Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ayy cok hosuma gitti hayal ettim resmen karikatürü acitmiyormus haa

Slm can kızkardeşlerimmmm ablanız geldiiiiiii
hos geldin canim
Aynen canim sirf yanlis anlasilmamak icin smile kullaniyorum surekli cunku olan seyler bunlar neyse nazar cikti diyelim bu arada paylasimlar superrr
nazar bencede
hemen nazara geldik.kızlar yapmayın böyle.yazı dilinde olur yanlış anlamalar ama ben burda kimsenin art niyetli olacagına inanmıyorum herkes grup arkadası 100 gr bile verse mutlu oluyor.
demi doktorcugum ya..tanimadigimiz insanlar icin mutlu oluyoruz,e onlarda bizim icin..daha ne o zaman

bu arada paylastiklarina cok güldüm..en cokta alisverise
Cok guzell ya bu recete rabbim evlerimizdwn huzuru sevgiyi eksik etmesin
amin canimsin
sen bana bakma kusum kırdıysam ozur dılerım adet zamanı boyle sacma alınmalarım ataklarım oluyo.turkıyeden dondukten sonra devam et bırakma bak sakın kendımı suclu hıssederım
canimsin üzülme sende..ortada biseyde yok zaten
Ütüleri bana yolla kaptan en sevdiğim ev işi
ciddimisin canim..seni evlatlik alip yanimamai getirsem
ilk firsatta konus canim..arkandayiz sakin korkma
tamam canimsin
süpersin canim..bu hafta ilk kacamakta karsindayim ona göre

Sopala beni kaptancim kim korkar hain kacamaklardan dur deme vakti geldide geciyor bile

Tekrar slsm diyeyim İzmirde sabahtan beri yağmur var kızlar içim kararrdı hava çok kapalı bi ilaç yazdırdım geldim bi markete gittim sporumu yaptım şimdi komşumuz geldi annemle hoşbeş yapıyorlar bende sizlere bakayım dedim

alayım ızın kızlar ya hatta mart basına kadar alayım cok yoruldugumu sıkıldıgımı hıssedıorumm

gayet güzel bitanemmm offf şu dağ yürüyüşlerini çok kıskanıyorum

oooo yüzünü güldüren tartı bizimde yüzümüzü güldürür inşallah çok sevindim canım benim

Sana da şekerim

tatlım menulerın cok gusel .şevketi bostan ne dır bu arada

tatlım ege bölgesinde çok meşhurdur resmini paylaşmıştım ben çok severim etlide yapılabilir zeytinyağlıda ben etlisini daha çok seviyorum

kaçamaksız güzel gidiyorsun şekercim

Gunaaaydiiin herkesin gonlundekinin gercege donecegi guzel bi gun olsun insallaah

Tünaydın Çağlacımmm aminn tatluım ne güzel seni böyle pozitifi görmek

günaydın kızlar.hiçç kahvaltı yapasım yok.sırtım omuzlarım hep tutulmus.midem deseniz gastrit şimdi geliyorum diyor.ayyy ben bu kadar olumsuzluga gelemem toparlanmam lazım.

Tünaydınnn canımmm geçmiş olsun inş kahvaltını atlamamışsındır

sabah mecburen olmuş tatlım utanılacak birşey yok yürüyüşte yapmışsınn ohhh bravooo

Hayirli sabahlar kizlar sporum yaptim geldim verimli bir 5 gun gecirdim yarin insaallah tartiya yansir

her zamanki gibi atom karınca gibisin maşallah dilekcimm inş bitanemmm tartı yüzünü güldürrür

İnşallah canim . Benim tarti bugun bana kiskooo siskooo diye bagirdi

ya gecmis olsun ama yap kahvaltini su takimdaki olumsuzlugu bi atalim kizlar noldu gecen haftaki motiveye mutluluga nazar ni ettik

tartıya her gün çıkma ne olur Ayfercim haftada bir çıkarsın

Canım benim bluecum sana çok güzel açıklamış belli bir süre vucudun alışma dönemi oluyor insülin direncinin kırılması gibi bazısının 2 aydan sonra kırılıyor düşün artık fakat sakın vazgeçme düşünsene 2 yılda karatay tarzı beslenirsen tüm vucut hücrelerin yenilenecek 0 km araba gibi olacaksın nasıl benzetmeyse öncelikle kitapları mutlaka oku özümse ve önceden bildiğin herşeyi unut beslenmeye yeni başlıyormuşsun gibi düşün kaçamak yapmadığın sürece mutlaka ve mutlaka vereceksin
sağlıklı yaşıyoruz sayfasını takip et inan o kadar güzel paylaşımlar oluyorki fakat herşeyden önce kitapları okuman ilk tercihin olmalı tatlım

ohhh afiyetolsun canımcım bişey soracağım zeytinde neden pintilik yapıyosunki:44:

hiccc bilmiyorum ama ben o kadar inip cikmak iste.iyorum hani olur uc hafta kg verirsinde dorduncu hafta odem olur yada sbt kalir daha oncede kilo verdim diyet yaptim hep azalirdi tartida nerde hatam

hatan yok canım benim biz alışmışız yoyo diyetlere o yüzden böyle hissediyorsun

Simdi kaptan derki karatayda kasar serbest:))

Aynennnn karatayda eski kaşar serbest bebişimm

Ne güzel tespitler yapmışsın hamile olma ihtimaline karşı spor yapamıyorsan sadece yürüyüş yap bitanemm yürüyüşün hamile olsan bile sana bir zararı dokunmaz karatayın mantığını henüz çözemedin sanırım beynini bir an önce resetle ne olur

Kaptannnn simdiden basla yarina kadar anca biter diger takimlara soylemenn

Sekercim aslinda karataydaki en guzel olay kahvalti ben kahvalti aliskanligi kazandim valla bu hafta icin super planim var ama soylemem sir

:44::44::44::44:
spor kesinlikle çok etkili tatlım tbrkler çok sevindim

Günaydın kızlar,

Dün sabah ofisin işleri için dışarıdaydım öğlen geldim işleri toparladım yine çıktım ama bugün buralardayımm

Tünaydın aşk böcüğüü

Çok güzel özetlemişsin Bluecumm tşkler tatlımmm

Hanimlar ben kacar camlari silip perdeleri yikamayi dusuyorum bugun bol hareketli az kalorili bir gun olsun

Kolay gelsin canımm

Amin canim insallah cikolata ozni haa sut izni gobi oldu kiz bu

Kolay gelsin canim

Ahaa fircayi yedik canim bi ileri bi geri gideceksem sorun cunku ben zaten ekmegi az pilav ve makarnayi bir yil once birakmis biriyim bublar asla zorlamadi beni ama iste cocuk beklentisi olunca insan hizla vermek istiyor ve hamileliktede karataya devam edebilirmiyim bunu dusunuyorum aslinda guzel bir beslenme tarzi cocuga lazim olan hersey burda var bakalim bu hafta hic kacamaksiz ve sporla deneyecegim sonuc ne olacak

Cokk superr tespittt[/QUOTE]

Bitanemmm karatay hem hamile kalmana yardımcı olacak hemde çok sağlıklı bir şekilde hamilelik dönemi geçireceksin Okan ve nUrçin çiftinin gelinleri dr ve hamileliğinde de sonrasında da karatay tarzı beslenmiş ve hala bu şekilde besleniyor bebişide kendiside çok sağlıklı maşallah

3,5 lt maşallah süper su içmişsin Edacımm

nescafe işlem görmüş rafine bir ürün olduğu için Canan abla önermiyor Edacım şekersiz türk kahvesi öneriyor

başlarda alışamadım şekersiz türk kahvesine ama şimdi çok rahat içiyorum hatta kahvenin tadı dahamı güzelleşti ne

Benimde tek sorunum tatlı, abur cubur hiç yemek yemeyeyim 3-öğün abur cbur yiyeyim

öğleden sonra yazarım gelişmeleri [/QUOTE]

Güzel haberlerle gel inş tatlımm

Önce baktı sonra kolunu yandan belime sarıp biraz sertçe yanına otuttu. "Sen zaten güzeldin ama daha bir güzel olmuşsun" öyle dedi.

nazar etmesin kızımıza

Kızlar ben sizi çok seviyorum ya...

Bende bendee:81::81::81:
aman nazar değmesin muhabbetimize kapatın grubun kapılarını

Şİfreyle girilsin takıma bence

Canim benim yaaa bnde cok sewiorum walla
Ay zayiflamak nekadar guzel bisey yaa internetten tunik aldim standartmis beden yokmus bana oldu ya inanamiorum cikarmadim ustumden:)))

Güle güle giy yeni cicini canımcım

çok güzel bi his gerçekten..
benim de bacaklarda hiç selülit kalmadı:) giyemedğim bir kot pantolonum oluyor artık ve işte giydğim pantolonumun beli baya bollaştı..
böyle olunca insan daha da şevkleniyor:)

harika bir haber selülit yapack birşey yemiyoruzki teyzeminde varisleri geçti yıllardır çekiyordu varislerden yaşasın karatay

Canımcım yorum yapmamak olmazki bana doğru gelen birşey başkasına yanlış gelebilir bu durumda uyarılmayı çok isterim açıkçası 2 haftadan fazla bizi bırakma ne olur

Oyyyy can alici soruyu sormussun.soyleyecklerim bahane degil biliyorun haklisin ama gun ucinde cok yoruluyorum ya ssbah 7 de tempom basliyo vallahi aksam 10 a kadar.ama haklisin en azindan hafta sonlarina spor eklemeliyim
tatlım gün içinde yaptığız koşuşturmaca spordan sayılmıyor malesef yarım saatte olsa inş başlarsın tatlım

bende yollasam hiç sevmem ütüyü

Kolay gelsin bir an önce konş bence hazır tam modundaymışş fırsatı kaçırma derim ben

Hadi bakalımmm hoşşgeldin sağlıklı yaşama tatlım kuruyemişleri kabuklu alırsan daha faydalı olur

Canim ben oturarak çalışıyorum arti eve gidincede ertesi gunun yemegini jaxirlayip sporu kenara itiyordum yani sifir hareket bende bu hafta kacamaksiz bol hareketli bir karatay yapacagim sir dedigim bu

Cok guzell ya bu recete rabbim evlerimizdwn huzuru sevgiyi eksik etmesin

Aminnnnn canımm

hemen nazara geldik.kızlar yapmayın böyle.yazı dilinde olur yanlış anlamalar ama ben burda kimsenin art niyetli olacagına inanmıyorum herkes grup arkadası 100 gr bile verse mutlu oluyor.

Elbette hiçkimse art niyetli değil ne olur kızlar birbirimizin kıymetini bilelim

Hosgeldin canim sefalar getirdin

Hoşbuldummmmm tatlımmmm

tamam kaptancım zaten her fırsatta her internet bulduğumda gelmeye çalışırım ama yine de 2 hafta izinli olsam çok iyi olacak.. ne olur ne olmaz diye..
inşallah bu süreçte karataya devam..
dün gittiğim yemek festivalinde karataya aykırı hiçbi yemek yoktu.. salatalar vs soslu değildi, çok güzeldi.. tatlılara gelince 50 çeşit tatlı vardı, ben 2 çatal tatlı yedim ama fıstıklı yerini seçtim ki hamurundan gelmesin, inanın tek olsam onu da yemezdim ama yanımdakiler çok konuştular, göstermelik aldım.. yanına da 8-10 yaban mersini aldım ki etkisi gitsin.. sonra eve geldikten sonra dışarda 1 saat orta tempoda yürüyüş yaptım eşimle... yani çokşükr o ziyafet sofrasından sıkıntısız kalktım diyebilirim:)

sağol canım ben de kimseye baskı yapıyor gibi olmak kırmak istemem o yüzden öyle dedim, sizler her an aklımdasınız dün akşam yemeden durduysam inanın buraya hesap veremeyeceğim için.. yoksa amaann bir akşam da bozayım diyebilirdim:) iyiki varsınız

sen bana bakma kusum kırdıysam ozur dılerım adet zamanı boyle sacma alınmalarım ataklarım oluyo.turkıyeden dondukten sonra devam et bırakma bak sakın kendımı suclu hıssederım
canım estağfurullah ne özrü, ben de özür dilerim eğer kırdıysam yanlış ifade ettiysem..
sen suçlu hissetme ben zaten izin alacaktım mecburen

süper sevilaycım inşallah çok memnun kalırsın

canım bu hafta 2 kere leslie yaptım bugün de yaparsam 3 olacak, bol su, bol çiğ sebze, karatay ve leslie.. hergün 1 türk kahvesi içiyorum nescafeyle aram iyi değildir, siyah çayı bıraktım hep yeşil çay...başka bişi yok:) selülitim vardı ama artık yok:)))

aslında suya limon sıkıp içmeyi öneriyor karatay ama ben bi türlü başlayamadım hep unutuyorum limon getirmeyi:)

kan tahlillerini ihmal etme canım mutlaka yaptır, mesela canım geçen haftasonu yemekten sonra tatlı çekiyordu omega 3 eksikliğinden olabiliyormuş..türkyieye gidince alacağım inşallah ve g.ncnin vitaminiyle birlikte omega 3 alacağım..

Ayy cok hosuma gitti hayal ettim resmen karikatürü acitmiyormus haa

ben de çok güldüm :))
ben de bi hikaye okumuştum..kadın baya kilolu 2 kızı var.. napsa veremiyor falan.. bi gün kızlarını oyun izlerken odalarından seyrediyor.. büyük kız küçüğe "sen annem ol ben de babam olayım" diyor, küçük kız" ben annem olmam annem çok şişman" diyor.. kadın bunu duyunca yıkılıyor ağlıyor saatlerce ve o gazla 30 kilo verip fit oluyor..

biletlerimi hallettim bugün, resmi işlemler vs birsürü prosedür, ama çokşükür haftaya pazar türkiyeye gidiyorum, bir program yaptım resmen turne :))) 3 şehir gezecem baya yorucu olacak dönüşte de yatılı bakıcım başlayacak, hayırlısı bakalım..

bu mesajım 67.mesajım, gece muhtemelen yazarım leslie den sonra..acaba kiloyu fazla mı gösterir spor yaparsam

Hoşgeldin canımcımmmm hadi gözün aydın sağ salim git gez hasret giderr karatay ihtiyaçlarını depola gel inş

Canım birden spora çok yüklenme her gün yapabileceğin şekilde yap

Kardeşler arasında olur böyle yanlış anlaşmalar geçti gitti çok şükür

Akşam kendini tutabildiğin için tebrikler canımmm
siyah çay günde 1 tane içiyorum bırakamadım ama limonlu suyu tavsiye ederim bluecum bir iki limon dilimi ekle bardağına gerçekten çok faydası var

dur bakalım daha ne kadar çok olumlu değişiklikler olacak vucudumuzda selülit başlangıç olmuş

Selamunaleykum hanimlar canlari sildim birazinida yarina biraktim dinlenirken ne yaptiniz diye bakuyim dedim yemek yapicam daha offf

hiccc bilmiyorum ama ben o kadar inip cikmak iste.iyorum hani olur uc hafta kg verirsinde dorduncu hafta odem olur yada sbt kalir daha oncede kilo verdim diyet yaptim hep azalirdi tartida nerde hatam
Canım yaşımız ilerliyor yediklerimiz hormonlu metabolizmamızı sürekli şaşırtıyoruz. Doğru yaptığımızı sandığımız bir sürü yanlış var. Önemli olan farkındalık ve sonrasında kontrol. Merak etme eninde sonunda tartı değişir
Günaydın kızlar,

Dün sabah ofisin işleri için dışarıdaydım öğlen geldim işleri toparladım yine çıktım ama bugün buralardayımm
hoşgeldinnnn
Hanimlar ben kacar camlari silip perdeleri yikamayi dusuyorum bugun bol hareketli az kalorili bir gun olsun
ooo süper benim camlar silinmeyeli aylar oldu düzenli gelen bir kadınım vardı onada başka bir iş daha ayarladım, orası daha cazip gelip sürekli gitmeye başladı bana gelmiyor artık bende eve yeni tanımadığım birini almayım diye direniyorum bakalım ne zaman kokucaz
oyy kıyamam yaa psikolojimi bozuyorsun kızımmmm (gerçi kaçamak yapmıyorum bu ara ama) biz çikolata pasta yerken sen nescafenin kaçamak mı değilmi noktasındasın... Büyüksün Edaaa :119: arkandayız..:118:

ayyy bende oturup kollarımı yana bırakıyorum acaba ne kadar kollarımdan gitti belimden gitti diye sürekli hesap yapıyorum.

aslında bende sabah gitmek istiyorum ama işten izin almak lazım her hafta zor olur birde çocuklarda var okula bırak falan işleri. PErşembeleri öğle tatilinde gidiyorum biraz erken çıkıp geç geliyorum farkedilmiyor bile...
Yok amaç güzel bir kahve içmek değil o sütü tatlandırmak birazda kahve isteğimi yontmak. Ben kahveyi dediğin gibi içemem çok acı gelir içine tatlandırıcı yada şeker koymaktan iyidir.
kuzum o halde sen mistik çayı bir dene derim.
güzel haberlerini bekliyoruz.
:13: harika haberler var
çok güzel bi his gerçekten..
benim de bacaklarda hiç selülit kalmadı:) giyemedğim bir kot pantolonum oluyor artık ve işte giydğim pantolonumun beli baya bollaştı..
böyle olunca insan daha da şevkleniyor:)
benimde çok sevdiğim bir kotum var en son 83 kiloyken giyordum bakalım tekrar ne zaman giyerim :44:
aşkolsun olur mu hiç öyle şey karşılıklı bir yanlış anlaşılmalar zinciri olmuş burda hiçbrimiz eminimki art niyetli değiliz.Büyümüz bozulmasın. Yorumlarını bekliyoruz... bekliyorum... ona göre...
Oyyyy can alici soruyu sormussun.soyleyecklerim bahane degil biliyorun haklisin ama gun ucinde cok yoruluyorum ya ssbah 7 de tempom basliyo vallahi aksam 10 a kadar.ama haklisin en azindan hafta sonlarina spor eklemeliyim
spor varya spor inanılmaz iyi hissettiren birşey. Daha rahat uyuyorsun daha hareketli oluyorsun kafan boşalıyor resmen. arada derede yap birşekilde canım
en ama en sevmediğim iş ütü :26: bende yollasam olur mu
Ee banucum geldi gittiii

Sule hg canim
hoşbulduk kuzum... alıntıları yapalı bayağı oluyor ama bir oturupda cvp layamadım ki

Selamunaleykum hanimlar canlari sildim birazinida yarina biraktim dinlenirken ne yaptiniz diye bakuyim dedim yemek yapicam daha offf

Aleyküm selam tatlım ellerine sağlık mamanıda yaptınmı oh kolay gelsin cnm

Güzel haberleri bekliyorum merakla canımmmm hg

Kızlar konuştummmmmm Gayet kolay oldu konuşma kısmı. Önce tuvalete gittim. Bir sürü derin nefes aldım.
Bana ne kadar istiyorsun dedi direkt bence 1700 1800 beni mutlu eder dedim.
Oda gülümsedi hak ediyorsun fazlasıyla dedi. Bunu patronla konuşacağım tek başıma karar alamam dedi. Bende takdir elbette patronun. vakit ayırdığınız için teşekkür ederim dedim çıktım yanından Arkadaşım bu iş olur dedi. bunu diyen arkadaş maaşını % 100 zam yaptırmıştı. Aynı konuşmayı onunlada yaptı

Son düzenleyen: Moderatör:
Butun yazilanlari okuyorum ama alinti yapamiyorum tel cok fazla alinti yapilamiyor e zaten banu ablam tek tek yorumluyor bende yazdiklarinin altina imzami atarim o

Evlilik oncesi ne iyi olur bu zam bacim ceyiz hazirliyacaz daha:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…