- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kiz ama sut tozlu![]()
ceviz fındıkta alerjen.
tebrikler helicim.tek tek giyecegiz o elbiseleri.
ay benim eşimde öyle Allahtan kontrol etmiyor.herkes göremiyor diye burda profilimde vardı şimdikaldıracam kendimi gizli iş yaptım diye kötü hissettm![]()
Sütlü kahve iç sen olmazmııı yanına birde kayısı verdim hadi anlaşalım :13:
ayy tıpkı ben.kahve ve tatlı.ama ben özellikle bittere takmıstım yanında.sanki hayatımın tek lüksüydü.
ayy tıpkı ben.kahve ve tatlı.ama ben özellikle bittere takmıstım yanında.sanki hayatımın tek lüksüydü.
Ablam nekadar bonkorsun koskocabir kayisi:)
çağlanın kulakları cınlasın ders çalışıyormu acaba bana bugün ders dedi eteklerim tutuştu yine az evvel üriner sistem taşları ve verem konularını sınavlarıyla beraber bitirdim.![]()
Ay bacim bitter ne bayilirim bigun gelde kahve keyfi yapalim
nerdesin bakim sen gelip kulaklarını çekece ay benide ayartıyorAy bacim bitter ne bayilirim bigun gelde kahve keyfi yapalim
ah banucum cok mütiş enerjisin.şükür başarıyla gectim sınavlarından.bugünlerdeki trend lüksümle meşgulum 3.takımda gevezelik yapmak...şuan eşim küçüğü uyutuyor bi görse varya:18::18::18:inşallah çalışabiliyordur maşallahın var Yasemincim iş ev ve ders harikasınnn![]()
nerdesin bakim sen gelip kulaklarını çekece ay benide ayartıyorzaten regl oldum akşam bi ara canım tatlı istedi baktım kakaolu kek var minnacık bir ısırık ısırdım ay sanki 10 kiloyu geri aldım kötü bişey ama yutamadan cıkardım.yoksa kendimi cok kötü hisseddecektim.sağlıklı kaçamaklar bişey değilde bu türden olunca içim almıyor artık.
şaka canımmm inşallah oda olur kahveye gelirim sana yanında 2 parca bittere hayır demiycek kadar kilo verdiğimde tabiki.
ah banucum cok mütiş enerjisin.şükür başarıyla gectim sınavlarından.bugünlerdeki trend lüksümle meşgulum 3.takımda gevezelik yapmak...şuan eşim küçüğü uyutuyor bi görse varya:18::18::18:
Siz hareket etmeye azmedin yeterki spor hocasına çok ihtiyaç yok tatlımm oryantal yapın kolbastı yapın 3 mil yapın maksat hareket olsun![]()
Oooyyyy oyyı kuzum dertliyim bu konuda iyi bir hoca olmdan ben hiçbirşeyi yapamam her yerimde ayrı bir sıkıntı 35 imde 70 ilk gibiyim zaten diyetisyen ölçümlerinde biyolojik yaşım 47 çıkıyor![]()
Ablam nekadar bonkorsun koskocabir kayisi:)
Walla bu ara benimde tek kendim için yaptığım şey spor ve buraya takılmakah banucum cok mütiş enerjisin.şükür başarıyla gectim sınavlarından.bugünlerdeki trend lüksümle meşgulum 3.takımda gevezelik yapmak...şuan eşim küçüğü uyutuyor bi görse varya:18::18::18:
Çay misss misss! Walla bugün çocukların ödevi yoktu ama yemekten kalkıp buraya geldim sırf muhabbeti kaçırmayın diyeEki Görüntüle 934356
Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 6 ziyaretçi)
Sweetdimple, kelebekolacam+, erigim, ayulduzz
hadi bakalım buyrun sıcak sıcak![]()