Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun yaa inşallah kızın şifa bulur, gayet güzel rakam maşallahın var..Günaydın kızlar. Yine hastaneden geliyorum. Baya tıkandı çocuk yine, çok öksürdü. Birde uzmana göstereyim dedim.
Bana gelecek olursak, 4 gündür tuvalete çıkamıyorum, sanırım çocuğun sıkıntısından olacak ki regl im de kesildi 2.gün. Tüm bunlar ışığında sonuç,
Eki Görüntüle 2580374
Geçen hafta:70.4
Bu hafta:69.9
Fark:0.5
Yüzde :0.71
Mutlu değilim maalesef..
Kaptanııım naptınız yahuuuGünaydın hanımlar
Ya ben buraya foto atamıyorum telden kaynaklı eskiden atardım
Geçen cuma : 65,4
Bugün : 63,7
Farka : 1,7
Yüzde : 2,60
İnşallah canım o 69 buraya gelecek hedefe yaklaştığın için pek bir nazlılar bu son kilolar gayet güzel bence sonuç
Mutlu ol üzmüyoruz kendimizi senin emeklerine herkes şahit bence sindirim sistemin çalışsaydı 1 kilo eksik kesin çıkardın.Günaydın kızlar. Yine hastaneden geliyorum. Baya tıkandı çocuk yine, çok öksürdü. Birde uzmana göstereyim dedim.
Bana gelecek olursak, 4 gündür tuvalete çıkamıyorum, sanırım çocuğun sıkıntısından olacak ki regl im de kesildi 2.gün. Tüm bunlar ışığında sonuç,
Eki Görüntüle 2580374
Mutlu değilim maalesef..
şaka şakakiz delirme
gozun doysun 4 tane var yeter masallah
Hey maşallah farka bakGünaydın hanımlar
Gelecek gelecek haftasonu bomba gibi çıkacağımİnşallah canım o 69 buraya gelecek hedefe yaklaştığın için pek bir nazlılar bu son kilolar gayet güzel bence sonuç
Kuzucum maşallah sana ya, bravoo tam gaz devammGecen cuma:96.2
Bugun:94.9
Fark:1.3
Yuzde:1.351
Su grip bitse de kendime gelsem spor yapiyorum ama gun icinde cok hareket etmiyorum
Eki Görüntüle 2580390
tebrikler kaptanimGünaydın hanımlar
Ayy ne güze duruyor, afiyetler olsun
Aynayı seviyorum artııık, eskiden de seviyordum kendimi ama artık bir başka seviyorum
Ah kıyamam canım sana da çok geçmiş olsun
Engeller aşılmak içindir, tam gaz ileri
E-bildirge sistemi üzerinden online olarak ek/iptal yapabiliyorsun ve SGK onayına gerek yok. Yarına kalırsa İPC olabilir + 5510 indiriminden yararlanamazsınız.
Bende bayılırım kalmalı misafire, kalabalığı çok seviyorum.
Günaydın kızlar. Yine hastaneden geliyorum. Baya tıkandı çocuk yine, çok öksürdü. Birde uzmana göstereyim dedim.
Eki Görüntüle 2580374
Mutlu değilim maalesef..
Günaydın hanımlar
Hepinizi tek tek tebrik ediyorum kızlar.. Maşallah sizeeeGecen cuma:96.2
Bugun:94.9
Fark:1.3
Yuzde:1.351
Su grip bitse de kendime gelsem spor yapiyorum ama gun icinde cok hareket etmiyorum
Eki Görüntüle 2580390
Hafta içi gerçekten zor misafir çalışan bir kadın olarak, yakın arkadaş ise görmez gözü senden başka birşeyCumartesi gelip kalsalardı bende çok memnun olurdum. Hafta içi iş yapamıyorum dün akşam üstünden toparladım wc banyo temizledim tatlı yapabildim çocuklar için. Allahtan yakın arkadaşlarımız.
Çocuklar için yaptığın tatlıdan gömükledin mii? Neden böyle oldu kuzum
Hey maşallaaah tebrik ederiim tatlımGeçen hafta 85.7
bu hafta 84.4
Fark -1.3
WC yok iki günden beri
Hafta içi gerçekten zor misafir çalışan bir kadın olarak, yakın arkadaş ise görmez gözü senden başka birşey
Çocuklar için yaptığın tatlıdan gömükledin mii? Neden böyle oldu kuzum
Hey maşallaaah tebrik ederiim tatlım
O sistemler beni öldürecek ya ne çektik, sistemleri çökecesiler!Yok kız hiç yemedim bu hafta iyi de gittim ama regli haftama giriyorum sanırım ödem. Birde sporsuz olmuyor..
SGK işini çözümleyemedim henüz sıkıntıdan şiştim. Sistemlerinde hata varmış ama cezaya gelince hata falan dinlemiyorlar biliyorsun.