Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Geçmiş olsun yaa inşallah kızın şifa bulur, gayet güzel rakam maşallahın var..
Tebrik ediyorum, güzel haberlerle gel
Günaydın hanımlar

Ya ben buraya foto atamıyorum telden kaynaklı eskiden atardım

Geçen cuma : 65,4
Bugün : 63,7
Farka : 1,7
Yüzde : 2,60
Kaptanııım naptınız yahuuu
Hey maşallaah, tebrik ediyorum

İnşallah canım o 69 buraya gelecek hedefe yaklaştığın için pek bir nazlılar bu son kilolar gayet güzel bence sonuç

Mutlu ol üzmüyoruz kendimizi senin emeklerine herkes şahit bence sindirim sistemin çalışsaydı 1 kilo eksik kesin çıkardın.

Cumartesi gelip kalsalardı bende çok memnun olurdum. Hafta içi iş yapamıyorum dün akşam üstünden toparladım wc banyo temizledim tatlı yapabildim çocuklar için. Allahtan yakın arkadaşlarımız.

Günaydın hanımlar

Ya ben buraya foto atamıyorum telden kaynaklı eskiden atardım

Geçen cuma : 65,4
Bugün : 63,7
Farka : 1,7
Yüzde : 2,60
Gecen cuma:96.2
Bugun:94.9
Fark:1.3
Yuzde:1.351
Su grip bitse de kendime gelsem spor yapiyorum ama gun icinde cok hareket etmiyorum
Eki Görüntüle 2580390
Hepinizi tek tek tebrik ediyorum kızlar.. Maşallah sizeee

Cumartesi gelip kalsalardı bende çok memnun olurdum. Hafta içi iş yapamıyorum dün akşam üstünden toparladım wc banyo temizledim tatlı yapabildim çocuklar için. Allahtan yakın arkadaşlarımız.
Hafta içi gerçekten zor misafir çalışan bir kadın olarak, yakın arkadaş ise görmez gözü senden başka birşey
Sismaniye , sahgull bu hafta maalesef +400 64.00
Çocuklar için yaptığın tatlıdan gömükledin mii? Neden böyle oldu kuzum
Geçen hafta 85.7
bu hafta 84.4
Fark -1.3
WC yok iki günden beri
Hey maşallaaah tebrik ederiim tatlım

Yok kız hiç yemedim bu hafta iyi de gittim ama regli haftama giriyorum sanırım ödem. Birde sporsuz olmuyor..
SGK işini çözümleyemedim henüz sıkıntıdan şiştim. Sistemlerinde hata varmış ama cezaya gelince hata falan dinlemiyorlar biliyorsun.

O sistemler beni öldürecek ya ne çektik, sistemleri çökecesiler!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…