- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
iyi aksamlar citirlar...
spor yapacaktim ama zor geliyor
gecmis yapayim sonrada sohbet ederiz![]()
Hoşgeldin canımcım iyi akşamlar kalk kalk hop bir iki yapda gel canım için rahat olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi aksamlar citirlar...
spor yapacaktim ama zor geliyor
gecmis yapayim sonrada sohbet ederiz![]()
zeytinde ayakkabı boyası bile ekliyorlarmış![]()
merhaba arkadaşlarrrrr
sevgili rakibem nerelerdesin baya uzak kaldık bu ara özlettin kendini![]()
Merhaba rakipcan bu hafta durumlar nasil birincilik gorunuyormu
merhaba arkadaşlarrrrr
eh kremadan süte geçmişizMenum
spor sonrasi bir elma
Kahvalti,1yumurta,peynir,3zeytin,birbucuk dilim ekmek,bol yesillik 1t.k tereyag,1c.k cokokrem,bir kayisi
Ara elma ,bir cay b.yogurt
Ogle yesillik ,lahana yemegi,yogurt kucuk kase,5kasik nohut
Aksam salata kucuk kase yogurt 3 kasik bulgur pilavi
Ara neskafe SUTLUUU:)
Bir avuctan az kuruyemis
3km yuruyus 4 bardak bitki cayi 3lt su
Merhabaaa. yok canımcım bu haftaları başkalarına şans vereyim dedimşaka bi yana haftasonu eve gittim tabi evde yedim de yedim hemde her saatte 3 gün aralıksız yedim siz düşünün. yinede 800 gr vermişim buna da çok şükrettim
![]()
Sen eve gitme en iyisi canımcımmm eve gitmseyedin rekor yine sendeydi desene 800 gr güzel netice tbrkler![]()
evet ev yediriyo banaama deger ya çok özlemişim evdekileri hele de annecimii.şubat 10 gibi yine gitmeyi düşünüyorum o zamana kadar sıkı tutayım en iyisi. şu kitabı okuyabilsem başlayacam da 2 gündür yatıyom grip oldum. gözlerim çok yaşarıyo bulanık görüyorum okuyamıyorum
Hosbuldum..yaptim cnmHoşgeldin canımcım iyi akşamlar kalk kalk hop bir iki yapda gel canım için rahat olsun![]()
merhaba canim..hosgeldinmerhaba arkadaşlarrrrr
canim sabah cokokrem olmamis.Menum
Spor sonrasi bir elma
Kahvalti,1yumurta,peynir,3zeytin,birbucuk dilim ekmek,bol yesillik 1t.k tereyag,1c.k cokokrem,bir kayisi
Ara elma ,bir cay b.yogurt
Ogle yesillik ,lahana yemegi,yogurt kucuk kase,5kasik nohut
Aksam salata kucuk kase yogurt 3 kasik bulgur pilavi
Ara neskafe SUTLUUU:)
Bir avuctan az kuruyemis
3km yuruyus 4 bardak bitki cayi 3lt su
yaptim canimsin,kacarmiKalk kaptan yap sporunu bakiyim bende kizi uyatabilirsem bi 3km yurumeyi dusunuyorum yadaleslie yapicam haydi hebberaber
kaptan duymasinMerhabaaa. yok canımcım bu haftaları başkalarına şans vereyim dedimşaka bi yana haftasonu eve gittim tabi evde yedim de yedim hemde her saatte 3 gün aralıksız yedim siz düşünün. yinede 800 gr vermişim buna da çok şükrettim
![]()
gecmisolsun canim..bol bol sivi tüketevet ev yediriyo banaama deger ya çok özlemişim evdekileri hele de annecimii.şubat 10 gibi yine gitmeyi düşünüyorum o zamana kadar sıkı tutayım en iyisi. şu kitabı okuyabilsem başlayacam da 2 gündür yatıyom grip oldum. gözlerim çok yaşarıyo bulanık görüyorum okuyamıyorum
Hosbuldum..yaptim cnm
merhaba canim..hosgeldin
canim sabah cokokrem olmamis.
spor ve su
yaptim canimsin,kacarmi
kaptan duymasin
gecmisolsun canim..bol bol sivi tüket![]()
Leslie 3 yapıp geleyim :)
tesekkür ederim banucugumohhh gönül rahatlığıyla oturabilirsin şimdi hibisküsün benden olsun
hadi sende yap gel tatlım spor yapana beleş hibüsküs var kolay gelsin![]()
bol terlemeler canimLeslie 3 yapıp geleyim :)
tesekkür ederim banucugum
hafifledim sanki..insallah yarin tartitada hafiflerim:18:
tesekkür ederim banucugum
hafifledim sanki..insallah yarin tartitada hafiflerim:18:
Ben bukadar spora hevesliyken benim kizin yuzunden yapamadimm