- 25 Şubat 2019
- 36
- 50
- 27
Merhaba bu gruptan siz mi sorumlusunuz ? :) Bende katılamak istiyorumyok daha belli olmadi canim ama umudum yok. arti gelen ve bildirim yapmayan arkadaslar var yuzde dusecek
tamam canim listeye alacagim seni. motivasyonun duser de takimdan çıkmak istersen bunu herhangi bir cuma bildiriminden sonra belirtip listeden cikabilirsin.
daha fazla aktif olursan senin icin de takimin canli kalmasi icin de cok iyi olur.
hosgeldin canim. 2 hafta deneme suresi var.Merhaba bu gruptan siz mi sorumlusunuz ? :) Bende katılamak istiyorum
menu cok guzel#659 cuma menüsü
11.30
1tb 2 yumurta
1kk ezine
5yeşil zeytin
16.30
Az fıstık
18.30
1tb hamburger(köfte kaşar domates marul)
Köftesini ekmeğini kendim yaptım bu haftanın ödülüydü yarın sabah herşey eskisi gibi devam
Spor yok henüz anneme geldim eve gidince oğlanı uyutup belki yaparım
sahgull Sismaniye
Hoşgeldin canımMerhaba bu gruptan siz mi sorumlusunuz ? :) Bende katılamak istiyorum
Hemmen düzelttimmenu cok guzel
sagol etiket de yapmissin.
yalniz etiketi #659cuma seklinde birlesik olmali ki aramada ciksin.
Üye Adı | 18.01.2020 | 19.01.2020 | 20.01.2020 | 21.01.2020 | 22.01.2020 | 23.01.2020 | 24.01.2020 |
Şeker Mandalinası 12 | Spor : + Menü: + | Spor : + Menü: + | Spor : + Menü: + | Spor: + Menü: + | Spor : + Menü: + | Spor : + Menü: + | Spor : Menü: |
beyaz Leylak 9 | Spor : - Menü: + | Spor : + Menü: + | Spor : + Menü: - | Spor : - Menü: + | Spor : + Menü: + | Spor : + Menü: + | Spor : Menü: |
Kiloverenbiri 11 | Spor : + Menü: + | Spor : + Menü: + | Spor : + Menü: + | Spor : + Menü: + | Spor : + Menü: + | Spor : - Menü: + | Spor : Menü: |
Tombikim 8 | Spor : - Menü: + | Spor : + Menü: + | Spor : - Menü: + | Spor : - Menü: + | Spor : + Menü: - | Spor : + Menü: + | Spor : Menü: |
furha63 9 | Spor : + Menü: + | Spor : - Menü: + | Spor : + Menü: + | Spor : + Menü: + | Spor : - Menü: + | Spor : - Menü: + | Spor : Menü: |
CanımÇocuklarım 9 | Spor : + Menü: + | Spor : + Menü: + | Spor : + Menü: + | Spor : - Menü: + | Spor : - Menü: + | Spor : - Menü: + | Spor : Menü: |
Pisi Pisi Kopatım 9 | Spor : - Menü: + | Spor : - Menü: + | Spor : + Menü: + | Spor : - Menü: + | Spor : + Menü: + | Spor : + Menü: + | Spor : Menü: |
Elfelf2702 0 | Spor : ? Menü: ? | Spor : ? Menü: | Spor : ? Menü: ;? | Spor : ? Menü: ? | Spor : ? Menü: ? | Spor : ? Menü: ? | Spor : Menü: |
Dildev 6 | Spor : - Menü: + | Spor : - Menü: + | Spor : - Menü: + | Spor : - Menü: + | Spor : - Menü: + | Spor : - Menü: + | Spor : Menü: |
HandeBuse 7 | Spor : - Menü: + | Spor : + Menü: + | Spor : - Menü: + | Spor : - Menü: + | Spor : - Menü: + | Spor : - Menü: + | Spor : Menü: |
Herderde Deva 8 | Spor : + Menü: + | Spor : - Menü: + | Spor : - Menü: + | Spor : Menü: | Spor : + Menü: + | Spor : - Menü: + | Spor : Menü: |
Ervanazlım 8 | Spor : + Menü: + | Spor : + Menü: + | Spor : + Menü: + | Spor : ? Menü: + | Spor : + Menü: + | Spor : ? Menü: ? | Spor : Menü: |
Sahgull 9 | Spor : - Menü: + | Spor : + Menü: + | Spor : + Menü: + | Spor : + Menü: + | Spor : + Menü: + | Spor : ? Menü: ? | Spor : Menü: |
Haftaya birinci olacağız inşallahCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 657. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. (6. TAKIM) ==> %0.995
2. (3.TAKIM) ==>%0.816
3.(9. TAKIM) ==>%0.595
BİREYSEL DERECELER
1. @HasibeG => %4 => 6. TAKIM
2. @Nefes yaren => %2.95=> 6.TAKIM
3.AppLesma =>% 2.18=> 4. TAKIM
ETAP SONUNCUSU
@Ekrl => %-2.23 => 10. Takım
1.ligi yine kacirdik kizlar ama olsun, iki haftadir 2.yiz :)
ustelik ben bizim takimin bireysel yuzdelerini cok basarili buluyorum. ne ucuyoruz ne cakiliyoruz, tikir tikir veriyoruz masallahh
insallahHaftaya birinci olacağız inşallah
Hepnize Merhabalar arkadaşlar ben Nurdan :)hosgeldin canim. 2 hafta deneme suresi var.
guzel mesajlarin menulerin verdigin kilo ile kendini kanitladigin 3. cuma listeye girebilirsin.
ilk mesaji okuyup formu doldurursan sevinirim.
tekrar hosgeldin canimHepnize Merhabalar arkadaşlar ben Nurdan :)
1)Şuan ki güncel kilom 97,8 ve hedeflediğim kilo 60 a kadar inebilmek inşallah
2)Yaşım 22, boyum 1,60 cm
3)Neden kilom aldığımı çok iyi bilen birisiyim bende tıkanırcasına yemek yeme bozukluğu var, herhangi bir duygu durum değişikliğinde kusana (affedersiniz) kadar yemek yiyorum daha sonra da büyük bir pişmanlık duyuyorum. Bunun da önüne sizler sayesinde geçmeyi düşünüyorum :)
4)Spor ise Haftada 2 gün havuzda yüzüyorum, diğer kalan günlerde pek spor yapmıyorum arada bir leslie 3 mile yapıyorum. Bu tembelliğiminin de sizler sayesinde aşacağım ve sporu her gün dahil edeceğim.
5)Diyet olarak şuanda önce 3 ana, 3 ara öğün şeklinde yapmayı düşünüyorum daha sonra da belli aralıklarla detokslarla devam etmeyi düşünüyorum :)
6)Daha önce bir takımla yarışmadım.
7)En yüksek 110 kiloya kadar ulaştım daha sonra dyt ve spor eşliğinde 85,9 a kadar düştüm. Daha sonra da anneannemin rahatsızlığından olayı 3 hafta hastanede kaldım ve o aydan sonra sürekli sürekli kilo aldım ve 97,8 e kadar yükseldi. Bu arada bekarım ve Kars'ta yaşıyorum. Önlisans mezunuyum ve sağlıkcıyım :)
Beni kabul ederseniz sevinirim :)
Hoşbuldummtekrar hosgeldin canim
dedigim gibi menulerini duzenli paylasir aramiza katilim saglarsan hep beraber hedeflerimize ulasiriz. kendi basina kilo vermek ve motivasyonu canli tutmak cok zor.
ben de moralim bozuldugunda tikanana kadar yerdim. ama artik o aliskanliklarimi biraktim.
32 yasindayim 2 cocugum var.
Cok benziyoruz aslinda hosgeldin Sena ben 18 yasindayim 15 gun once basladim 100 ile suan 94.9'um buranin cok faydasi oluyor sporu her gun yapmaya calisiyoruz kalori yakmaktan ote zararli bir sey yemek veya gereginden fazla yemek istiyorsam o kadar ter doktum spor yaparken bunu yememe ne gerek var diyorum bu yaza hedefimize ulasmis sekilde girecegiz insallahHepnize Merhabalar arkadaşlar ben Nurdan :)
3)Neden kilom aldığımı çok iyi bilen birisiyim bende tıkanırcasına yemek yeme bozukluğu var, herhangi bir duygu durum değişikliğinde kusana (affedersiniz) kadar yemek yiyorum daha sonra da büyük bir pişmanlık duyuyorum. Bunun da önüne sizler sayesinde geçmeyi düşünüyorum :)
4)Spor ise Haftada 2 gün havuzda yüzüyorum, diğer kalan günlerde pek spor yapmıyorum arada bir leslie 3 mile yapıyorum. Bu tembelliğiminin de sizler sayesinde aşacağım ve sporu her gün dahil edeceğim.
5)Diyet olarak şuanda önce 3 ana, 3 ara öğün şeklinde yapmayı düşünüyorum daha sonra da belli aralıklarla detokslarla devam etmeyi düşünüyorum :)
7)En yüksek 110 kiloya kadar ulaştım daha sonra dyt ve spor eşliğinde 85,9 a kadar düştüm. Daha sonra da anneannemin rahatsızlığından olayı 3 hafta hastanede kaldım ve o aydan sonra sürekli sürekli kilo aldım ve 97,8 e kadar yükseldi. Bu arada bekarım ve Kars'ta yaşıyorum. Önlisans mezunuyum ve sağlıkcıyım :)
cuma günleri serbest takilirim (abartmadan) diger gunler diyetime devam. boylelikle bunalmiyorum. hafta ici yemek istediklerimi cumaya birakiyorum.HoşbuldummEvet motivasyon olmazsa olmaz kesinlikle :) Maşallah 2 cocukla alışkanlığını bıraktıysan benimde artık bırakmam lazım :)
Ya çok sevindim kilo vermene ve harika bir şekilde vermişsin maşallahCok benziyoruz aslinda hosgeldin Sena ben 18 yasindayim 15 gun once basladim 100 ile suan 94.9'um buranin cok faydasi oluyor sporu her gun yapmaya calisiyoruz kalori yakmaktan ote zararli bir sey yemek veya gereginden fazla yemek istiyorsam o kadar ter doktum spor yaparken bunu yememe ne gerek var diyorum bu yaza hedefimize ulasmis sekilde girecegiz insallah
Ya çok mantıklıymış, bende o şekilde yapayım ama haftaya öyle yapayım bugün aç yatayım :) Bu arada pazartesi günüde tartılıyor musunuz ?cuma günleri serbest takilirim (abartmadan) diger gunler diyetime devam. boylelikle bunalmiyorum. hafta ici yemek istediklerimi cumaya birakiyorum.
evet haftasonunun hasilatini gorup onlemimizi almak icin mutlaka tartiliyoruzYa çok sevindim kilo vermene ve harika bir şekilde vermişsin maşallahBende inşallah yarından itiran yediklerimi anında sizinle paylaşayım yanlış yaptıklarım varsa düzeltmiş olurum hemde
Ya çok mantıklıymış, bende o şekilde yapayım ama haftaya öyle yapayım bugün aç yatayım :) Bu arada pazartesi günüde tartılıyor musunuz ?
Aramıza hoş geldin canımHepnize Merhabalar arkadaşlar ben Nurdan :)