• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Menum
Spor sonrasi bir elma
Kahvalti,1yumurta,peynir,3zeytin,birbucuk dilim ekmek,bol yesillik 1t.k tereyag,1c.k cokokrem,bir kayisi
Ara elma ,bir cay b.yogurt
Ogle yesillik ,lahana yemegi,yogurt kucuk kase,5kasik nohut
Aksam salata kucuk kase yogurt 3 kasik bulgur pilavi
Ara neskafe SUTLUUU:)
Bir avuctan az kuruyemis
3km yuruyus 4 bardak bitki cayi 3lt su

Kalk kaptan yap sporunu bakiyim bende kizi uyatabilirsem bi 3km yurumeyi dusunuyorum yadaleslie yapicam haydi hebberaber

merhaba arkadaşlarrrrr

sevgili rakibem nerelerdesin baya uzak kaldık bu ara özlettin kendini :16:

Hoşgeldin bitanemmmm :48::48: evet ayranmı içtik hayırdır :23::23: bizde özledik tatlımmm biraz yoğunluk vardı o yüzden canımmm

Menum

spor sonrasi bir elma
Kahvalti,1yumurta,peynir,3zeytin,birbucuk dilim ekmek,bol yesillik 1t.k tereyag,1c.k cokokrem,bir kayisi
Bir avuctan az kuruyemis
eh kremadan süte geçmişiz :46::46: inşallah yakında sütlü kahve yazar orda:9::9:

Merhabaaa. yok canımcım bu haftaları başkalarına şans vereyim dedim :P şaka bi yana haftasonu eve gittim tabi evde yedim de yedim hemde her saatte 3 gün aralıksız yedim siz düşünün. yinede 800 gr vermişim buna da çok şükrettim :52::52::52::52:

Sen eve gitme en iyisi canımcımmm eve gitmseyedin rekor yine sendeydi desene 800 gr güzel netice tbrkler:46::46::46:

Sen eve gitme en iyisi canımcımmm eve gitmseyedin rekor yine sendeydi desene 800 gr güzel netice tbrkler:46::46::46:

evet ev yediriyo bana :D ama deger ya çok özlemişim evdekileri hele de annecimii.şubat 10 gibi yine gitmeyi düşünüyorum o zamana kadar sıkı tutayım en iyisi. şu kitabı okuyabilsem başlayacam da 2 gündür yatıyom grip oldum. gözlerim çok yaşarıyo bulanık görüyorum okuyamıyorum

evet ev yediriyo bana :D ama deger ya çok özlemişim evdekileri hele de annecimii.şubat 10 gibi yine gitmeyi düşünüyorum o zamana kadar sıkı tutayım en iyisi. şu kitabı okuyabilsem başlayacam da 2 gündür yatıyom grip oldum. gözlerim çok yaşarıyo bulanık görüyorum okuyamıyorum

Ev özlenmezmi canımcımm işim tamamen espri her fırsatta mutlaka git ama anneciğinin güzel mamalrından fazla yeme :16:

inş bir an önce okuyup başlarsın tatlımmm herkes kırılıyor salgın berbat aman ne olur dikkat et sıcak bişeyler iç bak anneciğinden de uzaksınn gelmiş geçmiş olsun cnm inş hafif atlatırsın:29:

Hoşgeldin canımcım iyi akşamlar kalk kalk hop bir iki yapda gel canım için rahat olsun:8::8::8:
Hosbuldum..yaptim cnm:12:
merhaba arkadaşlarrrrr

sevgili rakibem nerelerdesin baya uzak kaldık bu ara özlettin kendini :16:
merhaba canim..hosgeldin:34:
Menum
Spor sonrasi bir elma
Bir avuctan az kuruyemis
canim sabah cokokrem olmamis.:19:
spor ve su:46:
Kalk kaptan yap sporunu bakiyim bende kizi uyatabilirsem bi 3km yurumeyi dusunuyorum yadaleslie yapicam haydi hebberaber
yaptim canimsin,kacarmi:51:
Merhabaaa. yok canımcım bu haftaları başkalarına şans vereyim dedim :P şaka bi yana haftasonu eve gittim tabi evde yedim de yedim hemde her saatte 3 gün aralıksız yedim siz düşünün. yinede 800 gr vermişim buna da çok şükrettim :52::52::52::52:
kaptan duymasin:52:
gecmisolsun canim..bol bol sivi tüket:16:

Hosbuldum..yaptim cnm:12:

merhaba canim..hosgeldin:34:

canim sabah cokokrem olmamis.:19:
spor ve su:46:

yaptim canimsin,kacarmi:51:

kaptan duymasin:52:

gecmisolsun canim..bol bol sivi tüket:16:

ohhh gönül rahatlığıyla oturabilirsin şimdi hibisküsün benden olsun:7:

Leslie 3 yapıp geleyim :)

hadi sende yap gel tatlım spor yapana beleş hibüsküs var kolay gelsin :7::8:

Ben bukadar spora hevesliyken benim kizin yuzunden yapamadimm

MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
1 yumurtalı menemen
1 çay bar ceviz
1 fincan hibisküs
1 dilim peynir
10 zeytin
1 yem kaş göçmen sosu

ÖĞLE :
4 kaşık şekersiz erik kayısı kompostosu (kaynatılmamış)

AKŞAM:
1 kase yoğurt çorbası
1 por ciğer
salata

SPOR
45 dk koşu bandında yürüyüş 10 dk twist 100 mekik

SIVI:
2 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi yanında 1 kayısı
1 fincan siyah çay
2 fincan hibisküs