• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ayfercim aslında paylaşmak istediğim başka bir resim vardı 2 kız kardes biri basküle cıkmıs diyorki aaa acıtmıyormus küçükte diyorki iyide neden annem her sabah buna cıkıp ağlıyor.bulsaydım onu paylaşacaktım kendi kızlarım geldi aklıma.:9:

Ayy cok hosuma gitti hayal ettim resmen karikatürü acitmiyormus haa :9:

Slm can kızkardeşlerimmmm:3::3::3: ablanız geldiiiiiii:29::29::54::54::54::54:
hos geldin canim:16::38:
Aynen canim sirf yanlis anlasilmamak icin smile kullaniyorum surekli cunku olan seyler bunlar neyse nazar cikti diyelim:16: bu arada paylasimlar superrr:60: :60: :60:
nazar bencede:51:
hemen nazara geldik.kızlar yapmayın böyle.yazı dilinde olur yanlış anlamalar ama ben burda kimsenin art niyetli olacagına inanmıyorum herkes grup arkadası 100 gr bile verse mutlu oluyor.:29:
demi doktorcugum ya..tanimadigimiz insanlar icin mutlu oluyoruz,e onlarda bizim icin..daha ne o zaman:52:

bu arada paylastiklarina cok güldüm..en cokta alisverise:52:
Cok guzell ya bu recete rabbim evlerimizdwn huzuru sevgiyi eksik etmesin
amin canimsin:16:
sen bana bakma kusum kırdıysam ozur dılerım adet zamanı boyle sacma alınmalarım ataklarım oluyo.turkıyeden dondukten sonra devam et bırakma bak sakın kendımı suclu hıssederım
canimsin üzülme sende..ortada biseyde yok zaten:38:
Ütüleri bana yolla kaptan en sevdiğim ev işi :52:
ciddimisin canim..seni evlatlik alip yanimamai getirsem:60::60:
Kızlar şuan mali işler koordinatörnün boş yakalamaya çalışıyorum. Arkadaştan aldığım bilgiye göre bugün iyi günüymüş.
Ama ben hiç iyi değilim.
Çok tedirginim çok saçma ama öyle. :18::18::18:
Bu sosyal fobi yüzünden tedavi olmam şart galiba. :18:
ilk firsatta konus canim..arkandayiz sakin korkma:9:
:17: vayyy

Kizlar sizi dinleyecegim inatla o tarti drgisecek :9:

Bende :16 :

Yok canim sakasina soyledim fircayi ywdik diye at tabi hattindir senin ve banunun surekli basini agritiyorum siz varsiniz kidemli karatayci kimr sorcam size sorcam kapidan kovsaniz bacadan girerim:9: oglen yemektede dusundum saglikli gitsin ki hamilelikte 20kg almayim beslenme aliskanligim oturmus olsun

Selilutler nasil gitti bluecumm:52:

Bluecum ben sakasina demistim fircahi yedik diye :14: yap kuzum ya hem sen orda tek tek yanitlamissin sorularimin cvpini neden yanlis anlayim ki :26: hepimix birbirimize yardimci olmaya calisiyoruz herkes tek basina yapabilse byrda isimiz olmazdi . Dur bakim neteye gidiyorsun :4: biyere birakmam naxar degiyor bize ya kirdiysam ozur dilrrim gizemli diplomatim :38:

Yok kaptancim Allahtan mani cikmazsa tabi ki yaparim
tamam canimsin:38:
Iste bu yuzden burdayiz ben sizlaninca sen sen sizlaninca ben destek vermek icin . Yok canim ben birakmadim karatayi sadece bu hafta kacamaksiz ve sporlu bir karatay olacak onu soyledim en son . Bak bugun karatay kahvaltisi yaptim oglende yemek pek muhtesem degildi sadece corba ictim ama gozum tok etrafta yiyecek aramiyorum
süpersin canim..bu hafta ilk kacamakta karsindayim ona göre:51:

hos geldin canim:16::38:

nazar bencede:51:

demi doktorcugum ya..tanimadigimiz insanlar icin mutlu oluyoruz,e onlarda bizim icin..daha ne o zaman:52:

bu arada paylastiklarina cok güldüm..en cokta alisverise:52:

amin canimsin:16:

canimsin üzülme sende..ortada biseyde yok zaten:38:

ciddimisin canim..seni evlatlik alip yanimamai getirsem:60::60:

ilk firsatta konus canim..arkandayiz sakin korkma:9:

tamam canimsin:38:

süpersin canim..bu hafta ilk kacamakta karsindayim ona göre:51:
Sopala beni kaptancim kim korkar hain kacamaklardan :45: dur deme vakti geldide geciyor bile:32:

Tekrar slsm diyeyim İzmirde sabahtan beri yağmur var kızlar içim kararrdı hava çok kapalı bi ilaç yazdırdım geldim bi markete gittim sporumu yaptım şimdi komşumuz geldi annemle hoşbeş yapıyorlar bende sizlere bakayım dedim

alayım ızın kızlar ya hatta mart basına kadar alayım cok yoruldugumu sıkıldıgımı hıssedıorumm

sabah
tarhana corbası
1 dilim ç. ekmegı
ara
kivi
oğle
mantar sote
yogurt
ara
1 avuc leblebi
aksam
pırasa
salata
yogurt

su:3lt
spor: 50 mekık 2 saat dag yuruyusu

yesiilçay yaseminli
10lu bıtkı cayı lıpton
bıberıye cayı
sade kahve
gayet güzel bitanemmm:46: offf şu dağ yürüyüşlerini çok kıskanıyorum:17::17:

Bugünkü menümü yazmaya geldim kızlar
Sabah geç kaldım işe yetiştim ama erken uyanamayınca bizim kahvaltı güme gitti tabii yakında ki bir büyük markete gidip günü kurtaracak şeyler aldım.
10:00 domatesi wasa (2 kraker arası domatesi peynir, diyetisyene sordum 2 dilim ekmek 1 peynir yerine geçermiş)
2 kurukayısı
5 fındık

13:30 1 kase mercimek çorbası
1 dilim kepek ekmek
(Spordan sonra yemekhaneye gidiyorum orman kebabı kalmıştı ama çok yağlı görünüyordu almadım)

15:00 2 kuru kayısı
5 fındık (sadece fındık kayısı almışım ! )

16:30 2 galeta

19:30 1 dilim ekmek
Çoban salata
1 kabak sandal (kıymalı kabak)

21:00 sütlü çay
Kuru dut (canım çok tatlı çekiyordu kızlar dutla kurtardım çok şükür)

2 beyaz çay
1 mistik çay
1 zencefil çayı
2 lt su
1 saat aeropilates

Bu sabah tartı benim yüzümü güldürdü inşallah yarın sabaha kadarda daha çok gider :16:

oooo yüzünü güldüren tartı bizimde yüzümüzü güldürür inşallah çok sevindim canım benim :46:

Sana da şekerim :54:
:54::54:
tatlım menulerın cok gusel .şevketi bostan ne dır bu arada

tatlım ege bölgesinde çok meşhurdur resmini paylaşmıştım ben çok severim etlide yapılabilir zeytinyağlıda ben etlisini daha çok seviyorum:56:

günaydın gecmıse bı dalıyım dedım cıkamadım valla:) masallah bıze:nazar:
gizli takıpçılerımız catlasın bu haftada bomba gıbı gelıyoruz:72::72::72::72:

menum
kepelı ekmek arası marul beyaz peynır zeytın
çay

öğlen
mercımek corba
patlıcan yemegı
yogurt
2 dılım ekmek
ara
2 hurma
6 tuzsuz badem
1 kutu sut

akşam
mercımek corba
tavuk
1 dılım ekmek
zencefıl lımon cayı
sıyah cay
2 lt su

ara
yogurt
1 elma

kaçamaksız güzel gidiyorsun şekercim:46::46:

Gunaaaydiiin herkesin gonlundekinin gercege donecegi guzel bi gun olsun insallaah

Tünaydın Çağlacımmm aminn tatluım ne güzel seni böyle pozitifi görmek:29:

günaydın kızlar.hiçç kahvaltı yapasım yok.sırtım omuzlarım hep tutulmus.midem deseniz gastrit şimdi geliyorum diyor.ayyy ben bu kadar olumsuzluga gelemem toparlanmam lazım.

Tünaydınnn canımmm geçmiş olsun inş kahvaltını atlamamışsındır

Utansamda sikilsamda o menu yazılacak yokda sakladikca artar yazmamalarim

Sabah (09:00)
Malumunuz domatesli biberli sandvich:18:

Ogle (12:00)
5 yk pirasa

Aksam
Eşime manti yaptim bende kendime sebzeli omlet tek yumurtadan

Su:2 lt
Spor:40 dk yürüyüş
1 kahve
1 kupa karışık bitki cayi

sabah mecburen olmuş tatlım utanılacak birşey yok yürüyüşte yapmışsınn ohhh bravooo:21::21:

Hayirli sabahlar kizlar sporum yaptim geldim verimli bir 5 gun gecirdim yarin insaallah tartiya yansir

her zamanki gibi atom karınca gibisin maşallah dilekcimm inş bitanemmm tartı yüzünü güldürrür:29:

İnşallah canim . Benim tarti bugun bana kiskooo siskooo diye bagirdi:14::14::14:

:14:ya gecmis olsun ama yap kahvaltini su takimdaki olumsuzlugu bi atalim kizlar noldu gecen haftaki motiveye mutluluga :50: nazar ni ettik

tartıya her gün çıkma ne olur Ayfercim haftada bir çıkarsın

Canim karatay yapiyordumda malesef dun gec kaldim disardan geldi sandvich beyaz ekmekten karatayda zaten ekmek yok bide beyaz diger ogunlerdede yiyemedim sabah cok sisirdi.
Karataya adapte olmaya calisiyor vucut hala eski aliskanliklar beynimi tetikliyor karatayda doyana kadar ye diyor ama eski diyet aliskanliklarim hala porsiyon hesabi yaptiriyor iki arada kaldim asiri bi menum olmadi hic ama kilo almis gorunuyorum bu sabah yatakta dusundum karatayi birakiyim diye ama kizlarin daha sonra gidecek demesi geldi aklima bu haftada karayay yapacagim bakalim kim kimi yenecek :26: yasemin e diyorumda bende pek morelli sayilmam 64, 7 gördüm tartida nasil olur anlamiyorum

Nerde yanlış yapiyorum kızlar yardimmmm edinnnn

Canım benim bluecum sana çok güzel açıklamış belli bir süre vucudun alışma dönemi oluyor insülin direncinin kırılması gibi bazısının 2 aydan sonra kırılıyor düşün artık fakat sakın vazgeçme düşünsene 2 yılda karatay tarzı beslenirsen tüm vucut hücrelerin yenilenecek 0 km araba gibi olacaksın nasıl benzetmeyse:9: öncelikle kitapları mutlaka oku özümse ve önceden bildiğin herşeyi unut beslenmeye yeni başlıyormuşsun gibi düşün kaçamak yapmadığın sürece mutlaka ve mutlaka vereceksin
sağlıklı yaşıyoruz sayfasını takip et inan o kadar güzel paylaşımlar oluyorki fakat herşeyden önce kitapları okuman ilk tercihin olmalı tatlım:34:

Günaydinnnnn:16::54:

menümü yazayim..kahvaltiya kacicamda:17:

sabah
2 yumurtali,tereyagli omlet
peynir
2 zeytin
1 cay bardagindan az findik

aksam
1 tabak kiymali,nohutlu kabak sulusu
firinda mantar
büssürü salata:1:

spor
yok:36:
su
3 lt
2 kupa beyaz,2 kupa yesil cay

ohhh afiyetolsun canımcım bişey soracağım zeytinde neden pintilik yapıyosunki:44:

hiccc bilmiyorum:43: ama ben o kadar inip cikmak iste.iyorum hani olur uc hafta kg verirsinde dorduncu hafta odem olur yada sbt kalir daha oncede kilo verdim diyet yaptim hep azalirdi tartida nerde hatam

hatan yok canım benim biz alışmışız yoyo diyetlere o yüzden böyle hissediyorsun

Simdi kaptan derki karatayda kasar serbest:))

Aynennnn karatayda eski kaşar serbest bebişimm:32::32::32:

Bana göre yanlislarim

1. Gecen sene haftada 5 gun spor yapip 2 gun dans ederken
Bu sene ya hamileysemde duserse yine korkusuna belli tarihlerde sporu bilerek yapmiyorum
Oysa gelecegi varsa gelir bi suru zaman kaybettim bu ihtimalle
2. Kimse diyette oldugumu bilmiyorsa daha rahat ederken herkes anlamis durumda
3.karataya gectim ama tam mantigi oturmadi hala doyana kadar yemekten korkuyorum
4. Spor yapmak istedigimde bi tembellik beni koltuga kilitliyor
5. Gecen sene ayni kg daha sıkı gorunurken bu sene sanki daha fos fos görünüyor oysa ayni kıyafetleri giyebiliyorum
Piskoljikmi nrdir bilmiyorum
6.Arada kacamak yapiyorum ddoğru buda bir haftaya mal oluyor

Ne güzel tespitler yapmışsın hamile olma ihtimaline karşı spor yapamıyorsan sadece yürüyüş yap bitanemm yürüyüşün hamile olsan bile sana bir zararı dokunmaz karatayın mantığını henüz çözemedin sanırım beynini bir an önce resetle ne olur

Kaptannnn simdiden basla yarina kadar anca biter diger takimlara soylemenn :(

Sekercim aslinda karataydaki en guzel olay kahvalti ben kahvalti aliskanligi kazandim valla bu hafta icin super planim var ama soylemem sir :60:

:44::44::44::44:
Soylemeyim diyodum ama catlarim :) sabah kaltip tartildim 73,8 ciktim cok mutluyum gecen haftaya gore 400 gr eksi haftasonu asiri kacamak yapmama ragmen sebebei birincisi spor ikinci lahana ywmegi bence bugun oglen lahana ,aksam karnabahar dusunuyorum bakalim ne olacak
:46::46::46: spor kesinlikle çok etkili tatlım tbrkler çok sevindim

Günaydın kızlar,

Dün sabah ofisin işleri için dışarıdaydım öğlen geldim işleri toparladım yine çıktım ama bugün buralardayımm:32:

Tünaydın aşk böcüğüü:16:
canım ben defalarca söyledim ama beni dinlemiyorsun ki :19::19: ben de o yüzden son kez söyleyip bir daha söylemicem..

1 ) karatay yapacaksan önce kitaplarını defalarca okuman lazım.. benim burada tek kitap var elimde hep açıp açıp bakıyorum.. mesela yediğin bir şeye gizli intoleransın varsa, vücudunda omega 3 eksikse, d vitamini eksikse kilo veremiyormuşsun.. her 2 ayda bir tahlil yaptırman gerek, eksikleri halletmen gerek.. o zaman hızlıca gidecek göreceksin..ben tahlil yaptıramadım çünkü burda henüz sigortam geçerli değil, ama sen yaptırmalısın..

2) kkdaki karatay başlıklarını takip edersen anormallik olmadığını göreceksin.. birsürü başlık var, ben hep onlara da bakıyorum, hepsi bi alıyor bi veriyor, fazla çıkmana sebep birsürü etken olabiliyor ve kimse dert etmiyor.. karatay diyet değil, bir beslenme tarzı..bunu hiç unutmamalısın... bu beslenme tarzını kilo verdikten sonra bırakmayacaksın... ha bırakacaksan ömür boyu yapamayacaksan boşuna sıkıntı çekme, ara öğünlü bi diyet yap hızlıca ver...

3) ben hep anlatıyorum geçen sene ara öğünlü diyetle 11 kilo verdim tak tak gitti kilolar.. sonra geri gelenler verdiğim yere gelmedi.. karnımda belimde toplandı, bi anda barsaklarım durdu, noluyor derken karatayı okuyunca anladım ki insülin leptin dengesi bozulmuş..ne diyorsa yaşadım çünkü... ve 2 aydır sabırla devam ediyorum barsak sıkıntım kalmadı, eskisine göre bile daha iyiyim..

4 ) ben de aynı tereddütü yaşadım bi hafta fazla bir hafta eksik çıkınca... banu benden çok seviniyor kilo verdiğimde :9: yavaş gidiyor çünkü geri gelmeyecek şekilde gidiyor..

5) spor konusunda da karatay çalışanlar için ilk zamanlar günde 20 dk yürümeleri bile yeterli diyor.. hamileliğe engel olmaz yürüyüş.. çok hızlı yürümen gerekmez, bak çocuk da yok eşinle çıkın 1 saat yürüyün ne güzel...

çok uzun oldu kusura bakma :16:

Çok güzel özetlemişsin Bluecumm tşkler tatlımmm:16::16:

Hanimlar ben kacar camlari silip perdeleri yikamayi dusuyorum bugun bol hareketli az kalorili bir gun olsun

Kolay gelsin canımm

Iste piskoloji cok onemli bide artik zirt pirt tartilmayacagim haftada bir banads süpriz olsun :)

DÜN O SICACIK BAKLAVAYA HAYIR DEDIM YA RESMEN AMA ARA OGUNLERIMDE KURU V-MEYVELER BILE COK TATLI GELIYO SUAN BANA .AMA CIKOLATAAAAAA:52::52::52::52::52: 14 SUBATTA BIR TANE YIYECEGIM DIYETISYENIMEDE SOYLEYIP NASIPSE:):52::52::52::52:
Amin canim insallah cikolata ozni haa sut izni gobi oldu kiz bu :9:

Kolay gelsin canim

Ahaa fircayi yedik:22: canim bi ileri bi geri gideceksem sorun cunku ben zaten ekmegi az pilav ve makarnayi bir yil once birakmis biriyim bublar asla zorlamadi beni ama iste cocuk beklentisi olunca insan hizla vermek istiyor ve hamileliktede karataya devam edebilirmiyim bunu dusunuyorum aslinda guzel bir beslenme tarzi cocuga lazim olan hersey burda var bakalim bu hafta hic kacamaksiz ve sporla deneyecegim sonuc ne olacak

Cokk superr tespittt[/QUOTE]

Bitanemmm karatay hem hamile kalmana yardımcı olacak hemde çok sağlıklı bir şekilde hamilelik dönemi geçireceksin Okan ve nUrçin çiftinin gelinleri dr ve hamileliğinde de sonrasında da karatay tarzı beslenmiş ve hala bu şekilde besleniyor bebişide kendiside çok sağlıklı maşallah:nazar:

Dünkü menüm;

1,5 dlm peynir
1,5 dilim kepek ekmek
1 haş. yumurta
domates

ara: 2 mandalina

öğle
7 yk brokoli
1 çay brd. yoğurt
salata
1 dilim ekmek

ara: 2 mandalina

ara: 1 bardak ayran
2 kepekli galete

akşam:
7 yk brokoli
1 kase salata
1 dilim ekmek

ara: 1 elma

su: 3,5 litre+ 1 sade soda
Çay: 2 bardak yeşilçay
1 bardak ısırgan otu

3,5 lt maşallah süper su içmişsin Edacımm:46:

Sütlü dahi olsa nescafe içmemeye çalışıyorum yarın öğleden sonra bir bardak light sütle bir çay kaşığı nescafe izni vereceğim kendime.
Normalde öğleden sonra 2 galete 1 bardak ayran aslında 1 galete + 1 bardak light süt şeklindeydi. Fakat ben diyetisyenime süt bana iyi gelmiyor dediğimden ayran olarak değiştir bir galete koy dedi. Yani kaçamak olmayacak ama 1 çay kaşığı nescafe ekstra olacak. 1 çay kaşığı nescafe kaçamak sayılır mı :26::26:

nescafe işlem görmüş rafine bir ürün olduğu için Canan abla önermiyor Edacım şekersiz türk kahvesi öneriyor

başlarda alışamadım şekersiz türk kahvesine ama şimdi çok rahat içiyorum hatta kahvenin tadı dahamı güzelleşti ne

Kızlar bu hafta menümü çok güzel uyguladım doyduğum vakit bıraktım yemeklerimi falan güzel sonuç bekliyorum. :23::23: Tartıya çıkmadım merak ediyorum. Ama dar gelen pantolonum artık tam geliyor ve bollaşma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Diz kapaklarım iyice eridi. Daha hoş görünüyor. Zaten erkek arkadaşımın bakışlarından belli oluyordu :17::17:
Sokakta yürürken akşam gölgeme bakıyorum kıvrımlarıma sanırım kafayı sıyırdım iyice :27::27:

:46::46::46:

Benimde tek sorunum tatlı, abur cubur hiç yemek yemeyeyim 3-öğün abur cbur yiyeyim:9:

öğleden sonra yazarım gelişmeleri :16:[/QUOTE]

Güzel haberlerle gel inş tatlımm

Önce baktı sonra kolunu yandan belime sarıp biraz sertçe yanına otuttu.:23::23: "Sen zaten güzeldin ama daha bir güzel olmuşsun" öyle dedi. :52::52:

:17::17::24::24::24: nazar etmesin kızımıza

Kızlar ben sizi çok seviyorum ya...:24::24:

Bende bendee:81::81::81::54::54:
:29:aman nazar değmesin muhabbetimize kapatın grubun kapılarını:9:

Şİfreyle girilsin takıma bence:23::23:

Canim benim yaaa bnde cok sewiorum walla
Ay zayiflamak nekadar guzel bisey yaa internetten tunik aldim standartmis beden yokmus bana oldu ya inanamiorum cikarmadim ustumden:)))

Güle güle giy yeni cicini canımcım:16:

çok güzel bi his gerçekten..
benim de bacaklarda hiç selülit kalmadı:) giyemedğim bir kot pantolonum oluyor artık ve işte giydğim pantolonumun beli baya bollaştı..
böyle olunca insan daha da şevkleniyor:)

harika bir haber selülit yapack birşey yemiyoruzki teyzeminde varisleri geçti yıllardır çekiyordu varislerden yaşasın karatay:21::21:

bundan sonra kimsenin lsitesine de diyetine de yorum yapmayağım, yanlış anlaşılacaksam hiç gerek yok..
zira birbirimize yapacağımız tavsiyelerin faydası da olmayacaksa buraya girmek ve yazmak zaman kaybı olur sadece..
Kaptan ben zaten türkiyeye gideceğim için oralarda hiç zaman bulamam gruba girmeye, bu hafta yarın kilo bildirimimi sana yollarım, sonrasında 15 şubata kadar yokum.. eğer o kadar uzun süre ayrı kalmama izin yoksa da gruptan ayrılmayı istiyorum.

Canımcım yorum yapmamak olmazki bana doğru gelen birşey başkasına yanlış gelebilir bu durumda uyarılmayı çok isterim açıkçası 2 haftadan fazla bizi bırakma ne olur :54::54::54:

Oyyyy can alici soruyu sormussun.soyleyecklerim bahane degil biliyorun haklisin ama gun ucinde cok yoruluyorum ya ssbah 7 de tempom basliyo vallahi aksam 10 a kadar.ama haklisin en azindan hafta sonlarina spor eklemeliyim
tatlım gün içinde yaptığız koşuşturmaca spordan sayılmıyor malesef yarım saatte olsa inş başlarsın tatlım:29:

bende yollasam hiç sevmem ütüyü:4:

Kızlar şuan mali işler koordinatörnün boş yakalamaya çalışıyorum. Arkadaştan aldığım bilgiye göre bugün iyi günüymüş.
Ama ben hiç iyi değilim.
Çok tedirginim çok saçma ama öyle. :18::18::18:
Bu sosyal fobi yüzünden tedavi olmam şart galiba. :18:

Kolay gelsin bir an önce konş bence hazır tam modundaymışş fırsatı kaçırma derim ben

Cnm olur mu ya sen karatyla 2 haftadir cok guzel kilo veriyosun ve ben senin takipcinm bluya sorduklarini hep okuyorum ozellkle. Size ozendm bugun karTya basladi dun aksan kavrulmamus cig kuruyemis bulmk icn felli fellik dolastim beni basladigm ilk ginde yarida birkmayin

Hadi bakalımmm hoşşgeldin sağlıklı yaşama tatlım kuruyemişleri kabuklu alırsan daha faydalı olur

Canim ben oturarak çalışıyorum arti eve gidincede ertesi gunun yemegini jaxirlayip sporu kenara itiyordum yani sifir hareket bende bu hafta kacamaksiz bol hareketli bir karatay yapacagim sir dedigim bu :9:
:46::46::46:
Cok guzell ya bu recete rabbim evlerimizdwn huzuru sevgiyi eksik etmesin

Aminnnnn canımm

hemen nazara geldik.kızlar yapmayın böyle.yazı dilinde olur yanlış anlamalar ama ben burda kimsenin art niyetli olacagına inanmıyorum herkes grup arkadası 100 gr bile verse mutlu oluyor.:29:

Elbette hiçkimse art niyetli değil ne olur kızlar birbirimizin kıymetini bilelim :32::32:

Hosgeldin canim sefalar getirdin :38:

Hoşbuldummmmm tatlımmmm:54::54:

$þir.webp
$69547_607587279311854_247879602_n.webp
$tartý.webp
$988354_585386801531902_1356818950_n.webp

Bunlarda benden olsun:16::16:

Canimsin izin süresi 2 haftadan kisa olamaz..15 günde 2 haftayi gectigi icin elbetteki hakkin var...ve 6 ay icerisinde izinden dönmezsen diskalifiye ediliyorsun ve bir daha yarismaci olamiyorsun...

24 ocakta seni izinli yazariz canim,2 hafta sonrada geri dönersin..sorun yok yani:16:

tamam kaptancım zaten her fırsatta her internet bulduğumda gelmeye çalışırım ama yine de 2 hafta izinli olsam çok iyi olacak.. ne olur ne olmaz diye..
inşallah bu süreçte karataya devam..
dün gittiğim yemek festivalinde karataya aykırı hiçbi yemek yoktu.. salatalar vs soslu değildi, çok güzeldi.. tatlılara gelince 50 çeşit tatlı vardı, ben 2 çatal tatlı yedim ama fıstıklı yerini seçtim ki hamurundan gelmesin, inanın tek olsam onu da yemezdim ama yanımdakiler çok konuştular, göstermelik aldım.. yanına da 8-10 yaban mersini aldım ki etkisi gitsin.. sonra eve geldikten sonra dışarda 1 saat orta tempoda yürüyüş yaptım eşimle... yani çokşükr o ziyafet sofrasından sıkıntısız kalktım diyebilirim:)

Ay ne güzel bu aralar hepimiz kıyafet bollaşmasıyla boğuşuyoruz. Tek derdimiz bu olsun :9:
Gruptan ayrılmak falan yooook. :30: Unut onu. Yazı dilinde yanlış anlaşılmalar elbette olabilir. Şahsen ben senin yorumlarını seviyorum.:16::16:
sağol canım ben de kimseye baskı yapıyor gibi olmak kırmak istemem o yüzden öyle dedim, sizler her an aklımdasınız dün akşam yemeden durduysam inanın buraya hesap veremeyeceğim için.. yoksa amaann bir akşam da bozayım diyebilirdim:) iyiki varsınız :16::16:

sen bana bakma kusum kırdıysam ozur dılerım adet zamanı boyle sacma alınmalarım ataklarım oluyo.turkıyeden dondukten sonra devam et bırakma bak sakın kendımı suclu hıssederım
canım estağfurullah ne özrü, ben de özür dilerim eğer kırdıysam yanlış ifade ettiysem..
sen suçlu hissetme ben zaten izin alacaktım mecburen :16:

Cnm olur mu ya sen karatyla 2 haftadir cok guzel kilo veriyosun ve ben senin takipcinm bluya sorduklarini hep okuyorum ozellkle. Size ozendm bugun karTya basladi dun aksan kavrulmamus cig kuruyemis bulmk icn felli fellik dolastim beni basladigm ilk ginde yarida birkmayin
süper sevilaycım inşallah çok memnun kalırsın :46:

Yok canim sakasina soyledim fircayi ywdik diye at tabi hattindir senin ve banunun surekli basini agritiyorum siz varsiniz kidemli karatayci kimr sorcam size sorcam kapidan kovsaniz bacadan girerim:9: oglen yemektede dusundum saglikli gitsin ki hamilelikte 20kg almayim beslenme aliskanligim oturmus olsun

Selilutler nasil gitti bluecumm:52:

Bluecum ben sakasina demistim fircahi yedik diye :14: yap kuzum ya hem sen orda tek tek yanitlamissin sorularimin cvpini neden yanlis anlayim ki :26: hepimix birbirimize yardimci olmaya calisiyoruz herkes tek basina yapabilse byrda isimiz olmazdi . Dur bakim neteye gidiyorsun :4: biyere birakmam naxar degiyor bize ya kirdiysam ozur dilrrim gizemli diplomatim :38:

Yok kaptancim Allahtan mani cikmazsa tabi ki yaparim

canım bu hafta 2 kere leslie yaptım bugün de yaparsam 3 olacak, bol su, bol çiğ sebze, karatay ve leslie.. hergün 1 türk kahvesi içiyorum nescafeyle aram iyi değildir, siyah çayı bıraktım hep yeşil çay...başka bişi yok:) selülitim vardı ama artık yok:)))

aslında suya limon sıkıp içmeyi öneriyor karatay ama ben bi türlü başlayamadım hep unutuyorum limon getirmeyi:)

kan tahlillerini ihmal etme canım mutlaka yaptır, mesela canım geçen haftasonu yemekten sonra tatlı çekiyordu omega 3 eksikliğinden olabiliyormuş..türkyieye gidince alacağım inşallah ve g.ncnin vitaminiyle birlikte omega 3 alacağım..

Ayy cok hosuma gitti hayal ettim resmen karikatürü acitmiyormus haa :9:

ben de çok güldüm :))
ben de bi hikaye okumuştum..kadın baya kilolu 2 kızı var.. napsa veremiyor falan.. bi gün kızlarını oyun izlerken odalarından seyrediyor.. büyük kız küçüğe "sen annem ol ben de babam olayım" diyor, küçük kız" ben annem olmam annem çok şişman" diyor.. kadın bunu duyunca yıkılıyor ağlıyor saatlerce ve o gazla 30 kilo verip fit oluyor..

biletlerimi hallettim bugün, resmi işlemler vs birsürü prosedür, ama çokşükür haftaya pazar türkiyeye gidiyorum, bir program yaptım resmen turne :))) 3 şehir gezecem baya yorucu olacak dönüşte de yatılı bakıcım başlayacak, hayırlısı bakalım..

bu mesajım 67.mesajım, gece muhtemelen yazarım leslie den sonra..acaba kiloyu fazla mı gösterir spor yaparsam :9:

biletlerimi hallettim bugün, resmi işlemler vs birsürü prosedür, ama çokşükür haftaya pazar türkiyeye gidiyorum, bir program yaptım resmen turne :))) 3 şehir gezecem baya yorucu olacak dönüşte de yatılı bakıcım başlayacak, hayırlısı bakalım..

bu mesajım 67.mesajım, gece muhtemelen yazarım leslie den sonra..acaba kiloyu fazla mı gösterir spor yaparsam :9:

Hoşgeldin canımcımmmm hadi gözün aydın sağ salim git gez hasret giderr karatay ihtiyaçlarını depola gel inş

Canım birden spora çok yüklenme her gün yapabileceğin şekilde yap

tamam kaptancım zaten her fırsatta her internet bulduğumda gelmeye çalışırım ama yine de 2 hafta izinli olsam çok iyi olacak.. ne olur ne olmaz diye..
inşallah bu süreçte karataya devam..
dün gittiğim yemek festivalinde karataya aykırı hiçbi yemek yoktu.. salatalar vs soslu değildi, çok güzeldi.. tatlılara gelince 50 çeşit tatlı vardı, ben 2 çatal tatlı yedim ama fıstıklı yerini seçtim ki hamurundan gelmesin, inanın tek olsam onu da yemezdim ama yanımdakiler çok konuştular, göstermelik aldım.. yanına da 8-10 yaban mersini aldım ki etkisi gitsin.. sonra eve geldikten sonra dışarda 1 saat orta tempoda yürüyüş yaptım eşimle... yani çokşükr o ziyafet sofrasından sıkıntısız kalktım diyebilirim:)

sağol canım ben de kimseye baskı yapıyor gibi olmak kırmak istemem o yüzden öyle dedim, sizler her an aklımdasınız dün akşam yemeden durduysam inanın buraya hesap veremeyeceğim için.. yoksa amaann bir akşam da bozayım diyebilirdim:) iyiki varsınız :16::16:

canım estağfurullah ne özrü, ben de özür dilerim eğer kırdıysam yanlış ifade ettiysem..
sen suçlu hissetme ben zaten izin alacaktım mecburen :16:

süper sevilaycım inşallah çok memnun kalırsın :46:

canım bu hafta 2 kere leslie yaptım bugün de yaparsam 3 olacak, bol su, bol çiğ sebze, karatay ve leslie.. hergün 1 türk kahvesi içiyorum nescafeyle aram iyi değildir, siyah çayı bıraktım hep yeşil çay...başka bişi yok:) selülitim vardı ama artık yok:)))

aslında suya limon sıkıp içmeyi öneriyor karatay ama ben bi türlü başlayamadım hep unutuyorum limon getirmeyi:)

kan tahlillerini ihmal etme canım mutlaka yaptır, mesela canım geçen haftasonu yemekten sonra tatlı çekiyordu omega 3 eksikliğinden olabiliyormuş..türkyieye gidince alacağım inşallah ve g.ncnin vitaminiyle birlikte omega 3 alacağım..

ben de çok güldüm :))
ben de bi hikaye okumuştum..kadın baya kilolu 2 kızı var.. napsa veremiyor falan.. bi gün kızlarını oyun izlerken odalarından seyrediyor.. büyük kız küçüğe "sen annem ol ben de babam olayım" diyor, küçük kız" ben annem olmam annem çok şişman" diyor.. kadın bunu duyunca yıkılıyor ağlıyor saatlerce ve o gazla 30 kilo verip fit oluyor..

Kardeşler arasında olur böyle yanlış anlaşmalar geçti gitti çok şükür:nazar::nazar:

Akşam kendini tutabildiğin için tebrikler canımmm
siyah çay günde 1 tane içiyorum bırakamadım ama limonlu suyu tavsiye ederim bluecum bir iki limon dilimi ekle bardağına gerçekten çok faydası var

dur bakalım daha ne kadar çok olumlu değişiklikler olacak vucudumuzda selülit başlangıç olmuş:46::46:

Selamunaleykum hanimlar canlari sildim birazinida yarina biraktim dinlenirken ne yaptiniz diye bakuyim dedim yemek yapicam daha offf

hiccc bilmiyorum:43: ama ben o kadar inip cikmak iste.iyorum hani olur uc hafta kg verirsinde dorduncu hafta odem olur yada sbt kalir daha oncede kilo verdim diyet yaptim hep azalirdi tartida nerde hatam
Canım yaşımız ilerliyor yediklerimiz hormonlu metabolizmamızı sürekli şaşırtıyoruz. Doğru yaptığımızı sandığımız bir sürü yanlış var. Önemli olan farkındalık ve sonrasında kontrol. Merak etme eninde sonunda tartı değişir :16:
Günaydın kızlar,

Dün sabah ofisin işleri için dışarıdaydım öğlen geldim işleri toparladım yine çıktım ama bugün buralardayımm:32:
hoşgeldinnnn :54:
Hanimlar ben kacar camlari silip perdeleri yikamayi dusuyorum bugun bol hareketli az kalorili bir gun olsun
ooo süper benim camlar silinmeyeli aylar oldu :43: düzenli gelen bir kadınım vardı onada başka bir iş daha ayarladım, orası daha cazip gelip sürekli gitmeye başladı bana gelmiyor artık bende eve yeni tanımadığım birini almayım diye direniyorum bakalım ne zaman kokucaz :53:
Sütlü dahi olsa nescafe içmemeye çalışıyorum yarın öğleden sonra bir bardak light sütle bir çay kaşığı nescafe izni vereceğim kendime.
Normalde öğleden sonra 2 galete 1 bardak ayran aslında 1 galete + 1 bardak light süt şeklindeydi. Fakat ben diyetisyenime süt bana iyi gelmiyor dediğimden ayran olarak değiştir bir galete koy dedi. Yani kaçamak olmayacak ama 1 çay kaşığı nescafe ekstra olacak. 1 çay kaşığı nescafe kaçamak sayılır mı :26::26:
oyy kıyamam yaa :38: psikolojimi bozuyorsun kızımmmm :37:(gerçi kaçamak yapmıyorum bu ara ama) biz çikolata pasta yerken sen nescafenin kaçamak mı değilmi noktasındasın... Büyüksün Edaaa :119: arkandayız..:118:

Kızlar bu hafta menümü çok güzel uyguladım doyduğum vakit bıraktım yemeklerimi falan güzel sonuç bekliyorum. :23::23: Tartıya çıkmadım merak ediyorum. Ama dar gelen pantolonum artık tam geliyor ve bollaşma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Diz kapaklarım iyice eridi. Daha hoş görünüyor. Zaten erkek arkadaşımın bakışlarından belli oluyordu :17::17:
Sokakta yürürken akşam gölgeme bakıyorum kıvrımlarıma sanırım kafayı sıyırdım iyice :27::27:
ayyy bende :7: oturup kollarımı yana bırakıyorum acaba ne kadar kollarımdan gitti belimden gitti diye sürekli hesap yapıyorum.

benim sordum kahve içebilirmiyim diye türk kahvesi iç dedi.nescafe tavsiye etmem çarpıntı felan yapar yorar seni dedi.bende cok üstelemedim.kilo vermene sorun cıkarır demedi.

ben özellikle sabah alıyorum diyetisyen randevumu.aç karna standart olsun diye.
aslında bende sabah gitmek istiyorum ama işten izin almak lazım her hafta zor olur birde çocuklarda var okula bırak falan işleri. PErşembeleri öğle tatilinde gidiyorum biraz erken çıkıp geç geliyorum farkedilmiyor bile...
Yok amaç güzel bir kahve içmek değil o sütü tatlandırmak birazda kahve isteğimi yontmak. Ben kahveyi dediğin gibi içemem çok acı gelir içine tatlandırıcı yada şeker koymaktan iyidir.
kuzum o halde sen mistik çayı bir dene derim. :54:
güzel haberlerini bekliyoruz.
:13: harika haberler var :23:
çok güzel bi his gerçekten..
benim de bacaklarda hiç selülit kalmadı:) giyemedğim bir kot pantolonum oluyor artık ve işte giydğim pantolonumun beli baya bollaştı..
böyle olunca insan daha da şevkleniyor:)
benimde çok sevdiğim bir kotum var en son 83 kiloyken giyordum bakalım tekrar ne zaman giyerim :44:
bundan sonra kimsenin lsitesine de diyetine de yorum yapmayağım, yanlış anlaşılacaksam hiç gerek yok..
zira birbirimize yapacağımız tavsiyelerin faydası da olmayacaksa buraya girmek ve yazmak zaman kaybı olur sadece..
Kaptan ben zaten türkiyeye gideceğim için oralarda hiç zaman bulamam gruba girmeye, bu hafta yarın kilo bildirimimi sana yollarım, sonrasında 15 şubata kadar yokum.. eğer o kadar uzun süre ayrı kalmama izin yoksa da gruptan ayrılmayı istiyorum.
aşkolsun olur mu hiç öyle şey karşılıklı bir yanlış anlaşılmalar zinciri olmuş burda hiçbrimiz eminimki art niyetli değiliz.Büyümüz :nazar: bozulmasın. Yorumlarını bekliyoruz... bekliyorum... ona göre...:38:
Oyyyy can alici soruyu sormussun.soyleyecklerim bahane degil biliyorun haklisin ama gun ucinde cok yoruluyorum ya ssbah 7 de tempom basliyo vallahi aksam 10 a kadar.ama haklisin en azindan hafta sonlarina spor eklemeliyim
spor varya spor inanılmaz iyi hissettiren birşey. Daha rahat uyuyorsun daha hareketli oluyorsun kafan boşalıyor resmen. arada derede yap birşekilde canım
en ama en sevmediğim iş ütü :26: bende yollasam olur mu :17:
Ee banucum geldi gittiii :(

Sule hg canim
hoşbulduk kuzum... alıntıları yapalı bayağı oluyor ama bir oturupda cvp layamadım ki:51:

Selamunaleykum hanimlar canlari sildim birazinida yarina biraktim dinlenirken ne yaptiniz diye bakuyim dedim yemek yapicam daha offf

Aleyküm selam tatlım ellerine sağlık mamanıda yaptınmı oh kolay gelsin cnm

Canım yaşımız ilerliyor yediklerimiz hormonlu metabolizmamızı sürekli şaşırtıyoruz. Doğru yaptığımızı sandığımız bir sürü yanlış var. Önemli olan farkındalık ve sonrasında kontrol. Merak etme eninde sonunda tartı değişir :16:

hoşgeldinnnn :54:

ooo süper benim camlar silinmeyeli aylar oldu :43: düzenli gelen bir kadınım vardı onada başka bir iş daha ayarladım, orası daha cazip gelip sürekli gitmeye başladı bana gelmiyor artık bende eve yeni tanımadığım birini almayım diye direniyorum bakalım ne zaman kokucaz :53:

oyy kıyamam yaa :38: psikolojimi bozuyorsun kızımmmm :37:(gerçi kaçamak yapmıyorum bu ara ama) biz çikolata pasta yerken sen nescafenin kaçamak mı değilmi noktasındasın... Büyüksün Edaaa :119: arkandayız..:118:

ayyy bende :7: oturup kollarımı yana bırakıyorum acaba ne kadar kollarımdan gitti belimden gitti diye sürekli hesap yapıyorum.

aslında bende sabah gitmek istiyorum ama işten izin almak lazım her hafta zor olur birde çocuklarda var okula bırak falan işleri. PErşembeleri öğle tatilinde gidiyorum biraz erken çıkıp geç geliyorum farkedilmiyor bile...

kuzum o halde sen mistik çayı bir dene derim. :54:

:13: harika haberler var :23:

benimde çok sevdiğim bir kotum var en son 83 kiloyken giyordum bakalım tekrar ne zaman giyerim :44:

aşkolsun olur mu hiç öyle şey karşılıklı bir yanlış anlaşılmalar zinciri olmuş burda hiçbrimiz eminimki art niyetli değiliz.Büyümüz :nazar: bozulmasın. Yorumlarını bekliyoruz... bekliyorum... ona göre...:38:

spor varya spor inanılmaz iyi hissettiren birşey. Daha rahat uyuyorsun daha hareketli oluyorsun kafan boşalıyor resmen. arada derede yap birşekilde canım

en ama en sevmediğim iş ütü :26: bende yollasam olur mu :17:

hoşbulduk kuzum... alıntıları yapalı bayağı oluyor ama bir oturupda cvp layamadım ki:51:

Güzel haberleri bekliyorum merakla canımmmm:6::6: hg
:16::16:

Kızlar konuştummmmmm :52::52: Gayet kolay oldu konuşma kısmı. Önce tuvalete gittim. Bir sürü derin nefes aldım.
Bana ne kadar istiyorsun dedi direkt bence 1700 1800 beni mutlu eder dedim. :27::27:
Oda gülümsedi hak ediyorsun fazlasıyla dedi. Bunu patronla konuşacağım tek başıma karar alamam dedi. Bende takdir elbette patronun. vakit ayırdığınız için teşekkür ederim dedim çıktım yanından :27: Arkadaşım bu iş olur dedi. bunu diyen arkadaş maaşını % 100 zam yaptırmıştı. Aynı konuşmayı onunlada yaptı :52:

Son düzenleyen: Moderatör:
Butun yazilanlari okuyorum ama alinti yapamiyorum tel cok fazla alinti yapilamiyor e zaten banu ablam tek tek yorumluyor bende yazdiklarinin altina imzami atarim o

Kızlar konuştummmmmm :52::52: Gayet kolay oldu konuşma kısmı. Önce tuvalete gittim. Bir sürü derin nefes aldım.
Bana ne kadar istiyorsun dedi direkt bence 1700 1800 beni mutlu eder dedim. :27::27:
Oda gülümsedi hak ediyorsun fazlasıyla dedi. Bunu patronla konuşacağım tek başıma karar alamam dedi. Bende takdir elbette patronun. vakit ayırdığınız için teşekkür ederim dedim çıktım yanından :27: Arkadaşım bu iş olur dedi. bunu diyen arkadaş maaşını % 100 zam yaptırmıştı. Aynı konuşmayı onunlada yaptı :52:

Evlilik oncesi ne iyi olur bu zam bacim ceyiz hazirliyacaz daha:)

Back