Slm kızlarrr kusurabakmayın dün ve bugün bir türlü fırsat bulup gelemedim

gelen giden içişleri dışişleri çok yoğundu neyse şükür bu akşam kimsecikler yok oooo yine çok güzel kaynatmışız mehirler kız iste ritüelleri Gamze ve Eda çok şanslısınız
oy kıyamammmmmm kilocuklar gidince 1 lokma yersin balıktan sonra inş
Bu da çok iyiymiş. 3 kilo altın desem böyle bakar bana

3 kilomu valla bende bakarım el insaf der garibim
bugün yediklerim
sabah(9-9:30 arasi)
2 yumurta
yesillik
1 kase yogurt
yarim cay bardagi findik
1 mandalina
aksam(15:30)
2 parca firinda tavuk but
domates,sogan ve biber bunlarda firindan
2 tabak ispanakli,azbulgurlu soguk corba
su
2 lt
spor
lesilie 3 ml
2 kupa yesil,2 kupa beyaz cay

Menümü yazayım:
Sabah (09.30)
1 yumurta
Salatalık
1 dilim ananas
Peynir
6 zeytin
1 çay bardağı kuruyemiş
1 bardak süt
1 muz(1 işaret parmağı kadar:))
17.30da 2 kayısı 2 ceviz
19.30da
1 küçük bulgurlu etli dolma salata yoğurt
Sadece bulgurla çok güzel oldu pirinç koymadım hiç..
Su: 2 lt
1 fincan yeşil çay
1 fincan siyah çay
1 fincan biberiye
1 Türk kahvesi şekersiz
Spor oğlum uyuyunca leslie 3 yapıcam 200 kere yerimde Zıpladım çok yorucu valla:)
Bluecum hem ananas hem muz çok değilmi gerçi muz minyatürmüş ama afiyetolsun tatlım
menum
spor oncesı bır elma
kahvaltı bir dılım tam b.ekmegı,bir yumurta 50 gr lor peynır,3zeytın,bir tatlı.tereyag bol yesıllık(roka,dereototu,maydonoz tere) 2cevız
ara bır portakal,kuccuk kase yogurt
ogle bir tabak lahana yemeği
ara cay 2 cevız
akşam bir kepce corba ,7 kasık etlı nohut,yogurt ,yesıllık
3 bardak bıtkı cayı(bıberıye,yesıl cay)3 lt su
spor 3 mıl leslıe
güzel menü canım
Menümü yazayım yine mutfak toplamaya gideyim . Bu hafta çok ödevimiz var yaaa

Sabah
50 gr bazlara ile tost yağsız
Ihlamur
2 kuru kayısı
5 badem
Ara
1/2 kase dereotlu yoğurt
Öğlen
2 yk bulgur pilavı
5 yk bamya etki
Salata
Ara
2 galeta
1 dilim ananas
Akşam
1 kase çorba
Haşlanmış sebze (brokoli karnabahsr)
1/2 kase yoğurt
1/2 dilim ekmek
Yatmadan önce Sütlü çay içmeyi planlıyorum
Spor 1 saat aeropilates
Su 2 lt
1 fincan yeşil çay
bazlamayı diyetisyenmi verdi

Ayferrjim o nasıl bir kız isteme

hiç öyle şey olur mu yaa balık baştan kokar , bir daha düşünün bence, gerçi bellimde olmaz ama neyse hayırlısı olsun artık:44:
Banujum kabak ızgara tarzı birşey vardı sanırım dünkü menünde, benimde kabak sandal tarifim var çok severim , kabağı haşlıyorum içini boşaltıp kıymalı harç koyup fırınlıyorum sonrada yoğurtlar enfes oluyor onun resmini ekliycektim o sıra olanlar oldu işte...
Kaptanjım sen buralardasın sanırım ... Ben hala mutfak toplıycam çok uykum geldi. Bugün çok ödev yaptık çocuklarla onlarla masada oturmak daha çok yoruyor sanırım. Hemen ortalığı toparlayın yatıyorumsabah görüşürüz. Öptüm hepinizi
Bu ara gündüzleri yoğunum ekranı açıyorum ama takılamıyorum sizlere geced e 3-4 sayfa mesaj yazıp gidiyorum tadı olmuyor böyle yaaA:26:
Tatlım sandal sefasını ben hem peynirli maydanozlu hemde kıymalı kaşarlı yaparım tşkler yinede
üzülme tatlım sen fırsat bulunca yaz biz zaten okuyoruz
gunaydın kıslar
menum
marullu peynırlı zeytınlı kepeklı sandvıç
sekersız cay
ara
3 lımonlu form bıskuvı
yesıl çay
oğle
tarhana corba
kabuska yemegı
1 dılım ekmek
ara
2 hurma
2 tam ceviz
1 kutu süt
aksam
nohut yemegı
2 dılım ekmek
ara
1 elma
4yk yogurt (elmayı ıcıne dogruyorum super oluyo)
kapuska

bayılıyorum güzel menü tatlım
Gunaydon kizlar ben bugun gec kaldim yani servis asagida bekledi ikidk indim wc bile gidrmedim ne kahvalti yaptim ne yanima birsey alabildim ben bugun napcam

Dun ki menum
Sahur
Karatay kahvaltisi
Iftar
4 kofte
Domates salatalik
1 kk peynir
Ara: 1 kurabiye
Misafitkikteydik boreklere filan dokunmadim buda gostermelik accik accik isira isira
Su:1 lt
Spor:20 dk bantta tempolu
10 dk bolgesel
canımcım her türlü ihtimale karşı çantanda 1 paket ceviz ve kayısı mutlaka bulundur
kurabiyeciği görmezden gelelim
Sadece bir tatlı kaşığı tereyağı fazla olmuş. Ceviz zaten yağlı. Diyette en önemli şey yağı kesmek. Geri kalan menün güzel.
Aksine karatayda tereyağı ve zeytinyağı bol kullanılıyor

Geçen seferde öyle demiştin ama notların süperdi tatlımmmm

şartlandırma kendini
Dünkü menüm
1,5 dlm çavdar ekmek
1 haş yumurta
1,5 dlm light beyaz peynir
1 tatlı kaşığı vişne reçeli
domates
ara: 1 elma
öğle
7 yk karnabahar (çok lezzetliydi. diyette lezzetli yemek çok zor
)
1 çay bard. yoğurt
salata
1 dilim kepek ekmek
ara: 2 kepekli galete + 1 bardak ayran
akşam
7 yk brokoli
1 pors salata
1 dilim kepek ekmek
su: 3,5 litre
2 bardak yeşilçay
1 bardak ısırgan otu

günaydın kızlarrr kursa gidicem selam vermeden gitmeyeyim dedim
kaptancım gecmıs olsun toz zencefil varsa balla karıştırıp 1 tatlı kaşığı yut cok ıyı geliyor
dünkü menümü yazmak istemiyor ama cok az zaten yazayımda kızın bana
sabah kahvaltı yapamadım hastanedeydim kontrol için kosturup durdum
işim bitince arkadasla buluştuk
öğlen: ızgara tavuk şişle yapılmış bol yeşillikli tek lavaşlı bir dürüm yedim, bir ayran
akşam: 1 tabak pazı kavurma, 1 dlm ekmek, 1kaşık züme yoğurt
ara: 1 tane hurma, 1kupa pataya çayı
1 lt su
spor yok ama sabah 6 dan akşam 6 ya kadar heppp ayaktaydım alışveriş içinde yürüyüp durduk :26:
sen hatanı zaten biliyorsun tatlım kızmayalımm

sporuda fazlasıyla yapmışsın bence

Evet az olmus ama kosturmacadan mi ne indan oyle zamanlarda yemediginin farkina varmiyor iyinisin canim aksam ugramissin bu arakar sen ve banu cok yogun galiba
Haahh ondan bende ariyorum gecen bi karataycinin birinin fotosunda gordum cok hosuma gitti bulsam alacagim bi tane isyerinde karatay yazmisti fotoyada. Canim hic boyle isim olmazdi sabah altida uyanip kahvalti yapan biriyim ben bugun patladim resmen yilda bir kere basima geliyor
Evet ayfercim bu ara malesef öyle yoğunluk
o dediğin bölmeli kaplardan bende aldım bi tane arabada duruyor miniğide sürekli çantamda hakikaten çok pratik ver adresini ben alıp yollıyım sana
Dövme abla nolur dövme söz yemeyeceğim.

buna çok güldüm sen çok yaşa emi
gunaydın yoldaslar sporumu yaptım bır lt suyumu bıtırmek uzerım
maşallahın var Dilekcimmm

oo çok hızlısınız bağğyan

maşallah
ben de genelde sevilmeyen sebzeleri severim

pırasa enginar kereviz ıspanak brokoli ( hem de nasıl severim:) )..
burada pırasa yok.. olan da tek sapı 8 9 tlye satılıyor

türkiyeye gidince pırasa yeme hayalleri kuruyorum mesela
patatesi de severdim ama 1 yıldır neredeyse bıraktım diyebilirim..önceki diyetten beri yani.. kilosu da 5 tl olmuş türkiyede ya haberlerde duydum da inanamadım :125:
patlıcanı da közleyip üzerine yoğurtla yiyebilirsin belki.. tam diyet oluyor bu şekilde..
sende ben gibi sebzecisin tatlın tek sevmediğim bamya

başka herşeyi severim
tebıı ya bulusun tabıı ya keske ben buhafta ızın alsaydım sınavlara basladım calısmaya waktım olmucak pek girmeye kaaaptaaan benı haftaya ızınlı yazarmısınnnn
bence izinli olma bitanemm 5 dk bile olsa slm ver menünü yaz çık bence izin olumsuz etkilemesin sonra:26:
aslında şöyle büyük buluşma düzenleyebilsek.daha öncede diyet guruplarında bulundum ama grubumuzun uyum konusunda maşallahı var.
harika olur ama zor gibi :44::44:
Kızlar suan önümde sıcacık baklava duruyo Citır cıtır cok lezzetli gözüküyor veee hayır diyorum

hayır dediğin için de
ahsenim azimle hatırlatıyorsun tşkler hemen okuyunca içtim tatlım
Kizlar ya bu hafta benim cok duzensiz geciyo bazi olaylar elimde olmadan gelisiyo.cumaya bu durum nasil yansick bilmiyom.bi ara cagla da ve doktorcumda olmustu moral bozuklugu simdi ben devraldm galiba yanlis anlasilmasin asla umutsuz degilm accik canim skiliyo iste 2 ileri 1 geri sayiyomusum gibi geliyo.hatta bu haftA bazi gunler sizden utandigim icin menumu dahi yazamadim
utanılacak birşey yok bitanem lütfen çekinmeden yaz eğer çok özel değilse bizlerle paylaş tatlım içine atma sakın
kızlar bende aniden kaşıntı başladı.. hafif isilik oldu karnımda, sanırım yediğim bişey alerji yaptı ama ne.. aylardır her gün yumurta yiyorum bişey olmuyor, bi alerji testi yaptırmam gerekiyor sanırım..
doktorcum hangi doktora gitmem gerek alerji testi için?
büyük ihtimalle yumurtadan bluecum başlarken de hatırlatmıştım sana :26: geçmiş olsun cnm
Hayali bile guzel ben sizi cok benimsedim ya.siz benim farkli dunyadaki arkadaslarim gibi oldunuz.ve hergun acaba kizlar napiyolar acaba diye merakla siteye giroyorum.mesela suan mervecigi merak ediyo. Nasil acaba
aynenn giremediğim zaman aklım burda kalıyor hepiniz kızkardeşlerim gibisiniz hakikaten merviş unuttu bizi galiba

inş herşey yolundadır
Selamlar kizlar

biraz uyudum,kahvalti yaptim,sonra yine uyudum

az önce kalktim cocuklari getirmis babasi..onlari doyurdum,ev isi beni bekliyor..
dün tartida fazla cikmistim ve bu gün gecen haftaki kilomu yakaladim..2 günde ne giderse kar artik..malum karataya yeni gecis yaptigimdan inisülin direniyor olabilir..alisana kadar idare edin kizlar...kac gr giderse kar sayiyorum cünkü ben
gecmise uzun uzun bakamadim,kisaca göz gezdirdim,ilk firsatta iyice okuyacagim..
sahgül ve ayfer denedim zencefille bali..etkisi oldu,simdi daha iyiyim,midem bulaniyor yanliz..ayakta geciririm insallah:26:
ayfercigim senin krema tarifini bekliyorum hala

eger sefin sirriysa,vermek istemiyosa söyle kiz,ben kendi bildigim gibi yaparim..
edacigim karatayda 2 kase serbest,hatta doyana kadar ye diyor..bulgurda cok azdi,yarim kilo ispanaga yarim cay bardagi kadardi
ahsenim senin moralinmi bozuk..gel bakim,yanas..sevgiyemi ihtiyacin var senin..oyy oyyy kiyamam sana

kacamak yaparsan kilo veremeyecegini biliyorsun demi canimsin..e veremeyeip alirsanda sevmeyenlerini mutlu edersin..bence sen eski tempoda devam et..cok iyi gidiyordun cünkü...o zaman karsindakiler hasetinden catlar

hadi bakalim suuuuuuu icerek basla hemen eski düzene
birazcık iyi olmana sevindim bitanemmm aman ne olur sen hasta olmamaya çalış bebişlerin sana ihtiyacı var
karatayda duraksamalar oluyor fakat sonra inan bana az da olsa mutlaka gidiyor ne olur vazgeçme canım
Kaptancim bendede durum ayni malesef artiydim tabi hic sabah ac tartilamadim malum niyetliydim bi kere kacamak yaptim ondanda degildir galiba karatay duraklamada ne guzel gecen haftaki gbi gitse super okurdu ama yok bekliyecegim o hareket edecek
Krema tamamen aklimdan cikti hemwn msj atiyorum sonrada sana kusura bakma
ilk hafta genelde gzel gidiyor fakat sonrasında vücut alışana kadar tartıya yansımasa bile vücut inceliyor kaçamak yapmadığın sürece mutlaka güzel sonuçlar alacaksın bitanem
doktorcum ben öncesinde de yumurtayı hep yerdim.. belki arada 1-2 gün ara veriyordum tabi, şimdi her gün yiyorum..
sürekli yediğim özellikle badem var bi de.. cevizi kajuyu fındığı falan aralıklarla yedim.. ondan da olabilir mi?
yumurtaya ara vericne geçiyorsa ondandır dimi?
erigim sen ara verince geçti mi kızarıklıklar?
ben her gün 1 yumurta yediğim zaman olmuyor fakat 2 yersem ellerim hemen kabarıyor
Evette canim ben hamile kalmafan hem sagliklu beslenip hwmde bu kilolari vermeliyim dikkat edip arti cikinca cok morel bozucu oluyor ustelik kacamakta yok bi kurabiye var iste dunki

oructa etkiledi galiba sahur yapip uyuyunca nolcak bakalim yarin sabah tartilacagim cok korkuyorum

Evet canim ikiden bire indirince gecti kasima kasidikca artiyo buyuyor hatta banu demisti banada yumurtayi bire dusur muz ekle diye
Banu bugunde yok umarim kotu birsey yoktur
Kötü bişey yok çok şükür tatlım dünya işi bitmiyor işte
Merveeeeeee
Umutunincisi kiz gel gecmiste kaybolma iki muhabbet edelim

kizlar yazin pariste siyah kisa bir abiye almistim kendime..tabi o zaman aldigimda fermuari kapanmiyordu..esimin yengesi alma,aliyorsanda bedenine göre alki giyesin demisti..
tabi ben zayiflicam diye kücük aldim ve az önce denedim..veee cuk oturdu
tam oldu..zaten benim üst beden ince oldugundan,karatayla göbekte yariya indiginden cok hos durdu..altinada siyah topuklu ayakkabi denedim...ayy dahada heveslendim valla
maşallahhhh canımcımmm

çok sevindimmm iyiki almışsın

Pegasuuuuuuuuuuuuus

Profilde gözüme ilişti , gülmekten göbek yağlarım eridi 12 gr 

Bende de var o memurdan biliyorsun , geçen cepten foto yolladım pc ye , bluetooth iletilerini görmüş sadece . Sen resimlerini mi yolladın nete dedi ? He dedim şişte köfte şekline bürünüp gönderdim ( yemek topiğime yemek resmi eklemiştim de )
buna çok güldümm hg canım topiğimize
elinden kim tanıyacakki seni

eniştem baya kıskanmış tatlım
Kızlar yemek festivaline gitmek zorunda kalıyorum ama inşallah karatay dışına çıkmayacağım
iyi eğlenceler canımmm karataya uygun olanlardan denersin artık
menümüde yazıp kaçayım çok yorgunum
sabah: 2 tereyağda yumurta, 2 dlm ekmek
öğle: 1 elma, 1 tane ufak kurabiye
akşam: 1 tabak çorba, 1 tabak brokoli, 1 dlm ekmek
1,5 lt su
spor yok çok yorgunumm
çay ve suyla günü bitiririm
dinlen bitanemmm
kurabiyeyi kızlar görmesinn

özellikle Eda
Cok sukur yemedıım tatlım zaferim :)