Tekrar slsm diyeyim İzmirde sabahtan beri yağmur var kızlar içim kararrdı hava çok kapalı bi ilaç yazdırdım geldim bi markete gittim sporumu yaptım şimdi komşumuz geldi annemle hoşbeş yapıyorlar bende sizlere bakayım dedim
alayım ızın kızlar ya hatta mart basına kadar alayım cok yoruldugumu sıkıldıgımı hıssedıorumm
sabah
tarhana corbası
1 dilim ç. ekmegı
ara
kivi
oğle
mantar sote
yogurt
ara
1 avuc leblebi
aksam
pırasa
salata
yogurt
su:3lt
spor: 50 mekık 2 saat dag yuruyusu
yesiilçay yaseminli
10lu bıtkı cayı lıpton
bıberıye cayı
sade kahve
gayet güzel bitanemmm

offf şu dağ yürüyüşlerini çok kıskanıyorum

Bugünkü menümü yazmaya geldim kızlar
Sabah geç kaldım işe yetiştim ama erken uyanamayınca bizim kahvaltı güme gitti tabii yakında ki bir büyük markete gidip günü kurtaracak şeyler aldım.
10:00 domatesi wasa (2 kraker arası domatesi peynir, diyetisyene sordum 2 dilim ekmek 1 peynir yerine geçermiş)
2 kurukayısı
5 fındık
13:30 1 kase mercimek çorbası
1 dilim kepek ekmek
(Spordan sonra yemekhaneye gidiyorum orman kebabı kalmıştı ama çok yağlı görünüyordu almadım)
15:00 2 kuru kayısı
5 fındık (sadece fındık kayısı almışım ! )
16:30 2 galeta
19:30 1 dilim ekmek
Çoban salata
1 kabak sandal (kıymalı kabak)
21:00 sütlü çay
Kuru dut (canım çok tatlı çekiyordu kızlar dutla kurtardım çok şükür)
2 beyaz çay
1 mistik çay
1 zencefil çayı
2 lt su
1 saat aeropilates
Bu sabah tartı benim yüzümü güldürdü inşallah yarın sabaha kadarda daha çok gider
oooo yüzünü güldüren tartı bizimde yüzümüzü güldürür inşallah çok sevindim canım benim
Sana da şekerim

tatlım menulerın cok gusel .şevketi bostan ne dır bu arada
tatlım ege bölgesinde çok meşhurdur resmini paylaşmıştım ben çok severim etlide yapılabilir zeytinyağlıda ben etlisini daha çok seviyorum
günaydın gecmıse bı dalıyım dedım cıkamadım valla:) masallah bıze
gizli takıpçılerımız catlasın bu haftada bomba gıbı gelıyoruz

menum
kepelı ekmek arası marul beyaz peynır zeytın
çay
öğlen
mercımek corba
patlıcan yemegı
yogurt
2 dılım ekmek
ara
2 hurma
6 tuzsuz badem
1 kutu sut
akşam
mercımek corba
tavuk
1 dılım ekmek
zencefıl lımon cayı
sıyah cay
2 lt su
ara
yogurt
1 elma
kaçamaksız güzel gidiyorsun şekercim

Gunaaaydiiin herkesin gonlundekinin gercege donecegi guzel bi gun olsun insallaah
Tünaydın Çağlacımmm aminn tatluım ne güzel seni böyle pozitifi görmek
günaydın kızlar.hiçç kahvaltı yapasım yok.sırtım omuzlarım hep tutulmus.midem deseniz gastrit şimdi geliyorum diyor.ayyy ben bu kadar olumsuzluga gelemem toparlanmam lazım.
Tünaydınnn canımmm geçmiş olsun inş kahvaltını atlamamışsındır
Utansamda sikilsamda o menu yazılacak yokda sakladikca artar yazmamalarim
Sabah (09:00)
Malumunuz domatesli biberli sandvich:18:
Ogle (12:00)
5 yk pirasa
Aksam
Eşime manti yaptim bende kendime sebzeli omlet tek yumurtadan
Su:2 lt
Spor:40 dk yürüyüş
1 kahve
1 kupa karışık bitki cayi
sabah mecburen olmuş tatlım utanılacak birşey yok yürüyüşte yapmışsınn ohhh bravooo

Hayirli sabahlar kizlar sporum yaptim geldim verimli bir 5 gun gecirdim yarin insaallah tartiya yansir
her zamanki gibi atom karınca gibisin maşallah dilekcimm inş bitanemmm tartı yüzünü güldürrür
tartıya her gün çıkma ne olur Ayfercim haftada bir çıkarsın
Canim karatay yapiyordumda malesef dun gec kaldim disardan geldi sandvich beyaz ekmekten karatayda zaten ekmek yok bide beyaz diger ogunlerdede yiyemedim sabah cok sisirdi.
Karataya adapte olmaya calisiyor vucut hala eski aliskanliklar beynimi tetikliyor karatayda doyana kadar ye diyor ama eski diyet aliskanliklarim hala porsiyon hesabi yaptiriyor iki arada kaldim asiri bi menum olmadi hic ama kilo almis gorunuyorum bu sabah yatakta dusundum karatayi birakiyim diye ama kizlarin daha sonra gidecek demesi geldi aklima bu haftada karayay yapacagim bakalim kim kimi yenecek :26: yasemin e diyorumda bende pek morelli sayilmam 64, 7 gördüm tartida nasil olur anlamiyorum
Nerde yanlış yapiyorum kızlar yardimmmm edinnnn
Canım benim bluecum sana çok güzel açıklamış belli bir süre vucudun alışma dönemi oluyor insülin direncinin kırılması gibi bazısının 2 aydan sonra kırılıyor düşün artık fakat sakın vazgeçme düşünsene 2 yılda karatay tarzı beslenirsen tüm vucut hücrelerin yenilenecek 0 km araba gibi olacaksın nasıl benzetmeyse

öncelikle kitapları mutlaka oku özümse ve önceden bildiğin herşeyi unut beslenmeye yeni başlıyormuşsun gibi düşün kaçamak yapmadığın sürece mutlaka ve mutlaka vereceksin
sağlıklı yaşıyoruz sayfasını takip et inan o kadar güzel paylaşımlar oluyorki fakat herşeyden önce kitapları okuman ilk tercihin olmalı tatlım
Günaydinnnnn

menümü yazayim..kahvaltiya kacicamda
sabah
2 yumurtali,tereyagli omlet
peynir
2 zeytin
1 cay bardagindan az findik
aksam
1 tabak kiymali,nohutlu kabak sulusu
firinda mantar
büssürü salata
spor
yok

su
3 lt
2 kupa beyaz,2 kupa yesil cay
ohhh afiyetolsun canımcım bişey soracağım zeytinde neden pintilik yapıyosunki:44:
hiccc bilmiyorum
ama ben o kadar inip cikmak iste.iyorum hani olur uc hafta kg verirsinde dorduncu hafta odem olur yada sbt kalir daha oncede kilo verdim diyet yaptim hep azalirdi tartida nerde hatam
hatan yok canım benim biz alışmışız yoyo diyetlere o yüzden böyle hissediyorsun
Simdi kaptan derki karatayda kasar serbest:))
Aynennnn karatayda eski kaşar serbest bebişimm

Bana göre yanlislarim
1. Gecen sene haftada 5 gun spor yapip 2 gun dans ederken
Bu sene ya hamileysemde duserse yine korkusuna belli tarihlerde sporu bilerek yapmiyorum
Oysa gelecegi varsa gelir bi suru zaman kaybettim bu ihtimalle
2. Kimse diyette oldugumu bilmiyorsa daha rahat ederken herkes anlamis durumda
3.karataya gectim ama tam mantigi oturmadi hala doyana kadar yemekten korkuyorum
4. Spor yapmak istedigimde bi tembellik beni koltuga kilitliyor
5. Gecen sene ayni kg daha sıkı gorunurken bu sene sanki daha fos fos görünüyor oysa ayni kıyafetleri giyebiliyorum
Piskoljikmi nrdir bilmiyorum
6.Arada kacamak yapiyorum ddoğru buda bir haftaya mal oluyor
Ne güzel tespitler yapmışsın hamile olma ihtimaline karşı spor yapamıyorsan sadece yürüyüş yap bitanemm yürüyüşün hamile olsan bile sana bir zararı dokunmaz karatayın mantığını henüz çözemedin sanırım beynini bir an önce resetle ne olur
Kaptannnn simdiden basla yarina kadar anca biter diger takimlara soylemenn
Sekercim aslinda karataydaki en guzel olay kahvalti ben kahvalti aliskanligi kazandim valla bu hafta icin super planim var ama soylemem sir
:44::44::44::44:
Soylemeyim diyodum ama catlarim :) sabah kaltip tartildim 73,8 ciktim cok mutluyum gecen haftaya gore 400 gr eksi haftasonu asiri kacamak yapmama ragmen sebebei birincisi spor ikinci lahana ywmegi bence bugun oglen lahana ,aksam karnabahar dusunuyorum bakalim ne olacak

spor kesinlikle çok etkili tatlım tbrkler çok sevindim
Günaydın kızlar,
Dün sabah ofisin işleri için dışarıdaydım öğlen geldim işleri toparladım yine çıktım ama bugün buralardayımm
Tünaydın aşk böcüğüü
canım ben defalarca söyledim ama beni dinlemiyorsun ki

ben de o yüzden son kez söyleyip bir daha söylemicem..
1 ) karatay yapacaksan önce kitaplarını defalarca okuman lazım.. benim burada tek kitap var elimde hep açıp açıp bakıyorum.. mesela yediğin bir şeye gizli intoleransın varsa, vücudunda omega 3 eksikse, d vitamini eksikse kilo veremiyormuşsun.. her 2 ayda bir tahlil yaptırman gerek, eksikleri halletmen gerek.. o zaman hızlıca gidecek göreceksin..ben tahlil yaptıramadım çünkü burda henüz sigortam geçerli değil, ama sen yaptırmalısın..
2) kkdaki karatay başlıklarını takip edersen anormallik olmadığını göreceksin.. birsürü başlık var, ben hep onlara da bakıyorum, hepsi bi alıyor bi veriyor, fazla çıkmana sebep birsürü etken olabiliyor ve kimse dert etmiyor..
karatay diyet değil, bir beslenme tarzı..bunu hiç unutmamalısın... bu beslenme tarzını kilo verdikten sonra bırakmayacaksın... ha bırakacaksan ömür boyu yapamayacaksan boşuna sıkıntı çekme, ara öğünlü bi diyet yap hızlıca ver...
3) ben hep anlatıyorum geçen sene ara öğünlü diyetle 11 kilo verdim tak tak gitti kilolar.. sonra geri gelenler verdiğim yere gelmedi.. karnımda belimde toplandı, bi anda barsaklarım durdu, noluyor derken karatayı okuyunca anladım ki insülin leptin dengesi bozulmuş..ne diyorsa yaşadım çünkü... ve 2 aydır sabırla devam ediyorum barsak sıkıntım kalmadı, eskisine göre bile daha iyiyim..
4 ) ben de aynı tereddütü yaşadım bi hafta fazla bir hafta eksik çıkınca... banu benden çok seviniyor kilo verdiğimde

yavaş gidiyor çünkü geri gelmeyecek şekilde gidiyor..
5) spor konusunda da karatay çalışanlar için ilk zamanlar günde 20 dk yürümeleri bile yeterli diyor.. hamileliğe engel olmaz yürüyüş.. çok hızlı yürümen gerekmez, bak çocuk da yok eşinle çıkın 1 saat yürüyün ne güzel...
çok uzun oldu kusura bakma
Çok güzel özetlemişsin Bluecumm tşkler tatlımmm

Hanimlar ben kacar camlari silip perdeleri yikamayi dusuyorum bugun bol hareketli az kalorili bir gun olsun
Kolay gelsin canımm
Amin canim insallah cikolata ozni haa sut izni gobi oldu kiz bu
Kolay gelsin canim
Ahaa fircayi yedik

canim bi ileri bi geri gideceksem sorun cunku ben zaten ekmegi az pilav ve makarnayi bir yil once birakmis biriyim bublar asla zorlamadi beni ama iste cocuk beklentisi olunca insan hizla vermek istiyor ve hamileliktede karataya devam edebilirmiyim bunu dusunuyorum aslinda guzel bir beslenme tarzi cocuga lazim olan hersey burda var bakalim bu hafta hic kacamaksiz ve sporla deneyecegim sonuc ne olacak
Cokk superr tespittt[/QUOTE]
Bitanemmm karatay hem hamile kalmana yardımcı olacak hemde çok sağlıklı bir şekilde hamilelik dönemi geçireceksin Okan ve nUrçin çiftinin gelinleri dr ve hamileliğinde de sonrasında da karatay tarzı beslenmiş ve hala bu şekilde besleniyor bebişide kendiside çok sağlıklı maşallah
Dünkü menüm;
1,5 dlm peynir
1,5 dilim kepek ekmek
1 haş. yumurta
domates
ara: 2 mandalina
öğle
7 yk brokoli
1 çay brd. yoğurt
salata
1 dilim ekmek
ara: 2 mandalina
ara: 1 bardak ayran
2 kepekli galete
akşam:
7 yk brokoli
1 kase salata
1 dilim ekmek
ara: 1 elma
su: 3,5 litre+ 1 sade soda
Çay: 2 bardak yeşilçay
1 bardak ısırgan otu
3,5 lt maşallah süper su içmişsin Edacımm
Sütlü dahi olsa nescafe içmemeye çalışıyorum yarın öğleden sonra bir bardak light sütle bir çay kaşığı nescafe izni vereceğim kendime.
Normalde öğleden sonra 2 galete 1 bardak ayran aslında 1 galete + 1 bardak light süt şeklindeydi. Fakat ben diyetisyenime süt bana iyi gelmiyor dediğimden ayran olarak değiştir bir galete koy dedi. Yani kaçamak olmayacak ama 1 çay kaşığı nescafe ekstra olacak. 1 çay kaşığı nescafe kaçamak sayılır mı :26::26:
nescafe işlem görmüş rafine bir ürün olduğu için Canan abla önermiyor Edacım şekersiz türk kahvesi öneriyor
başlarda alışamadım şekersiz türk kahvesine ama şimdi çok rahat içiyorum hatta kahvenin tadı dahamı güzelleşti ne

Benimde tek sorunum tatlı, abur cubur hiç yemek yemeyeyim 3-öğün abur cbur yiyeyim
öğleden sonra yazarım gelişmeleri

[/QUOTE]
Güzel haberlerle gel inş tatlımm

nazar etmesin kızımıza
Kızlar ben sizi çok seviyorum ya...

Bende bendee:81::81::81:

aman nazar değmesin muhabbetimize kapatın grubun kapılarını
Şİfreyle girilsin takıma bence

Canim benim yaaa bnde cok sewiorum walla
Ay zayiflamak nekadar guzel bisey yaa internetten tunik aldim standartmis beden yokmus bana oldu ya inanamiorum cikarmadim ustumden:)))
Güle güle giy yeni cicini canımcım
çok güzel bi his gerçekten..
benim de bacaklarda hiç selülit kalmadı:) giyemedğim bir kot pantolonum oluyor artık ve işte giydğim pantolonumun beli baya bollaştı..
böyle olunca insan daha da şevkleniyor:)
harika bir haber selülit yapack birşey yemiyoruzki teyzeminde varisleri geçti yıllardır çekiyordu varislerden yaşasın karatay

bundan sonra kimsenin lsitesine de diyetine de yorum yapmayağım, yanlış anlaşılacaksam hiç gerek yok..
zira birbirimize yapacağımız tavsiyelerin faydası da olmayacaksa buraya girmek ve yazmak zaman kaybı olur sadece..
Kaptan ben zaten türkiyeye gideceğim için oralarda hiç zaman bulamam gruba girmeye, bu hafta yarın kilo bildirimimi sana yollarım, sonrasında 15 şubata kadar yokum.. eğer o kadar uzun süre ayrı kalmama izin yoksa da gruptan ayrılmayı istiyorum.
Canımcım yorum yapmamak olmazki bana doğru gelen birşey başkasına yanlış gelebilir bu durumda uyarılmayı çok isterim açıkçası 2 haftadan fazla bizi bırakma ne olur

Oyyyy can alici soruyu sormussun.soyleyecklerim bahane degil biliyorun haklisin ama gun ucinde cok yoruluyorum ya ssbah 7 de tempom basliyo vallahi aksam 10 a kadar.ama haklisin en azindan hafta sonlarina spor eklemeliyim
tatlım gün içinde yaptığız koşuşturmaca spordan sayılmıyor malesef yarım saatte olsa inş başlarsın tatlım
Ütüleri bana yolla kaptan en sevdiğim ev işi
bende yollasam hiç sevmem ütüyü
Kızlar şuan mali işler koordinatörnün boş yakalamaya çalışıyorum. Arkadaştan aldığım bilgiye göre bugün iyi günüymüş.
Ama ben hiç iyi değilim.
Çok tedirginim çok saçma ama öyle. :18::18::18:
Bu sosyal fobi yüzünden tedavi olmam şart galiba. :18:
Kolay gelsin bir an önce konş bence hazır tam modundaymışş fırsatı kaçırma derim ben
Cnm olur mu ya sen karatyla 2 haftadir cok guzel kilo veriyosun ve ben senin takipcinm bluya sorduklarini hep okuyorum ozellkle. Size ozendm bugun karTya basladi dun aksan kavrulmamus cig kuruyemis bulmk icn felli fellik dolastim beni basladigm ilk ginde yarida birkmayin
Hadi bakalımmm hoşşgeldin sağlıklı yaşama tatlım kuruyemişleri kabuklu alırsan daha faydalı olur
Canim ben oturarak çalışıyorum arti eve gidincede ertesi gunun yemegini jaxirlayip sporu kenara itiyordum yani sifir hareket bende bu hafta kacamaksiz bol hareketli bir karatay yapacagim sir dedigim bu

Cok guzell ya bu recete rabbim evlerimizdwn huzuru sevgiyi eksik etmesin
Aminnnnn canımm
hemen nazara geldik.kızlar yapmayın böyle.yazı dilinde olur yanlış anlamalar ama ben burda kimsenin art niyetli olacagına inanmıyorum herkes grup arkadası 100 gr bile verse mutlu oluyor.
Elbette hiçkimse art niyetli değil ne olur kızlar birbirimizin kıymetini bilelim

Hosgeldin canim sefalar getirdin
Hoşbuldummmmm tatlımmmm