biletlerimi hallettim bugün, resmi işlemler vs birsürü prosedür, ama çokşükür haftaya pazar türkiyeye gidiyorum, bir program yaptım resmen turne :))) 3 şehir gezecem baya yorucu olacak dönüşte de yatılı bakıcım başlayacak, hayırlısı bakalım..
bu mesajım 67.mesajım, gece muhtemelen yazarım leslie den sonra..acaba kiloyu fazla mı gösterir spor yaparsam
biletlerimi hallettim bugün, resmi işlemler vs birsürü prosedür, ama çokşükür haftaya pazar türkiyeye gidiyorum, bir program yaptım resmen turne :))) 3 şehir gezecem baya yorucu olacak dönüşte de yatılı bakıcım başlayacak, hayırlısı bakalım..
bu mesajım 67.mesajım, gece muhtemelen yazarım leslie den sonra..acaba kiloyu fazla mı gösterir spor yaparsam
spor hocasına sormuştum bunu. hemen sonrasında tartılmak az çıkarırımışspordan sonra fazla su tüketimi yaparsak da onu vücut tutarmış ödem olurmuş fazla çıkarmışız. Yani sen gece sporunu yap ama çok su içme..
ben sahgulle sekerkızı karıstırdığım gıbı sımdıde erigim ile sulofe yi karışıtıyorummistik çay içen hanginizdi mistik çay bir nevi bitki çayı mı ben çok fazla siyah çay tüketiyorum zaten kansızlığım var daha da demiri emiyor çay, yeşil çayda günde 2 den fazlasnı midem almaz o yuzden siyah çay yerine mistik çay içeyim diyorum insan kendini neye alıştırırsa öylee gidiyor gerçekten siyah çayı bırakıcam hiçbir faydası yok hatta zararı var.
Kızlar konuştummmmmmGayet kolay oldu konuşma kısmı. Önce tuvalete gittim. Bir sürü derin nefes aldım.
Bana ne kadar istiyorsun dedi direkt bence 1700 1800 beni mutlu eder dedim.
Oda gülümsedi hak ediyorsun fazlasıyla dedi. Bunu patronla konuşacağım tek başıma karar alamam dedi. Bende takdir elbette patronun. vakit ayırdığınız için teşekkür ederim dedim çıktım yanındanArkadaşım bu iş olur dedi. bunu diyen arkadaş maaşını % 100 zam yaptırmıştı. Aynı konuşmayı onunlada yaptı
Butun yazilanlari okuyorum ama alinti yapamiyorum tel cok fazla alinti yapilamiyor e zaten banu ablam tek tek yorumluyor bende yazdiklarinin altina imzami atarim o
çok güzel bi his gerçekten..
benim de bacaklarda hiç selülit kalmadı:) giyemedğim bir kot pantolonum oluyor artık ve işte giydğim pantolonumun beli baya bollaştı..
böyle olunca insan daha da şevkleniyor:)
bende evde tayt giyorum sürekli artık taytlarımda bolluklar oldu diz izi çıkarya aynı öyleCanim benim yaaa bnde cok sewiorum walla
Ay zayiflamak nekadar guzel bisey yaa internetten tunik aldim standartmis beden yokmus bana oldu ya inanamiorum cikarmadim ustumden:)))
kesinlikle katılıyorumMerhaba canlarim ben geldim ve bende sizi cok seviyorum,doktorcugumunda dedgi gibi kapatalim kapilarimiz,perdelerimiz cekelim..nazar degmesin
Arkadaslar lütfen bir yaziyi okurken hemen fevri davranmayalim..ben burda birinebu veya bu isareti yaptigimda gülüyor olablirim..birine tepkimi veya bana göre yanlisini yazdigimda o kisiyle olan samimiyetime inandigimdan yazarim ve böylede olmasi gerekir..burdaki amacimiz yanlislarimizin bize söylenmesidir,uayrilmamizdir,tek basimiza yapamamamizdir...lütfen elestirilere acik olalim ve bu elestirileri okurkende kirilacagimiza,"arkadasim beni düsünüyormus ki ciddiye alip cevap verme geregi duymus" diye düsünelim..
ben yollayabılırmmm canım hem yakınızdaÜtüleri bana yolla kaptan en sevdiğim ev işi
yoksa ayyulduz muydu mistik çay içenpardon 2-sinini değil 3-ünü karıştırıyormuşumm
Kızlar konuştummmmmmGayet kolay oldu konuşma kısmı. Önce tuvalete gittim. Bir sürü derin nefes aldım.
Bana ne kadar istiyorsun dedi direkt bence 1700 1800 beni mutlu eder dedim.
Oda gülümsedi hak ediyorsun fazlasıyla dedi. Bunu patronla konuşacağım tek başıma karar alamam dedi. Bende takdir elbette patronun. vakit ayırdığınız için teşekkür ederim dedim çıktım yanındanArkadaşım bu iş olur dedi. bunu diyen arkadaş maaşını % 100 zam yaptırmıştı. Aynı konuşmayı onunlada yaptı
Bütün takımın ütü işi kabul edilir
Kizlar alintilama yapamadim puff ucup gitti
Hepinizin tavsiyerini dinleyecegim canlarim iyiki varsiniz
Aksam salata ve tavuk gogus firinda yemeyi planlıyorum tabi organik tavuk bulabilirsem
:13::13::13::13: İnş bulursın cnmm bulamazsan sakın yeme hepsi ur dolu
ben içiyorumm canım.ama sütle suyu karıştırarak demlediğimde daha çok hoşuma gidiyor sıcak aromalı süt içiyormuş gibi oluyorum. İçnde çok fazla çay karışımı var mistikde, al bir dene bakalım memnun kalacak mısınben sahgulle sekerkızı karıstırdığım gıbı sımdıde erigim ile sulofe yi karışıtıyorummistik çay içen hanginizdi mistik çay bir nevi bitki çayı mı ben çok fazla siyah çay tüketiyorum zaten kansızlığım var daha da demiri emiyor çay, yeşil çayda günde 2 den fazlasnı midem almaz o yuzden siyah çay yerine mistik çay içeyim diyorum insan kendini neye alıştırırsa öylee gidiyor gerçekten siyah çayı bırakıcam hiçbir faydası yok hatta zararı var.
tabii tabii ödem atar orda bir değişiklik yada sıkıntı yok ama spor sonrası vucüt spor yaparken kaybettiği suyu tutmaya çalışırmış. bununda fazlasını tutarmışki her an "bu kadın çıldırdıKiz su icmek odemi atmazmi
yoksa ayyulduz muydu mistik çay içenpardon 2-sinini değil 3-ünü karıştırıyormuşumm
Ya ben şu sağlıklı beslenme konusunda çok bilgisizimorganik olduğunu nasıl anlıyorsunuz ki :)
ben içiyorumm canım.ama sütle suyu karıştırarak demlediğimde daha çok hoşuma gidiyor sıcak aromalı süt içiyormuş gibi oluyorum. İçnde çok fazla çay karışımı var mistikde, al bir dene bakalım memnun kalacak mısın
tabii tabii ödem atar orda bir değişiklik yada sıkıntı yok ama spor sonrası vucüt spor yaparken kaybettiği suyu tutmaya çalışırmış. bununda fazlasını tutarmışki her an "bu kadın çıldırdıbeni şoka sokar biraz daha spor yaparda suyumu kaybettiriir " diye strese giriyor tutuyor galiba
hepimiz içelim güzelleşelim ne olur sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?