Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydın kızlar. Yine hastaneden geliyorum. Baya tıkandı çocuk yine, çok öksürdü. Birde uzmana göstereyim dedim.
Bana gelecek olursak, 4 gündür tuvalete çıkamıyorum, sanırım çocuğun sıkıntısından olacak ki regl im de kesildi 2.gün. Tüm bunlar ışığında sonuç,
Eki Görüntüle 2580374
Geçen hafta:70.4
Bu hafta:69.9
Fark:0.5
Yüzde :0.71
Mutlu değilim maalesef..
Geçmiş olsun yaa inşallah kızın şifa bulur, gayet güzel rakam maşallahın var..
Tebrik ediyorum, güzel haberlerle gel :KK200:
Günaydın hanımlar

Ya ben buraya foto atamıyorum telden kaynaklı eskiden atardım

Geçen cuma : 65,4
Bugün : 63,7
Farka : 1,7
Yüzde : 2,60
Kaptanııım naptınız yahuuu :rolleyes:
Hey maşallaah, tebrik ediyorum :nazar:

Geçen hafta: 70:9
Bu hafta: 70.5
Fark: 0,5
Yüzde: 0,71
sahgull sahgull Sismaniye Sismaniye

Fark bakıldığında az hakikaten ama eksik/fazla yaptığım bir durum yok. Önümüzdeki hafta Allah nasip eder ise 69,9 göreceğim :dua:
Yarın sabah aç karnına bir kardiyo yapacağım, haydi bakalım :KK200:
İnşallah canım o 69 buraya gelecek 😊 hedefe yaklaştığın için pek bir nazlılar bu son kilolar gayet güzel bence sonuç

Günaydın kızlar. Yine hastaneden geliyorum. Baya tıkandı çocuk yine, çok öksürdü. Birde uzmana göstereyim dedim.
Bana gelecek olursak, 4 gündür tuvalete çıkamıyorum, sanırım çocuğun sıkıntısından olacak ki regl im de kesildi 2.gün. Tüm bunlar ışığında sonuç,
Eki Görüntüle 2580374
Mutlu değilim maalesef..
Mutlu ol üzmüyoruz kendimizi senin emeklerine herkes şahit bence sindirim sistemin çalışsaydı 1 kilo eksik kesin çıkardın.

Gecen cuma:96.2
Bugun:94.9
Fark:1.3
Yuzde:1.351
Su grip bitse de kendime gelsem spor yapiyorum ama gun icinde cok hareket etmiyorum
IMG_20200129_092256.jpg

Ayy ne güze duruyor, afiyetler olsun

Aynayı seviyorum artııık, eskiden de seviyordum kendimi ama artık bir başka seviyorum :KK200:

Ah kıyamam canım sana da çok geçmiş olsun

Engeller aşılmak içindir, tam gaz ileri :cool:

E-bildirge sistemi üzerinden online olarak ek/iptal yapabiliyorsun ve SGK onayına gerek yok. Yarına kalırsa İPC olabilir + 5510 indiriminden yararlanamazsınız.

Bende bayılırım kalmalı misafire, kalabalığı çok seviyorum. :KK36:

Cumartesi gelip kalsalardı bende çok memnun olurdum. Hafta içi iş yapamıyorum dün akşam üstünden toparladım wc banyo temizledim tatlı yapabildim çocuklar için. Allahtan yakın arkadaşlarımız.

Geçen hafta: 70:9
Bu hafta: 70.5
Fark: 0,5
Yüzde: 0,71
sahgull sahgull Sismaniye Sismaniye

Fark bakıldığında az hakikaten ama eksik/fazla yaptığım bir durum yok. Önümüzdeki hafta Allah nasip eder ise 69,9 göreceğim :dua:
Yarın sabah aç karnına bir kardiyo yapacağım, haydi bakalım :KK200:
Eki Görüntüle 2580374
Mutlu değilim maalesef..
Günaydın hanımlar

Ya ben buraya foto atamıyorum telden kaynaklı eskiden atardım

Geçen cuma : 65,4
Bugün : 63,7
Farka : 1,7
Yüzde : 2,60
Gecen cuma:96.2
Bugun:94.9
Fark:1.3
Yuzde:1.351
Su grip bitse de kendime gelsem spor yapiyorum ama gun icinde cok hareket etmiyorum
Eki Görüntüle 2580390
Hepinizi tek tek tebrik ediyorum kızlar.. Maşallah sizeee:KK36:

Cumartesi gelip kalsalardı bende çok memnun olurdum. Hafta içi iş yapamıyorum dün akşam üstünden toparladım wc banyo temizledim tatlı yapabildim çocuklar için. Allahtan yakın arkadaşlarımız.
Hafta içi gerçekten zor misafir çalışan bir kadın olarak, yakın arkadaş ise görmez gözü senden başka birşey :KK76:
Sismaniye Sismaniye , sahgull sahgull bu hafta maalesef +400 64.00 :olamaz:
Çocuklar için yaptığın tatlıdan gömükledin mii? Neden böyle oldu kuzum
Geçen hafta 85.7
bu hafta 84.4
Fark -1.3
WC yok iki günden beri
Hey maşallaaah tebrik ederiim tatlım :nazar::KK200:

Hafta içi gerçekten zor misafir çalışan bir kadın olarak, yakın arkadaş ise görmez gözü senden başka birşey :KK76:

Çocuklar için yaptığın tatlıdan gömükledin mii? Neden böyle oldu kuzum

Hey maşallaaah tebrik ederiim tatlım :nazar::KK200:

Yok kız hiç yemedim bu hafta iyi de gittim ama regli haftama giriyorum sanırım ödem. Birde sporsuz olmuyor..
SGK işini çözümleyemedim henüz sıkıntıdan şiştim. Sistemlerinde hata varmış ama cezaya gelince hata falan dinlemiyorlar biliyorsun.

Yok kız hiç yemedim bu hafta iyi de gittim ama regli haftama giriyorum sanırım ödem. Birde sporsuz olmuyor..
SGK işini çözümleyemedim henüz sıkıntıdan şiştim. Sistemlerinde hata varmış ama cezaya gelince hata falan dinlemiyorlar biliyorsun.
O sistemler beni öldürecek ya ne çektik, sistemleri çökecesiler!

X