Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ne zamana kadar siz oluşturacaksınız listeyi keşke sizi de etiketleseydik daha kolay olurdu sizin için

Benim kız da ateşlendi sabaha karşı nobetteyim. Burun tıkanıklığı için başucunda soğan kesip koyuyorum iyi geliyor aklında olsun.
Soğanlar, yakasına cold mix damlalar, odada buhar makinaları.. Hepsini uyguluyorum zaten. Gittikçe daha kötü oldu ama. Sizede geçmiş olsun canım.

2 gündür sular kesik bir hat patlamış mı ne.Çektğimiz rezilliğe mi yoksa tam su içmeyi rayına koydum derken ara vermeyemi üzüleyim bilemedim.Bu gün tartıldım sonuç çok memnun etmedi.Ateşim var hastayım boğazım şiş.regl de var tabi.Soğuk algınlığı ilaçları şişkinlik yaparmı hasta halimde dün Lesli yaptım aslında kendimi aştım.Gerçekten çok çabalıyorum arkadaşlar eğer cuma tartıda güzel bir sonuç çıkmazsa sebebini gerçekten bilmiyorum

Ankara soğuk değil mi sen nasıl 45 dk yürüyorsun canım ? Ben öğle arası üşüteceğim diye kafamı uzatmıyorum dışarı 45 dk tempolu yürüsem ertesi gün pert olurum
Soğuğa karşı aşırı dirayetliyim canım. Ama tabi uzunca montum, kafamda berem, elimde eldivenim olur muhakkak ki.

Bugün işe gitmedim çocuğu hastaneye götürmek için. Sabah çok asabım bozuldu. Çocuk hasta, uykusuzum, bir de üzerine tartıda az da olsa + gördüm. Tamam reglim, ama bu disipline, bu spora, bi yemeye 69 u muhakkak görmem gerekirdi. Bir sinirle mutfağa girdim, elim tam zararlı şeylere gidecekti ki birden aklıma geldi, ben 3-4 gündür tuvalet problemi yaşıyorum. Muhtemelen o nedenle kilom azalmıyor. Çocuğa bişeyler yedirirken 1 yumurta ile 2 gün kurusu kayısı yedim saat 09.00 gibi.

Saat 12.00de
70 gr kavurma ve 2 yumurtalı omletimi
50 gr marulumu ve
40 gr beyaz peynirimi yedim.
Bir de 80 grlık probiyotik içtim.
Şimdilik böyle..

Ya duygularıma tercüman olmuşsun resmen . bağırıp çağırasım var .Kaç kişinin kalbini kırdım sırf benim için yapılan davetlerde bile ev sahibinin bozulduğunu bile bile tabağına dokunmadım .Hafta boyu tek kaçamsğım iki lahmacun o da uzun zamandır beklediğimiz sevindirici bir haberin ardından ailece gidilen bir kutlama yemeğiydi ve küçücüktü lahmacun.Bu kadar emeğe insan üzülüyor.Ama sen söyleyince farkettim tam 5 gündür felaket sıkıntıdayım sindirim sistemim durdu belki ondandır.

Tabi canım, düşünsene vücuda giriş var, ama çıkış olmuyor. Sürekli girdi olup çıktı olmayınca birikim oluyor tabii sinirlerim bozuldu yemin ederim. Bu cuma da geçsin ben ufaktan karataya geçiyorum arkadaş. Hem kalori hesaplama işi deli ediyor beni, hemde kabızlık. En azından haftada 3 bulgurumu yerim, ayda 1 lahmacunumu yerim

İzmirdeyiz canım çok yakınız . Arkadaşlarımız var manisa da tekrar olur korkusuyla geceyi evde geçirmek istemeyen çok oldu.
Deprem anında mutfaktaydım eşim de yanıma gelmişti çocuklar oturma odasındaydı sarsıntı artınca direk yanlarına koştuk başım döndü ağrıdı sabahı zor ettim Allah korusun hepimizi afetlerden

Evet girdi tamam da çıkış yok

kizlar moralinizi bozmayin. odem kabizlik fln sorunlar cozulunce bi anda gider insallah
sicak su içebiliyorsanız icin. maydonoz odem icin birebir.

Akşam menün yok mu canım ben mi göremiyorum.
Eklemiştim canım seni de etiketlemiştim.
Akşam (19:00) 23.01.2019 Akşam Menüsü
3 adet lahana sarması
1 kase yoğurt

Ne hatası oldu, bugün son günü ek iptalin inşallah çözümlenir
Tartı tek skalamız olmasın arkadaşlar incelmek de çok önemli, aynadaki görüntüyü baz alalım derim ben.
Artıdaki +/- bizi demoralize etmesin
Çok emek veriyoruz saldırmayalım lütfen
Canım nasıl evladın? Üşütmüş mü?
Aman ha kuzum en çok sen emek harcıyorsun artısı eksisi makrosu aman diyeyim.. WC'den sonra sorunlar çözüleceğini düşünüyorum, akşamı da hafif atlattın mı tamamdır.
Bozma lütfen moralini

Ohh süper alıştın tabiii aayy yarın büyük gün
Ben bugün tartıda çıktım pek bi fark yok, ama görüntümde değişiklik epey değişiklik var..
Bacaklarım inceldi yaa
Benim de görüntüm de baya değişiklik var bu bile yeter tartıya çok takılmamak lazım

Kızlar uzun süredir hastaneye gidip geliyorum çocuklar hasta sabah bi çıkıyorum evden 8 de gelmem 3 ü buluyo çocuklar hasta zaten bu süreç beni çok yordu biraz ara vermek istiyorum
gecmis olsun canim sen kendini hazir hissettiginde gel geri. deneme surecin bastan baslayacak zaten.

Canım haftasonu misafirlerden kaptı sanırım. Hastaneye gitmeyelim diye baya direndim ama uğraşlarımız işe yaramadı maalesef. Gerçi artık doktorlarda eskisi gibi değil, ilaç vermiyorlar pat diye. Akşam hamsi yicem canım. Bu yola girdik bir kere, tabiki engeller olacak. Pes etmek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…