- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
canım ya.Allah şifa versin gecici bir şeydir umarım
kızlar cok saolun güzel yorumlarınız ve anlayışınız için.benim bu işe bir çare bulmam lazım ama eşimle cok zor.beni anlamasını beklemiyorum artık onun yaşam tarzı cok farklı zorla bunu değiştiremem.ilaçta kullanmak istemioyorum.3 eltiyiz ama kvler bize faydaları olsun diye bizde kalıyorlar.4 aylığına istanbula geldiler.annemler cok nazlıydı serttir bide annem.zor zamanlarım oldu.zaten bana tavırlılar babam hala 3 cocugum var bana eşimle niye evlendim diye laf söyler.hemde en ağır şekilde bende annem babamdır deyip cocuklarıma bakıyorlar zaten sabırla gecirdim günlerimi ama cok birikmiş.atamıyorum.herşeye uğruna katlandıgım eşimden fazla mı şey bekliyorum bilmem.ama oda öyle bir çıkmazki sanki bazen yapacagı birşey varsada sırf minnet duygusu hissetmemek için yapmıyor.yazmakla bitmez.sadece 1 gün istiyorum bana ait olan istediğim saatde yatabilecegim dışarı cıkabilecegim.
hemen canım
sahur
1yumurta
40 gr beyaz peynir yarım yağlı
1.5 dilim ekmek
1 bardak süt yarım yağlı
bolyeşillik
2 fincan yeşil çay
iftar
1 kepçe corba 15dk ara
6yk sebze yemeği
1 su bardağı ayran
bol salata
kiraz saplı form çay
asıl listem
2 su bardagı su
1 yumurta
yarım dilim ekmek
yeşillik
peynir 40gr
yeşil çay 2 fincan
öğle
bol salata
6yk sebze
ayran
1 çay kaşığı çörek otu
ara
3kuru kayısı
akşam
2kepçe çorba
bol salata
yeşil çay
akşam doymassan ara dedi.
bu da senin en doğal hakkın canım 1 güncük istemen çok çok haklısın .Kendi annenlere nazaran kvlerle daha rahatsın o zaman en azından laf sokmazlar baban gibi . Acaba diyorum eşine mektupmu yazsann çünkkü karşılıklı konuşurken söylemek istediklerimizi yeterince anlatamayız veya düşündüklerimizden çok farklı şeyler çıkar ağzımızdan güzelce bir mektup yaz eminim sana hak verecektir
ilaç konusunu sakın aklına bile getirme tatlım ilaç alacak kadar bir durumun yok çok şükür birde onlara bağımlılık kazanma boş yere yan etkilerini zaten en iyi sen biliyorsun