• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Hayyy maşallahhhhh her akşam mı böyle coşuyor buralar şu an takımda 12 kişiyiz :21:

:20: amaniiin bacım sen naptın? O da çok zararlı sen süt ile yap bak gör daha lezzetli oluyor :39:

:52::52:

Walla bu ara benimde tek kendim için yaptığım şey spor ve buraya takılmak :31:

Çay misss misss! Walla bugün çocukların ödevi yoktu ama yemekten kalkıp buraya geldim sırf muhabbeti kaçırmayın diye ;) geceleri tek başıma sıkılıyorum

Ne iyi yaptın Şulecimmm inş yapılacak çok işin yoktur sanırım mutfak var sadece 10 dk mutfak 10 dk muhabbet yap çok geç uyumanı istemem bitanemm

ay şulecimm hiç sorma bende ilk gittiğimde 44 yaş deyince ay nasıl üzüldüm sonra 39lara felan indim ama hedefim 18:21:

aynen tatlım benim hedefimdeee :10::10::10:

Ne iyi yaptın Şulecimmm inş yapılacak çok işin yoktur sanırım mutfak var sadece 10 dk mutfak 10 dk muhabbet yap çok geç uyumanı istemem bitanemm

aynen tatlım benim hedefimdeee :10::10::10:

Yok kuzum ne mümkün 10 dak bitmez benim işim :17: ya ben mi beceriksizim çok mu detay yapıyorum bilemiyorum ama her yemek sonrası 1 saat mutfakdayım.. Kocamda yok onun rahatlığıyla oturuyorum birazdan gelir kaçarım zaten yavaş yavaş. Gece yoklar yatarım ama bi sizi :16:

Yok kuzum ne mümkün 10 dak bitmez benim işim :17: ya ben mi beceriksizim çok mu detay yapıyorum bilemiyorum ama her yemek sonrası 1 saat mutfakdayım.. Kocamda yok onun rahatlığıyla oturuyorum birazdan gelir kaçarım zaten yavaş yavaş. Gece yoklar yatarım ama bi sizi :16:

Bloğunu görmesem bereksizsin derdim ama maşallahın var tatlım o mamaları :56:yapan biri asla beceriksiz olamaz eşin gelince yaparsın o zaman:34:

Son düzenleme:
ceviz fındıkta alerjen.

tebrikler helicim.tek tek giyecegiz o elbiseleri.

ay benim eşimde öyle Allahtan kontrol etmiyor.herkes göremiyor diye burda profilimde vardı şimdikaldıracam kendimi gizli iş yaptım diye kötü hissettm:17:

Benimkide dalga geciyor benimle eger zayiflarsan internete yaza yaza zayiflayan ilk kisi olarak ginesse girecen diye bende diyorum canim senin veremedigin motivasyonu ordaki bacilarim veriyor

Kurabiye afiyet olsun artık ne diyelim :15: aynı şey bügün benimde başıma geldi. Uyandığımda çocuklarınnderslerinin başlamasına 20 dakika vardı fırladım yataktan onları hazırladım ellerine süt kek vardim okula bıraktım ama kendime yiyecek hazırlayamadım. İşyeri zaten dağın başında çekmecedeki yiyeceklerinde tükenmiş 10 gibi kaçış yapıp ufak bir alaışveriş yaptım artık. Dünkü gibi bazlama tost yiyip üzerinede kızlardan azar yemeyim dedim:16:

Uffff nasıl yaptım yaaa birde bakıyorum bakıyorum bir terslik var ama nerde diye :24:

Tabii tabii Yağsız salata sınırsız . Sebze yemeğin yoksa salataya az yağ ekle dedi. Sebze yemekleri çok az yağ ile pişmiş olacak şekilde. Mesela 4 kişilik aileye 2 kaşık yağ gibi dedi....

:46::46:

Süpersin :119: güle güle güzel günlerde giy kaptanjım
tesekkür ederim canim
sende süpresin,kacamak yapmadigin icin:16:
Kaptan alkisliyorum seni kilo vermenin en buyuk zevklerinden biride olmayan kiyafetin cuk diye ustune oturmasi
tesekkür ederim canim..darisi hepimizin basina:54:
Sütlü kahve iç sen olmazmııı yanına birde kayısı verdim hadi anlaşalım :13:
bencede güzel teklif:34:
ceviz fındıkta alerjen.

tebrikler helicim.tek tek giyecegiz o elbiseleri.

ay benim eşimde öyle Allahtan kontrol etmiyor.herkes göremiyor diye burda profilimde vardı şimdikaldıracam kendimi gizli iş yaptım diye kötü hissettm:17:
insallah canimsin..giremedigimiz her kiyafete girelim:16:

benimki kullanici adimi bilmiyo,bilse kontrol eder:27:
evet canım ya kosturmadan acıktıgımı bile anlamadım

saatlerce dolaştık cnm:9:

süpersin canımmm

benimkide aynııı:26:
tesekkür ederim canim
hepsi aynimi bunlarin:52:
menümüde yazıp kaçayım çok yorgunum

sabah: 2 tereyağda yumurta, 2 dlm ekmek

öğle: 1 elma, 1 tane ufak kurabiye

akşam: 1 tabak çorba, 1 tabak brokoli, 1 dlm ekmek

1,5 lt su
spor yok çok yorgunumm:43:

çay ve suyla günü bitiririm:34:
canim o kurabiye cok siritiyor orda..gereksiz olmus yani:19:
Slm kızlarrr kusurabakmayın dün ve bugün bir türlü fırsat bulup gelemedim:14::14:

gelen giden içişleri dışişleri çok yoğundu neyse şükür bu akşam kimsecikler yok oooo yine çok güzel kaynatmışız mehirler kız iste ritüelleri Gamze ve Eda çok şanslısınız :9:

oy kıyamammmmmm kilocuklar gidince 1 lokma yersin balıktan sonra inş

3 kilomu valla bende bakarım el insaf der garibim:1:

:46::46::46:

Bluecum hem ananas hem muz çok değilmi gerçi muz minyatürmüş ama afiyetolsun tatlım:46:

güzel menü canım:46:

bazlamayı diyetisyenmi verdi :23::23::23:

Tatlım sandal sefasını ben hem peynirli maydanozlu hemde kıymalı kaşarlı yaparım tşkler yinede :54:

üzülme tatlım sen fırsat bulunca yaz biz zaten okuyoruz :32:

kapuska :56: bayılıyorum güzel menü tatlım:46:

canımcım her türlü ihtimale karşı çantanda 1 paket ceviz ve kayısı mutlaka bulundur

kurabiyeciği görmezden gelelim :32:

Aksine karatayda tereyağı ve zeytinyağı bol kullanılıyor :23::23:

Geçen seferde öyle demiştin ama notların süperdi tatlımmmm :32::32: şartlandırma kendini

sen hatanı zaten biliyorsun tatlım kızmayalımm:54: sporuda fazlasıyla yapmışsın bence:8::8:

Evet ayfercim bu ara malesef öyle yoğunluk :50:

o dediğin bölmeli kaplardan bende aldım bi tane arabada duruyor miniğide sürekli çantamda hakikaten çok pratik ver adresini ben alıp yollıyım sana:34:

:60::60: buna çok güldüm sen çok yaşa emi:54:

maşallahın var Dilekcimmm :10::10:

sende ben gibi sebzecisin tatlın tek sevmediğim bamya:25: başka herşeyi severim

bence izinli olma bitanemm 5 dk bile olsa slm ver menünü yaz çık bence izin olumsuz etkilemesin sonra:26:

harika olur ama zor gibi :44::44:

:20::20::20: hayır dediğin için de :54:

ahsenim azimle hatırlatıyorsun tşkler hemen okuyunca içtim tatlım:7:

utanılacak birşey yok bitanem lütfen çekinmeden yaz eğer çok özel değilse bizlerle paylaş tatlım içine atma sakın

büyük ihtimalle yumurtadan bluecum başlarken de hatırlatmıştım sana :26: geçmiş olsun cnm

aynenn giremediğim zaman aklım burda kalıyor hepiniz kızkardeşlerim gibisiniz hakikaten merviş unuttu bizi galiba:14: inş herşey yolundadır

birazcık iyi olmana sevindim bitanemmm aman ne olur sen hasta olmamaya çalış bebişlerin sana ihtiyacı var
karatayda duraksamalar oluyor fakat sonra inan bana az da olsa mutlaka gidiyor ne olur vazgeçme canım:16:

ilk hafta genelde gzel gidiyor fakat sonrasında vücut alışana kadar tartıya yansımasa bile vücut inceliyor kaçamak yapmadığın sürece mutlaka güzel sonuçlar alacaksın bitanem:16:

ben her gün 1 yumurta yediğim zaman olmuyor fakat 2 yersem ellerim hemen kabarıyor:50:

Kötü bişey yok çok şükür tatlım dünya işi bitmiyor işte:31:

:9::9::9::9:

maşallahhhh canımcımmm:nazar::nazar: çok sevindimmm iyiki almışsın:21::21:

buna çok güldümm hg canım topiğimize:1:

elinden kim tanıyacakki seni:9: eniştem baya kıskanmış tatlım:ssz:

iyi eğlenceler canımmm karataya uygun olanlardan denersin artık:56:

dinlen bitanemmm
kurabiyeyi kızlar görmesinn:20: özellikle Eda

Hos geldin canim:16:
taninmaktan degilki,elimi görürler diye kiskaniyor,elimi gören kolumu kapacak sanki:52:
Owwwww bende alıntı yapma rekoru bende sanırdım , kendiminkini bulana kadar bir 100 gr daha gitti . Ne faydalı takımmış burası :1:

Merhabalar canım , pegasuscum benim eski kaptanım . Şöyle bir uğrayayım dedim buralara .

Kolay gelsin size , tartıda ibreleriniz hep sola sola gitsin :16:
Ausum hos geldin canim:16:
öyle faydaliyiz iste biz..:ssz:
gelmek istersen yerin hazir biliyorsun:38:
MENÜM dünkü
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
karabiberli soğanlı yumurta
1 çay bar ceviz
1 fincan hibisküs
1 dilim peynir
10 zeytin
1/2 dereotu
1 portakal

ÖĞLE :
yok

AKŞAM:
1 kase pırasa
1 kase yoğurt
salata

SPOR
45 dk koşu bandında yürüyüş 15 dk twist 100 mekik

SIVI:
2.5 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
2 fincan hibisküs
takviye olarak omega 3

MENÜM bugünkü

Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
1 yerli muz
1 çay bar ceviz
1 fincan hibisküs
2 dilim peynir
8 zeytin
1/2 dereotu
1 yem kaş göçmen sosu

ÖĞLE :
yok

AKŞAM:
1 kase brokoli çorbası
1 por şevketi bostan
salata

SPOR
1 saat koşu bandında yürüyüş 15 dk twist 100 mekik

SIVI:
2 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
2 fincan hibisküs
takviye olarak omega 3
afiyet olsun canim..göcmen sosu ve sevketi bostan ne canim:44:
İyiaksamlar canlar yeni girdim eve salata yapicam esime menumu yazayim hemen
Kahvalti,bir dilim ekmek ,bir muz,yesillik,,uc zeytin,iki kayisi,bir t.k.tereyag,peynir
Ogle bol salata,tavuk pilav pilav bi tahta kasigi kadar
Aksam yogurt,lahana yemegi
Ara nekafe
2 lt su,2 bardak cay
Spir 3mil leslie
iyi aksamlar canim..kolay gelsin..ben cok begendim:46:
ayy tıpkı ben.kahve ve tatlı.ama ben özellikle bittere takmıstım yanında.sanki hayatımın tek lüksüydü.
bir ben sevemedim bitteri galiba..aci aci:ssz:
hg canım profilimizdekileri arkadşlarımız harici kimse göremiyordu değilmi:26:
bende öyle biliyorum:26:
Ablam nekadar bonkorsun koskocabir kayisi:)
Ablayla dalga gecilmez..tas olursun tas
:9::9:
çağlanın kulakları cınlasın ders çalışıyormu acaba bana bugün ders dedi eteklerim tutuştu yine az evvel üriner sistem taşları ve verem konularını sınavlarıyla beraber bitirdim.:68:
tebrik ederim canim..süpersin:46:
Ay bacim bitter ne bayilirim bigun gelde kahve keyfi yapalim
aaaa yok artik..kötü örnek olamk yok:51:
ah banucum cok mütiş enerjisin.şükür başarıyla gectim sınavlarından.bugünlerdeki trend lüksümle meşgulum 3.takımda gevezelik yapmak...şuan eşim küçüğü uyutuyor bi görse varya:18::18::18:
:46::46::46: çıkarman hoş olmamış ama azminden ötürü tbrkler en iyisi hiç el uzatmamak yediğimizi yakacaksak elbette yiyebiliriz ilerde fakat u an yakmam gereken o kadar çok yağ varki 1 parça daha eklemiyim diyorum yakmam gerekenlere:14:
haklisin cnm:14:

Eki Görüntüle 934356
Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 6 ziyaretçi)

Sweetdimple, kelebekolacam+, erigim, ayulduzz

hadi bakalım buyrun sıcak sıcak :7::7:
:7: tskrlr:16:
Oooyyyy oyyı kuzum dertliyim bu konuda iyi bir hoca olmdan ben hiçbirşeyi yapamam her yerimde ayrı bir sıkıntı 35 imde 70 ilk gibiyim zaten diyetisyen ölçümlerinde biyolojik yaşım 47 çıkıyor:43:
üzülme canimsin..hepsi gececek:16::16:
:9::9::9:
uygulamak lazim aslinda:9::9:

Benimkide dalga geciyor benimle eger zayiflarsan internete yaza yaza zayiflayan ilk kisi olarak ginesse girecen diye bende diyorum canim senin veremedigin motivasyonu ordaki bacilarim veriyor

Bizden kıskanıyo olmasın seni:9::9: cevabını beğendimmm hemde çokk motivasyon gerçekten çok önemli:32::32::32:

ah banucum cok mütiş enerjisin.şükür başarıyla gectim sınavlarından.bugünlerdeki trend lüksümle meşgulum 3.takımda gevezelik yapmak...şuan eşim küçüğü uyutuyor bi görse varya:18::18::18:

Aynen bu sira fec hic takilmiyorum kizlar soruyor onceligim takimimla birliktr zayiflamam diyorum

Bloğunu görmesem bereksizsin derdim ama maşallahın var tatlım o mamaları :56:yapan biri asla beceriksiz olamaz eşin gelince yaparsın o zaman:34:

:17: teşekkür ederim çok kibarsın canım benim. Gaza geldim bakk Evet becerikliyim diyşp hop diye kalkarım şimdi ben:9: ( sihirli değneği olan mı vardı bizim takımda 2 dk kullanıp vericim ) :54:

Bekledim bekledim sihirli değnek falan gelmiyor ben en iyisi kaçayım yarın için yemek hazırlığı yapıp mutfağımı toparlayım. Kızlar hoş sohbetler size öpüyorum :54:

tesekkür ederim canim
sende süpresin,kacamak yapmadigin icin:16:

tesekkür ederim canim..darisi hepimizin basina:54:

bencede güzel teklif:34:

insallah canimsin..giremedigimiz her kiyafete girelim:16:

benimki kullanici adimi bilmiyo,bilse kontrol eder:27:

tesekkür ederim canim
hepsi aynimi bunlarin:52:

canim o kurabiye cok siritiyor orda..gereksiz olmus yani:19:

Hos geldin canim:16:
taninmaktan degilki,elimi görürler diye kiskaniyor,elimi gören kolumu kapacak sanki:52:

Ausum hos geldin canim:16:
öyle faydaliyiz iste biz..:ssz:
gelmek istersen yerin hazir biliyorsun:38:

afiyet olsun canim..göcmen sosu ve sevketi bostan ne canim:44:

iyi aksamlar canim..kolay gelsin..ben cok begendim:46:

bir ben sevemedim bitteri galiba..aci aci:ssz:

bende öyle biliyorum:26:

Ablayla dalga gecilmez..tas olursun tas

tebrik ederim canim..süpersin:46:

aaaa yok artik..kötü örnek olamk yok:51:

haklisin cnm:14:

:7: tskrlr:16:

üzülme canimsin..hepsi gececek:16::16:

uygulamak lazim aslinda:9::9:

Hoşgeldinnn canımcımmm:48::48: bencede ablaya itiraz olmaz dimiii

$yemek 362.webp şevketi bostan ege bölgesine özgü bir ot canım çok faydalı

ben tam bir otçuyum

terbiyesine un yerine irmik koyuyorum sadece

göçmen sosuda bir tür kahvaltılık yazdan yapmıştım közlenmiş patlıcan közlenmiş kırmızı biber domates sarımsak sirke kaynatıp konserve yapılıyor kahvaltıda seviyorum

:17: teşekkür ederim çok kibarsın canım benim. Gaza geldim bakk Evet becerikliyim diyşp hop diye kalkarım şimdi ben:9: ( sihirli değneği olan mı vardı bizim takımda 2 dk kullanıp vericim ) :54:

Bekledim bekledim sihirli değnek falan gelmiyor ben en iyisi kaçayım yarın için yemek hazırlığı yapıp mutfağımı toparlayım. Kızlar hoş sohbetler size öpüyorum :54:

Keşke olsa da versek tatlım 2 dk da halledersin şimdi sen iş sendne korksun bence kolay gelsin bitanemm :16:

Kurabiye afiyet olsun artık ne diyelim :15: aynı şey bügün benimde başıma geldi. Uyandığımda çocuklarınnderslerinin başlamasına 20 dakika vardı fırladım yataktan onları hazırladım ellerine süt kek vardim okula bıraktım ama kendime yiyecek hazırlayamadım. İşyeri zaten dağın başında çekmecedeki yiyeceklerinde tükenmiş 10 gibi kaçış yapıp ufak bir alaışveriş yaptım artık. Dünkü gibi bazlama tost yiyip üzerinede kızlardan azar yemeyim dedim:16:

Uffff nasıl yaptım yaaa birde bakıyorum bakıyorum bir terslik var ama nerde diye :24:

Tabii tabii Yağsız salata sınırsız . Sebze yemeğin yoksa salataya az yağ ekle dedi. Sebze yemekleri çok az yağ ile pişmiş olacak şekilde. Mesela 4 kişilik aileye 2 kaşık yağ gibi dedi....

:46::46:

Süpersin :119: güle güle güzel günlerde giy kaptanjım

sorma canım ben sabah ki sandviçi yazmamak için hala menü paylaşmadım çaktırma :34:

Ne iyi ettin tatlım her zaman bekleriz 1,5 gün giremedim birikmiş geçmiş ne güzell 100 gr vermene vesile olmuşumm
takımımız bitanedir:nazar::nazar:

Tşkler canımm aminnn inşallah istikrarlı bir şekilde sola doğru giderr:21::21::16:
canım banum naptın sen o alıntıladığını alıntılamadım iki sayfada o kaplar diye :60: bölmeli kap bulamazsam isterim canım senden çok sağol bitanem :38:
Yok kiz ama sut tozlu:(
bi ünlü vardı adını unuttum yabancı bi unlu işte krema demek zararlı yağ demek hayatımdan kremayı çıkararak bile zayıflayabilirsin demişti ki . bende kremasız içmezdim buraya gelene kadar şimdi süt alıp dolaba koyuyorum ısıtıp yapıyorum ayrıca ben işyerinde yapıyorsam sende evde yaprsın dimi canım :16:

ay şulecimm hiç sorma bende ilk gittiğimde 44 yaş deyince ay nasıl üzüldüm sonra 39lara felan indim ama hedefim 18:21:

Oooyyyy oyyı kuzum dertliyim bu konuda iyi bir hoca olmdan ben hiçbirşeyi yapamam her yerimde ayrı bir sıkıntı 35 imde 70 ilk gibiyim zaten diyetisyen ölçümlerinde biyolojik yaşım 47 çıkıyor:43:
ayy benim gittiğim diyetisyen mi arızaydı acaba benim ki niye geldin demişti bırak biyoljik yaşı :60::60::60:

Eki Görüntüle 934356
Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 6 ziyaretçi)

Sweetdimple, kelebekolacam+, erigim, ayulduzz

hadi bakalım buyrun sıcak sıcak :7::7:

Ayferimmmm hoşgeldinnn canımmmm:48::48:

hoşbulduk canım çaylar soğumamış alıyım bi bardak . geldimde helene pasta kremasını msj atıyordum. kocamın tarfileride bu arada pc aktardım yeni sitilde kitap yapılacakmış :33:

ayy benimkide tanımadığın insanlarla akşama kadar konuşuyorsun benimle konuş diyor bende diyet deyince aman aşkım takma ben seni böyle beğeniyorum diyor :37:

sorma canım ben sabah ki sandviçi yazmamak için hala menü paylaşmadım çaktırma :34:

canım banum naptın sen o alıntıladığını alıntılamadım iki sayfada o kaplar diye :60: bölmeli kap bulamazsam isterim canım senden çok sağol bitanem :38:

bi ünlü vardı adını unuttum yabancı bi unlu işte krema demek zararlı yağ demek hayatımdan kremayı çıkararak bile zayıflayabilirsin demişti ki . bende kremasız içmezdim buraya gelene kadar şimdi süt alıp dolaba koyuyorum ısıtıp yapıyorum ayrıca ben işyerinde yapıyorsam sende evde yaprsın dimi canım :16:

ayy benim gittiğim diyetisyen mi arızaydı acaba benim ki niye geldin demişti bırak biyoljik yaşı :60::60::60:

hoşbulduk canım çaylar soğumamış alıyım bi bardak . geldimde helene pasta kremasını msj atıyordum. kocamın tarfileride bu arada pc aktardım yeni sitilde kitap yapılacakmış :33:

ayy benimkide tanımadığın insanlarla akşama kadar konuşuyorsun benimle konuş diyor bende diyet deyince aman aşkım takma ben seni böyle beğeniyorum diyor :37:

alıntılasaydın sayfalar çabuk biterdi:1::1::1: seve seve bir bardak verebilirdim ama ziyaretçiler bitirdi hemen yapim sana sıcak sıcak :7:

oooo kitap güzel olur hayırlı olsunnn inşallah bizde alırız hatıra olarak :21::21:

kolay gelsin canımcım.bende kaçacam.ders gitmiyor.eşimde ben size gülünce şüpeleniyor:9:sanki suç işliyorum alla alla.

göçmen sosuda bir tür kahvaltılık yazdan yapmıştım közlenmiş patlıcan közlenmiş kırmızı biber domates sarımsak sirke kaynatıp konserve yapılıyor kahvaltıda seviyorum
hmm bu sostan komsularım banada yaptılar. göçmen cok binada.bulgaristandan kçzleme makinesi getirmişler içi tugla döşeli bende istedim banada getirdiler.cok pratik.binadakiler cok kafalar.bir kaç istisna haricinde haftada en az 1 kere hepberaber toplanıyorlar.istisnalardan biride benim.çalışan olarak.yzaın çardaga kurdular düzeneği kavanoz kavonoz yaptılar banada yapmıslardı saolsunlar.cokta hos oluyor kahvaltıda.

kızlar iyi geceler ben yavaştan toparlayım ortalığı hepinizi çok seviyorum
kocam içerden şarkı söylüyor :60::60:
Sevgilim
Yeşil eriğim benim

Feriğim fidanım feryadım
Hey benim zizil parmak
Memleket gözlüm

belli ki uyuma vakti gelmiş

Back