Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

yok daha belli olmadi canim ama umudum yok. arti gelen ve bildirim yapmayan arkadaslar var yuzde dusecek

tamam canim listeye alacagim seni. motivasyonun duser de takimdan çıkmak istersen bunu herhangi bir cuma bildiriminden sonra belirtip listeden cikabilirsin.
daha fazla aktif olursan senin icin de takimin canli kalmasi icin de cok iyi olur.
Merhaba bu gruptan siz mi sorumlusunuz ? :) Bende katılamak istiyorum

#659cuma menüsü

11.30
1tb 2 yumurta
1kk ezine
5yeşil zeytin

16.30
Az fıstık

18.30
1tb hamburger(köfte kaşar domates marul)
Köftesini ekmeğini kendim yaptım bu haftanın ödülüydü yarın sabah herşey eskisi gibi devam
Spor yok henüz anneme geldim eve gidince oğlanı uyutup belki yaparım

sahgull sahgull Sismaniye Sismaniye

#659 cuma menüsü

11.30
1tb 2 yumurta
1kk ezine
5yeşil zeytin

16.30
Az fıstık

18.30
1tb hamburger(köfte kaşar domates marul)
Köftesini ekmeğini kendim yaptım bu haftanın ödülüydü yarın sabah herşey eskisi gibi devam
Spor yok henüz anneme geldim eve gidince oğlanı uyutup belki yaparım

menu cok guzel
sagol etiket de yapmissin.
yalniz etiketi #659cuma seklinde birlesik olmali ki aramada ciksin.

Merhaba bu gruptan siz mi sorumlusunuz ? :) Bende katılamak istiyorum
Hoşgeldin canım
Ben 28 yaşında 3 çocuklu bir ev hanımıyım
Daha önce bu takkmda 10 kilo vererek 3.ye hamile kaldım ve tekrar başa döndüm şimdi inşallah yine vercem hep birlikte başarcaz
Kendini tanıtırsan seviniriz

Üye Adı
18.01.2020​
19.01.2020​
20.01.2020​
21.01.2020​
22.01.2020​
23.01.2020​
24.01.2020​
Şeker Mandalinası 12Spor : + Menü: +Spor : + Menü: +Spor : + Menü: +Spor: + Menü: +Spor : + Menü: +Spor : + Menü: +Spor : Menü:
beyaz Leylak 9Spor : - Menü: +Spor : + Menü: +Spor : + Menü: -Spor : - Menü: +Spor : + Menü: +Spor : + Menü: +Spor : Menü:
Kiloverenbiri 11Spor : + Menü: +Spor : + Menü: +Spor : + Menü: +Spor : + Menü: +Spor : + Menü: +Spor : - Menü: +Spor : Menü:
Tombikim 8Spor : - Menü: +Spor : + Menü: +Spor : - Menü: +Spor : - Menü: +Spor : + Menü: -Spor : + Menü: +Spor : Menü:
furha63 9Spor : + Menü: +Spor : - Menü: +Spor : + Menü: +Spor : + Menü: +Spor : - Menü: +Spor : - Menü: +Spor : Menü:
CanımÇocuklarım 9Spor : + Menü: +Spor : + Menü: +Spor : + Menü: +Spor : - Menü: +Spor : - Menü: +Spor : - Menü: +Spor : Menü:
Pisi Pisi Kopatım 9Spor : - Menü: +Spor : - Menü: +Spor : + Menü: +Spor : - Menü: +Spor : + Menü: +Spor : + Menü: +Spor : Menü:
Elfelf2702 0Spor : ? Menü: ?Spor : ? Menü:Spor : ? Menü: ;?Spor : ? Menü: ?Spor : ? Menü: ?Spor : ? Menü: ?Spor : Menü:
Dildev 6Spor : - Menü: +Spor : - Menü: +Spor : - Menü: +Spor : - Menü: +Spor : - Menü: +Spor : - Menü: +Spor : Menü:
HandeBuse 7Spor : - Menü: +Spor : + Menü: +Spor : - Menü: +Spor : - Menü: +Spor : - Menü: +Spor : - Menü: +Spor : Menü:
Herderde Deva 8Spor : + Menü: +Spor : - Menü: +Spor : - Menü: +Spor : Menü:Spor : + Menü: +Spor : - Menü: +Spor : Menü:
Ervanazlım 8Spor : + Menü: +Spor : + Menü: +Spor : + Menü: +Spor : ? Menü: +Spor : + Menü: +Spor : ? Menü: ?Spor : Menü:
Sahgull 9Spor : - Menü: +Spor : + Menü: +Spor : + Menü: +Spor : + Menü: +Spor : + Menü: +Spor : ? Menü: ?Spor : Menü:

D Dildev canim piyango sana cikti bu hafta
kolay gelecekse elinde deftere yazip cuma gunu fotosunu paylasabilirsin.
arama cubuguna
ornegin
#659cumartesi yazip bildirmeyenlere ?
bildirenlere +
20 dk spor yapanlara +
yapmayanlara - yaziyoruz.
zorlandigin noktada yardim alabilirsin.
kolay gelsin :))

En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 657. ETAPEn Büyük TÜRKİYE

TAKIM DERECELERİ
spor-smileyi-hareketli-resim-0294.gif

1. (6. TAKIM) ==> %0.995
galip-smileyi-hareketli-resim-0014.gif

2. (3.TAKIM) ==>%0.816
galip-smileyi-hareketli-resim-0008.gif

3.(9. TAKIM) ==>%0.595
galip-smileyi-hareketli-resim-0015.gif

BİREYSEL DERECELER
spor-smileyi-hareketli-resim-0331.gif

1. @HasibeG => %4 => 6. TAKIM

2. @Nefes yaren => %2.95=> 6.TAKIM

3. AppLesma AppLesma =>% 2.18=> 4. TAKIM

ETAP SONUNCUSU

@Ekrl => %-2.23 => 10. Takım

1.ligi yine kacirdik kizlar ama olsun, iki haftadir 2.yiz :)
ustelik ben bizim takimin bireysel yuzdelerini cok basarili buluyorum. ne ucuyoruz ne cakiliyoruz, tikir tikir veriyoruz masallahh

#659cuma menüsü
iyi akşamlar herkese
Bu sabah çok kötüydüm kilo bildirimi yaptıktan sonra su içip tekrar yattım kalktığımda başım çatlıyordu
saat 14.30:
1 tk fıstık ezmesi+kibrit kutusu kadar peynir+1 çb süt
öğle(16.00 gibi)
tam buğday makarna 1.5 porsiyon(sarımsaklı yoğurtla tadı güzeldi bence az tuz kattım yağsız)
akşam(18.30)
1 kase yayla çorbası
2.5 lt su+birazdan elma sirkeli su içerim 200 ml
Bacaklarım 2 gün sonunda iyileşince squatgirl'ün 40 dklık videosunun yarısını yaptım tekrardan acaip terletiyor,leslie yerine squatgirl yani Doris'e devam edeceğim çünkü kadının fiziği baya gaza getiriyor
Kalorinin çok fazla kesilmesine karşıyım,elimden geldiğince karb protein ve yağ almaya çalıştım

En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 657. ETAPEn Büyük TÜRKİYE

TAKIM DERECELERİ
spor-smileyi-hareketli-resim-0294.gif

1. (6. TAKIM) ==> %0.995

2. (3.TAKIM) ==>%0.816

3.(9. TAKIM) ==>%0.595

BİREYSEL DERECELER
spor-smileyi-hareketli-resim-0331.gif

1. @HasibeG => %4 => 6. TAKIM

2. @Nefes yaren => %2.95=> 6.TAKIM

3. AppLesma AppLesma =>% 2.18=> 4. TAKIM

ETAP SONUNCUSU

@Ekrl => %-2.23 => 10. Takım

1.ligi yine kacirdik kizlar ama olsun, iki haftadir 2.yiz :)
ustelik ben bizim takimin bireysel yuzdelerini cok basarili buluyorum. ne ucuyoruz ne cakiliyoruz, tikir tikir veriyoruz masallahh
Haftaya birinci olacağız inşallah :KK9::nazar:

hosgeldin canim. 2 hafta deneme suresi var.
guzel mesajlarin menulerin verdigin kilo ile kendini kanitladigin 3. cuma listeye girebilirsin.
ilk mesaji okuyup formu doldurursan sevinirim.
Hepnize Merhabalar arkadaşlar ben Nurdan :)
1)Şuan ki güncel kilom 97,8 ve hedeflediğim kilo 60 a kadar inebilmek inşallah :KK9:
2)Yaşım 22, boyum 1,60 cm
3)Neden kilom aldığımı çok iyi bilen birisiyim bende tıkanırcasına yemek yeme bozukluğu var, herhangi bir duygu durum değişikliğinde kusana (affedersiniz :KK43: ) kadar yemek yiyorum daha sonra da büyük bir pişmanlık duyuyorum. Bunun da önüne sizler sayesinde geçmeyi düşünüyorum :)
4)Spor ise Haftada 2 gün havuzda yüzüyorum, diğer kalan günlerde pek spor yapmıyorum arada bir leslie 3 mile yapıyorum. Bu tembelliğiminin de sizler sayesinde aşacağım ve sporu her gün dahil edeceğim.
5)Diyet olarak şuanda önce 3 ana, 3 ara öğün şeklinde yapmayı düşünüyorum daha sonra da belli aralıklarla detokslarla devam etmeyi düşünüyorum :)
6)Daha önce bir takımla yarışmadım.
7)En yüksek 110 kiloya kadar ulaştım daha sonra dyt ve spor eşliğinde 85,9 a kadar düştüm. Daha sonra da anneannemin rahatsızlığından olayı 3 hafta hastanede kaldım ve o aydan sonra sürekli sürekli kilo aldım ve 97,8 e kadar yükseldi. Bu arada bekarım ve Kars'ta yaşıyorum. Önlisans mezunuyum ve sağlıkcıyım :)
Beni kabul ederseniz sevinirim :)

1)Şuan ki güncel kilom 97,8 ve hedeflediğim kilo 60 a kadar inebilmek inşallah :KK9:
3)Neden kilom aldığımı çok iyi bilen birisiyim bende tıkanırcasına yemek yeme bozukluğu var, herhangi bir duygu durum değişikliğinde kusana (affedersiniz :KK43: ) kadar yemek yiyorum daha sonra da büyük bir pişmanlık duyuyorum. Bunun da önüne sizler sayesinde geçmeyi düşünüyorum :)
4)Spor ise Haftada 2 gün havuzda yüzüyorum, diğer kalan günlerde pek spor yapmıyorum arada bir leslie 3 mile yapıyorum. Bu tembelliğiminin de sizler sayesinde aşacağım ve sporu her gün dahil edeceğim.
5)Diyet olarak şuanda önce 3 ana, 3 ara öğün şeklinde yapmayı düşünüyorum daha sonra da belli aralıklarla detokslarla devam etmeyi düşünüyorum :)
7)En yüksek 110 kiloya kadar ulaştım daha sonra dyt ve spor eşliğinde 85,9 a kadar düştüm. Daha sonra da anneannemin rahatsızlığından olayı 3 hafta hastanede kaldım ve o aydan sonra sürekli sürekli kilo aldım ve 97,8 e kadar yükseldi. Bu arada bekarım ve Kars'ta yaşıyorum. Önlisans mezunuyum ve sağlıkcıyım :)
tekrar hosgeldin canim
dedigim gibi menulerini duzenli paylasir aramiza katilim saglarsan hep beraber hedeflerimize ulasiriz. kendi basina kilo vermek ve motivasyonu canli tutmak cok zor.
ben de moralim bozuldugunda tikanana kadar yerdim. ama artik o aliskanliklarimi biraktim.
32 yasindayim 2 cocugum var.

tekrar hosgeldin canim
dedigim gibi menulerini duzenli paylasir aramiza katilim saglarsan hep beraber hedeflerimize ulasiriz. kendi basina kilo vermek ve motivasyonu canli tutmak cok zor.
ben de moralim bozuldugunda tikanana kadar yerdim. ama artik o aliskanliklarimi biraktim.
32 yasindayim 2 cocugum var.
Hoşbuldumm :KK54: Evet motivasyon olmazsa olmaz kesinlikle :) Maşallah 2 cocukla alışkanlığını bıraktıysan benimde artık bırakmam lazım :)

Cok benziyoruz aslinda hosgeldin Sena ben 18 yasindayim 15 gun once basladim 100 ile suan 94.9'um buranin cok faydasi oluyor sporu her gun yapmaya calisiyoruz kalori yakmaktan ote zararli bir sey yemek veya gereginden fazla yemek istiyorsam o kadar ter doktum spor yaparken bunu yememe ne gerek var diyorum bu yaza hedefimize ulasmis sekilde girecegiz insallah 🤩

Hoşbuldumm :KK54: Evet motivasyon olmazsa olmaz kesinlikle :) Maşallah 2 cocukla alışkanlığını bıraktıysan benimde artık bırakmam lazım :)
cuma günleri serbest takilirim (abartmadan) diger gunler diyetime devam. boylelikle bunalmiyorum. hafta ici yemek istediklerimi cumaya birakiyorum.

Cok benziyoruz aslinda hosgeldin Sena ben 18 yasindayim 15 gun once basladim 100 ile suan 94.9'um buranin cok faydasi oluyor sporu her gun yapmaya calisiyoruz kalori yakmaktan ote zararli bir sey yemek veya gereginden fazla yemek istiyorsam o kadar ter doktum spor yaparken bunu yememe ne gerek var diyorum bu yaza hedefimize ulasmis sekilde girecegiz insallah 🤩
Ya çok sevindim kilo vermene ve harika bir şekilde vermişsin maşallah :nazar: Bende inşallah yarından itiran yediklerimi anında sizinle paylaşayım yanlış yaptıklarım varsa düzeltmiş olurum hemde :kk77:
cuma günleri serbest takilirim (abartmadan) diger gunler diyetime devam. boylelikle bunalmiyorum. hafta ici yemek istediklerimi cumaya birakiyorum.
Ya çok mantıklıymış, bende o şekilde yapayım ama haftaya öyle yapayım bugün aç yatayım :) Bu arada pazartesi günüde tartılıyor musunuz ?

Ya çok sevindim kilo vermene ve harika bir şekilde vermişsin maşallah :nazar: Bende inşallah yarından itiran yediklerimi anında sizinle paylaşayım yanlış yaptıklarım varsa düzeltmiş olurum hemde :kk77:

Ya çok mantıklıymış, bende o şekilde yapayım ama haftaya öyle yapayım bugün aç yatayım :) Bu arada pazartesi günüde tartılıyor musunuz ?
evet haftasonunun hasilatini gorup onlemimizi almak icin mutlaka tartiliyoruz

Aramıza hoş geldin canım ☺️🥰

X