyenimi özledim.![]()
menüm
sabah
5 zeytın
beyaz peynır
domates
salatalık
cay
2 dılım ekmek
ara
2 hurma
2 tam ceviz
öğle
1 kepçe domates corba
6yk karnıbahar yemegı
1 dılım ekmeek
ara
1 kutu sut
aksam
1 kepçe corba mercımek corba
karnıbahar saltaası yogurtlu
3 kucuk lahana sarması bulgurlu
ara
1 elma
4yk yogurt
2,5 lt su
işyerimde son günüm, yarın tatil, sonraki gün türkiyeye gidiyorum. vizemi alırsam kalan işler çabucak hallolur ve hemen memleket gidebilirim...
dönüşte de yatılı bakıcı başlıcak bakalım nasıl olacak..
canim benim tarti biraz arabesk takildi bu gün..
[video=youtube;hj2ETSWIWc8]http://www.youtube.com/watch?v=hj2ETSWIWc8[/video]
canimsin insallah eder..etmesede pes etme mutlaka alisacak vücudumuz bu düzene
ay canim ne güzel
bol bol gez canimsin..benim icinde gez ama olurmu
sen aksama kadar daha yazarsinda:18:
tünaydin canim
sabah düsüyor ceneleri,ögleden sonraya enerjileri kalmiyor..hadi bakaalim dökülüm![]()
ayy canım benim ben farketmemişimdaha doğrusu pek geçmiş yapamadım birkaç gözüme çarpan son mesajlara cvp yazdım. Kıyamam kücücük bedenleriyle birde hasta olunca anne yüreği hiç kaldırmıyor bilrim. Allah şifa versin inşallah. Sana da güç kuvvet
yaaa birde o tavukların nasıl yetiştirlidiğini bildiğimhalde yiyorum yaadeli oluyorum. artık tavukların tamamlayamadığı gelişimleri bizim vücudumuzda gelişirse hiç şaşırmam kafamda bir ibik kanatlarım falan çıkar
bak işte başağrısı gibi bu damı acaba havalardan oluyor kii. en az tanıdığım 5 bayan bu şkeilde hastalandı bu ay.. bende dahil. artık hamileyim herhalde diye düşünmeye başlamışdım hatta :)
tartılıyorum meraktan tabiiiama hep aynı çıkıyor bu hafta arka arkaya aldığım ağrı kesicile rşişlik falan mı yaptı acaba? ama süper bir haberim var kolo bacak bel vs ölçümü yapmıştık işyerinden kızlarla bacaklarım 4 cm diğerleride 2 şer cm incelmiş
haklısın kuzum aslında çocuklara yaptım keki kahvaltı yapamadım süt içmiştim yanına tutsun öğlene kadar diye ince birdilim yedim.Senin dediğin gibi diyetisyende çok sık olmamak kaydıyla arada yenebilri demişti o yüzden yedim yoksa ağzımı sürmem . ama yapğtığım tarifi denemeni tavsiye ederim![]()
İçtimmmmmmmBattı balık yan gider modundayım ama batmamaya çalışıyorum. Dün markette savaşımı görmeliydiniz önce kendime çikolata aldım. Sonra sodaların oraya geldim. Limonlu soda aldım. Sonra ben napıyorum dedim hepsini bıraktım.
bu haftayı atlatırsam 1,5 ay sıkıntı yok.
![]()
Ay kaptancim ben de ayni durumdaym ara sira muz ekleyeym diyorum
Benim 60 ı geçtiTakımda az muhabet az menü paylaşımı olunca doğal olarak benim ki de düştü Parmak sallasamm ya biraz
![]()
![]()
Ama ama ben almadım geri bıraktım sadece elim gider gibi oldu bıraktım cıss yani. 2 gün sonra sınav var ben kendimi hiç hazır hissetmiyorum.![]()
ümit varımmm.
ahsencim hiç sorma.bende hayat dandini bu ara.değiştirmek için girdiğim çaba başıma patladı.başka bir dr beye devretmek istedim 1 hafta tmm dedi.bende onun yerine bakacaktım 1 hafta.rica ettiğim dr bey bugünden cekip gitmiş yerime yasemin hanım baksın demiş.yahu bana bi sor bugün müsaitmiyim.off ya ben cok mu saf görünüyorum acaba.
öğlen diyetisyene gidemedim
pazartesiye kadarda görüşmemiz zor görünüyor ...
Benim tarti da sunu soyledi
Hadi yine iyisin iyisin iyisn
Sen isini bilirsin bilirsin bilirsin
1000 gr yapabilirsin yaparsin yaparsn
O tartiya patron kim gostermeliyiz bence paylasim azlığı hic iyi degil kotu sarkilar soyletiyor tartiyasa
Bende gecen ay onbir gun geciktim bence bu tavuklar icimizde buyuyup yumurtalarimizida etkiliyor
Ohh ohh canim nazar degmesin
Aynen 100 ustu msj yazardim simdi 60lardayim
Ayy sule hic gulecegim yoktuben bazen onu tanimamazliktan gelmek istiyorum
Evet evet yaparsin yaparsin ben ilk karatayda 1, 6 vermistim simdi :2:
pişman olmadan pişman olmakKaptancım yarın senin mesaj sayılarına bakıpyapman lazım.
Ben artık yedikten sonra nasıl pişman olacağımı bildiğimden pişman olmadan pişman oluyorum![]()
Parasını geçtim de çok uzakmışşş, burda bakayımm benn sağol cnmm
Geçen yıl devlet hastanesinde diyetisyene gittim bana iştah kesici bir ilaç verdi suya atıyorsun eriyor suyu içiyormuşsun iştah kesiyomuşmuşta... ilk gün içtimm az kalsın düşüp bayılıyordum bütün ilacı o an çöpe attım o zamandan beri diyetisyen diyince midem bulanıyorilaçları işçtiğim o an aklıma geliyor ama benim gittiğim çok dandikti ilacı yazdı diyet listesinide başka bir doktor verecek dedi annem bile şaşırdı diyetisyen dedikleri böyle miymiş diye :)
Koafore gittim kaslarimi aldirdim yuzum guzum acildi![]()
Bugün ne çabuk geçti yaa, herkese iyi akşamlar hepinizi çok öpüyorm yarınki maratonda herkese başarılar![]()
kızlarrr hu huuu nerdesinizzz![]()
menu kahvaltı,bol yesıllık bır yumurta ,peynır,4 zeytın 1t.k tereyag,1dılım ekmek
ara elma,2cevız
oğle,bir tabak yarmalı layla corbası
ara neskafe
aksam bır kepce corba,4 kasık pırasa salata ,4 ciğkofte
ara cay
2 bardak bıtkı cayı 3 lt su leslıe yapmayı dusunuyorum bırazdan
vardır canım.
walla ben kendimi zor tuttum ama tuttum.perşembe bende klasik oldu akşam haşlanmış brokoli.cumartesi bizde kutlama var bende bişeyler hazırlayacagım.minik kuzum 1 yaşına girdi babası mezun oldu ablamız karne alıyor herşey birikti bi kutlama şart bizim eve.
okadar yüzün gözün kapanmısmıydı Allah seni ne etmesin.
ne güzel icra etmiş mesleğini
dilekcim sende uyudun galiba nerdesin.bekle bekle kimse yok diye kaçtın mı
ben geldim ama galiba gec kaldım.
Ohhh aman iyi yüreğim ferahladı. Yaw aynı mesajı 10 kez yazsam sayılır mı acep
Dene canım çok sevinirim ama banu demişki portakalı doğrayıp ye yoksa şeker oluyormuş :26:
Hazırladım mı desem hazırlamadım mı desem![]()
Hissettiklerime bakarsak göbek öyle küçüldüki evet verdim demek istiyorum. Bariz incelme var. Fakat vücudumun ödem tuttuğu vakitler yaklaşıyor. bir kaç güne yada hafta başı regl olacağım. pcos yüzünden kestiremiyorum.ama görmeyi çok istiyorummmmmmmmmmmmmmmmm
Hoşgeldin Şulecim aynen meyve suları sıkıldığı anda şekere dönüşüyor sıkmaktansa doğrayarak tüketmek daha mantıklı tatlım![]()
Canım inş görürsün ve inş bende görürüm çok şiş hissediyorum niye böyle oldum ya![]()
Hoşbuldum şekerim 10 mesaj yazmam lazım yoksaaaaa![]()
Sen diyorsan doğrudur dikkat ederim bir dahakine![]()
Banum yaaa işyerinde hep tavuk çıkıyor köfte de çıkıyor ama o kıymaya neler neler koyuyorlar diye içim almıyor yiyemiyorum biraz daha idare edeyim yemekten çıkıcam çocuklara pek yedirmiyorum ama organik tavuk nasıl buluyorsunuz siz?
MENÜM dünkü
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI
1 muz
1 çay bar ceviz
2 dilim peynir
10 zeytin
1 turp
1 tabak yeşillik
1 fincan hibisküs
ÖĞLE :
1 su bardağı kefir
AKŞAM:
bal kabağı çorbası
3 içli köfte
1 bardak ayran
SPOR
1 saat koşu bandında yürüyüş 10 dk twist 75mekik 25 squat
SIVI:
2 lt limonlu tarçınlı su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi +1 kayısı
1 fincan siyah çay
1 fincan hibisküs
1 bardak kefir
1 bardak ayran
takviye olarak omega 3
MENÜM bugün
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI
1 lop yum.
1 çay bar ceviz
1 dilim peynir
5 zeytin
1 fincan hibisküs
ÖĞLE :
1 su bardağı kefir
AKŞAM:
1kase tarhana
salata
içim hiçbişey istemiyo zorla yedim
SPOR
yok malesef
SIVI:
2 lt limonlu tarçınlı su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi +1 kayısı
1 fincan hibisküs
1 bardak kefir
takviye olarak omega 3
Aslına bakarsan 3 aydır 2 kez yedim Şulecim sütçümüz sağolsun kırk yılda bir nazla getiriyor bazı kasaplarda oluyormuş fakat sormadfığım kasap kalmadı bulamadım bazı mandıralrda vardır dediler ordada bulamadım kaldık sütçümüzün insafına
haklısın kıymada tavuk da büyük risk taşıyor kıyma evine alsan kasaptan çektirirsin ama işyerinde ne kullanıyorlar bilemezsin bitanem haklısın