- 21 Eylül 2019
- 677
- 1.763
karbonhidrattan dolayı mıdır acaba ya ben de az alıyorum ama yulaf yediğimde de bir şey değişmiyor anlamadım vallahaKızlar ben artık tuvalet probleminden çıldırdığım için bugün karbonhidrat ekledim menüme, sağlığım için gerekliydi.
Sabah (09.30)
1 Ankara simidi
50 gr peynir
8 zeytin
2 küçük salatalık yedim.
Öğlen açılacağım muhtemelen karbonhidrat aldığım için, o zamana da 60 gr kadar hindi salam ve biraz roka ayırdım. Belki bir küçük yoğurt eklerim öğlen menüme
Angara simidi, izmir gevreği ile aynı mıdır acabaa?Kızlar ben artık tuvalet probleminden çıldırdığım için bugün karbonhidrat ekledim menüme, sağlığım için gerekliydi.
Sabah (09.30)
1 Ankara simidi
50 gr peynir
8 zeytin
2 küçük salatalık yedim.
Öğlen açılacağım muhtemelen karbonhidrat aldığım için, o zamana da 60 gr kadar hindi salam ve biraz roka ayırdım. Belki bir küçük yoğurt eklerim öğlen menüme
Aaaa şahane bir fark ya maşallah..Günaydın tekrardan
Cuma kilom:68,7
Geçen cuma 69.9
Fark 1.2
Yüzde:1.71
Söylemeye de utanıyorum ama 7 gündür tuvalete gitmedim.Herşeyi denedim .Ne yapacağımı şaşırdım artık.Bu fark beni memnun etti çünkü aslında daha çok verdiğimi hissediyorum.Dün doğum günümdü sürpriz bi şekilde kutladı ailem herkes gelmiş kuzenlerim falan.Pastamdan yemedim.Sırf cuma öncesi olduğu için. Herkese teşekkür edip söz yarın yiyeceğim deyip ,bugün yemek için ince bir dilim ayırdım.
karbonidrat elzemdi de ankara simidi de mi elzemdiKızlar ben artık tuvalet probleminden çıldırdığım için bugün karbonhidrat ekledim menüme, sağlığım için gerekliydi.
Sabah (09.30)
1 Ankara simidi
50 gr peynir
8 zeytin
2 küçük salatalık yedim.
Teşekkür ederim canımAngara simidi, izmir gevreği ile aynı mıdır acabaa?
Afiyet olsun canım
Aaaa şahane bir fark ya maşallah..
Kuzucum nasıl dayanıyorsun 7 gündür, gaz sancısı yapmıyor mu? Ben hayatımda ilk defa bu yıl yaşadım 5 gün, hastanelik oldum..
Mest diye bir markanın kayısılı çayı var (içerisinde sinameki bulunuyor, ölçülü tüketilmek gerekiyor.) sabah (09:00 gibi) içtim mi, öğleden sonra (14:00) en geç tesir ediyor. Bende üç günü geçtiğinde bu şekilde çözüyorum.
Doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle beraber sağlıklı ve huzurlu yılların olsun.
7 gun nedir yaGünaydın tekrardan
Cuma kilom:68,7
Geçen cuma 69.9
Fark 1.2
Yüzde:1.71
Söylemeye de utanıyorum ama 7 gündür tuvalete gitmedim.Herşeyi denedim .Ne yapacağımı şaşırdım artık.Bu fark beni memnun etti çünkü aslında daha çok verdiğimi hissediyorum.Dün doğum günümdü sürpriz bi şekilde kutladı ailem herkes gelmiş kuzenlerim falan.Pastamdan yemedim.Sırf cuma öncesi olduğu için. Herkese teşekkür edip söz yarın yiyeceğim deyip ,bugün yemek için ince bir dilim ayırdım.
Son çare lavman o zaman, Allah yardımcın olsunTeşekkür ederim canımhepimizin mutlu upuzun yılları olsun inşallah.
Çok huzursuz ve şişim dediğin gibi ağrı var ama çok değil.Eczaneye gidip ilaç mı alsam diyorum.Ya da şekermandalinasının yaptığı gibi karbonhidrat mı yesem bilemedim.Ama kayısı çayı içtim o da işe yaramadı.
Üye Adı | 18.01.2020 | 19.01.2020 | 20.01.2020 | 21.01.2020 | 22.01.2020 | 23.01.2020 | 24.01.2020 |
| Spor : + Menü: + | Spor : + Menü: + | Spor : + Menü: + | Spor: + Menü: + | Spor : + Menü: + | Spor : + Menü: + | Spor : Menü: |
| Spor : - Menü: + | Spor : + Menü: + | Spor : + Menü: - | Spor : - Menü: + | Spor : Menü: | Spor : + Menü: + | Spor : Menü: |
| Spor : + Menü: + | Spor : + Menü: + | Spor : + Menü: + | Spor : + Menü: + | Spor : + Menü: + | Spor : - Menü: + | Spor : Menü: |
| Spor : - Menü: + | Spor : + Menü: + | Spor : - Menü: + | Spor : - Menü: + | Spor : + Menü: - | Spor : + Menü: + | Spor : Menü: |
@Furha63 | Spor : + Menü: + | Spor : - Menü: + | Spor : + Menü: + | Spor : + Menü: + | Spor : - Menü: + | Spor : - Menü: + | Spor : Menü: |
| Spor : + Menü: + | Spor : + Menü: + | Spor : + Menü: + | Spor : - Menü: + | Spor : - Menü: + | Spor : - Menü: + | Spor : Menü: |
| Spor : - Menü: + | Spor : - Menü: + | Spor : + Menü: + | Spor : - Menü: + | Spor : + Menü: + | Spor : + Menü: + | Spor : Menü: |
| Spor : ? Menü: ? | Spor : ? Menü: | Spor : ? Menü: ;? | Spor : ? Menü: ? | Spor : ? Menü: ? | Spor : ? Menü: ? | Spor : Menü: |
D Dildev | Spor : - Menü: + | Spor : - Menü: + | Spor : - Menü: + | Spor : - Menü: + | Spor : - Menü: + | Spor : - Menü: + | Spor : Menü: |
H hande Buse | Spor : - Menü: + | Spor : + Menü: + | Spor : - Menü: + | Spor : - Menü: + | Spor : - Menü: + | Spor : - Menü: + | Spor : Menü: |
| Spor : + Menü: + | Spor : - Menü: + | Spor : - Menü: + | Spor : Menü: | Spor : + Menü: + | Spor : - Menü: + | Spor : Menü: |
| Spor : + Menü: + | Spor : + Menü: + | Spor : + Menü: + | Spor : ? Menü: + | Spor : + Menü: + | Spor : ? Menü: ? | Spor : Menü: |
| Spor : - Menü: + | Spor : + Menü: + | Spor : + Menü: + | Spor : + Menü: + | Spor : + Menü: + | Spor : ? Menü: ? | Spor : Menü: |
Kızlar ben artık tuvalet probleminden çıldırdığım için bugün karbonhidrat ekledim menüme, sağlığım için gerekliydi.
Sabah (09.30)
1 Ankara simidi
50 gr peynir
8 zeytin
2 küçük salatalık yedim.
Teşekkür ederim canımhepimizin mutlu upuzun yılları olsun inşallah.
Çok huzursuz ve şişim dediğin gibi ağrı var ama çok değil.Eczaneye gidip ilaç mı alsam diyorum.Ya da şekermandalinasının yaptığı gibi karbonhidrat mı yesem bilemedim.Ama kayısı çayı içtim o da işe yaramadı.
Selam kızlar
geçen cuma 67.5
bugün 64.9
fark . 2.6
yüzde. %3.85
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Teşekkür ederim hepimizin mutlu yılları olsun inşallah.Her tavsiyeye açığım canım söylediklerini de yapayım.Az önce zeytinyağı içtim.Bakalım ile yarayacak mıDoğum günün kutlu olsun Mutlu yaşların olsun tatlımmm
Kabızlığının 7 gün olması bence çok çok uzun süre , enterogermina başlasan ya da o da tarz toz şaselerle barsakların düzene girer belkide.
Stres mi yaptın acaba? Siyez ekmeğini öneririm çok su içiyorum tok tutuyor ve wc çıkartıyor.
Aman ya Rabbi bu gözler neler görüyor böyleSelam kızlar
geçen cuma 67.5
bugün 64.9
fark . 2.6
yüzde. %3.85
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Canım benim menü göndermediğim gün hiç olmadı belki etiketlememişimdir ama eminim bildirdiğime. Sporu bir bakayım tekrar yazarım sanaKızlar tabloyu düzenledm eksiği olan varsa göndrsin , 2 çatal tatlı vs gibi kaçamaklar için ben -1 vermedim herkes vicdan muhasebesi yapsınZaten benim dışımda hepiniz eksisiniz.
Geçmiş mesajlarıma bakıp kontrol ettim canım.Bundan sonra tarih yazacağım gerçekten karışık oluyormuş anladum seni.2O Ocak menü var 22 ocakta hem menü hem spor var.
Üye Adı 18.01.2020 19.01.2020 20.01.2020 21.01.2020 22.01.2020 23.01.2020 24.01.2020SekerMandalinasi Spor : + Menü: + Spor : + Menü: + Spor : + Menü: + Spor: + Menü: + Spor : + Menü: + Spor : + Menü: + Spor : Menü: Beyaz leylak Spor : - Menü: + Spor : + Menü: + Spor : + Menü: - Spor : - Menü: + Spor : Menü: Spor : + Menü: + Spor : Menü: Kiloverenbiri Spor : + Menü: + Spor : + Menü: + Spor : + Menü: + Spor : + Menü: + Spor : + Menü: + Spor : - Menü: + Spor : Menü: sleepy angel Spor : - Menü: + Spor : + Menü: + Spor : - Menü: + Spor : - Menü: + Spor : + Menü: - Spor : + Menü: + Spor : Menü: @Furha63 Spor : + Menü: + Spor : - Menü: + Spor : + Menü: + Spor : + Menü: + Spor : - Menü: + Spor : - Menü: + Spor : Menü: Canim cocuklarim Spor : + Menü: + Spor : + Menü: + Spor : + Menü: + Spor : - Menü: + Spor : - Menü: + Spor : - Menü: + Spor : Menü: Sismaniye Spor : - Menü: + Spor : - Menü: + Spor : + Menü: + Spor : - Menü: + Spor : + Menü: + Spor : + Menü: + Spor : Menü: Ogretmenanne3 2702 Spor : ? Menü: ? Spor : ? Menü: Spor : ? Menü: ;? Spor : ? Menü: ? Spor : ? Menü: ? Spor : ? Menü: ? Spor : Menü: D Dildev Spor : - Menü: + Spor : - Menü: + Spor : - Menü: + Spor : - Menü: + Spor : - Menü: + Spor : - Menü: + Spor : Menü: H hande Buse Spor : - Menü: + Spor : + Menü: + Spor : - Menü: + Spor : - Menü: + Spor : - Menü: + Spor : - Menü: + Spor : Menü: herderdedeva Spor : + Menü: + Spor : - Menü: + Spor : - Menü: + Spor : Menü: Spor : + Menü: + Spor : - Menü: + Spor : Menü: ervanazlim Spor : + Menü: + Spor : + Menü: + Spor : + Menü: + Spor : ? Menü: + Spor : + Menü: + Spor : ? Menü: ? Spor : Menü: sahgull Spor : - Menü: + Spor : + Menü: + Spor : + Menü: + Spor : + Menü: + Spor : + Menü: + Spor : ? Menü: ? Spor : Menü: