Günaydınnnnn 3, mıntıkanın güzelleri nasılız bakalım geçmiş korkusundan hemencik attım kendimi

Afiyetolsun bluecummm maşallah organik marul organik reyhannn harikasın kıskandımmı ne

kirmişsin canımcım akşama kaslarını dinlendirmişsin canımcım akşama yaparsın inş
Canımmmmm ümit kesmek karamsarlık yokk

daha koskoca 4 gün var önümüzde çok yoruluyorsun canım böyle hissetmen normal ama beslenmene ne olur dikkat et
tşkler tatlımmm
hacucu bugün pişirmemn süper olmuş tatlımm
allah kabul etsin bitanemmm muhtemelen kabızlıktandır ve iftar öncesi tartılamadığın içindir ne olur hemen pes etme aynı durum bluecum helincim ve bende yaşadım ilk haftadan sonra durgunluk gibi oluyor insülin direncinden sanırım fakat sonrasında devamı geliyor ayrıca 2 sene içinde tüm vücut hücreleri yenileniyor yağ miktarını artırırsan belki faydası olur cnm spor yapamamanında dezavantaj tabiki akşamdan 3 kuru eriği suya ıslat hem kahvaltıda yersin hemde kabızlığına iyi gelir cnmcım

tşkler cnmmm
Yok Edacım adım fenerli sadece hiç alakam yoktur ama haklısın maçkolik erkekler zor oluyor abim evlendide maç izlemekten kurtuldum
Tşkler canımcımmm gel beraber yapalım sporu
afiyetolsun tatlımmm

Bitanem karatyda akşama kadar aç kalacaksın diye bir kural yokki isteyen 2 isteyen 2,5 isteyen 3 öğün yapabiliyor aç kalmak zaten yasak fakat menüler o kadar doyurucuki özlellikle kahvaltı insan ihtiyaç duymuyor
sodayı sade içseydin canım yoğurt ve balığı aynı anda tüketmen iyi cesaret
oyyy kıyamam sana ne kötü oluor insan tüm alıntılar gidince canın sağolsun bitanemmm banamı yemek resmi ekleyecektin
oyyy canımsınnn 2 kayısı 40 kalori tatlım bence gerek yoktu o yüzden dedim
helva var tatlım fakat balıktan sonra

bir parça yiyebilirsin
tanışma yıldönümünüz kutlu olsun canım bak ne güzel ablanla konuşmuşsunnn kuaföre gitmişsinnn pastayı yememişsinnn

ne olur birazcık daha sabır elbet bugünlerde geçecekk