- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
haftaya zaten karar vermiş olmam lazım :) gerçekten birbirimize çok alıştık kilo verelim ama birbirimizden ayrılmayalım hiçç
hehe bu haftanın birincisi benim siz gecen hafta aldıklarınızı verdiniz hiççç yüzdelerinize bakmıyorum.ay ne fenayım değil mi.kusura bakmayın kızlar diyetisyenden geldim 1400 yağdan gitmiş.mutluluk sarhoslugu deyin saçmalarsam.
hehe bu haftanın birincisi benim siz gecen hafta aldıklarınızı verdiniz hiççç yüzdelerinize bakmıyorum.ay ne fenayım değil mi.kusura bakmayın kızlar diyetisyenden geldim 1400 yağdan gitmiş.mutluluk sarhoslugu deyin saçmalarsam.
Adetim ve geçen haftasonu kaçamaklarım sonucu eski kiloma geri döndümbu hafta ufacık bir kaçamak bile yapmıcam ve yine geceleri spora devam edicem hedefim 56 inşallah
Kizlar yemege gitmem lazım meraktan gidemiyorum
Kızlar suan %1,01 sanırım yanlıs hesaplamadıysam
aslında ben 500-600 bekliyordum kendimden. berbat bir haftaydı düzensizdi beslenmem ama kaçamak yaparak vakit kaybetmek istemedim.yediğim 3-4 karecik çiko oldu onuda telafi etmek için kendime uğraşlar buldum.
kızlar ya aslında ben pek iyi değilim.ayların yorgunluğu var.sürekli eleştiri yogunluk stres bende derinnn iz bıramıs.enerjik ve konuskan bir yapım var ondan cok caktirmiyorum.ama özellikle eşime cok patlıyorum.en ufak bir sert sözde başlıyorum ağlamaya üstelik kvdelere caktirmamak için kendimi cok kasıyorum.rahatlayabileceğim bir ortamım yok bir lüxüm yok.eşim beni anlamaya çalışsada anlayamıyorum.şikayetide sevmem sürekli senin yoklugunda cok doldum diyerek onuda suçlu duruma düşürmek istemiyorum ama kaldırdım sandıgım onca yük beni çookkk yıpratmıs.keşke bir fırsatım olsa dağıtabilmek için.dün akşam mesela cocuklardı evdi derken gec oldu canım mütiiş kahve istedi,o arada mutfagı topluyordum kvdelere yapmadan kendim alıp köşede içemem eşime rica ettim oda yok cezve bulaşık vs diye naz yaptı istemiyorsan yapma dedim kapris olarak algıladı üzerine bastırarark kapris yapmıyorum samimiyetle istemiyorsan zorlama kendini dediysemde huylandı.bu kadarcık şeyi kaldıramadım.işte bu kadarcık şey bile saatlerce ağlamama uyuyamama sabah yorgun işte güçsüz olmama sebep oluyor.evde yanlız olsak gece uykusuz kalmak pahasına yanlız kalıp kendimi dinlerdim belki bir uğraş bulurdum kafamı toparlayacak.kusura bakmayın diyet topiğinde olacak şey değil ama şuan kimseye anlatamam bunların herşey dönüp dolaşıp biz sana öğrenciyle evlenme evlendin cocuk yapmaya dönüyor.
Muhteşem bir karatay kahvaltısı yaptım kayısıların geldi Türkiye'den 4 kayısı da yedim oh çok öZlemişim ya:) sonra eşim işe gitti nöbetçi bu hafta ben de evi topladım wcyi temizledim Türk kahvemi yaptım film seyrediyorum oğlum öğle uykusuna yattı bu gece ateşi bitti antibiyotik hemen etkisini gösterdi sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?