Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Canım boylarımız aynıymış ben 65 lerden memnun değilim 55 istiyorum ne güzel sen hedefine ulaştın darısı başıma
ben su an 63 kiloyum 40 beden bana oluyor
haftada üç dört gün düzenli spor yaparsam dahada inceleceğim i düşünüyorum
55 bence zayıf 60 ideal olabilir bizim boy için
sende çok rahat yaparsın daha önce yaptın yine yaparsın

ben su an 63 kiloyum 40 beden bana oluyor
haftada üç dört gün düzenli spor yaparsam dahada inceleceğim i düşünüyorum
55 bence zayıf 60 ideal olabilir bizim boy için
sende çok rahat yaparsın daha önce yaptın yine yaparsın
Yaparım canım
Ben 9 yıldır evliyim hamilelik doğum derken 65in altını ilk kez 2sene önce bu takımda gördüm 61leri ama ne bileyim o halimden de memnun değildim 55 istiyorummbekarkenki kiloma dönmeyi çok hayal ettim
Çevremde zayıf kilo alamayan tanjdığım çok ve sürekli ay bu göbeği bana ver ahh kilo bende alabilsem keşke gibi laflar söylüyolar moralim bozuluyo belli etmeyip cevaplarını veriyorum ama 55 olup herkssi çatlatmak en büyük hayallerimden biri

Günaydın kızlar, dün akşam hem yemekten, hemde çocuktan fırsat bulup yazamadım. Hemen dökeyim taşlarımı :KK53:

#659cuma menüm,
Sabah (09.30)
Peynir,zeytin, salatalık, simit

Öğlen (13.00)
1 porsiyon ekmeksiz patates kızartmasız et döner

Ara (15.30)
20 gr çiğ badem

Akşam (19.00)
8 tane lahana sarması
4 dilim baklava:olamaz:
Yarım paket kadar cips :oops:
Ve gecenin sonlarına doğru 60 gr şekersiz çikolata yedim.
Toplam 2.5 lt su içtim, 40 dk yürüyüş ve 90 squat yaptım. sahgull sahgull Sismaniye Sismaniye
Tuvalet sorunum çözüldü tabiki :-) nefesimde köreldiğine göre bugün diyete başlayabilirim. Sanırım karatay yapıcam. Kalori saymadan, karbonhidrat almadan geçsin bakalım haftasonu. Pazartesi anlarız işe yarayıp yaramadığını
afiyet seker olsun :KK53:
cuma yazmayin menuleri diye bosuna demiyorum. baklavanin adini okumak 10 kalori yetiyor, insanin agzi sekerleniyor :KK70:

Yaparım canım
Ben 9 yıldır evliyim hamilelik doğum derken 65in altını ilk kez 2sene önce bu takımda gördüm 61leri ama ne bileyim o halimden de memnun değildim 55 istiyorummbekarkenki kiloma dönmeyi çok hayal ettim
Çevremde zayıf kilo alamayan tanjdığım çok ve sürekli ay bu göbeği bana ver ahh kilo bende alabilsem keşke gibi laflar söylüyolar moralim bozuluyo belli etmeyip cevaplarını veriyorum ama 55 olup herkssi çatlatmak en büyük hayallerimden biri
munasebetsizlere bak hele.
calisin sizin de olsun de sen onlara bosver :KK48:

Hepnize Merhabalar arkadaşlar ben Nurdan :)
1)Şuan ki güncel kilom 97,8 ve hedeflediğim kilo 60 a kadar inebilmek inşallah :KK9:
2)Yaşım 22, boyum 1,60 cm
3)Neden kilom aldığımı çok iyi bilen birisiyim bende tıkanırcasına yemek yeme bozukluğu var, herhangi bir duygu durum değişikliğinde kusana (affedersiniz :KK43: ) kadar yemek yiyorum daha sonra da büyük bir pişmanlık duyuyorum. Bunun da önüne sizler sayesinde geçmeyi düşünüyorum :)
4)Spor ise Haftada 2 gün havuzda yüzüyorum, diğer kalan günlerde pek spor yapmıyorum arada bir leslie 3 mile yapıyorum. Bu tembelliğiminin de sizler sayesinde aşacağım ve sporu her gün dahil edeceğim.
5)Diyet olarak şuanda önce 3 ana, 3 ara öğün şeklinde yapmayı düşünüyorum daha sonra da belli aralıklarla detokslarla devam etmeyi düşünüyorum :)
6)Daha önce bir takımla yarışmadım.
7)En yüksek 110 kiloya kadar ulaştım daha sonra dyt ve spor eşliğinde 85,9 a kadar düştüm. Daha sonra da anneannemin rahatsızlığından olayı 3 hafta hastanede kaldım ve o aydan sonra sürekli sürekli kilo aldım ve 97,8 e kadar yükseldi. Bu arada bekarım ve Kars'ta yaşıyorum. Önlisans mezunuyum ve sağlıkcıyım :)
Beni kabul ederseniz sevinirim :)
Hoşgeldin Nurdan 🥰
Yeme durumunu bende kafada bitirenlerdenim, çok sıkı diyet yapmıyorum. Spor hayatımın bir parçası oldu artık, istekli olduktan sonra biz kadınlar herşeyi yaparız 🙏🏻

Menü

Sabah (06:00
)
1 dilim tb ekmeği
1 kk peynir
Domates, salatalık

Ara (09:00)
1 kupa yeşilçay

Ara (10:00)
Sade Türk kahvesi
1 Kuru incir
2 tam ceviz

Öğle (12:30)
4 adet Izgara köfte
Salata

Akşam(18:30)
Tam tahıllı ekmek arası sebzeli cheddarlı sandviç

Spor: 2 saat dans (Sadece 15 dakika mola verildi)
Su:2.5 litre sahgull sahgull Sismaniye Sismaniye D Dildev

Yaparım canım
göbeğin var mi
Benim belim baya inceldi
bakarken 56 kiloydum bende şimdi o kiloya düşmek biraz iddaalı yüzüm çok çöker o zaman daha gençtim 13 yıl oluyor ben evleneli
bende ilk kez ciddi anlamda diyet yaptım
tabi grubun bunda katkısı çok büyük
yaklaşık 9 sene önce bu kilodaydim

Menü

Sabah (06:00
)
1 dilim tb ekmeği
1 kk peynir
Domates, salatalık

Ara (09:00)
1 kupa yeşilçay

Ara (10:00)
Sade Türk kahvesi
1 Kuru incir
2 tam ceviz

Öğle (12:30)
4 adet Izgara köfte
Salata

Akşam(18:30)
Tam tahıllı ekmek arası sebzeli cheddarlı sandviç

Spor: 2 saat dans (Sadece 15 dakika mola verildi)
Su:2.5 litre sahgull sahgull Sismaniye Sismaniye D Dildev
Afiyet klsun canım dünki menü mü #659cuma diye etiketliycez

göbeğin var mi
Benim belim baya inceldi
bakarken 56 kiloydum bende şimdi o kiloya düşmek biraz iddaalı yüzüm çok çöker o zaman daha gençtim 13 yıl oluyor ben evleneli
bende ilk kez ciddi anlamda diyet yaptım
tabi grubun bunda katkısı çok büyük
yaklaşık 9 sene önce bu kilodaydim
Malesef ki var göbeğim 64.9 dum dün 55e 10 kilom var veririm diye düşünüyorum yüzüm tombik zaten çökme olursa da olsun artık ben zayıf olmak istiyorum
Ben kendimden memnjn değilim zaten askl sebep bu çevrem iyç olduğımu söylüyo ama benimmdüşüncem önemli

Malesef ki var göbeğim 64.9 dum dün 55e 10 kilom var veririm diye düşünüyorum yüzüm tombik zaten çökme olursa da olsun artık ben zayıf olmak istiyorum
Ben kendimden memnjn değilim zaten askl sebep bu çevrem iyç olduğımu söylüyo ama benimmdüşüncem önemli
sende bu istek olursa kesin yaparsın cnm

Bende yeni katıldım aranıza yaşım 20 evliyim 1.68 boyum emin olmamakla beraber 67 kilom hedefim 58-60 olmak. Hergün yeşillerimizi yaptıklarımızı yazıyor muyuz buraya beni de bilgilendirir misiniz
İlk sayfada her şey yazıyor canım her gün menümüzü ne kadar su içtiğimizi ve yaptığımız sporu yazıyoruz hoşgeldin :KK24:

Bende yeni katıldım aranıza yaşım 20 evliyim 1.68 boyum emin olmamakla beraber 67 kilom hedefim 58-60 olmak. Hergün yeşillerimizi yaptıklarımızı yazıyor muyuz buraya beni de bilgilendirir misiniz
Evet canjm hergün düzenli menü yazıyoruz
Hoşgeldin bu arada ilk sayfadaki kuralkarı okuyup kabul ettim diyerek sahgull sahgull Sismaniye Sismaniye etiketlemen lazım

Herkese güzel hafta sonları ,yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.Benim bu hafta sonu diyet açısından biraz zor geçiyor . Sürekli gezmelerdeydim tatil kısa ama ziyaret edilecek yer o kadar fazla ki . Sindirim sistemim ile ilgili problemler karbon ve zeytinyağı ile çözüldü çok şükür.Bişey yesem sürekli takım aklımda iyi ki varsınız🥰

X