Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Mesajı düzeltmişsin sanırım :) canımcım bencede anlattığın iş yüküne göre kesinlikle hakediyorsunn inşallah seni memnun edecek rakamı verirler ve biraz olsun rahatlarsın ben zammı aldım dıye hemen taksıte girdimm

Son düzenleyen: Moderatör:

spor hocasına sormuştum bunu. hemen sonrasında tartılmak az çıkarırımış spordan sonra fazla su tüketimi yaparsak da onu vücut tutarmış ödem olurmuş fazla çıkarmışız. Yani sen gece sporunu yap ama çok su içme..

ben sahgulle sekerkızı karıstırdığım gıbı sımdıde erigim ile sulofe yi karışıtıyorum mistik çay içen hanginizdi mistik çay bir nevi bitki çayı mı ben çok fazla siyah çay tüketiyorum zaten kansızlığım var daha da demiri emiyor çay, yeşil çayda günde 2 den fazlasnı midem almaz o yuzden siyah çay yerine mistik çay içeyim diyorum insan kendini neye alıştırırsa öylee gidiyor gerçekten siyah çayı bırakıcam hiçbir faydası yok hatta zararı var.

Tadini cikar canim donunce uzun uzun ne yaptigini yaz ama meraktan catlariz biz sen gelene kadar:)
Ben ne zaman aksam spor yapsam ertesi gun eksi cikarim bunye meselisi olabilir canim sen sporunu yap bol suyunu ic maydonoz varsa ondanda ye sahsen ben oyle yapmayi dusunuyorum

Kiz su icmek odemi atmazmi

yoksa ayyulduz muydu mistik çay içen pardon 2-sinini değil 3-ünü karıştırıyormuşumm

Ben kacar kizi doyurup yemege girisiyim gorusurzzz

Bence olumlu olacak arkadaşının dediği gibi hayırlı olsun canım oh konuştun bitti harika olur bu zam çoks evindim canımcım

Butun yazilanlari okuyorum ama alinti yapamiyorum tel cok fazla alinti yapilamiyor e zaten banu ablam tek tek yorumluyor bende yazdiklarinin altina imzami atarim o

canımsınnnnn

çok güzel bi his gerçekten..
benim de bacaklarda hiç selülit kalmadı:) giyemedğim bir kot pantolonum oluyor artık ve işte giydğim pantolonumun beli baya bollaştı..
böyle olunca insan daha da şevkleniyor:)

Canim benim yaaa bnde cok sewiorum walla
Ay zayiflamak nekadar guzel bisey yaa internetten tunik aldim standartmis beden yokmus bana oldu ya inanamiorum cikarmadim ustumden:)))
bende evde tayt giyorum sürekli artık taytlarımda bolluklar oldu diz izi çıkarya aynı öyle
kesinlikle katılıyorum
Ütüleri bana yolla kaptan en sevdiğim ev işi
ben yollayabılırmmm canım hem yakınızda

canım hayırlısıyla git gel yada gel gitt hakettin sen bu tatili

ayyy harika bir haber çok sevindim... bakar mısın stres yaptığınla kaldın ama sonuç süper oldu.

Kizlar alintilama yapamadim puff ucup gitti

Hepinizin tavsiyerini dinleyecegim canlarim iyiki varsiniz

Aksam salata ve tavuk gogus firinda yemeyi planlıyorum tabi organik tavuk bulabilirsem

Kizlar alintilama yapamadim puff ucup gitti

Hepinizin tavsiyerini dinleyecegim canlarim iyiki varsiniz

Aksam salata ve tavuk gogus firinda yemeyi planlıyorum tabi organik tavuk bulabilirsem

:13::13::13::13: İnş bulursın cnmm bulamazsan sakın yeme hepsi ur dolu

ben içiyorumm canım.ama sütle suyu karıştırarak demlediğimde daha çok hoşuma gidiyor sıcak aromalı süt içiyormuş gibi oluyorum. İçnde çok fazla çay karışımı var mistikde, al bir dene bakalım memnun kalacak mısın
Kiz su icmek odemi atmazmi
tabii tabii ödem atar orda bir değişiklik yada sıkıntı yok ama spor sonrası vucüt spor yaparken kaybettiği suyu tutmaya çalışırmış. bununda fazlasını tutarmışki her an "bu kadın çıldırdı beni şoka sokar biraz daha spor yaparda suyumu kaybettiriir " diye strese giriyor tutuyor galiba
yoksa ayyulduz muydu mistik çay içen pardon 2-sinini değil 3-ünü karıştırıyormuşumm

hepimiz içelim güzelleşelim ne olur sanki

Ya ben şu sağlıklı beslenme konusunda çok bilgisizim organik olduğunu nasıl anlıyorsunuz ki :)

Canım bizlerde henüz yolun başındayız fakat köy tavuğu en az 3 satte pişiyor kokusu muazzam ve yağı özellikle çok oluyor fakat market tavukları yarım saatte pişiyor markette çalışan birkaç kişi paylaşım yapmış okudum bozulan kokan tavukları çamaşır suyuna bastırıyorlarmış malesef

Kizlar ne ceneniz duatu haa yetisemiyorum sarz az aksam evden girerim edacim cok sevindim canim olmus bil

Bluecum hayirlisiyla git tatilini yap cozutma ama hiimm

Ay ne fesat bu insan vucudu az yersin birdaha gida gelmiyecek diye kitliga gecer,spor yaparsin suyu tutur aslinda kendini bizim konrolumuze biraksa hersey istedi gibi olacak vucudun piskolejisini bozmussuz poranayak olmus:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…