• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Cocuklarin yemegini verdikten sonra gelecegim..görüsürüz:3:

ay bide ütüm vardi ya,unutmusum..yapmisken onuda yapayim,aksama gelirim o zaman:17:

bu arada sekercigim mantarlar kasarsizdi
ve
dilekcigim evet karatayda kasar serbet:60::60:
seviyorum bu karatayi ya:52:

Ütüleri bana yolla kaptan en sevdiğim ev işi :52:

Kızlar şuan mali işler koordinatörnün boş yakalamaya çalışıyorum. Arkadaştan aldığım bilgiye göre bugün iyi günüymüş.
Ama ben hiç iyi değilim.
Çok tedirginim çok saçma ama öyle. :18::18::18:
Bu sosyal fobi yüzünden tedavi olmam şart galiba. :18:

Canim karatay yapiyordumda malesef dun gec kaldim disardan geldi sandvich beyaz ekmekten karatayda zaten ekmek yok bide beyaz diger ogunlerdede yiyemedim sabah cok sisirdi.
Karataya adapte olmaya calisiyor vucut hala eski aliskanliklar beynimi tetikliyor karatayda doyana kadar ye diyor ama eski diyet aliskanliklarim hala porsiyon hesabi yaptiriyor iki arada kaldim asiri bi menum olmadi hic ama kilo almis gorunuyorum bu sabah yatakta dusundum karatayi birakiyim diye ama kizlarin daha sonra gidecek demesi geldi aklima bu haftada karayay yapacagim bakalim kim kimi yenecek :26: yasemin e diyorumda bende pek morelli sayilmam 64, 7 gördüm tartida nasil olur anlamiyorum

Nerde yanlış yapiyorum kızlar yardimmmm edinnnn
Cnm olur mu ya sen karatyla 2 haftadir cok guzel kilo veriyosun ve ben senin takipcinm bluya sorduklarini hep okuyorum ozellkle. Size ozendm bugun karTya basladi dun aksan kavrulmamus cig kuruyemis bulmk icn felli fellik dolastim beni basladigm ilk ginde yarida birkmayin

hiccc bilmiyorum:43: ama ben o kadar inip cikmak iste.iyorum hani olur uc hafta kg verirsinde dorduncu hafta odem olur yada sbt kalir daha oncede kilo verdim diyet yaptim hep azalirdi tartida nerde hatam

Bak hala hata aramis sen demedinmi kahvltida sandevic yedm diye o dahi gr olarak cok etkiliyo lutfn daha da olumsuz yazma bence bak sonra beni karaty sabah basladm aksam bitcek kocmn opuldun arkadasim

Kendime nasil guldum ya erigim e guya akil veriyom sanku dunku cani sikkin kilo skntisi olan ben degilmisim gibi

Önce baktı sonra kolunu yandan belime sarıp biraz sertçe yanına otuttu.:23::23: "Sen zaten güzeldin ama daha bir güzel olmuşsun" öyle dedi. :52::52:
:17: vayyy
sıkma canını.bak hiç belli olmaz yarına o fazlalıgı görmeye bilrisin.sen beni dinle bol su iç akşama hafif ye.ben cumaları hep daha az cıkıyorum malum persembe tırsıp daha cok dikkat ediyorum.

akşam yemeğini hafif ye mutlaka biraz yoğurt olsun menünde akşamdan sonra sadece sıvı tüket bol bol.:54::54:
Kizlar sizi dinleyecegim inatla o tarti drgisecek :9:
Kızlar ben sizi çok seviyorum ya...:24::24:
Bende :16 :
canım karatayı tam olarak uyguladın mı? bırakırsan tabiki geri alırsın normal değil mi?
diyet değil bu yaşam tarzı olacak..yıllarca devam edecek..
benim için karatayla kilo verenlerin 50 kilo vermelerinden ziyade, ne kadar sürede vermelerinden ziyade kolesterol ve tansiyon ilaçlarını bırakmaları daha önemli..
bu tercih meselesi... sende bitmesi için de değişiklikler yapmak gerek, ben neden önceki diyetimde hep canım çikolata çekti de şimdi çekmiyor? tabiki yediklerim sayesinde.. sadece bende bitmiyor dolayısıyla..

canım tabiki fırça değil, senden daha önce başladığım için sorularına cevap verip yardımcı olmaya çalışıyorum banu da bana yardımcı oldu çok, ama sanki dikkate alınmadığımı düşünmeye başladığım için öyle dedim.. sen nerde hata yapıyorum diye sordun ben de anlattım.. sana cevaplarımda hep söylediğim şeyleri tekrar derledim diyeyim..
o zaman diyetisyene gitmeni öneririm canım..
karatay hamileler için de uygun, karatay gruplarında bi çok hamile var bebekleri 1 ay önden giden ve 5-6ayda sadece 5 kilo alanlar var..
Yok canim sakasina soyledim fircayi ywdik diye at tabi hattindir senin ve banunun surekli basini agritiyorum siz varsiniz kidemli karatayci kimr sorcam size sorcam kapidan kovsaniz bacadan girerim:9: oglen yemektede dusundum saglikli gitsin ki hamilelikte 20kg almayim beslenme aliskanligim oturmus olsun
çok güzel bi his gerçekten..
benim de bacaklarda hiç selülit kalmadı:) giyemedğim bir kot pantolonum oluyor artık ve işte giydğim pantolonumun beli baya bollaştı..
böyle olunca insan daha da şevkleniyor:)
Selilutler nasil gitti bluecumm:52:
bundan sonra kimsenin lsitesine de diyetine de yorum yapmayağım, yanlış anlaşılacaksam hiç gerek yok..
zira birbirimize yapacağımız tavsiyelerin faydası da olmayacaksa buraya girmek ve yazmak zaman kaybı olur sadece..
Kaptan ben zaten türkiyeye gideceğim için oralarda hiç zaman bulamam gruba girmeye, bu hafta yarın kilo bildirimimi sana yollarım, sonrasında 15 şubata kadar yokum.. eğer o kadar uzun süre ayrı kalmama izin yoksa da gruptan ayrılmayı istiyorum.
Bluecum ben sakasina demistim fircahi yedik diye :14: yap kuzum ya hem sen orda tek tek yanitlamissin sorularimin cvpini neden yanlis anlayim ki :26: hepimix birbirimize yardimci olmaya calisiyoruz herkes tek basina yapabilse byrda isimiz olmazdi . Dur bakim neteye gidiyorsun :4: biyere birakmam naxar degiyor bize ya kirdiysam ozur dilrrim gizemli diplomatim :38:
Ayfercigim yarin liste sirasi senin canim..gecen haftadan t5ecrübelisin zaten,anlatma geregi duymuyorum...

eger yapamacak olursan aksama kadar haber ver canim..kolay gelsin simdiden:54:

Yok kaptancim Allahtan mani cikmazsa tabi ki yaparim

Kaptannnn simdiden basla yarina kadar anca biter diger takimlara soylemenn :(

Sekercim aslinda karataydaki en guzel olay kahvalti ben kahvalti aliskanligi kazandim valla bu hafta icin super planim var ama soylemem sir :60:
Kiz takipcinim dedim soylesene bak kimseye soylemem......

Kendime nasil guldum ya erigim e guya akil veriyom sanku dunku cani sikkin kilo skntisi olan ben degilmisim gibi

Cnm olur mu ya sen karatyla 2 haftadir cok guzel kilo veriyosun ve ben senin takipcinm bluya sorduklarini hep okuyorum ozellkle. Size ozendm bugun karTya basladi dun aksan kavrulmamus cig kuruyemis bulmk icn felli fellik dolastim beni basladigm ilk ginde yarida birkmayin

Iste bu yuzden burdayiz ben sizlaninca sen sen sizlaninca ben destek vermek icin . Yok canim ben birakmadim karatayi sadece bu hafta kacamaksiz ve sporlu bir karatay olacak onu soyledim en son . Bak bugun karatay kahvaltisi yaptim oglende yemek pek muhtesem degildi sadece corba ictim ama gozum tok etrafta yiyecek aramiyorum

Kiz takipcinim dedim soylesene bak kimseye soylemem......

Canim ben oturarak çalışıyorum arti eve gidincede ertesi gunun yemegini jaxirlayip sporu kenara itiyordum yani sifir hareket bende bu hafta kacamaksiz bol hareketli bir karatay yapacagim sir dedigim bu :9:

Cok gecmis olsun dokorum .ben sana niye hastalandigini soyleim gece kocaya dokunurum korkusuna yatagin en ucuna yattin e tabbi yorganda yetismemis ustun acilmis buda usutmene sebeb olmus :) receteni yaziyorum hemen aksam kocayla barisilacak haftasonu beraber vakit gecirelecek bu receteyi ugulu uc vakte biseycigin kalmaz
Cok guzell ya bu recete rabbim evlerimizdwn huzuru sevgiyi eksik etmesin

hemen nazara geldik.kızlar yapmayın böyle.yazı dilinde olur yanlış anlamalar ama ben burda kimsenin art niyetli olacagına inanmıyorum herkes grup arkadası 100 gr bile verse mutlu oluyor.:29:

Kızlar şuan mali işler koordinatörnün boş yakalamaya çalışıyorum. Arkadaştan aldığım bilgiye göre bugün iyi günüymüş.
Ama ben hiç iyi değilim.
Çok tedirginim çok saçma ama öyle. :18::18::18:
Bu sosyal fobi yüzünden tedavi olmam şart galiba. :18:

Eda bir anda deyiver valla sonra insan bir rahatlıyor ki üzerinden yük kalkıyor :) ben 1 ay önceden planlamıştım annemin karşısında prova yapıyordum bır de ne dicem diye patrona :9:

$1395803_596308347102495_1510320608_n.webp..............................

hemen nazara geldik.kızlar yapmayın böyle.yazı dilinde olur yanlış anlamalar ama ben burda kimsenin art niyetli olacagına inanmıyorum herkes grup arkadası 100 gr bile verse mutlu oluyor.:29:

Aynen canim sirf yanlis anlasilmamak icin smile kullaniyorum surekli cunku olan seyler bunlar neyse nazar cikti diyelim:16: bu arada paylasimlar superrr:60: :60: :60:

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen canim sirf yanlis anlasilmamak icin smile kullaniyorum surekli cunku olan seyler bunlar neyse nazar cikti diyelim:16: bu arada paylasimlar superrr:60: :60: :60:
ayfercim aslında paylaşmak istediğim başka bir resim vardı 2 kız kardes biri basküle cıkmıs diyorki aaa acıtmıyormus küçükte diyorki iyide neden annem her sabah buna cıkıp ağlıyor.bulsaydım onu paylaşacaktım kendi kızlarım geldi aklıma.:9:

Back