- 13 Temmuz 2016
- 1.280
- 2.306
Güzel fikir uygulanabilir bencekizlar takip acisindan kolaylik olmasi icin menulerin altina #etapgun yazsak nasil olur?
mesela #657pazartesi
boylece konu icinde arama yapildiginda bu etikete sahip olan menuler cok rahat gelir.
menu takibi yapan kisi tek tek geriye gitmez.
yalniz.etiket paylasmayanin menüsü aramada gelmeyecegi icin bildirimsiz sayilmasi riski mevcut.
bir de menuleri de sadece bildirim var ya da yok olarak degerlendirelim. kacamak icin cezalari kaptan verir yine
uste tarih de yazilsa tek tek mesajlari okumak gerekiyor cunku.
fikirlerinizi alayim
Üye Adı 18.01.2020 19.01.2020 20.01.2020 21.01.2020 22.01.2020 23.01.2020 24.01.2020SekerMandalinasi Spor : + Menü: + Spor : + Menü: + Spor : + Menü: + Spor: + Menü: + Spor : + Menü: + Spor : + Menü: + Spor : Menü: Beyaz leylak Spor : - Menü: + Spor : + Menü: + Spor : + Menü: - Spor : - Menü: + Spor : Menü: Spor : + Menü: + Spor : Menü: Kiloverenbiri Spor : + Menü: + Spor : + Menü: + Spor : + Menü: + Spor : + Menü: + Spor : + Menü: + Spor : - Menü: + Spor : Menü: @Tombikkim Spor : - Menü: + Spor : + Menü: + Spor : - Menü: + Spor : - Menü: + Spor : + Menü: - Spor : + Menü: + Spor : Menü: @Furha63 Spor : + Menü: + Spor : - Menü: + Spor : + Menü: + Spor : + Menü: + Spor : - Menü: + Spor : - Menü: + Spor : Menü: Canim cocuklarim Spor : + Menü: + Spor : + Menü: + Spor : + Menü: + Spor : - Menü: + Spor : - Menü: + Spor : - Menü: + Spor : Menü: Sismaniye Spor : - Menü: + Spor : - Menü: + Spor : + Menü: + Spor : - Menü: + Spor : + Menü: + Spor : + Menü: + Spor : Menü: Ogretmenanne3 2702 Spor : ? Menü: ? Spor : ? Menü: Spor : ? Menü: ;? Spor : ? Menü: ? Spor : ? Menü: ? Spor : ? Menü: ? Spor : Menü: @Dildev Spor : - Menü: + Spor : - Menü: + Spor : - Menü: + Spor : - Menü: + Spor : - Menü: + Spor : - Menü: + Spor : Menü: @hande_buse Spor : - Menü: + Spor : + Menü: + Spor : - Menü: + Spor : - Menü: + Spor : - Menü: + Spor : - Menü: + Spor : Menü: herderdedeva Spor : + Menü: + Spor : - Menü: + Spor : - Menü: + Spor : Menü: Spor : + Menü: + Spor : - Menü: + Spor : Menü: @ervanazlim Spor : + Menü: + Spor : + Menü: + Spor : + Menü: + Spor : ? Menü: + Spor : + Menü: + Spor : ? Menü: ? Spor : Menü: sahgull Spor : - Menü: + Spor : + Menü: + Spor : + Menü: + Spor : + Menü: + Spor : + Menü: + Spor : ? Menü: ? Spor : Menü:
Vay vay vay süpersin maşallahslm canlar
bugün hic musait değilim
kilomu bildirip kaçayım anca akşam girerim bi daha
geçen hafta 64.4
bu hafta 63.1
giden 1.3
%2.01
ben artık mezun olmak istiyorumsahgull
Direkt dosya yükleyemedim kabul etmedi, bende kopyaladım yapıştırdım tabloyu düzenleyeyim derken (Kayan Menü Spor yazıalrını) sildim sanırımAyyy yok artıııık maşallaaah
Canı yürekten tebrik ediyorum, bacım naptın böyle ya nasıl yaptın
Tebrik ederim canımmm
Tebrik ederim tatlım
Kuzucum ben pazartesi salı çarşamba spor yaptım menümü de paylaştım.
Cumartesi pazarda menü paylaştım, sporum yok.
kizlar takip acisindan kolaylik olmasi icin menulerin altina #etapgun yazsak nasil olur?
mesela #657pazartesi
boylece konu icinde arama yapildiginda bu etikete sahip olan menuler cok rahat gelir.
menu takibi yapan kisi tek tek geriye gitmez.
yalniz.etiket paylasmayanin menüsü aramada gelmeyecegi icin bildirimsiz sayilmasi riski mevcut.
bir de menuleri de sadece bildirim var ya da yok olarak degerlendirelim. kacamak icin cezalari kaptan verir yine
uste tarih de yazilsa tek tek mesajlari okumak gerekiyor cunku.
fikirlerinizi alayim
Üye Adı 18.01.2020 19.01.2020 20.01.2020 21.01.2020 22.01.2020 23.01.2020 24.01.2020SekerMandalinasi Spor : + Menü: + Spor : + Menü: + Spor : + Menü: + Spor: + Menü: + Spor : + Menü: + Spor : + Menü: + Spor : Menü: Beyaz leylak Spor : - Menü: + Spor : + Menü: + Spor : + Menü: - Spor : - Menü: + Spor : Menü: Spor : + Menü: + Spor : Menü: Kiloverenbiri Spor : + Menü: + Spor : + Menü: + Spor : + Menü: + Spor : + Menü: + Spor : + Menü: + Spor : - Menü: + Spor : Menü: @Tombikkim Spor : - Menü: + Spor : + Menü: + Spor : - Menü: + Spor : - Menü: + Spor : + Menü: - Spor : + Menü: + Spor : Menü: @Furha63 Spor : + Menü: + Spor : - Menü: + Spor : + Menü: + Spor : + Menü: + Spor : - Menü: + Spor : - Menü: + Spor : Menü: Canim cocuklarim Spor : + Menü: + Spor : + Menü: + Spor : + Menü: + Spor : - Menü: + Spor : - Menü: + Spor : - Menü: + Spor : Menü: Sismaniye Spor : - Menü: + Spor : - Menü: + Spor : + Menü: + Spor : - Menü: + Spor : + Menü: + Spor : + Menü: + Spor : Menü: Ogretmenanne3 2702 Spor : ? Menü: ? Spor : ? Menü: Spor : ? Menü: ;? Spor : ? Menü: ? Spor : ? Menü: ? Spor : ? Menü: ? Spor : Menü: @Dildev Spor : - Menü: + Spor : - Menü: + Spor : - Menü: + Spor : - Menü: + Spor : - Menü: + Spor : - Menü: + Spor : Menü: @hande_buse Spor : - Menü: + Spor : + Menü: + Spor : - Menü: + Spor : - Menü: + Spor : - Menü: + Spor : - Menü: + Spor : Menü: herderdedeva Spor : + Menü: + Spor : - Menü: + Spor : - Menü: + Spor : Menü: Spor : + Menü: + Spor : - Menü: + Spor : Menü: @ervanazlim Spor : + Menü: + Spor : + Menü: + Spor : + Menü: + Spor : ? Menü: + Spor : + Menü: + Spor : ? Menü: ? Spor : Menü: sahgull Spor : - Menü: + Spor : + Menü: + Spor : + Menü: + Spor : + Menü: + Spor : + Menü: + Spor : ? Menü: ? Spor : Menü:
tam buğday makarna yedim anında etki etti vücut karbonhidrat gelmesini bekliyormuş vallahaEvet canım. Karbonhidrat sınırlı diyeylerde maalesef kabızlık kaçınılmaz oluyor.
Ellerine sağlık canım yoğunluğun arasında emek verdin bayaAçıkçası çok zor oldu haftanın özellikle ilk 3 günü anam ağladı işler yoğun sayfayı takip edemiyorum günlük not alamadım. Bu kadarını başarabildim. Çeteleyi tutacağımı bile pazar günü öğrendim sanırım
kiz benim de kafami karistirdin fark 0.4 oluyor oyle
0,1 için güzel gönlümü mü kıracaksın yaakiz benim de kafami karistirdin fark 0.4 oluyor oyle
Kuzum cumartesi yani 18.01.2020 için bana menüde eksi ver, çünkü o gün oturmaya gittim, pankek mankek yedim ne varsa.
Üye Adı 18.01.2020 19.01.2020 20.01.2020 21.01.2020 22.01.2020 23.01.2020 24.01.2020SekerMandalinasi Spor : + Menü: + Spor : + Menü: + Spor : + Menü: + Spor: + Menü: + Spor : + Menü: + Spor : + Menü: + Spor : Menü: Beyaz leylak Spor : - Menü: + Spor : + Menü: + Spor : + Menü: - Spor : - Menü: + Spor : Menü: Spor : + Menü: + Spor : Menü: Kiloverenbiri Spor : + Menü: + Spor : + Menü: + Spor : + Menü: + Spor : + Menü: + Spor : + Menü: + Spor : - Menü: + Spor : Menü: @Tombikkim Spor : - Menü: + Spor : + Menü: + Spor : - Menü: + Spor : - Menü: + Spor : + Menü: - Spor : + Menü: + Spor : Menü: @Furha63 Spor : + Menü: + Spor : - Menü: + Spor : + Menü: + Spor : + Menü: + Spor : - Menü: + Spor : - Menü: + Spor : Menü: Canim cocuklarim Spor : + Menü: + Spor : + Menü: + Spor : + Menü: + Spor : - Menü: + Spor : - Menü: + Spor : - Menü: + Spor : Menü: Sismaniye Spor : - Menü: + Spor : - Menü: + Spor : + Menü: + Spor : - Menü: + Spor : + Menü: + Spor : + Menü: + Spor : Menü: Ogretmenanne3 2702 Spor : ? Menü: ? Spor : ? Menü: Spor : ? Menü: ;? Spor : ? Menü: ? Spor : ? Menü: ? Spor : ? Menü: ? Spor : Menü: @Dildev Spor : - Menü: + Spor : - Menü: + Spor : - Menü: + Spor : - Menü: + Spor : - Menü: + Spor : - Menü: + Spor : Menü: @hande Buse Spor : - Menü: + Spor : + Menü: + Spor : - Menü: + Spor : - Menü: + Spor : - Menü: + Spor : - Menü: + Spor : Menü: herderdedeva Spor : + Menü: + Spor : - Menü: + Spor : - Menü: + Spor : Menü: Spor : + Menü: + Spor : - Menü: + Spor : Menü: @ervanazlim Spor : + Menü: + Spor : + Menü: + Spor : + Menü: + Spor : ? Menü: + Spor : + Menü: + Spor : ? Menü: ? Spor : Menü: sahgull Spor : - Menü: + Spor : + Menü: + Spor : + Menü: + Spor : + Menü: + Spor : + Menü: + Spor : ? Menü: ? Spor : Menü:
ben de cumartesi menume eksi istiycektim de kizdirmayayim dedim handeyiKuzum cumartesi yani 18.01.2020 için bana menüde eksi ver, çünkü o gün oturmaya gittim, pankek mankek yedim ne varsa.
Adil olsun diye şey ettim. Yoksa tamamen arkadaşım uğraşmasın diye kendimi ispiyonlamazdım bendeben de cumartesi menume eksi istiycektim de kizdirmayayim dedim handeyi
abla ben normalde sabırsız bir insanım hemen her şey olsun istiyorum sırf bu yüzden birçok kez diyeti bıraktım ama 100'ü gördüğümde her şeyin farkına vardım benim sürecim uzun haftaya da listeye girebilirim sorun yok vereceğim 35 kilo daha var buralarda olacağım uzun süre :)Kiloverenbiri yanlis hatirlamiyorsam bugun deneme suren doluyor. Ama listeye girince salmandan korkuyorum. Biz bir takimiz hepimiz birbirimizi etkiliyoruz, liste sorumluluguna uyacagina soz veriyor musun? sutten agzim yandi yogurdu ufleyebilirim artik :)
Merhaba, bende katılabilir miyim ? :)
HOŞGELDİNİZ
3. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.
3.TAKIM
KAPTAN : @sahgull
KAPTAN YARDIMCISI= @Hepfitim
"Her üyenin, yarışma kurallarını içeren Cuma Zayıflama Yarışması Nedir? / Karar Defteri. okuması zorunludur.
Kararların güncel hali her zaman son mesajdır."
Eki Görüntüle 2116798
3.TAKIM KURALLARI:
1.Günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir,bu en az rakamdir,haftada 35 mesaj altina düsen üye 2.sari karttan sonra takimdan cikarilacaktir..
2.Her gün AKŞAM ne yedik,ne ictik,hangi sporu kac dakika yaptik yazmak mecburidir.
3.Diger arkadaslarin listelerine yorum yapilacak ve kendimizce dogru ve yanlislari yazilacaktir.
4.Yapilan her kacamaga ceza verilecektir,örnek verirsek o gün disardaydiniz ve caniniz hamburgermi istedi ,veya cok cikolatayemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapilacakatir,cezalari uygulamak mecburidir,eger 1 hafta icinde cezalar cekilmez ve herhangi bir bilgi verilmezse,o üye 2.hafta takim listesine alinmayacaktir. Üyenin aktifkigine bagli olarak bu süre uzatılabilir yada kisaltilabilir
5.Saglikli beslenmeye gayret gösterilecek ve ögün atlamamaya calisilacaktir...
6.Eger 2 hafta sonunda listeye alinirsaniz kendi kilonuzu kendiniz yüzde olarak hesaplayip,takim listesine ekleyeceksiniz ve takim listesini sirayla her hafta 1 üye paylasim alanina tasiyacaktir,eger o hafta isiniz cikarsa yer degistirilebilir.
7.Kilo bildirimi cuma günü en gec öğle 13:00'a kadar yapilmalidir.
8.Her gün mutlaka spor yapmaya gayret gösterilecektir(bunu takim kurali oldugu icin degil,kendi saglimiz icin yapmaliyiz)
9. 2 hafta üst üste kilo veremeyen bir sarı kart alir 2 sari kartta diskalifiye edilir
Sari kart sadece takim ici ilk uce girilirse silinir
10. Ay sonunda her uye ay basindaki kilosunun % 2 sini vermek zorundadir ( buda 57 kilo birisi icin 1 kg 78 kg biri icin 1, 5 kg ediyor ortalama ki bunu bir ayda verilebilecek bir rakamdir)bu kuralı iki kez gerceklestiremeyen uye diskalifiye edilecektir
11. Pazartesi günüde takım içi tartı günüdür.
( haftasonu kaçamağını önlemek, cumaya önlem alabilmek için)
12. Takım içerisinde herhangi bir siyasi konuşma, siyasi içerikli paylaşımda bulunma, din-dil-ırk-mesheple ilgili rencide edici taraf tututucu herhangi bir paylaşım kesinlikle yasaktir. Bu tür yaklaşımda bulunan üye diskalifiye edilecektir. Meshep cemeat vb yorumlarda bulunulmayacaktir. Burasinin zayiflamak icin olduğu unutulmasin lutfen...
* * *Bu bir bilgilendirme mesajıdır * * *
Günde 5 msj yazmayan üye uyarı msj alacaktir
2 kez uyari alan üye SARI KART
4 kez uyarı alan üye ise KIRMIZI KART cezası alacaktır...
Her ay bu cezalar sifirlanacaktir
ancak.....
Her karta bir ceza var....Şöyle ki..
SARI KART alan üyeye 2 hafta liste hesaplama cezası verilecektir...
KIRMIZI KART alan üyenin ise 2.kirmizi kartta diskalifiye olması için editörle görüşülecektir
BILGINIZE....
Lütfe aşağıdaki bilgileri doldurarak takıma kendinizi tanıtınız.
1) suan ki güncel kilonuz ve hedeflediğiniz kilo ?
2) yaş boy ?
3) neden kilo aldınız ?
4) spor yapıyormusunuz?
5) uygulamayı düşündüğünüz diyet yöntemi varmı ?
6) daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?
7) bahsetmek istediğiniz kadar kendinizden bahsedermisiniz? Evlilik durumu , çocuk , yaşadığınız yer vs vs
3.TAKIM SPOR PUANLAMA SİSTEMİ
1000 adım ===>> 10 puan(spor yapılmadığı zaman adım sayısı bildiriyoruz..Günü puansız geçmemek adına!!)
Eliptik ==>> dk ==>> 4 puan
Koşu ==>> dk ==>> 4 puan
Tempolu yüzme ==>> dk ==>> 4 puan
(Normal yuzme dk 2 puan)
Cardio ==>> dk==>> 4 puan
Cardio pilates ==>> dk ==>> 4 puan
Zumba ==>> dk ==>> 3 puan
Step ==>> dk ==>> 3 puan
Normal Egzersizler(kol, bacak,yan çalıştırma) ==>> 5 adet ==>> 1 puan
Twist ==>> 5 adet ==>> 2 puan
Cardio egzersiz ( mekik,şınav, squat, vs) ==>> 5 adet ==>> 2 puan
Tempolu yürüyüş ==>> dk ==>> 3 puan
(Normal yuruyus dk 2 puan)
Leslie ==>> dk ==>> 3 puan
Dans ==>> dk ==>> 3 puan
Trambolin ==>> dk ==>> 3 puan
İp atlama ==>> 5 adet ==>> 1 puan
Ağırlıkla spor ==>> dk ==>> 3 puan
Pilates ==>> dk ==>> 3 puan
Bisiklet ===>> dk ==>> 2 puan
Plank ===>> 3sn ==>>1puan
Wall sit ===>> 3sn ==>>1puan
Yoga ===>> dk ==>> 3 puan
***3. Takım 643. Etap***
Sahgull(63,6///%)
Hepfitim(82,8///%)
ervanazlim(82///%)
Pisi pisi kopatim(67,5///%)
Kedilovic(62,9///%)
Olvidos(67,6///%)
Canim cocuklarim(70,4///%)
pretty_rose(60,2///%)
murya07(78,6///%)
3. Takım ortalaması :
yok daha belli olmadi canim ama umudum yok. arti gelen ve bildirim yapmayan arkadaslar var yuzde dusecek
tamam canim listeye alacagim seni. motivasyonun duser de takimdan çıkmak istersen bunu herhangi bir cuma bildiriminden sonra belirtip listeden cikabilirsin.abla ben normalde sabırsız bir insanım hemen her şey olsun istiyorum sırf bu yüzden birçok kez diyeti bıraktım ama 100'ü gördüğümde her şeyin farkına vardım benim sürecim uzun haftaya da listeye girebilirim sorun yok vereceğim 35 kilo daha var buralarda olacağım uzun süre :)
Ben şuan elimden geleni yapıyorum 91 kiloyu gördüğümde bırakmıştım geçen yaz bu sefer bırakmaya hiç niyetim yok gene de listeye alınırsam sorumluluklarıma uyacağıma söz veriyorum normalde hırslı biri olduğumu söylerler listenin bana çok yararı olacağını düşünüyorum.
Bu gruptan siz mi sorumlusunuz acaba ? :)abla ben normalde sabırsız bir insanım hemen her şey olsun istiyorum sırf bu yüzden birçok kez diyeti bıraktım ama 100'ü gördüğümde her şeyin farkına vardım benim sürecim uzun haftaya da listeye girebilirim sorun yok vereceğim 35 kilo daha var buralarda olacağım uzun süre :)
Ben şuan elimden geleni yapıyorum 91 kiloyu gördüğümde bırakmıştım geçen yaz bu sefer bırakmaya hiç niyetim yok gene de listeye alınırsam sorumluluklarıma uyacağıma söz veriyorum normalde hırslı biri olduğumu söylerler listenin bana çok yararı olacağını düşünüyorum.