• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ayy tıpkı ben.kahve ve tatlı.ama ben özellikle bittere takmıstım yanında.sanki hayatımın tek lüksüydü.

ceviz fındıkta alerjen.

tebrikler helicim.tek tek giyecegiz o elbiseleri.

ay benim eşimde öyle Allahtan kontrol etmiyor.herkes göremiyor diye burda profilimde vardı şimdikaldıracam kendimi gizli iş yaptım diye kötü hissettm:17:

hg canım profilimizdekileri arkadşlarımız harici kimse göremiyordu değilmi:26:

çağlanın kulakları cınlasın ders çalışıyormu acaba bana bugün ders dedi eteklerim tutuştu yine az evvel üriner sistem taşları ve verem konularını sınavlarıyla beraber bitirdim.:68:

Yok kiz ama sut tozlu:(

ayy tıpkı ben.kahve ve tatlı.ama ben özellikle bittere takmıstım yanında.sanki hayatımın tek lüksüydü.

sütlü kahve ve kayısı ile yaparsın lüksünü tatlım

Ablam nekadar bonkorsun koskocabir kayisi:)

özrü kabahatinden büyük:36::36: mis gibi süt dururken ne gerek var süttozuna

günkurusu kayısı tatlımmm o kadarda büyük dğil yani:56:

çağlanın kulakları cınlasın ders çalışıyormu acaba bana bugün ders dedi eteklerim tutuştu yine az evvel üriner sistem taşları ve verem konularını sınavlarıyla beraber bitirdim.:68:

inşallah çalışabiliyordur maşallahın var Yasemincim iş ev ve ders harikasınnn:42::42:

Ay bacim bitter ne bayilirim bigun gelde kahve keyfi yapalim

bak bak hala bitter diyooo:4::4:

Ay bacim bitter ne bayilirim bigun gelde kahve keyfi yapalim
nerdesin bakim sen gelip kulaklarını çekece ay benide ayartıyor :20::20::20:zaten regl oldum akşam bi ara canım tatlı istedi baktım kakaolu kek var minnacık bir ısırık ısırdım ay sanki 10 kiloyu geri aldım kötü bişey ama yutamadan cıkardım.yoksa kendimi cok kötü hisseddecektim.sağlıklı kaçamaklar bişey değilde bu türden olunca içim almıyor artık.
şaka canımmm inşallah oda olur kahveye gelirim sana yanında 2 parca bittere hayır demiycek kadar kilo verdiğimde tabiki.

inşallah çalışabiliyordur maşallahın var Yasemincim iş ev ve ders harikasınnn:42::42:
ah banucum cok mütiş enerjisin.şükür başarıyla gectim sınavlarından.bugünlerdeki trend lüksümle meşgulum 3.takımda gevezelik yapmak...şuan eşim küçüğü uyutuyor bi görse varya:18::18::18:

nerdesin bakim sen gelip kulaklarını çekece ay benide ayartıyor :20::20::20:zaten regl oldum akşam bi ara canım tatlı istedi baktım kakaolu kek var minnacık bir ısırık ısırdım ay sanki 10 kiloyu geri aldım kötü bişey ama yutamadan cıkardım.yoksa kendimi cok kötü hisseddecektim.sağlıklı kaçamaklar bişey değilde bu türden olunca içim almıyor artık.
şaka canımmm inşallah oda olur kahveye gelirim sana yanında 2 parca bittere hayır demiycek kadar kilo verdiğimde tabiki.

:46::46::46: çıkarman hoş olmamış ama azminden ötürü tbrkler en iyisi hiç el uzatmamak yediğimizi yakacaksak elbette yiyebiliriz ilerde fakat u an yakmam gereken o kadar çok yağ varki 1 parça daha eklemiyim diyorum yakmam gerekenlere:14:

ah banucum cok mütiş enerjisin.şükür başarıyla gectim sınavlarından.bugünlerdeki trend lüksümle meşgulum 3.takımda gevezelik yapmak...şuan eşim küçüğü uyutuyor bi görse varya:18::18::18:

tamamen gerçekleri söyyledim tatlım bravo sana napalım bizimde tek lüksümüz burasıı aman yakalanma:9::10::10:

Siz hareket etmeye azmedin yeterki spor hocasına çok ihtiyaç yok tatlımm oryantal yapın kolbastı yapın 3 mil yapın maksat hareket olsun:8::8::34:

Oooyyyy oyyı kuzum dertliyim bu konuda iyi bir hoca olmdan ben hiçbirşeyi yapamam her yerimde ayrı bir sıkıntı 35 imde 70 ilk gibiyim zaten diyetisyen ölçümlerinde biyolojik yaşım 47 çıkıyor:43:

$1551567_10152104352980768_1611198131_n.webp

çok hoşuma gitti:9:

Oooyyyy oyyı kuzum dertliyim bu konuda iyi bir hoca olmdan ben hiçbirşeyi yapamam her yerimde ayrı bir sıkıntı 35 imde 70 ilk gibiyim zaten diyetisyen ölçümlerinde biyolojik yaşım 47 çıkıyor:43:

Rabbim dermansız dert vermesin canım menisküs problemin vardı değilmi bu kilolar gidince her yönden muhteşem olacağız

sıkma canını birazcık zaman lazım :29:

Hayyy maşallahhhhh her akşam mı böyle coşuyor buralar şu an takımda 12 kişiyiz :21:

Yok kiz ama sut tozlu:(
:20: amaniiin bacım sen naptın? O da çok zararlı sen süt ile yap bak gör daha lezzetli oluyor :39:

Ablam nekadar bonkorsun koskocabir kayisi:)
:52::52:
Walla bu ara benimde tek kendim için yaptığım şey spor ve buraya takılmak :31:
Eki Görüntüle 934356
Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 6 ziyaretçi)

Sweetdimple, kelebekolacam+, erigim, ayulduzz

hadi bakalım buyrun sıcak sıcak :7::7:
Çay misss misss! Walla bugün çocukların ödevi yoktu ama yemekten kalkıp buraya geldim sırf muhabbeti kaçırmayın diye ;) geceleri tek başıma sıkılıyorum

ay şulecimm hiç sorma bende ilk gittiğimde 44 yaş deyince ay nasıl üzüldüm sonra 39lara felan indim ama hedefim 18:21:

Back