Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

:26::26: çamaşır suyu mu kimbilir daha sağlıksız neler yiyoruz :18:

Canim pr..m gidanin organigi var ins kalmistir da su markette calisanlar biraz abartmis zira ben gida sektorundeyim bizzatta gida okudum 22 dsubemiz var asla boyle birsey soz konusu olamaz ancak cok kucuk marketlerde acik tavuk satiyorlarsa ki oda yasak gida ve hayvancilik bakanligi uretim ixni olmadan acik ve parcalanmis tavuk satilamaz ve hicbir cig et yrunu parcalanip ambalajinfan cikarilamaz . Tabi aldigimiz yerlere guvenmemiz sart bildigin yerden sasmayin yoksa gida ucsuz bucaksiz bi alan neler var nwler desem yeyip icmekten vazgecersiniz hepimiz cip gibi olurizda ben olmam meslekten galiba alisiyor insan tabi misal asla koylu kendi yapmadiysa yesil zeytin yemem

şifreyi çözemedim ben yaa
o ozona yatırma olayını duymuştum bende hatta haberlerde gösterdi.Korkunç bir şey gerçekten. Hani nerde olur dersende küçük marketlerde yada kasapda falan .. büyük markalar zaten böyle bir riske girmez diye tahmin ediyorum.

Kesinlikle sana katılıyorum ama abartı olduğunu sanmıyorum çünkü bikaç kişi paylaşmış malesef inş öyle değildir diyelim

kesinlikle sen kimbilir neler görmüşsündür ben yıllardır evde yapılabilecek herşeyi kendim yaparım sadece peynir yapamıyorum ama onuda başaracağım yakında inş zeytinimi salçamı tarhanamı hep kendim yaparım
yoğurdumuda kendim yapıyordum fakat ilk maya tabiki markettendir şimdi nohuttan maya yapıyorum henüz 3, mayalamada 5 ten sonra normalleşiyormuş 1 bardak sütten çoğaltıyorum bakalım inş olur

:26::26: çamaşır suyu mu kimbilir daha sağlıksız neler yiyoruz :18:

Bocek . Donuz toynagi. Agir metal. Ileri aflotoksin. Msg cin tozu halk arasinda . Vs vs o kadar cok ki ekmekte bile bir dunya agartivi ve eklenti var bizzat sahidim . Yogurtta margarin kasarda patates margarin . Peynirler yolda mayalanacak kadar kimyasalla dolu zeytin renk alsin diye kimyasal ve sicak suda soklaniyo . Oooo sen sor ben nede ne var soyleyim :)

Ay ne fesat bu insan vucudu az yersin birdaha gida gelmiyecek diye kitliga gecer,spor yaparsin suyu tutur aslinda kendini bizim konrolumuze biraksa hersey istedi gibi olacak vucudun piskolejisini bozmussuz poranayak olmus:)))

en çok yaşa emiii

yaaaa ama nerden bulcaz kii :26: gerçi çok soğudum bu tavuk işinden buzlukda öylece duruyor elim gitmiyor pişirmek için

canım bizim sütçü kafasına eserse getiriyor sağolsun ama kırk nazla bazı kasaplardada bulunuyor ama ben henüz bulamadım:44:

büyük marka diye güvenmemek lazım bir arkadaşım pın.. da çalışıyordu anlattıklarını duydukça aynen bu moda girdim

zeytinde ayakkabı boyası bile ekliyorlarmış

inanaılmazzzzzz
çocuklarımıza neler yediriyoruz şuna bak...
ben kaçıyorum kızlar mesai bitti çok şükür evdeki mesai başlar artık

Tavuk için bir şey diyemem nasıl yetiştirildiklerini bilmiyorum. Benim çalıştığım yerin gıda ayağı var ve büyük yerler bu tarz olaylara giremezler ve büyük cezalar var. Çalıştığımız bazı büyük restoranlar marketler sertifakaları görmeden analizini yaptırmadan mal kabul etmiyor zaten...
Dikkatli olmakta fayda var elbette...

Oo super bende ekmek yapiyodum bi ara . Yogurtta bi markanin hem mayasi hem sutu var guvenilir ondan mayaliyorum kendim peynir tarifi var ama bilmem yaparmisin yoksa mo katman gerek su sisede satilanlardan peyniride alacakdan klasik tam yaglilarda yolda mayalama yapilmiyor mecbur brkliyolar dogal yolla oluyor onlari tercoh rt derim sebzeleride beyaz sirke ile yikayabilirsiniz yada evde elma sirlesi yapin

Arkadaşlar biliyorum 2 gündür pek giremedim beni hoş görün yarın mali müşavir gelecek ve denetleme olacak hzırlık yapıyorum. Yarın ancak bildirim yaparım beni merak etmeyin.
Eda sizi seviyor...

bende şu an oldum yaniiii...

Arkadaşlar biliyorum 2 gündür pek giremedim beni hoş görün yarın mali müşavir gelecek ve denetleme olacak hzırlık yapıyorum. Yarın ancak bildirim yaparım beni merak etmeyin.
Eda sizi seviyor...

Bizde seni cok seviyoruzzzz

İnşallah canım ailede o kadar çok şeker tansiyon hastası var ki uyuyan genleri uyandırmamam gerek :)
Spor bence de çok önemli kabızlıktan şikayet ediyordum şimdi hiç sıkıntım yok maşallah
Oo süper haber :) iyi ki konuştun bak için rahatladı hem de hakkını alacaksın inşallah
Ok süper o zaman :)
Tamam canım gelince yazacağım sizlere :) orada da her fırsatta gelirim dayanamam ki :))
Sağol canım inşallah güzel geçer:)
Kizlar ne ceneniz duatu haa yetisemiyorum sarz az aksam evden girerim edacim cok sevindim canim olmus bil

Bluecum hayirlisiyla git tatilini yap cozutma ama hiimm

Tamam canım inşallah cozutmıcam:))

inanaılmazzzzzz

kaçma tatlım allahın izniyle git kolay gelsin evde

sağlıklı yaşıyoruz sayfasındki tariflerden yapayım diyorum cesaretimi toplarsam ama derecem yok:26: senden de alabilirim tatlım elma kabuklarımı hiç atmam sirke için

Eda sizi seviyor...

Aaöm Edacım dikkat et tam zam zamanı açık bulamasınlar sende bizde seni çok seviyoruz canımcımm

Gel tabiiii ya biz seni özlerizzzz sensiz bırakma bizi Bak Merviş kaç gündür kayıp çok merak ettim inş iydir bir sorun yoktur:26:

iyi aksamlar citirlar...

spor yapacaktim ama zor geliyor

gecmis yapayim sonrada sohbet ederiz

Sopala beni kaptancim kim korkar hain kacamaklardan dur deme vakti geldide geciyor bile
yeterki sen iste cani9m..elim kasiniyodu zaten

ay ona bende cok güldüm facede paylaşmıstım eşim hemen beğenmiş
Benimki okusa kesin oda begenir

Bitanemmm karatay hem hamile kalmana yardımcı olacak hemde çok sağlıklı bir şekilde hamilelik dönemi geçireceksin Okan ve nUrçin çiftinin gelinleri dr ve hamileliğinde de sonrasında da karatay tarzı beslenmiş ve hala bu şekilde besleniyor bebişide kendiside çok sağlıklı maşallah

3,5 lt maşallah süper su içmişsin Edacımm

nescafe işlem görmüş rafine bir ürün olduğu için Canan abla önermiyor Edacım şekersiz türk kahvesi öneriyor

başlarda alışamadım şekersiz türk kahvesine ama şimdi çok rahat içiyorum hatta kahvenin tadı dahamı güzelleşti ne

öğleden sonra yazarım gelişmeleri [/QUOTE]

Güzel haberlerle gel inş tatlımm

nazar etmesin kızımıza

Bende bendee:81::81::81:

Şİfreyle girilsin takıma bence

Güle güle giy yeni cicini canımcım

harika bir haber selülit yapack birşey yemiyoruzki teyzeminde varisleri geçti yıllardır çekiyordu varislerden yaşasın karatay

Canımcım yorum yapmamak olmazki bana doğru gelen birşey başkasına yanlış gelebilir bu durumda uyarılmayı çok isterim açıkçası 2 haftadan fazla bizi bırakma ne olur

tatlım gün içinde yaptığız koşuşturmaca spordan sayılmıyor malesef yarım saatte olsa inş başlarsın tatlım

bende yollasam hiç sevmem ütüyü

Kolay gelsin bir an önce konş bence hazır tam modundaymışş fırsatı kaçırma derim ben

Hadi bakalımmm hoşşgeldin sağlıklı yaşama tatlım kuruyemişleri kabuklu alırsan daha faydalı olur

Aminnnnn canımm

Elbette hiçkimse art niyetli değil ne olur kızlar birbirimizin kıymetini bilelim

Hoşbuldummmmm tatlımmmm[/QUOTE]

selam canimsin..burdada hava kapaliydi bu gün..
canim zeytinde pinti davranmiyorum,sadece cok doydugumdan fazlasi gitmiyor

Hoşbuldum Helincim ütüler bitti demekki ellerine sağlık benimkileri Noraya sattım kabul ederse tabiii

yok tatlım gitmedim geçmişe gözattım
Yok canim ya,yapmadim ütüyü..kizin okulu vardi öglenden sonra git gelle ugrastim..yemekti toplamakti derken kaldi yine ütü

Tamam canim..firsat buldukca gelirsin..tatilin ve memleketin tadini cikar..keske bende gelebilsem,nasil özledim

dün gece kacirmadigin icin tebrik ediyorum canimsin..o kadar tatliya herkes dayanamaz..harikasin
Gözün aydin canim..özletme cok..dolu dolu gecsin tatilin
limonlu su selülit icin iyimi..bendede varda azcik,insallah gidecek ama..sütun gibi olcek bacaklarim,yazin bikini giycem
Selamunaleykum hanimlar canlari sildim birazinida yarina biraktim dinlenirken ne yaptiniz diye bakuyim dedim yemek yapicam daha offf
süpersin canim..kolay gelsin
Harika olmus canim..hadi insallah verirler istedigin zammi..hakediyorsun dedigine göre olumlu olacak
o zaman totomu kaldirip spor yapayim,cok suda icmeyeyeim,sabah ne eksik cikarsam kar
yoksa ayyulduz muydu mistik çay içen pardon 2-sinini değil 3-ünü karıştırıyormuşumm

Ücü birarada olmus
Bütün takımın ütü işi kabul edilir
öncelik bende ama..ilk sirayi vermem
Kizlar alintilama yapamadim puff ucup gitti

Hepinizin tavsiyerini dinleyecegim canlarim iyiki varsiniz

Aksam salata ve tavuk gogus firinda yemeyi planlıyorum tabi organik tavuk bulabilirsem
afiyet olsun canim
camasir suyumu
e öldürürki o insani
Ay ne fesat bu insan vucudu az yersin birdaha gida gelmiyecek diye kitliga gecer,spor yaparsin suyu tutur aslinda kendini bizim konrolumuze biraksa hersey istedi gibi olacak vucudun piskolejisini bozmussuz poranayak olmus:)))

bede büyük marketlerin böyle riskler alacagini sanmamakla birlikte icime kurt düsürmüs bulunmaktayim
bende deneyecegim canim bu gün mayayi..dün okumustum bende
donuz tonyagi ne kiz

az daha anlatirsan gercekten cip gibi olcem
zeytinde ayakkabı boyası bile ekliyorlarmış
ah canim ne diyosun ya
inanaılmazzzzzz
gercektende canim..hic bisey yememeiz gerekecek bu gidisle..herseyi kendimiz yapacagiz galiba artik
peynir tarifini verirmisin canim
Eda sizi seviyor...
bizde seni seviyoruz canim..islerine bak sen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…