:13::13::13::13: İnş bulursın cnmm bulamazsan sakın yeme hepsi ur dolu
:26::26: çamaşır suyu muCanım bizlerde henüz yolun başındayız fakat köy tavuğu en az 3 satte pişiyor kokusu muazzam ve yağı özellikle çok oluyor fakat market tavukları yarım saatte pişiyor markette çalışan birkaç kişi paylaşım yapmış okudum bozulan kokan tavukları çamaşır suyuna bastırıyorlarmış malesef
Canım bizlerde henüz yolun başındayız fakat köy tavuğu en az 3 satte pişiyor kokusu muazzam ve yağı özellikle çok oluyor fakat market tavukları yarım saatte pişiyor markette çalışan birkaç kişi paylaşım yapmış okudum bozulan kokan tavukları çamaşır suyuna bastırıyorlarmış malesef
Ay ne fesat bu insan vucudu az yersin birdaha gida gelmiyecek diye kitliga gecer,spor yaparsin suyu tutur aslinda kendini bizim konrolumuze biraksa hersey istedi gibi olacak vucudun piskolejisini bozmussuz poranayak olmus:)))
Canim pr..m gidanin organigi var ins kalmistir da su markette calisanlar biraz abartmis zira ben gida sektorundeyim bizzatta gida okudum 22 dsubemiz var asla boyle birsey soz konusu olamaz ancak cok kucuk marketlerde acik tavuk satiyorlarsa ki oda yasak gida ve hayvancilik bakanligi uretim ixni olmadan acik ve parcalanmis tavuk satilamaz ve hicbir cig et yrunu parcalanip ambalajinfan cikarilamaz . Tabi aldigimiz yerlere guvenmemiz sart bildigin yerden sasmayin yoksa gida ucsuz bucaksiz bi alan neler var nwler desem yeyip icmekten vazgecersiniz hepimiz cip gibi olurizda ben olmam meslekten galiba alisiyor insan tabi misal asla koylu kendi yapmadiysa yesil zeytin yemem
Canim pr..m gidanin organigi var ins kalmistir da su markette calisanlar biraz abartmis zira ben gida sektorundeyim bizzatta gida okudum 22 dsubemiz var asla boyle birsey soz konusu olamaz ancak cok kucuk marketlerde acik tavuk satiyorlarsa ki oda yasak gida ve hayvancilik bakanligi uretim ixni olmadan acik ve parcalanmis tavuk satilamaz ve hicbir cig et yrunu parcalanip ambalajinfan cikarilamaz . Tabi aldigimiz yerlere guvenmemiz sart bildigin yerden sasmayin yoksa gida ucsuz bucaksiz bi alan neler var nwler desem yeyip icmekten vazgecersiniz hepimiz cip gibi olurizda ben olmam meslekten galiba alisiyor insan tabi misal asla koylu kendi yapmadiysa yesil zeytin yemem
:26::26: çamaşır suyu mukimbilir daha sağlıksız neler yiyoruz :18:
Ay ne fesat bu insan vucudu az yersin birdaha gida gelmiyecek diye kitliga gecer,spor yaparsin suyu tutur aslinda kendini bizim konrolumuze biraksa hersey istedi gibi olacak vucudun piskolejisini bozmussuz poranayak olmus:)))
yaaaa ama nerden bulcaz kii :26: gerçi çok soğudum bu tavuk işinden buzlukda öylece duruyor elim gitmiyor pişirmek için
şifreyi çözemedim ben yaa
o ozona yatırma olayını duymuştum bende hatta haberlerde gösterdi.Korkunç bir şey gerçekten. Hani nerde olur dersende küçük marketlerde yada kasapda falan .. büyük markalar zaten böyle bir riske girmez diye tahmin ediyorum.
Bocek . Donuz toynagi. Agir metal. Ileri aflotoksin. Msg cin tozu halk arasinda . Vs vs o kadar cok ki ekmekte bile bir dunya agartivi ve eklenti var bizzat sahidim . Yogurtta margarin kasarda patates margarin . Peynirler yolda mayalanacak kadar kimyasalla dolu zeytin renk alsin diye kimyasal ve sicak suda soklaniyo . Oooo sen sor ben nede ne var soyleyim :)
Bocek . Donuz toynagi. Agir metal. Ileri aflotoksin. Msg cin tozu halk arasinda . Vs vs o kadar cok ki ekmekte bile bir dunya agartivi ve eklenti var bizzat sahidim . Yogurtta margarin kasarda patates margarin . Peynirler yolda mayalanacak kadar kimyasalla dolu zeytin renk alsin diye kimyasal ve sicak suda soklaniyo . Oooo sen sor ben nede ne var soyleyim :)
Kesinlikle sana katılıyorum ama abartı olduğunu sanmıyorum çünkü bikaç kişi paylaşmış malesef inş öyle değildir diyelim
kesinlikle sen kimbilir neler görmüşsündür ben yıllardır evde yapılabilecek herşeyi kendim yaparım sadece peynir yapamıyorum ama onuda başaracağım yakında inşzeytinimi salçamı tarhanamı hep kendim yaparım
yoğurdumuda kendim yapıyordum fakat ilk maya tabiki markettendir şimdi nohuttan maya yapıyorum henüz 3, mayalamada 5 ten sonra normalleşiyormuş 1 bardak sütten çoğaltıyorum bakalım inş olur
en çok yaşa emiii
canım bizim sütçü kafasına eserse getiriyor sağolsun ama kırk nazla bazı kasaplardada bulunuyor ama ben henüz bulamadım:44:
büyük marka diye güvenmemek lazım bir arkadaşım pın.. da çalışıyordu anlattıklarını duydukça aynenbu moda girdim
Arkadaşlar biliyorum 2 gündür pek giremedim beni hoş görün yarın mali müşavir gelecek ve denetleme olacak hzırlık yapıyorum. Yarın ancak bildirim yaparım beni merak etmeyin.
Eda sizi seviyor...
İnşallah canım ailede o kadar çok şeker tansiyon hastası var ki uyuyan genleri uyandırmamam gerek :)Hoşgeldin canımcımmmm hadi gözün aydın sağ salim git gez hasret giderr karatay ihtiyaçlarını depola gel inş
Canım birden spora çok yüklenme her gün yapabileceğin şekilde yap
Kardeşler arasında olur böyle yanlış anlaşmalar geçti gitti çok şükür
Akşam kendini tutabildiğin için tebrikler canımmm
siyah çay günde 1 tane içiyorum bırakamadım ama limonlu suyu tavsiye ederim bluecum bir iki limon dilimi ekle bardağına gerçekten çok faydası var
dur bakalım daha ne kadar çok olumlu değişiklikler olacak vucudumuzda selülit başlangıç olmuş
Spor bence de çok önemli kabızlıktan şikayet ediyordum şimdi hiç sıkıntım yok maşallahCanım yaşımız ilerliyor yediklerimiz hormonlu metabolizmamızı sürekli şaşırtıyoruz. Doğru yaptığımızı sandığımız bir sürü yanlış var. Önemli olan farkındalık ve sonrasında kontrol. Merak etme eninde sonunda tartı değişir
hoşgeldinnnn
ooo süper benim camlar silinmeyeli aylar oldudüzenli gelen bir kadınım vardı onada başka bir iş daha ayarladım, orası daha cazip gelip sürekli gitmeye başladı bana gelmiyor artık bende eve yeni tanımadığım birini almayım diye direniyorum bakalım ne zaman kokucaz
oyy kıyamam yaapsikolojimi bozuyorsun kızımmmm (gerçi kaçamak yapmıyorum bu ara ama) biz çikolata pasta yerken sen nescafenin kaçamak mı değilmi noktasındasın... Büyüksün Edaaa :119: arkandayız..:118:
ayyy bendeoturup kollarımı yana bırakıyorum acaba ne kadar kollarımdan gitti belimden gitti diye sürekli hesap yapıyorum.
aslında bende sabah gitmek istiyorum ama işten izin almak lazım her hafta zor olur birde çocuklarda var okula bırak falan işleri. PErşembeleri öğle tatilinde gidiyorum biraz erken çıkıp geç geliyorum farkedilmiyor bile...
kuzum o halde sen mistik çayı bir dene derim.
:13: harika haberler var
benimde çok sevdiğim bir kotum var en son 83 kiloyken giyordum bakalım tekrar ne zaman giyerim :44:
aşkolsun olur mu hiç öyle şey karşılıklı bir yanlış anlaşılmalar zinciri olmuş burda hiçbrimiz eminimki art niyetli değiliz.Büyümüzbozulmasın. Yorumlarını bekliyoruz... bekliyorum... ona göre...
spor varya spor inanılmaz iyi hissettiren birşey. Daha rahat uyuyorsun daha hareketli oluyorsun kafan boşalıyor resmen. arada derede yap birşekilde canım
en ama en sevmediğim iş ütü :26: bende yollasam olur mu
hoşbulduk kuzum... alıntıları yapalı bayağı oluyor ama bir oturupda cvp layamadım ki
Oo süper haber :) iyi ki konuştun bak için rahatladı hem de hakkını alacaksın inşallahKızlar konuştummmmmmGayet kolay oldu konuşma kısmı. Önce tuvalete gittim. Bir sürü derin nefes aldım.
Bana ne kadar istiyorsun dedi direkt bence 1700 1800 beni mutlu eder dedim.
Oda gülümsedi hak ediyorsun fazlasıyla dedi. Bunu patronla konuşacağım tek başıma karar alamam dedi. Bende takdir elbette patronun. vakit ayırdığınız için teşekkür ederim dedim çıktım yanındanArkadaşım bu iş olur dedi. bunu diyen arkadaş maaşını % 100 zam yaptırmıştı. Aynı konuşmayı onunlada yaptı
Ok süper o zaman :)spor hocasına sormuştum bunu. hemen sonrasında tartılmak az çıkarırımışspordan sonra fazla su tüketimi yaparsak da onu vücut tutarmış ödem olurmuş fazla çıkarmışız. Yani sen gece sporunu yap ama çok su içme..
Tamam canım gelince yazacağım sizlere :) orada da her fırsatta gelirim dayanamam ki :))Tadini cikar canim donunce uzun uzun ne yaptigini yaz ama meraktan catlariz biz sen gelene kadar:)
Ben ne zaman aksam spor yapsam ertesi gun eksi cikarim bunye meselisi olabilir canim sen sporunu yap bol suyunu ic maydonoz varsa ondanda ye sahsen ben oyle yapmayi dusunuyorum
Sağol canım inşallah güzel geçer:)bende evde tayt giyorum sürekli artık taytlarımda bolluklar oldu diz izi çıkarya aynı öyle
kesinlikle katılıyorum
ben yollayabılırmmm canım hem yakınızda
canım hayırlısıyla git gel yada gel gitthakettin sen bu tatili
Kizlar ne ceneniz duatu haayetisemiyorum sarz az aksam evden girerim edacim cok sevindim canim olmus bil
Bluecum hayirlisiyla git tatilini yap cozutma ama hiimm
inanaılmazzzzzz
çocuklarımıza neler yediriyoruz şuna bak...
ben kaçıyorum kızlar mesai bitti çok şükür evdeki mesai başlar artık
Oo super bende ekmek yapiyodum bi ara . Yogurtta bi markanin hem mayasi hem sutu var guvenilir ondan mayaliyorum kendim peynir tarifi var ama bilmem yaparmisin yoksa mo katman gerek su sisede satilanlardan peyniride alacakdan klasik tam yaglilarda yolda mayalama yapilmiyor mecbur brkliyolar dogal yolla oluyor onlari tercoh rt derim sebzeleride beyaz sirke ile yikayabilirsiniz yada evde elma sirlesi yapin
Arkadaşlar biliyorum 2 gündür pek giremedim beni hoş görün yarın mali müşavir gelecek ve denetleme olacak hzırlık yapıyorum. Yarın ancak bildirim yaparım beni merak etmeyin.
Eda sizi seviyor...
İnşallah canım ailede o kadar çok şeker tansiyon hastası var ki uyuyan genleri uyandırmamam gerek :)
Spor bence de çok önemli kabızlıktan şikayet ediyordum şimdi hiç sıkıntım yok maşallah
Oo süper haber :) iyi ki konuştun bak için rahatladı hem de hakkını alacaksın inşallah
Ok süper o zaman :)
Tamam canım gelince yazacağım sizlere :) orada da her fırsatta gelirim dayanamam ki :))
Sağol canım inşallah güzel geçer:)
Tamam canım inşallah cozutmıcam:))
Gel tabiiii ya biz seni özlerizzzzsensiz bırakma bizi Bak Merviş kaç gündür kayıp çok merak ettim inş iydir bir sorun yoktur:26:
yeterki sen iste cani9m..elim kasiniyodu zatenSopala beni kaptancim kim korkar hain kacamaklardandur deme vakti geldide geciyor bile
Benimki okusa kesin oda begeniray ona bende cok güldüm facede paylaşmıstım eşim hemen beğenmiş
Tekrar slsm diyeyim İzmirde sabahtan beri yağmur var kızlar içim kararrdı hava çok kapalı bi ilaç yazdırdım geldim bi markete gittim sporumu yaptım şimdi komşumuz geldi annemle hoşbeş yapıyorlar bende sizlere bakayım dedim
gayet güzel bitanemmmofff şu dağ yürüyüşlerini çok kıskanıyorum
oooo yüzünü güldüren tartı bizimde yüzümüzü güldürür inşallah çok sevindim canım benim
tatlım ege bölgesinde çok meşhurdur resmini paylaşmıştım ben çok severim etlide yapılabilir zeytinyağlıda ben etlisini daha çok seviyorum
kaçamaksız güzel gidiyorsun şekercim
Tünaydın Çağlacımmm aminn tatluım ne güzel seni böyle pozitifi görmek
Tünaydınnn canımmm geçmiş olsun inş kahvaltını atlamamışsındır
sabah mecburen olmuş tatlım utanılacak birşey yok yürüyüşte yapmışsınn ohhh bravooo
her zamanki gibi atom karınca gibisin maşallah dilekcimm inş bitanemmm tartı yüzünü güldürrür
tartıya her gün çıkma ne olur Ayfercim haftada bir çıkarsın
Canım benim bluecum sana çok güzel açıklamış belli bir süre vucudun alışma dönemi oluyor insülin direncinin kırılması gibi bazısının 2 aydan sonra kırılıyor düşün artık fakat sakın vazgeçme düşünsene 2 yılda karatay tarzı beslenirsen tüm vucut hücrelerin yenilenecek 0 km araba gibi olacaksın nasıl benzetmeyseöncelikle kitapları mutlaka oku özümse ve önceden bildiğin herşeyi unut beslenmeye yeni başlıyormuşsun gibi düşün kaçamak yapmadığın sürece mutlaka ve mutlaka vereceksin
sağlıklı yaşıyoruz sayfasını takip et inan o kadar güzel paylaşımlar oluyorki fakat herşeyden önce kitapları okuman ilk tercihin olmalı tatlım
ohhh afiyetolsun canımcım bişey soracağım zeytinde neden pintilik yapıyosunki:44:
hatan yok canım benim biz alışmışız yoyo diyetlere o yüzden böyle hissediyorsun
Aynennnn karatayda eski kaşar serbest bebişimm
Ne güzel tespitler yapmışsın hamile olma ihtimaline karşı spor yapamıyorsan sadece yürüyüş yap bitanemm yürüyüşün hamile olsan bile sana bir zararı dokunmaz karatayın mantığını henüz çözemedin sanırım beynini bir an önce resetle ne olur
:44::44::44::44:
spor kesinlikle çok etkili tatlım tbrkler çok sevindim
Tünaydın aşk böcüğüü
Çok güzel özetlemişsin Bluecumm tşkler tatlımmm
Kolay gelsin canımm
Amin canim insallah cikolata ozni haa sut izni gobi oldu kiz bu
Kolay gelsin canim
Ahaa fircayi yedikcanim bi ileri bi geri gideceksem sorun cunku ben zaten ekmegi az pilav ve makarnayi bir yil once birakmis biriyim bublar asla zorlamadi beni ama iste cocuk beklentisi olunca insan hizla vermek istiyor ve hamileliktede karataya devam edebilirmiyim bunu dusunuyorum aslinda guzel bir beslenme tarzi cocuga lazim olan hersey burda var bakalim bu hafta hic kacamaksiz ve sporla deneyecegim sonuc ne olacak
Cokk superr tespittt
Yok canim ya,yapmadim ütüyü..kizin okulu vardi öglenden sonra git gelle ugrastim..yemekti toplamakti derken kaldi yine ütüHoşbuldum Helincim ütüler bitti demekki ellerine sağlık benimkileri Noraya sattım kabul ederse tabiii
yok tatlım gitmedim geçmişe gözattım
Tamam canim..firsat buldukca gelirsin..tatilin ve memleketin tadini cikar..keske bende gelebilsem,nasil özledimtamam kaptancım zaten her fırsatta her internet bulduğumda gelmeye çalışırım ama yine de 2 hafta izinli olsam çok iyi olacak.. ne olur ne olmaz diye..
inşallah bu süreçte karataya devam..
dün gittiğim yemek festivalinde karataya aykırı hiçbi yemek yoktu.. salatalar vs soslu değildi, çok güzeldi.. tatlılara gelince 50 çeşit tatlı vardı, ben 2 çatal tatlı yedim ama fıstıklı yerini seçtim ki hamurundan gelmesin, inanın tek olsam onu da yemezdim ama yanımdakiler çok konuştular, göstermelik aldım.. yanına da 8-10 yaban mersini aldım ki etkisi gitsin.. sonra eve geldikten sonra dışarda 1 saat orta tempoda yürüyüş yaptım eşimle... yani çokşükr o ziyafet sofrasından sıkıntısız kalktım diyebilirim:)
sağol canım ben de kimseye baskı yapıyor gibi olmak kırmak istemem o yüzden öyle dedim, sizler her an aklımdasınız dün akşam yemeden durduysam inanın buraya hesap veremeyeceğim için.. yoksa amaann bir akşam da bozayım diyebilirdim:) iyiki varsınız
canım estağfurullah ne özrü, ben de özür dilerim eğer kırdıysam yanlış ifade ettiysem..
sen suçlu hissetme ben zaten izin alacaktım mecburen
süper sevilaycım inşallah çok memnun kalırsın
canım bu hafta 2 kere leslie yaptım bugün de yaparsam 3 olacak, bol su, bol çiğ sebze, karatay ve leslie.. hergün 1 türk kahvesi içiyorum nescafeyle aram iyi değildir, siyah çayı bıraktım hep yeşil çay...başka bişi yok:) selülitim vardı ama artık yok:)))
aslında suya limon sıkıp içmeyi öneriyor karatay ama ben bi türlü başlayamadım hep unutuyorum limon getirmeyi:)
kan tahlillerini ihmal etme canım mutlaka yaptır, mesela canım geçen haftasonu yemekten sonra tatlı çekiyordu omega 3 eksikliğinden olabiliyormuş..türkyieye gidince alacağım inşallah ve g.ncnin vitaminiyle birlikte omega 3 alacağım..
ben de çok güldüm :))
ben de bi hikaye okumuştum..kadın baya kilolu 2 kızı var.. napsa veremiyor falan.. bi gün kızlarını oyun izlerken odalarından seyrediyor.. büyük kız küçüğe "sen annem ol ben de babam olayım" diyor, küçük kız" ben annem olmam annem çok şişman" diyor.. kadın bunu duyunca yıkılıyor ağlıyor saatlerce ve o gazla 30 kilo verip fit oluyor..
Gözün aydin canim..özletme cok..dolu dolu gecsin tatilinbiletlerimi hallettim bugün, resmi işlemler vs birsürü prosedür, ama çokşükür haftaya pazar türkiyeye gidiyorum, bir program yaptım resmen turne :))) 3 şehir gezecem baya yorucu olacak dönüşte de yatılı bakıcım başlayacak, hayırlısı bakalım..
bu mesajım 67.mesajım, gece muhtemelen yazarım leslie den sonra..acaba kiloyu fazla mı gösterir spor yaparsam
limonlu su selülit icin iyimi..bendede varda azcik,insallah gidecek ama..sütun gibi olcek bacaklarim,yazin bikini giycemHoşgeldin canımcımmmm hadi gözün aydın sağ salim git gez hasret giderr karatay ihtiyaçlarını depola gel inş
Canım birden spora çok yüklenme her gün yapabileceğin şekilde yap
Kardeşler arasında olur böyle yanlış anlaşmalar geçti gitti çok şükür
Akşam kendini tutabildiğin için tebrikler canımmm
siyah çay günde 1 tane içiyorum bırakamadım ama limonlu suyu tavsiye ederim bluecum bir iki limon dilimi ekle bardağına gerçekten çok faydası var
dur bakalım daha ne kadar çok olumlu değişiklikler olacak vucudumuzda selülit başlangıç olmuş
süpersin canim..kolay gelsinSelamunaleykum hanimlar canlari sildim birazinida yarina biraktim dinlenirken ne yaptiniz diye bakuyim dedim yemek yapicam daha offf
Harika olmus canim..hadi insallah verirler istedigin zammi..hakediyorsun dedigine göre olumlu olacakKızlar konuştummmmmmGayet kolay oldu konuşma kısmı. Önce tuvalete gittim. Bir sürü derin nefes aldım.
Bana ne kadar istiyorsun dedi direkt bence 1700 1800 beni mutlu eder dedim.
Oda gülümsedi hak ediyorsun fazlasıyla dedi. Bunu patronla konuşacağım tek başıma karar alamam dedi. Bende takdir elbette patronun. vakit ayırdığınız için teşekkür ederim dedim çıktım yanındanArkadaşım bu iş olur dedi. bunu diyen arkadaş maaşını % 100 zam yaptırmıştı. Aynı konuşmayı onunlada yaptı
o zaman totomu kaldirip spor yapayim,cok suda icmeyeyeim,sabah ne eksik cikarsam karspor hocasına sormuştum bunu. hemen sonrasında tartılmak az çıkarırımışspordan sonra fazla su tüketimi yaparsak da onu vücut tutarmış ödem olurmuş fazla çıkarmışız. Yani sen gece sporunu yap ama çok su içme..
yoksa ayyulduz muydu mistik çay içenpardon 2-sinini değil 3-ünü karıştırıyormuşumm
öncelik bende ama..ilk sirayi vermemBütün takımın ütü işi kabul edilir
afiyet olsun canimKizlar alintilama yapamadim puff ucup gitti
Hepinizin tavsiyerini dinleyecegim canlarim iyiki varsiniz
Aksam salata ve tavuk gogus firinda yemeyi planlıyorum tabi organik tavuk bulabilirsem
camasir suyumuCanım bizlerde henüz yolun başındayız fakat köy tavuğu en az 3 satte pişiyor kokusu muazzam ve yağı özellikle çok oluyor fakat market tavukları yarım saatte pişiyor markette çalışan birkaç kişi paylaşım yapmış okudum bozulan kokan tavukları çamaşır suyuna bastırıyorlarmış malesef
bede büyük marketlerin böyle riskler alacagini sanmamakla birlikte icime kurt düsürmüs bulunmaktayimCanim pr..m gidanin organigi var ins kalmistir da su markette calisanlar biraz abartmis zira ben gida sektorundeyim bizzatta gida okudum 22 dsubemiz var asla boyle birsey soz konusu olamaz ancak cok kucuk marketlerde acik tavuk satiyorlarsa ki oda yasak gida ve hayvancilik bakanligi uretim ixni olmadan acik ve parcalanmis tavuk satilamaz ve hicbir cig et yrunu parcalanip ambalajinfan cikarilamaz . Tabi aldigimiz yerlere guvenmemiz sart bildigin yerden sasmayin yoksa gida ucsuz bucaksiz bi alan neler var nwler desem yeyip icmekten vazgecersiniz hepimiz cip gibi olurizda ben olmam meslekten galiba alisiyor insan tabi misal asla koylu kendi yapmadiysa yesil zeytin yemem
bende deneyecegim canim bu gün mayayi..dün okumustum bendeKesinlikle sana katılıyorum ama abartı olduğunu sanmıyorum çünkü bikaç kişi paylaşmış malesef inş öyle değildir diyelim
kesinlikle sen kimbilir neler görmüşsündür ben yıllardır evde yapılabilecek herşeyi kendim yaparım sadece peynir yapamıyorum ama onuda başaracağım yakında inşzeytinimi salçamı tarhanamı hep kendim yaparım
yoğurdumuda kendim yapıyordum fakat ilk maya tabiki markettendir şimdi nohuttan maya yapıyorum henüz 3, mayalamada 5 ten sonra normalleşiyormuş 1 bardak sütten çoğaltıyorum bakalım inş olur
donuz tonyagi ne kizBocek . Donuz toynagi. Agir metal. Ileri aflotoksin. Msg cin tozu halk arasinda . Vs vs o kadar cok ki ekmekte bile bir dunya agartivi ve eklenti var bizzat sahidim . Yogurtta margarin kasarda patates margarin . Peynirler yolda mayalanacak kadar kimyasalla dolu zeytin renk alsin diye kimyasal ve sicak suda soklaniyo . Oooo sen sor ben nede ne var soyleyim :)
ah canim ne diyosun yazeytinde ayakkabı boyası bile ekliyorlarmış
gercektende canim..hic bisey yememeiz gerekecek bu gidisle..herseyi kendimiz yapacagiz galiba artikinanaılmazzzzzz
çocuklarımıza neler yediriyoruz şuna bak...
ben kaçıyorum kızlar mesai bitti çok şükür evdeki mesai başlar artık
peynir tarifini verirmisin canimOo super bende ekmek yapiyodum bi ara . Yogurtta bi markanin hem mayasi hem sutu var guvenilir ondan mayaliyorum kendim peynir tarifi var ama bilmem yaparmisin yoksa mo katman gerek su sisede satilanlardan peyniride alacakdan klasik tam yaglilarda yolda mayalama yapilmiyor mecbur brkliyolar dogal yolla oluyor onlari tercoh rt derim sebzeleride beyaz sirke ile yikayabilirsiniz yada evde elma sirlesi yapin
bizde seni seviyoruz canim..islerine bak sen..Arkadaşlar biliyorum 2 gündür pek giremedim beni hoş görün yarın mali müşavir gelecek ve denetleme olacak hzırlık yapıyorum. Yarın ancak bildirim yaparım beni merak etmeyin.
Eda sizi seviyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?