Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

üniversite sınavına mı girdin???
offf o regl ağrısı ne kötüdür. bu yaşımda hala çekerim ben.
ama üniversite yıllarımda okulda bayıldığım günler olurdu ağrıdan.
felden flash diye bir ilaç var mucize 20 dk sonra hiç bişey kalmıyor ağrı geçiyor

Evet girdim ama çok kötü geçti ağrıdan bazı soruları okuyamadım bile aksi gibi bugün matematik sınavı vardı edebiyat olsaydı keşke

Selam bayanlar :)

Az önce sınavdan geldim ve sınav sırasında regl oldum :14: Zaten ilk olduğum saatler şiddetli karın ağrısıyla geçiyor. Sınavda ki halimi düşünün artık :14:

Moralim o kadar bozuk ki gittim börek aldım hem ağladım hem yedim :14:

çok kötü olmuş, keşke daha önce takip edip geciktirici falan alsaydın canım ya, soruları bile zor okumuşsundur....

ve tabiki çok yiyorum.
ama öğlen yemiyorum. total kaloriyi etkilemez umarım
daha fazla spor yapmaya çalışacağım...

sabah kahvaltıda yiyorsan tabiki de çok abartılı nutella, yağlı kızartılmış ekmekler olmadığı sürece etkilemiyor bence tartıyı, bir de ben pazar uzun kahvaltı yapacaksam o günü 2 öğün şeklinde tutuyorum, saat 11 gibi kahvaltı yapıyorum akşam 5.3 gibi yemeğimi yiyorum işte...

bugünkü menü:
sabah:1 kupa light sütle yapılmış nescafe
ardından cardio pilates :8::8:
öğle: kıymalı dukan pidesi, bir bardak light ayran :1: çok canım istemişti pide dukanda yaptığım gibi yaptım, hem lezzetli hem az kalorili oldu :34:
akşam: 2 tane közleyerek yaptığım karnıyarık

-200 olmuş sabah, 61.1 üm bugün :27:

kayısı veya meyve kesmiyor isteğimi bazen.
bugün yine 81.4 dü. yani 200 gr fazla...
misafir gelince sadece tadına baksam bişeylerin bu bile tartıya yansıyor.

13 de kahvaltı
2 dilim kepek ekmeği
2 yumurtalı omlet(mantarlı)
domates
1 dilim kek
7 tane zeytin
kibrit kutusu peynir

ara sadece sütten nescafe

akşam
çorba
salata
çok az et sote olacak

ben genelde çok seviyorum tatlıyı
tatlı sevenler genelde şişman oluyor sanırım değil mi?

ama kızımda çok severdi.
şimdi aklıma bile gelmiyor diyor.
zaten 28 gün yapbildiğin herşey alışkanlığa dönüşürmüş.

gerçektende 28 gün şekersiz çay içmek sonunda insan bir daha asla şekerli çay içemiyor.

öğle yemeği yok mu, sen de benim gibi geç hafta sonu geç kalkıp iki öğünü birleştirenlerden misin :1:
ben aslında 9 gibi kalkıyorum ama öğlen acıkmadığım sürece yemiyorum genelde de aramıyorum.
Selamlaaar

Birazdan işe gidecem

Dünkü menü
Sabah: muzlu süt, bir parça ekmek
Öğlen: salata
Akşam: burger kinge gittik iş arkadaşımla kücük boy light kola tavuk kanadı kücük boy patates kızartması

Su içtim bol bol
Spor yapmadım
s_a Sen bu hafta 2 kg hedeflemiyor muydun kızartma ile nasıl olacak o ? Unuttun mu geçen hafta snitzel nasıl etkilemişti

Az önce sınavdan geldim ve sınav sırasında regl oldum :14: Zaten ilk olduğum saatler şiddetli karın ağrısıyla geçiyor. Sınavda ki halimi düşünün artık :14:

cidden çok kötü olmus ya ama sıkma canını genelde herkesin kötü geçmiş sınavı

çok kötü olmuş, keşke daha önce takip edip geciktirici falan alsaydın canım ya, soruları bile zor okumuşsundur....

sabah kahvaltıda yiyorsan tabiki de çok abartılı nutella, yağlı kızartılmış ekmekler olmadığı sürece etkilemiyor bence tartıyı, bir de ben pazar uzun kahvaltı yapacaksam o günü 2 öğün şeklinde tutuyorum, saat 11 gibi kahvaltı yapıyorum akşam 5.3 gibi yemeğimi yiyorum işte...

bugünkü menü:
sabah:1 kupa light sütle yapılmış nescafe
ardından cardio pilates :8::8:
öğle: kıymalı dukan pidesi, bir bardak light ayran :1: çok canım istemişti pide dukanda yaptığım gibi yaptım, hem lezzetli hem az kalorili oldu :34:
akşam: 2 tane közleyerek yaptığım karnıyarık

-200 olmuş sabah, 61.1 üm bugün :27:

Çok güzel çok hafif olmuş yine tartı da doğruluyor zaten bunu ..

13 de kahvaltı
2 dilim kepek ekmeği
2 yumurtalı omlet(mantarlı)
domates
1 dilim kek
7 tane zeytin
kibrit kutusu peynir

ara sadece sütten nescafe

akşam
çorba
salata
çok az et sote olacak

2 öğün olduğundan kek kaynamış orada güzel olmuş ..
ben genelde çok seviyorum tatlıyı
tatlı sevenler genelde şişman oluyor sanırım değil mi?

ama kızımda çok severdi.
şimdi aklıma bile gelmiyor diyor.
zaten 28 gün yapbildiğin herşey alışkanlığa dönüşürmüş.

gerçektende 28 gün şekersiz çay içmek sonunda insan bir daha asla şekerli çay içemiyor.

Aslında önemli olan bu ihtiyacını dengeleyebilmek.
TArçınlı süt güzel geliyor bana.
O olmadı mı muz ( 100 kalori), maraş dondurma seviyorum miniklerinden ( 110 kalori), olmadı 3 kare çikolata yiyorum ( 100 kalori), miktarları küçük tutarak ne istersem ondan yiyorum mutlaka ..

Benim bugün kü menüm tam bir fiyasko ..
Lys sınavına bir gireyim dedim bakalım ne durumdayım, seneye eczacılık okuma gibi bir düşüncem var.
Sabah kalktım, eşim tost hazırlamış, yanımıza abur cubur almış.
Mazaretlerimi sıraladım menüme geçeyim şimdi ..

Sabah :
- 2 dilim kepekli ekmekten kaşarlı tost
- 2 adet ceviz

Öğle :

- - 2 dilim kepekli ekmekten kaşarlı tost ( Tost 2 taneymiş öğlen eve geldik poşettekileri atmak için çıkarıp görünce ziyan olmasın hadi dedim :26: )

Ara :

- Yarım browni
- Maraş dondurma

Akşam :

- 1 kaşarlı kıymalı pide
- 1 ayran

:17::17::17::17::17::17:

Lys sınavına bir gireyim dedim bakalım ne durumdayım, seneye eczacılık okuma gibi bir düşüncem var.

Sabah :
- 2 adet ceviz

Öğle :

- - 2 dilim kepekli ekmekten kaşarlı tost ( Tost 2 taneymiş öğlen eve geldik poşettekileri atmak için çıkarıp görünce ziyan olmasın hadi dedim :26: )

Ara :

- Yarım browni
- Maraş dondurma

Akşam :

- 1 kaşarlı kıymalı pide
- 1 ayran

bence bu günü mutlaka yarın dengelemelisin, ipin ucu baya kaçmış :1: yarın biraz proteine ağırlık ver ki canım tartı artı göstermesin :34:

Günaydınlaaaar

Bugün burda hava çoook sıcak olacak :))) ben ise çalışıyorum teee akşamın 7 sine kadar buda demektirkiii öğle arasında dışarda oturuluup dondurma hüpleticiğğim.. :)

Cumaya çok az kaldı. İki hafta izinli olup sonra tekrar buraya dönecem. Ben burası olmadan zayıflayamamki :))

Tr den gelince büyük ihtimal hedef kilomu 70 ten 65 e düşürecem.

Başlamak için mükemmel olmak zorunda değilsin, ama mükemmel olmak için başlamak zorundasın...

Üüff tuttum ben bu sözü :1:

selam kızlar, cumartesi günü gidip kendme pantoln denedm ve 38 beden oldu :1: daha sonra başşka mağzda 29 beden bi pantlon beğendm oda oldu aldım ve çıktım süper bişey ya büyk bedenden kurtuldm :1: pazar günü gittiğim kursun pknbiği vardı, o pantlonu ve kot gömleği giydm herkes sordu nasıl zayfladın diye :1: piknikte hiç fazla kaçırmadım zaten moralm bozuk 3 yıllık ilişkim bitti.. yiyemedm hiç bişey, ne kahvaltıda ne mangalda, ama bol bol top oynadık yakar top valeybol futbol flan, aldığımıda yaktım ve şuan omuzlarım ağrıyoo, kilo bildirimi yapmıycm sürpriz olsun

Yağmur ne güzel eğlenmişsiniz :))

Sorması ayıp üç yıllık ilişki derken ?

Mangal dedinde canım çekti yaa nasıl özlemişim

Yağmur ne güzel eğlenmişsiniz :))

Sorması ayıp üç yıllık ilişki derken ?

Mangal dedinde canım çekti yaa nasıl özlemişim
inanırmısın hiç bi sebep yok, parmağndaki o yüzüğü at ben attım anlamı kalmadı taşıma boşuna diye bi mesaj çekmiş, bdahada cvap vermedi öylece bitti... hala inanamıyorum :50:

bence bu günü mutlaka yarın dengelemelisin, ipin ucu baya kaçmış :1: yarın biraz proteine ağırlık ver ki canım tartı artı göstermesin :34:

protein yenirse sadece hızlı kilomu verilir???
örneğin sadece hai şu dönerek pişen tavuktan yesek bir gün hızlı kilo verilir mi???

inanırmısın hiç bi sebep yok, parmağndaki o yüzüğü at ben attım anlamı kalmadı taşıma boşuna diye bi mesaj çekmiş, bdahada cvap vermedi öylece bitti... hala inanamıyorum :50:

bu nekadar garip ????
üç yıl ve sonunda böyle bir bitiş olur mu??
anlık bir kızgınlık olmalı bu??
ya sen???? sen nasıl bu kadar çabuk kabullendin??? sen neden diye bile sormadın???
üç yıl yazık canım yaaa bence sen ara neden de??

protein yenirse sadece hızlı kilomu verilir???
örneğin sadece hai şu dönerek pişen tavuktan yesek bir gün hızlı kilo verilir mi???

bu nekadar garip ????
üç yıl ve sonunda böyle bir bitiş olur mu??
anlık bir kızgınlık olmalı bu??
ya sen???? sen nasıl bu kadar çabuk kabullendin??? sen neden diye bile sormadın???
üç yıl yazık canım yaaa bence sen ara neden de??
bana ettiği küfürleri hakaretleri duysan taa başında bitir derdn emn ol canım, 3 senedir oakdar çok şeye sustumki inanamazsın, artık takatim yok, çnkü hergün canımı yakıyo, o mutlu olsun dye uğraşmaktn bıktmm

sıkma canını insan kötü geçti sanıyor snavını sonra sonuç iyi geliyor inşallah iyi olur:9:böreğini yemişsin ağlamşsn stresini atmışsındır şimdi kaldğn yerden devam kilo vermeye

Sabah :
- 2 adet ceviz

Öğle :

Ara :

- Yarım browni
- Maraş dondurma

Akşam :

- 1 kaşarlı kıymalı pide
- 1 ayran

oooo hep karbonhidrat olmuş bol bol kalori amannn dün benimde öyleydi abarttıkça abarttm ama bugün topladım kendimi cumaya kadar 2 kilo gitsin istiyorum:21:

selam kızlar, cumartesi günü gidip kendme pantoln denedm ve 38 beden oldu :1: daha sonra başşka mağzda 29 beden bi pantlon beğendm oda oldu aldım ve çıktım süper bişey ya büyk bedenden kurtuldm :1: pazar günü gittiğim kursun pknbiği vardı, o pantlonu ve kot gömleği giydm herkes sordu nasıl zayfladın diye :1: piknikte hiç fazla kaçırmadım zaten moralm bozuk 3 yıllık ilişkim bitti.. yiyemedm hiç bişey, ne kahvaltıda ne mangalda, ama bol bol top oynadık yakar top valeybol futbol flan, aldığımıda yaktım ve şuan omuzlarım ağrıyoo, kilo bildirimi yapmıycm sürpriz olsun
yaa ben çok kızıyorum böyle yapanlara karşına çıkıp sorunu neyse söylemesi gerekir 3 yıl yaşanmışlık var beraber birşeyler paylaşılmış sevgili değil arkadaş bile olsan böyle bitirilmez:20:o öyle yapyorsa sende hiç umursama bırak derdi neyse gelsin söylesin. takma kafana bak ne güzel zayflamşsın çık alışverişe gez toz :9:

Back
X