• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bende karatay yapmayı dusunuorum bakalımm afiyet olsunn

çağlacım sadece 1 gün ver karataya... sadece bu kadar diyorum...1 gün dene göreceksin ne kadar farklı..
buarada güven meselesi için bunu kendi kendine yenmen çok zor onu söyleyeyim, psikoloğa gitmelisin, sonrasında neden daha erken gitmdim diyor insan.. ama psikiyatrist değil psikolog..

bluecum sen iş yerinde tek bayanmısın.sanki bizimkiler seni tanıyorlar.

çağlacım sadece 1 gün ver karataya... sadece bu kadar diyorum...1 gün dene göreceksin ne kadar farklı..
buarada güven meselesi için bunu kendi kendine yenmen çok zor onu söyleyeyim, psikoloğa gitmelisin, sonrasında neden daha erken gitmdim diyor insan.. ama psikiyatrist değil psikolog..

yarınn denıorum ozaman karatayı kötü yanı en sewmem yumurta:) omlet olabılırr

ben sabrımı cok tüketmişim ve şuan acayip sabır denemesindeyim.ya sabırr.diyetimi bozuk saçma sapan yemiyorsam emeklerime acıyorum.yok yok kimse beni bu yoldan alı koyamaz.
dün hemşire hanımlar eşiniz mezun olmus biz acayip tatlı istiyoruz dediler.kocaman bir yaş pasta aldık.ben yemediim.başka zaman olsa 2 dilim rahat hüpletirdim.cok şükür tatlı krizleri sona erdi.3 aylık şeker diye tabir edilen hemoglabinA1C var oda düşmüş kanımda.insülin direncimide merak ediyorum ama baktırmaya fırsat bulamadım.dün bi ara kuaföre uğradım azcık bakıma aldım kendimi belki iyi hissederim diye,üstelik dün bizim tanısma yıldönümümüzdü kocaman bir fos oldu.ablamla konustum dün rahatladım biraz cok güzel tesbitleri vardır onun.eşin uzun süre yanlız kalınca sorumluluklara bir bayana 3 cocuga adapte olması zor dedi.takma keyfine bak vs dedi.

Ablan çok doğru söylemiş. Adaptasyon süreci var. bir de çalışmıyor olması bile kendisini rahatsız ediyordur. Sen zor zamanlar geçirdin birazcık daha dişini sıkman lazım.

Selam kızlar, bir yoğunluk başladı şu saat oldu daha yeni rahatladımm ve geldim sohbete dalmaya :1:

Olacak olmadı yapamam deme. Sen yaparım dersen beynin yapmak için mesaj verir bedenine....
bencede.yapamayacak birisi varsa oda bendim bak ben bile kendimce bir düzen tutturdum.vazgecemediklerimden gecici süreç ya sabır diye vaz gectim.

Günaydınnnnn 3, mıntıkanın güzelleri nasılız bakalım geçmiş korkusundan hemencik attım kendimi:10::10:

Afiyetolsun bluecummm maşallah organik marul organik reyhannn harikasın kıskandımmı ne:12: kirmişsin canımcım akşama kaslarını dinlendirmişsin canımcım akşama yaparsın inş

Canımmmmm ümit kesmek karamsarlık yokk :36::36: daha koskoca 4 gün var önümüzde çok yoruluyorsun canım böyle hissetmen normal ama beslenmene ne olur dikkat et

tşkler tatlımmm:16:

hacucu bugün pişirmemn süper olmuş tatlımm:16:

allah kabul etsin bitanemmm muhtemelen kabızlıktandır ve iftar öncesi tartılamadığın içindir ne olur hemen pes etme aynı durum bluecum helincim ve bende yaşadım ilk haftadan sonra durgunluk gibi oluyor insülin direncinden sanırım fakat sonrasında devamı geliyor ayrıca 2 sene içinde tüm vücut hücreleri yenileniyor yağ miktarını artırırsan belki faydası olur cnm spor yapamamanında dezavantaj tabiki akşamdan 3 kuru eriği suya ıslat hem kahvaltıda yersin hemde kabızlığına iyi gelir cnmcım:16:
tşkler cnmmm:17:

Yok Edacım adım fenerli sadece hiç alakam yoktur ama haklısın maçkolik erkekler zor oluyor abim evlendide maç izlemekten kurtuldum:9:

Tşkler canımcımmm gel beraber yapalım sporu:8:

afiyetolsun tatlımmm:42::46:

Bitanem karatyda akşama kadar aç kalacaksın diye bir kural yokki isteyen 2 isteyen 2,5 isteyen 3 öğün yapabiliyor aç kalmak zaten yasak fakat menüler o kadar doyurucuki özlellikle kahvaltı insan ihtiyaç duymuyor:34:

sodayı sade içseydin canım yoğurt ve balığı aynı anda tüketmen iyi cesaret :53:

oyyy kıyamam sana ne kötü oluor insan tüm alıntılar gidince canın sağolsun bitanemmm banamı yemek resmi ekleyecektin :56:

oyyy canımsınnn 2 kayısı 40 kalori tatlım bence gerek yoktu o yüzden dedim

helva var tatlım fakat balıktan sonra :56: bir parça yiyebilirsin

tanışma yıldönümünüz kutlu olsun canım bak ne güzel ablanla konuşmuşsunnn kuaföre gitmişsinnn pastayı yememişsinnn:46:
ne olur birazcık daha sabır elbet bugünlerde geçecekk :38:
Canim benim inşallah gecici bir durumdur gecicoyse beklerim ben yeter ki tikir tikir gitsin sonunda
Dediginide yapacagim inşallah ise yarar
Cnm 2 gundur ben de oylydm dun aksam sinameki yapragi ve rezenedn cy yapip uctimzaten etkusini sabah gosteriyo suan iyiym

Ahh canim ben onlari icemiyorum bi icebilsem sorun kalmayacak

ablan dğru demiş, bi de erkekler çok tuhaf gururları vs çok değişik bizden.. o şimdi çalışmıyor mezun oldu, ne öğrenci ne çalışan.. o arada olmak benim için bile çok zordu.. öğrenciyken hiç değilse bi hedefin var gerekçen var.. işe başlayınca çok değişecek işleriniz rayına oturacak canım az daha sabır...

yok canım balıktan sonra karatay tahin alınması gerek diyor, tahin helvası yenebilir diyor o nedenle... normalde yok yani:)) sakın yemee:))) yiyeceksen de önce balık sonra helva ye:1::1::1:
Hehee iyiymis once balik sonra helva benim bugun ki helva yalan oldu :60:
YAPICAAM ınsallah ya gunde 2 ogune ındırmek ıstıodum zateen
Canim zaten o kahvaltidan sonra anca aksam acikiyorsun haa beb uc ogun yapiyorum cunku gune cok erken başlıyorum
:9::9::9:karatayın güzellikleri.deniziyutsam helva yok bana

:60::60::60::60:

Valla bende cok yogundum halada cok yogunum :14:
çok şükür bugün ben sakinim.hastalar beni terk etti.ah bi sabretseler gececek grip istiyorlarki bıcak gibi kesecek ilaç olsun.burdan almayan dogru özele enjeksiyona.

selamlar..yemegimi yaptim,cocuklari okula paketledim,etrafimi temizleyip sporumu yapayim:8:
cumaya kadar 66 yi görmeliyim:52:

Evli bayanlar bir sorum olacak.
Mehir ne istediğiniz/ ne istenir? Yani bunun bir standardı yok mu?
Benimki sordu mehir olarak ne istiyorsun diye adam evlenmekle kafayı bozdu. :27:

dünki menümü yazayım:

sabah (09.30)
1 yağda yumurta
3 kayısı
peynir 6 zeytin
1 avuç taze organik reyhan
1 çay bardağı badem

arada (15.00)

1 kase yeşil mercimek

akşam (19.50)(aslında daa erken yemem gerekirdi ama buzluktan çıkardığım balık erimediği için yemek gecikti)

denis balığı
organik marullu salata
1,5 tatlı kaşığı tahin helvası (tahin yiyecektim yerine, ama balığı malesef severek yiyemediğim için üzerine bir de sevmediğim tahini içemedim.helva yedim, karatayda izin var)

su:2,5 lt
2 fincan yeşil çay

spor yok. dün çok yorgundum kızlar, bi de akşam alışveriş yaptık, hiç vakit kalmadı gece 11.30da döndük eve, bu akşam inşallah yine yapacağım sporumu..
bu karatay helvayadamı ızın verıyor valla super en ıyısı bende karatayı yapıyım ama doyana kadar yemek lazımmıs ya anlamıyorumkı ben doydugumu:(

Evli bayanlar bir sorum olacak.
Mehir ne istediğiniz/ ne istenir? Yani bunun bir standardı yok mu?
Benimki sordu mehir olarak ne istiyorsun diye adam evlenmekle kafayı bozdu. :27:

ben hac ziyareti istedim canım..
genelde 10 cumhuriyet altını
5 burma ilezik falan duydugum..

Back